|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Domzale grało wczoraj sparing ze Slavenem Belupo i Kirm nie grał. Więc kto wie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Bozok tez nie gral w sobote w sparingu. Ciezko to wszystko rozszyfrowac
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
nie wiedziałam do końca gdzie to wkleić (być może gdzieś już było na tym forum), ale zdecydowałam zamieścić to tutaj: http://www.ekstraklasa.wp.pl/kat,322...wiadomosc.html
WTF?! oO Jesli to prawda to nic tylko załamać ręce x). Czyli co.. Szukamy dalej prawego obrońcy? ... Bozok vs. Kirm- wydaje mi się, że ten drugi... Ale nie wiem. Nie widziałam ich na żywo czy też w TV przez cały mecz, także ... pozostaje ufac tylko naszemu Maćkowi ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Podobno Kirm jest juz prawie w Wisle...
Znalazlem link z jego umiejetnosciami daje nizej: http://www.ebramki.pl/view,andraz-ki...akow,5619.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Akurat z Bożokiem sprawa się pewnie przedłuża dlatego, że pewnie mamy kogoś lepszego na to skrzydło - albo przynajmniej w to chciałbym wierzyć. A Carlinhos widocznie wciąż nie ma uregulowanego statusu klubowego i dlatego czekamy (albo zrobił nas w bambuko, podobnie jak kiedyś jego kolega Gledson, i poszedł do Bundesligi ; ) ) Widzicie, wszystko da się racjonalnie wytłumaczyć. A poza tym, przecież o Marcelo dowiedzieliśmy się dopiero parę godzin przed podpisaniem umów - dlaczego teraz miałoby być inaczej i sztab nie miałby zaskoczyć nas czymś zupełnie nieoczekiwanym ? Zresztą -> okno otwiera się 1 lipca, i w gruncie rzeczy żaden nowy zawodnik z innego klubu nie powinien móc z nami trenować do tego dnia
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 29.06.2009 o godz. 15:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Bo Fakt ci to napisal Ludzie ,nie takie "transferowe jaja" w tym klubie byly,dopoki nie potwierdzi oficjalna ,nikogo w Wisle nie ma . I ta sa suche fakty,a wy przeczytacie newsa i juz zawodnika do pierwszej 11 wrzucacie. P.S Do Leviadii zostalo 2 tyg ,coraz mniej czasu na zgranie jesli by przyszedl ktos nowy.Mało casu,Mało casu.... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tutaj była informacja o transferze : http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=21247
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Nie zobaczę, nie uwierzę...i radze każdemu tak postąpić a nie napalać się na forum
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Na razie nie ma się co napinać. Jakieś media ze Słowenii podały te informcje, ktoś tu podał je na forum i już wszystkie portale piszą "Kirm blisko Wisły" a być może te źródła które jako pierwsze podały te informacje to mogą być takie Fakty. Radzę ochłonąć i spokojnie poczekać do środy, powinno się wiele wyjaśnić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Panowie Kirm jeszcze nie przyszedł a po drugie jak widzimy jeden transfer niczego nie załatwi potrzebujemy z 4 WZMOCNIEŃ bo jak sami widzicie po kadrze na zgrupowanie w Austri kadra jest bardzo bardzo wąska;/;/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Co do Kirma - ostudźcie emocje, żeby potem nie było zawodu jak się okaże to co zwykle. W sumie to nie pamiętam dobrego piłkarza Słoweńskiego od czasów Zlatko.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 29.06.2009 o godz. 19:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Co do meczów z Levadią, to na pewno zagramy z nimi starym składem, więc nie ma się co napalać na nowy zawodników na już.
