|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Szykuje się żenada. Jest wtorek, mecz w niedziele, a na sektory biletów do wyboru do koloru...Dawno czegoś takiego nie było na meczu z Legią.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
||
|
Cytat:
![]() Derby przegrane, ale czas leci dalej, nic już na to nie poradzimy, dlatego nie ma się na kogo obrażać tylko kupować bilety na mecz z Legią bo WISŁA TO MY. Kolejny ważny mecz przed nami a bilety schodzą jak na Termalikę .... Cytat:
Ostatnio edytowane przez heoij : 01.12.2015 o godz. 13:46.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja mam karnet i mialem byc na wszystkich meczach w tej rundzie bo akurat terminy mi spasowaly ale teraz gleboko sie waham czy isc w niedziele i nie chodzi mi porazke w derbach bo to sie musialo kiedys zdarzyc ale o zachowanie klubu po meczu i pochopne zwolnienie Moskala. Kupilem karnet zeby wspierac klub w walce o wyjscie na prosta bo to powinien byc nasz cel ale po raz kolejny wiadomo kto nie wytrzymal cisnienia, zadzialaly emocje, a nie trzezwa ocena sytuacji. Mam dosc tego cyrku.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Nie wahaj się, tylko przyjdź na mecz. Sektory C,D,E muszą być zapełnione, by została zaprezentowana oprawa. Nie wiadomo kiedy będzie następna okazja na zapełnienie tych sektorów (czyt. mecz z Cracovią/Legią), więc zróbmy to w tą niedzielę!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
dynek.pl- nie przychodzisz dla trenera, piłkarzy czy prezesa, każdy prędzej czy później odejdzie a Wisła pozostanie. Przychodzisz dla Wisły Kraków, zasłużonego i historycznego klubu z piękną 109-letnią tradycją.
Ostatnio edytowane przez heoij : 01.12.2015 o godz. 17:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
P.s lament odnośnie zwolnienia moskala jest w innym temacie ![]() Hubert.fan - co mu tlumacxysz? Nie przyjdzie bo się obraził i już. Typowy roszczeniowy Polak, zarzuca komuś cyrk a sam prezentuje cyrkową postawę. Kto ma być to będzie. Czy z nim, czy bez niego Wisłą nie zginie!
Ostatnio edytowane przez regan : 02.12.2015 o godz. 02:30.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Panie to nie Niemce czy Angla gdzie sie chodzi bez wzgledu na wyniki druzyny. Tu jest Panie Polska, gdzie Januszek i Grazynka moze i przyjda jak bedom wyniki a tu Panie nima wynikow, wiec Grazynka wyciagnie Januszka na zakupy do Ouszona a potem se poogladajaom Na dobre i na zle w tv.
![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Bylem strasznie zly po derbach i nadal mnie to boli ale dostalem po meczu propozycje jechania na legla. Nie wahalem sie i w niedziele znowu melduje sie na R22 bo Wisla to moj klub na dobre i zle!
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mogę ze swojego konta na bilety.wisla.krakow.pl kupić bilet dla kogoś, kto nie ma KK? Bo jak wchodzę w kupno biletu, to mogę zmienić imię nazwisko i wpisać PESEL, ale nie sprawdzałem dalej, czy to pójdzie.
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Z tego co wiem to nie mozesz.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Tak jak napisał wislakrakow124 nie mozna kupic biletu przez neta bez karty kibica.
"Osoby nieposiadające Karty Kibica (tj. osoby, które nigdy nie posiadały Karty Kibica bądź ich Karta Kibica jest nieważna na dzień 25 listopada br.) mogą zakupić bilet wyłącznie w kasach w Strefie Kibica" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co jest z Wami
płakaliście o Kartę Kibice.. miała zniknąć i wtedy obiecaliście szturmować kasy i zapełniać stadion. PS: Aaa... teraz problem z KK przez neta. Tak jak podejrzewałem, brak Karty Kibica niczego nie zmieni.
Ostatnio edytowane przez element : 02.12.2015 o godz. 12:16.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
To było wiadome od samego początku, jak zniknie jeden argument (brak możliwości zakupu biletu bez Karty Kibica) to zacznie się szukanie nowych. Przy kasach problem bo trzeba dłużej czekać, nikt nie pomyśli ile zajmuje wklepanie kilkunastu peseli i założenie nowego konta. Szukajcie problemów dalej, na pewno uda się coś znaleźć, frekwencja sama pójdzie w górę a napastnika dostaniemy w pakiecie uchodźców.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Po bojkocie przeciwko działaniom Bednarza, niektórzy uświadomili sobie, że potrafią żyć bez Wisły.
Inni znaleźli pretekst w osobie SKWK (podniesione ceny biletów). Reszta przestanie przychodzić ze względu na wyniki. Smutne. Zostaną najwierniejsi. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jak karta kibica jest problemem, to chyba faktycznie zaczynamy mieć lokalny kryzys społeczny. Ja osobiście widzę same plusy takiej karty + duma, że mam w portfelu coś, co identyfikuje mnie z danym klubem.
A co do wyników....nie ma się co czarować. Dla wielu to podstawa czy chodzić na mecze czy nie. Jeżeli obecny, smutny trend się utrzyma, a Cracovia zawita do pucharów, to pewnie teraz frekwencja przechyli się nieco w ich kierunku. Pozostaje czekać na lepsze czasy na naszym podwórku... ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pejsy w pucharach ?
