The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2009, 15:18
Noektorzy sie zachowuja jak jakies male dziewczynki. Stale placz i postawa zyczeniowa, cyt. " co do qwy nedzy, chce to znaczy ze mi sie nalezy.
Po raz milionowy powtarzam ze moderatorzu forum pelnia swoja funkcje spolecznie i chocby z tego powodu dajcie sovie czasem na wstrzymanie z niektorymi komentarzami na nasz temat bo sa nieadekwatne.
Jakies zarzuty o liczbe uzytkownikow forum to juz megaparanoja, interesuje to nas tyle co nic. Jedyna osoba ktora byc moze bylaby zainteresowana iloscia userow sa wlasciciele strony wislakrakow.cpo czyli np. rav. Choc i w to tez watpie.
Prosta zasada-nie podoba mi sie-> nie wchodze, zmieniam haslo na chybil-trafil, blokuje na poczcie mail z tej strony itd. Zdrowiej dla wszysykich. No chyba ze ktos koniecznie musi zrobic show zwiazany z nieszczesciem jakie go spotkalo na forum i dokonac publicznej ascezy to jiz jego problem. Od dzis odpuszcze sobie reakcje na placzliwe teksty bo nic to nie wnosi a placzacy tylko ma satysfakcje ze ktos dostrzegl jego gigantyczna rozpacz i tragizm jakiego doznal na tym forum po czym... truje dalej. Szkoda czasu nas wszystkich. Nie to nie, do widzenia i powodzenia w dalszym zyciu.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 06.06.2009, 15:39
Jaki k... niewolnik? Kto Ci każe tu wchodzić, logować się, pisać?

Zaznacz sobie opcje nie przesyłania maili przez forum, albo zmień adres na fikcyjny, nie loguj się, zapomnij o tym forum, stronie i tyle. Dorabiasz do swojej historii jakąś chorą martyrologię, którą epatujesz na lewo i prawo. Czemu to ma służyć?

Przykład z "ległą" to jakaś żenada. Ilie zacytował co działo się na stadionie, były do tego komentarze. No i czego to ma dowodzić? Poza tym komentarze traktujemy trochę luźniej niż forum.

Kont nie usuwamy z dwóch podstawowych powodów:
- usunięcie powoduje możliwość założenia nowego konta o tej samej nazwie co daje okazję do nadużyć,
- dzięki pozostawieniu konta mamy możliwość sprawdzenia czy nie rejestrujesz się pod nową nazwą; zakładanie podwójnych kont jest zabronione.

A poza tym może by tak docenić ciężką pracę kilku osób, które za darmo, z poczucia odpowiedzialności, pilnują tu porządku, a zamiast zwykłego "dziękuję" muszą wyczytywać wieczne płacze i zażalenia? Jak niewdzięczna to rola niech dowodzi ilość osób, która dała sobie spokój z moderowaniem forum.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 06.06.2009, 17:26
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Noektorzy sie zachowuja jak jakies male dziewczynki. Stale placz i postawa zyczeniowa, cyt. " co do qwy nedzy, chce to znaczy ze mi sie nalezy.
.
Daj spokój chłopie. Przejrzyj na oczy jak się sprawy mają i kto jest kto. "Mała dziewczynką" to wg. mnie jest mod który dał mi miesiecznego bana za "legł*"... przekleństwo wielkie i obraza..
Bądźcie konsekwentni a za takie bzdety mogły by byc pierw jakieś ostrzeżenia.
A chuj z tym. Koniec tematu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.06.2009 o godz. 17:31.
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 07.06.2009, 11:03
Mam jeszcze pytanie związane z tym usuwaniem większej ilości postów. Dokładnie chodzi mi o temat matura/po maturze. Czy jest taka możliwość,żeby nadal nie działał? Tematy, które tak z tydzień temu się nie otwierały,o czym pisano tutaj,teraz otwierają mi się bez problemu,a ten temat akurat nie. Pytam,bo od jakiegoś czasu mam straszne problemy z internetem,dlatego chciałabym wiedzieć czy to raczej związane z moim kompem i internetem,czy nadal trwają jakieś prace na forum czy cuś