A co do Kirma i Bozoka...działacze Wisły zachowali się niezwykle nietaktownie, jeśli rzeczywiście mieliśmy z nim wszystko ustalone, a on czekał tylko na ruch z naszej strony, a został wystawiony. Tak się nie robi. Nie rozumiem jednak, dlaczego zrezygnowano z pozyskania Bozoka, jeśli trafi do nas Kirm. Przecież Słowak był dość tanim zawodnikiem. Dlaczego niby mielibyśmy wyłożyć 5x tyle na transfer Kirma i ze dwa razy tyle na jego zarobki. trochę to irracjonalne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Nie zagłębiajmy się w ten temat póki nie będzie oficjalnego komunikatu ze strony klubu. ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A tak wogole to Kirm grywal w Domzale takze jako napastnik ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Kirm jest piłkarzem klasy co najmniej Zieńczuka. Natomiast Bozok jest jedną wielką niewiadomą. Może byłby wzmocnieniem a może grałby na poziomie np. Vidliczki - czyli nic więcej poza solidnością. Jeśli myślimy poważnie o LM, to potrzeba nam 3 piłkarzy wprost do pierwszego składu na pozyję lewego pomocnika, prawego obrnońcy i napastnika. Nie ma w tej chwili czasu na to ażeby Skorża ogrywał jakiegoś zaodnika i układał go piłkarsko, jak to było z Diazem i Marcelo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
spokojnie, spokojnie... jeszcze nie przyszedl. a za takie pieniadze co Bozoka mogliśmy mieć to Dziołki nawet z ekstraklasy byśmy nie kupili. Szczerze jeśli rzeczywiscie jakimś cudem trafi do nas Kirm a nie wezmą Bożoka to będzie mi go żal, bo za te pieniądze powinien być on chociaż na zmiennika kupiony ale mimo mojego wiecznego optymizmu nie zdziwił bym się jak nie trafi do nas żaden z nich i na testach będą się tłukli amatorzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A tak btw. co się stało z Drozdowiczem ? Bo był testowany, a przez kilka dni nie miałem neta, więc nie wiem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bylo pisane wyzej na forum. nie pojechal do Austrii, co oznaczac bedzie ze Wisla prawdopodbnie nie podpisze z nim kontraktu
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Kirm w NK Domzale grał jako skrzydłowy lub jako środkowy pomocnik. To najlepszy zawodniek ligi obok Tavaresa i Zorana Pavlovica(jeśli mozna opierac sie na opiniach z forum stąd lub stąd) - po przeczytaniu tematów na słoweńskim forum można wywnioskokowac, ze to dobry zawodnik z niezła techniką.
Powód: lit
Ostatnio edytowane przez raciborzanin : 29.06.2009 o godz. 17:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wiem, że to co powiem może się wielu nie spodobać ale co by było jakbyśmy podpisali kontrakty z oboma... np. Kirm na 5 lat (tak chyba było mówione w newsie na stronie) i Bozok np. na rok lub dwa z opcją na kolejne 2
. Następnie mamy 2 piłkarzy którzy zdecydowanie lepiej radzą sobie w ataku niż na boku i ja bym ich właśnie z przodu widział. No i na koniec pozostaje Gołoś...chłopak ma spory talent może nie na miarę Kalu Uche ale kiedyś dobrze grał i się dobrze zapowiadał, no ale niestety pech go nie opuszcza i jak gra w Wiśle to albo kontuzja albo poważna choroba jest to prawie tak pechowy zawodnik jak Dawidowski (uuu aż ciężko mi to pisać ale niestety to prawda). Niestety czarno widzę jego przyszłość w naszym klubie...teraz kilka miesięcy rehabilitacji, a później gra w rezerwach, następny sezon pewnie znowu jakieś wypożyczenie i koniec kontraktu...Skoro zarówno Bozok jaki i Kirm są dość wszechstronni i potrafią grać na obu stronach pomocy może warto spróbować podpisać kontrakty z oboma. Muszę się poniekąd zgodzić z JarTSW, który napisał, że: Cytat:
![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bedziemy sie martwic jak podpisza, bo narazie to takie gdybanie ![]()
Ostatnio edytowane przez canarinhos : 29.06.2009 o godz. 17:19.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
P.S. Ile oni mogą razem kosztować 500tys. euro Kirm + 200 tys. euro Bozok + 200tys. euro Nurković to nam daje 900 tys. euro i uważam że wcale nie jest to strasznie wygórowana cena za 3 niezłej klasy piłakrzy. ![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mysle ze nie bedzie Kirm + Bozok, ale jeden z nich. Dzis blizej Kirm, a jutro moze byc na odwrot. Wiadomo ze kazdy chcialby ich obu, bo obaj sa kreatywni i moga grac na kilku pozycjach, ale jesli trafia obaj to raczej o napastniku mozemy zapomniec.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|