To jest za głupi klub na puchary. Oni puchary już mieli z Szachtiorem Soligorsk o ile dobrze pamiętam w Intertoto. Co do frekwencji to niestety większość tu piszących nie pamięta jak spadaliśmy z ligi lecz erę Cupiała więc im dogodzić ciężko a wyniki i tak są moim zdaniem ponad miarę gdzie gramy 12-13 zawodnikami gdzie kilku kopie się w kolano inni potykają się o własne nogi. I tylko Kazika Moskala żal bo On tu jest najmniej winien. Pamiętacie jak biliśmy rekord frekwencji na Ległej ? To se szybko ne wrati. Była drużyna nie było stadionu a teraz jest na odwrót !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Kibice załamani. Załamany klub, załamany marketing. Mecz wypada wiadomo w jaką datę, zero akcji na ten temat. Wcześniej to jakoś dawało radę w stylu "Mikołajki na Wiśle". Jedynie SKWK organizuje Mikolajki, za co nalezy im sie szacunek (z reszta jak za wiele innych akcji).
Jezeli ktos uznal, ze nie jest masochista i nie pojawi sie w niedziele na Reymonta lub jesli tez pojawi sie i chce dac z siebie cos wiecej niz tylko obecnosc - zapraszam do wziecia udzialu w zbiorce. Sami wiecie jakim srodkiem transportu sie wybieracie, czy i ile macie wolnych w nim miejsc. Ja jako kibic Wisły proponuje jako prezent na Mikolajki dla danego malolata wyprawe na mecz Wisla-Legia. To nie tylko prezent dla nich, rowniez dla Was i Wisły. Do zobaczenia w niedziele na Reymonta. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nic dodać nic ująć ....
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wszyscy na mecz, płacząc nad wszystkim na pewno sytuacja się nie poprawi.
Musimy coś działać dlatego WSZYSCY NA MECZ NA SEKTORY C D i E! ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dziś ostatnia okazja na zakup biletów ze zniżką 15%! KUPOWAĆ!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zbliża się kolejny ważny mecz w tej rundzie.
Nasi kopacze przegrali już najważniejsze spotkanie, dali ciała po całości. Na trybunach też nie panowała taka atmosfera jak miała panować. Jednak w niedzielę pojawia się okazja do tego, aby pokazać wszystkim i przede wszystkim sobie, że jest się z klubem na dobre i złe. Naprawdę nie ma, co szukać wymówek, zastanawiać się czy warto przyjść na mecz, w ogóle jak można zadać takie pytanie. Spójrzcie na swoje szaliki lub koszulki, na pewno wielu z was ma w swoich kibicowskich zbiorach coś z motywem WIERNOŚCI, niech każdy z was przeczyta pierwszą linijkę, przestanie się obrażać na Wisłę i siądzie przed komputerem i kupi bilet na niedzielę. Na mecze nie chodzimy dla tych koszulkowych wkładów, oni nasze zaufanie już tak nadszarpnęli, że nie ma, co się nad tym rozwodzić. WISŁA TO MY! Historia, tradycja i wszystko, co związane z ARMIĄ BIAŁEJ GWIAZDY. Ci wszyscy piłkarze a w dużej mierze niestety typowi najemnicy odejdą czy to w zimie czy po zakończeniu sezonu. My kibice zostaniemy tutaj, tutaj gdzie nasz dom na Reymonta. Od nas zależy czy w niedzielę pokażemy się z dobrej strony, czy potrafimy tylko ponarzekać w Internecie. Złapcie się Panowie i Panie za przysłowiowe jaja i kupujcie bilety! Jak to jest możliwe, że na młyn bilety jeszcze nie zeszły!? Co to ma być?! Domagacie się WIELKIEJ WISŁY, transferów, mistrzostw - więc pora dołożyć własną cegiełkę do budowy. W NIEDZIELĘ GRA WISŁA! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam przecieki... OPRAWA BĘDZIE WYJEBANA W KOSMOS! CZEGOŚ TAKIEGO JESZCZE NIE BYŁO! Tylko zapełnić trybunę E i będzie kozak! Dawajcie! Dla samej oprawy warto być! Pokażemy piłkarzykom, co to jest profesjonalizm!
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
"... i nawet jeśli będzie źle, my nigdy nie poddamy się"
Ruszcie dupy! Kupujcie bilety, nie przynoście WIŚLE powodów do wstydu. Od tego są nasi kopacze. My jesteśmy od tego żeby w niedzielę o 18 pojawić się na R22. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Ludzie nakręcajcie znajomych, choćby dla samej oprawy, udowodnijmy po raz setny wszystkim że UW i cały ruch kibicowski naszego klubu to ścisły TOP.
Wszyscy po bilety, nie dla wyników ale dla NASZEGO klubu!!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szału narazie wielkiego z biletami nie ma ale tragedii też nie.Zostało z 10 tyś biletów a 3 gorące dni przed Nami,do tego Legia na stadionie.
Damy radę z 20 na pewno |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Mecz z Legią będzie dla Arka Głowackiego 400 spotkaniem w barwach Wisły. Tym samym nasz Kapitan zrówna się z dotychczasowym rekordzistą Władysławem Kawulą. To wydarzenie bez precedensu, nie wiadomo czy kiedykolwiek jakiś inny zawodnik dobije do takiej liczby. Warto się wybrać w niedzielę na Reymonta 22 choćby z tego powodu.
|
|
|