ed: WISLAZWE dzięki, działa
Ostatnio edytowane przez unpredictable_wislaczka : 07.06.2009 o godz. 15:20.
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 07.06.2009, 11:09
unpredictable_wislaczka spróbuj otworzyć temat za pomocą tego czerwonego kwadraciku tam z boku przy tym kto napisał ostatniego posta. Myślę że wiesz o co chodzi
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Wisła Prokocim
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 07.06.2009, 13:49
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5926 Temat powinien być zamknięty.
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.06.2009, 21:40
jest szansa ze ktoś "naprawi" temat Krakowskie Inwestycje
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
pio
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 09.06.2009, 06:51
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5933

http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5932

do wywalenia
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
Odpowiedz cytując
mb_1906
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 09.06.2009, 17:41
Możnaby znowu otworzyć temat Kumatszym być?
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 09.06.2009, 20:26
mb_1906 napisał(a):Wyświetl post
zapewne nie, ale odpowiedź należy do moderatorów...
Odpowiedz cytując
Romy S.
Senior Member

Stary 09.06.2009, 20:27
kwasiur napisał(a):Wyświetl post
Podpisuję się pod powyższą prośbą.
pysio napisał(a):Wyświetl post
zapewne nie, ale odpowiedź należy do moderatorów...
Założyciel tematu prosił o jego zamknięcie i tyle mogą tu moderatorzy.
...nieczytelny...
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 09.06.2009, 20:29
założyciel tematu może sobie chcieć... prawa do tematu mają wszystkie osoby, które w nim pisały... zapraszam do kodeksu prawa cywilnego...
Odpowiedz cytując
Romy S.
Senior Member

Stary 09.06.2009, 20:35
założyciel tematu może sobie chcieć... prawa do tematu mają wszystkie osoby, które w nim pisały... zapraszam do kodeksu prawa cywilnego...
Ja Cię zapraszam do myślenia !

kwasiur napisał(a):Wyświetl post
Jak na razie widzę, że temat Kumatszym być został niestety wyczyszczony :(
Nie został wyczyszczony lecz wskutek pewnych kłopotów technicznych część jego zawartości nagle "ukryła" się przed naszymi oczami.

rav jako właściciel strony wraz z osobami odpowiednimi do tego działają nad przywróceniem "normalności"
...nieczytelny...
Odpowiedz cytując
emsi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 10.06.2009, 15:19
Nagraj o tym odezwe i wklej na forum

Niektórzy to nie mądrzeją z wiekiem
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 10.06.2009, 18:08
Witam,
taki o to mam problem wchodząc do tematu "nie samym lostem ..."
Cytat:
Pętla przekierowań

Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie.

Przeglądarka przerwała próby pobrania żądanego elementu. Witryna przekierowuje żądanie w sposób, który uniemożliwia jego dokończenie.

* Czy ciasteczka zostały wyłączone lub zablokowane dla tej witryny?
* UWAGA: Jeśli włączenie obsługi ciasteczek dla tej witryny nie rozwiązuje problemu, najprawdopodobniej jest to problem w konfiguracji serwera, a nie oprogramowania na Twoim komputerze.
mogę przeglądać temat tylko do 7 strony a jak naciskam następna lub ostatni to właśnie taki komunikat pokazuję się w przeglądarce. Co może rozwiązać ten problem ? Ma ktoś tak samo ?
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 10.06.2009, 18:11
miazga
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
karmel1906
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.06.2009, 18:20
mcovalski, jak wczesniej orzeu wsomnnial sa problemy techniczne z serwerem, i wynika to z tego. wiem od rav'a bo mam ten sam problem. pozdro

Ale w sumie czemu ten temat został zamknięty? To był jeden z najlepszych wątków na tym forum...
patrz post 1235, tam jest wyjasniona mroczna tajemnnica zamkniecia tego tematu.
bez odbioru
Ostatnio edytowane przez karmel1906 : 10.06.2009 o godz. 20:19.

Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Odpowiedz cytując
mb_1906
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 10.06.2009, 20:05
Ale w sumie czemu ten temat został zamknięty? To był jeden z najlepszych wątków na tym forum...
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Stary 10.06.2009, 20:47
miazga
ale o co chodzi? Przecież jak był Król Banicji młodszy to był prawnikiem ))
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 10.06.2009, 20:58
miazga
Ale temat nie jest własnością kogoś kto go otworzył, ale należy do wszystkich użytkowników i żyje własnym życiem i nie chodzi o jakis kodeks cywilny.

To jeśli tak jest i nagle np. twórca tematu politycznego powie - mam to gdzieś to zamykamy ten temat? A jeśli nagle 20 założycieli tematów powie dzisiaj żeby je zamknąć? To co wszystkie zamkniemy?

Rozumiem że ten temat mógł być zamknięty z innych powodów przez moderatorów- (budził jakieś chore emocje, napinactwo itd) ale nie że ktoś po roku "doznał oświecenia" i stwierdził żeby zamknąć temat który założył i może nawet potem się tam nie udzielał

Dla mnie samo założenie tematu powoduje że jest on już własnością wszystkich użytkowników forum... i tyle
Inaczej niech sobie każdy pisze swojego bloga... wtedy będzie mógł zamykać, otwierać go do woli

PS
Ja też bym chciał żeby temat "Kumatszym" został otworzony
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 10.06.2009 o godz. 21:25.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 12.06.2009, 20:36
pytanie do modów:

czy dopuszczany jest taki obrazek w podpisie
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 12.06.2009, 21:01
Do tematu "kumatszym" nie ma chyba takich co beda odpowiadac na watpliwosci. I to w zasadzie podwaza sens jego istnienia.
Totylkja kesli brakuje ci takich obrazkow na co dzien to jak dla mnie mozesz tutaj miec taki podpis pod warunkiem ze zgodza sie wlasciciele stronki
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
PauL
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 12.06.2009, 21:03
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
pytanie do modów:

czy dopuszczany jest taki obrazek w podpisie
Zapewne tak, choć na mój gust z drugą częścią twojego podpisu lepiej komponowałaby się inna część kobiecego ciała. No ale ona na pewno nie będzie dozwolona, więc raczej nie próbuj.
TRÓJKOLOROWE BRONOWICE
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 12.06.2009, 21:04
Czy mi się wydaje czy w temacie "Zagadki europejskie..." zniknął początek? A w "FOTOzabawie" dokładnie odwrotnie,,,

Wasiu,, Może ToTylkoJa woli mniej subtelne prowokacje .
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 12.06.2009 o godz. 21:23.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 12.06.2009, 21:13
Totylkja kesli brakuje ci takich obrazkow na co dzien to jak dla mnie mozesz tutaj miec taki podpis pod warunkiem ze zgodza sie wlasciciele stronki
takich widoków nigdy za dużo
ale jednak skasuje, bo jak czytam i widzę swoje konto to się skupić nie mogę

PauL ale Ty masz myśli
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 12.06.2009 o godz. 21:45.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 12.06.2009, 21:18
I dobrze! Wystarczy juz prowokujacych avatarow. Jedna Tiramisu wystarczy o.O
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 12.06.2009, 22:12
Krakowskie Inwestycje też niestety uwalone, a tyle sie dzieje...
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
puchaty1906
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 13.06.2009, 12:12
Spam: http://www.wislakrakow.com/forum/sho...&postcount=136
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 14.06.2009, 10:29
Może dałoby rade zrobić w emotikonach jakieś buźki z wislacką flagą albo szalikiem? ;> Widziałam na innym forum takie klubowe - fajna sprawa.
Odpowiedz cytując
ewcia
Wyjazd Rzecz Święta!

Stary 14.06.2009, 11:00
Takie?

i ...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów