|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Donald zadebiutowal, strzelil gola i jest raczej pewny awansu do 3 rundy eliminacji LM bo wygrali 5-0
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Podobno Marcelo przechodzi do OL za ok 9 mln euro. Przyda nam się blisko 400 tys zł.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Według francuskich mediów Olympique Lyon ma zapłacić za Brazylijczyka sześć mln euro. 0,92 proc. tej kwoty, czyli około 250 tys. złotych trafi do Wisły.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wg. Ćwiąkały 75 k euro dla Wisły za Marcelo.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Michał Czekaj podpisał nowy kontrakt z Rozwojem
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
wg weszło to minimum 75tys euro czyli ponad 300 tys zł. http://weszlo.com/2017/07/13/marcelo...isly-ida-gory/ ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Dokładnie. Podział 5% z kwoty transferu spoczywa na klubie kupującym. Nie sądzę żeby Lyon traktował to niepoważnie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
spłąta długów to nic? to oddech dla Klubu!
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Podpisal, Marcelo oficjalnie zawodnikiem Lyonu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mea culpa
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
On chociaż miał trochę oleju w głowie i nie poszedł do Legii.Niech mu się wiedzie ja do niego nic nie mam
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Guerrier z kolejnym golem dla Karabachu, jego zespół awansował do kolejnej rundy eliminacji, gdzie zagra z kimś z dwójki FC Sheriff/Kukesi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A'propos dzisiejszego meczu Legii w el. LM. Gra u nich dziś cierzniak. Czy Wisła poszła z jego sprawą do sądu do Szwajcarii jak się odgrażała?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ale a propos Cierzniaka - porównajcie sobie jego przypadek z Arseniciem. Czy ktoś mu rozwiązał wcześniej kontrakt...? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ktoś w ogóle złożył wniosek do tamtejszego związku w tej sprawie? Nie.
![]()
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak nie jak tak przecież działaliśmy,ale nie udało się....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To widocznie coś przeoczyłem. Możesz podrzucić jakiś odnośnik do tego? Tak z ciekawości nadrobiłbym zaległości.
![]()
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiesz co odnośnika ci nie dam,ale z tego co pamiętam to były ruchy z naszej strony do tamtego związku piłki nożnej, ale nasze próby zostały odrzucone jak znajdę to edytuję posta.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Semir szacunek!
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Niby szkoda Semira, bo to był piłkarz ponadprzeciętny, ale mam wrażenie, że jemu zostały już tylko same zrywy, a do stabilnej, wysokiej formy sprzed dwóch lat może już nie wrócić.
Dzięki Semir! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Szacunek dla niego za rozwiązanie kontraktu za porozumieniem stron, a nie z winy klubu. Szkoda, że nie wyszło jednak wydaje mnie się, że to już jest piłkarz tylko na Ekstraklasę. Kilka razy próbował na zachodzie z marnym skutkiem. Mimo wszystko powodzenia.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|