|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No szkoda gdyby nie pogonili Bonka z PZPN w 2002 roku to moze teraz byloby duzo lepiej.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Obrońca Chávez wierzy w Wisłę (z głównej strony uefa.com)
http://www.uefa.com/memberassociatio...d=1601567.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
"Walczymy o mistrzostwo". Nowa kampania Wisły Kraków
Od czwartku w prasie, internecie, stacjach radiowych oraz na słupach ogłoszeniowych w całym mieście Wisła Kraków będzie bardzo widoczna. Klub z ul. Reymonta rusza bowiem z kampanią reklamową, która ma promować "Białą Gwiazdę" i jej mecze. Hasło kampanii jest proste i zrozumiałe dla każdego - Walczymy o mistrzostwo. http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...akow,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Bardzo fajna kampania promocyjna!
Jedyne czego się obawiam, to nowego layoutu strony oficjalnej. Poprzedni był kiepski (zrobiony w dużej mierze we flashu, nie zawsze działał jak należy), miał ciężką nawigację i był przekombinowany. Obecny layout uważam za idealny i wręcz najlepszy z wszystkich stron oficjalnych klubów ekstraklasy. Mam zatem nadzieję, że nie będzie to zmiana na gorsze. edit: tylko czy ja dobrze zrozumiałem - nowy layout=nowa strona oficjalna, czy nowy layout=zmiana polegająca jedynie na wklejeniu nowego banera na stronie powitalnej?
Ostatnio edytowane przez Jazon : 03.03.2011 o godz. 08:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wreszcie coś rusza. Oby wpłynęło na frekwencje na stadionie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akcja fajna, dzisiaj widzialem juz plakaty ale haslo takie troche ryzykowne - oby nie skonczylo sie smiechem jak z tym poznanskim "A nam trawa juz rosnie".
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jestem pod dużym wrażeniem tej kampanii. Pełen profesjonalizm. Czekam na kolejne odsłony
![]() Hasło bardzo dobre. Piłkarze mają właśnie taki cel! ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Czego przykładem mecz z Podbeskidziem. Ewidentnie nie walczymy o Puchar Polski, tu akurat pełna zgoda.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ale my rzeczywiście walczymy o mistrzostwo i niezależnie od tego, jak się to rozwinie/skończy, to nie przestaje/przestanie to być prawdą. Tymczasem Amikowcy faktycznie się wygłupili, nie tylko z tą trawą, bo przecież odtrąbili koniec budowy podczas gdy jeszcze dzisiaj wiadomo, że wiele rzeczy jest nieskończonych.
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Lepsze "Walczymy o mistrzostwo" niż "Idziemy na majstra"
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Trzeba wtluc kopacza ze maja grac w kazdym meczu z pelnym zaangazowaniem i woli zwyciestwa , bedzie Walka beda wyniki beda wyniki beda kibice na stadionie. Kompania bardzo dobra tak trzymac edit. Tak na przyszłość: Kompania - pododdział wojska liczący od 60 do 110 żołnierzy, podoficerów i oficerów. Kampania (reklamowa) - zespół działań marketingowych, odbywających się w mediach, mających na celu osiągnięcie zakładanego celu marketingowego reklamodawcy
Ostatnio edytowane przez FraMat : 03.03.2011 o godz. 14:23.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Kampania może i fajna, ale Jaliens, po meczu z Podbeskidziem, dosyc zabawnie wygląda na pierwszym planie obrazu. Cóż, może będzie mu dane poprawić swój wizerunek.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Widziałem dzisiaj te plakaty. Jest też plakat z samym Jaliensem i ... niestety... ten "wąsik" sie wybija.
Ale jestem za.... Bardzo mi sie podobają |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Przecież mamy eksterminować przeciwników
![]() Przyłączam się do zachwytu nad plakatami - pomysł i wykonanie - rewelacja..byle jak już ktoś wspominał, nie był to podobny 'dowcip' co z trawą w Poznaniu. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Nie wiem, czy zauważyliście ale Melikson ma buty nike przy stroju adidasa. Czy adidas może mieć do tego jakieś zastrzeżenia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jeżeli nie mają w kontrakcie wyłączności na buty zawodników to piłkarz może mieć korki firmy jakiej tylko chce
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Wolfy jak zwykle pesymistycznie. Amice tez wszyscy spisywali na straty po przegranej u siebie z Polonia a jak sie skonczylo wczoraj to wszyscy wiemy. Licze mimo wszystko iz Twoje stwierdzenie nie bedzie aktualne za dwa tygodnie po rewanzu.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wreszcie coś ruszyło w sprawie promocji klubu
Plakaty są ogromne, zawodnicy chyba w skali 1:1, nie da się ich nie zauważyć i to jest wielki plus |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/ekst...-efekt/4066917 Nie wiem czy było więc wstawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie wiecie czy taki plakat wisły da się kupić gdzieś przez internet? Lecz myślę o takim co ma szerokość z 80 cm
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
powinieneś zgłosic się do działu marketingu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mógłby mi ktoś doradzić jakiś program do obrabiania filmików. Chciałbym się nauczyć a nie wiem który mam zainstalować tak na początek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Na filmiku do kampani to piątka nowych zawodników wyglądaja jak drużyna pierścienia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja tylko mogę powiedzieć , że kampania jest efektywna bo kilka znajomych co wogóle się nie interesuje Wisłą , byli zaciekawieni reklamami na mieście, więc efekt jakiś przynosi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a kiedy zobaczymy kampanię zatytułowaną "walczymy o puchar"?
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie ma chyba sensu robić. Piłkarze są zbyt zajęci walką o mistrzostwo.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kampania jako całość dla mnie super. Ale Kew za bardzo "zfotoszopowany" - wygląda jak sam Lucyfer.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
A z Podbeskidziem nawet grał jak sam Lucyer - tylko zapomniał włożyć korki na kopyta i się ślizgał
![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|