|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Noektorzy sie zachowuja jak jakies male dziewczynki. Stale placz i postawa zyczeniowa, cyt. " co do qwy nedzy, chce to znaczy ze mi sie nalezy.
Po raz milionowy powtarzam ze moderatorzu forum pelnia swoja funkcje spolecznie i chocby z tego powodu dajcie sovie czasem na wstrzymanie z niektorymi komentarzami na nasz temat bo sa nieadekwatne. Jakies zarzuty o liczbe uzytkownikow forum to juz megaparanoja, interesuje to nas tyle co nic. Jedyna osoba ktora byc moze bylaby zainteresowana iloscia userow sa wlasciciele strony wislakrakow.cpo czyli np. rav. Choc i w to tez watpie. Prosta zasada-nie podoba mi sie-> nie wchodze, zmieniam haslo na chybil-trafil, blokuje na poczcie mail z tej strony itd. Zdrowiej dla wszysykich. No chyba ze ktos koniecznie musi zrobic show zwiazany z nieszczesciem jakie go spotkalo na forum i dokonac publicznej ascezy to jiz jego problem. Od dzis odpuszcze sobie reakcje na placzliwe teksty bo nic to nie wnosi a placzacy tylko ma satysfakcje ze ktos dostrzegl jego gigantyczna rozpacz i tragizm jakiego doznal na tym forum po czym... truje dalej. Szkoda czasu nas wszystkich. Nie to nie, do widzenia i powodzenia w dalszym zyciu. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jaki k... niewolnik? Kto Ci każe tu wchodzić, logować się, pisać?
Zaznacz sobie opcje nie przesyłania maili przez forum, albo zmień adres na fikcyjny, nie loguj się, zapomnij o tym forum, stronie i tyle. Dorabiasz do swojej historii jakąś chorą martyrologię, którą epatujesz na lewo i prawo. Czemu to ma służyć? Przykład z "ległą" to jakaś żenada. Ilie zacytował co działo się na stadionie, były do tego komentarze. No i czego to ma dowodzić? Poza tym komentarze traktujemy trochę luźniej niż forum. Kont nie usuwamy z dwóch podstawowych powodów: - usunięcie powoduje możliwość założenia nowego konta o tej samej nazwie co daje okazję do nadużyć, - dzięki pozostawieniu konta mamy możliwość sprawdzenia czy nie rejestrujesz się pod nową nazwą; zakładanie podwójnych kont jest zabronione. A poza tym może by tak docenić ciężką pracę kilku osób, które za darmo, z poczucia odpowiedzialności, pilnują tu porządku, a zamiast zwykłego "dziękuję" muszą wyczytywać wieczne płacze i zażalenia? Jak niewdzięczna to rola niech dowodzi ilość osób, która dała sobie spokój z moderowaniem forum. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
Bądźcie konsekwentni a za takie bzdety mogły by byc pierw jakieś ostrzeżenia. A chuj z tym. Koniec tematu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.06.2009 o godz. 17:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mam jeszcze pytanie związane z tym usuwaniem większej ilości postów. Dokładnie chodzi mi o temat matura/po maturze. Czy jest taka możliwość,żeby nadal nie działał? Tematy, które tak z tydzień temu się nie otwierały,o czym pisano tutaj,teraz otwierają mi się bez problemu,a ten temat akurat nie. Pytam,bo od jakiegoś czasu mam straszne problemy z internetem,dlatego chciałabym wiedzieć czy to raczej związane z moim kompem i internetem,czy nadal trwają jakieś prace na forum czy cuś
![]() ed: WISLAZWE dzięki, działa
Ostatnio edytowane przez unpredictable_wislaczka : 07.06.2009 o godz. 15:20.
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
unpredictable_wislaczka spróbuj otworzyć temat za pomocą tego czerwonego kwadraciku tam z boku przy tym kto napisał ostatniego posta. Myślę że wiesz o co chodzi
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5926 Temat powinien być zamknięty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jest szansa ze ktoś "naprawi" temat Krakowskie Inwestycje
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5933
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5932 do wywalenia ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Możnaby znowu otworzyć temat Kumatszym być?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Założyciel tematu prosił o jego zamknięcie i tyle mogą tu moderatorzy.
![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
założyciel tematu może sobie chcieć... prawa do tematu mają wszystkie osoby, które w nim pisały... zapraszam do kodeksu prawa cywilnego...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie został wyczyszczony lecz wskutek pewnych kłopotów technicznych część jego zawartości nagle "ukryła" się przed naszymi oczami. rav jako właściciel strony wraz z osobami odpowiednimi do tego działają nad przywróceniem "normalności" ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() Niektórzy to nie mądrzeją z wiekiem ![]() ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Witam,
taki o to mam problem wchodząc do tematu "nie samym lostem ..." Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
mcovalski, jak wczesniej orzeu wsomnnial sa problemy techniczne z serwerem, i wynika to z tego. wiem od rav'a bo mam ten sam problem. pozdro
bez odbioru
Ostatnio edytowane przez karmel1906 : 10.06.2009 o godz. 20:19.
![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ale w sumie czemu ten temat został zamknięty? To był jeden z najlepszych wątków na tym forum...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale o co chodzi? Przecież jak był Król Banicji młodszy to był prawnikiem
)) ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ale temat nie jest własnością kogoś kto go otworzył, ale należy do wszystkich użytkowników i żyje własnym życiem i nie chodzi o jakis kodeks cywilny.
To jeśli tak jest i nagle np. twórca tematu politycznego powie - mam to gdzieś to zamykamy ten temat? A jeśli nagle 20 założycieli tematów powie dzisiaj żeby je zamknąć? To co wszystkie zamkniemy? Rozumiem że ten temat mógł być zamknięty z innych powodów przez moderatorów- (budził jakieś chore emocje, napinactwo itd) ale nie że ktoś po roku "doznał oświecenia" i stwierdził żeby zamknąć temat który założył i może nawet potem się tam nie udzielał ![]() Dla mnie samo założenie tematu powoduje że jest on już własnością wszystkich użytkowników forum... i tyle ![]() Inaczej niech sobie każdy pisze swojego bloga... wtedy będzie mógł zamykać, otwierać go do woli PS Ja też bym chciał żeby temat "Kumatszym" został otworzony
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 10.06.2009 o godz. 21:25.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
pytanie do modów:
czy dopuszczany jest taki obrazek w podpisie ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do tematu "kumatszym" nie ma chyba takich co beda odpowiadac na watpliwosci. I to w zasadzie podwaza sens jego istnienia.
Totylkja kesli brakuje ci takich obrazkow na co dzien to jak dla mnie mozesz tutaj miec taki podpis pod warunkiem ze zgodza sie wlasciciele stronki ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Zapewne tak, choć na mój gust z drugą częścią twojego podpisu lepiej komponowałaby się inna część kobiecego ciała. No ale ona na pewno nie będzie dozwolona, więc raczej nie próbuj.
![]()
TRÓJKOLOROWE BRONOWICE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Czy mi się wydaje czy w temacie "Zagadki europejskie..." zniknął początek?
A w "FOTOzabawie" dokładnie odwrotnie,,,Wasiu,, Może ToTylkoJa woli mniej subtelne prowokacje .
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 12.06.2009 o godz. 21:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
ale jednak skasuje, bo jak czytam i widzę swoje konto to się skupić nie mogę PauL ale Ty masz myśli ![]()
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 12.06.2009 o godz. 21:45.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
I dobrze! Wystarczy juz prowokujacych avatarow. Jedna Tiramisu wystarczy o.O
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Krakowskie Inwestycje też niestety uwalone, a tyle sie dzieje...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Może dałoby rade zrobić w emotikonach jakieś buźki z wislacką flagą albo szalikiem? ;> Widziałam na innym forum takie klubowe - fajna sprawa.
|
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Offline |
|
|
Takie?
![]() ![]() ![]() i ... ![]() ![]() |
|