The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2015, 07:59
staszek2309 napisał(a):Wyświetl post
Wczoraj wymieniałem vouchery na bilety w kasie dla 14 osób. Tylko dwie miały karty kibica i z tym nie było problemów. Reszta osób musiała być wpisana ręcznie do systemu. Trwało to prawie 40 minut, więc jeśli myślicie, że jest to to takie hop siup to możecie się pomylić.
Potwierdzam. Jak kupujecie na PESEL to idźcie do kas już teraz. Jeśli będziecie zwlekać, to zostaniecie z voucherem bez biletu i będzie płacz.
rrr
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 01.10.2015, 09:06
KK jest wymagana fizycznie przy zakupie biletu w kasie? Zabieram paru znajomych i grupa jest mieszana, kilku posiada KK, kilku nie. Chodzi o mecz Legend.
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 01.10.2015, 09:20
Karta kibica nie jest wymagana dla osób, które jej nie posiadają. Jeśli ktoś posiada kartę kibica to bilet na mecz zostanie mu nabity na nią i nią będzie się posługiwał podczas wchodzenia na stadion, CO NIE ZNACZY, ŻE TRZEBA JĄ PRZY SOBIE FIZYCZNIE POSIADAĆ W MOMENCIE WYMIANY.

Dla usprawnienia procesu wymiany zróbcie sobie listę z danymi osobowymi, numerem PESEL i kodem vouchera. Wtedy dziewczynom w kasach idzie trochę sprawniej.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 01.10.2015, 11:09
Ja sam kupowałem 3 bilety. I wymiana na vouchery przy kartach kibica zjaeła 10 minut. Także kto ma vouchery-niech wymieni, bo znowu co niektórzy wejdą na II połowę.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 15.10.2015, 07:42
W niedzielę gramy mecz, tak delikatnie przypominam bo chyba wszyscy znowu zapomnieli..
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Mati_
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 15.10.2015, 08:33
Na razie nie sprzedano nawet 8 tysięcy biletów na niedzielę.
Legia, która gra 2,5 h później po nas na Cracovie sprzedała już 18 tysięcy.

Masakra. I jak my mamy nawiązać walkę z Legią?

"Życzylibyśmy sobie, żeby na nabliższy mecz również przyszło takie wsparcie. Nie jest sztuką przyjść na mecz z Legią Warszawa w liczbie 30 tysięcy i dopingować fantastycznie, ale sztuką jest przyjście na mecz z Termaliką. Każdy mecz jest jest ważny. Jesteśmy razem: piłkarze i kibice" - mówił w rozmowie z Radiem Kraków piłakrz Wisły Krzysztof Mączyński.
Ostatnio edytowane przez Mati_ : 15.10.2015 o godz. 10:25.
Odpowiedz cytując
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 15.10.2015, 13:41
Frekwencje na meczach z Termalicą:
Jagiellonia:
10 653
Ruch: 7 023
Śląsk: 6 963
Legia: 14 020
Cracovia: 7 420 oraz 5ciu nieobrzezanych

Dyrektorem sportowym Niecieczy jest Baszczu..
"Życzylibyśmy sobie, żeby na nabliższy mecz również przyszło takie wsparcie. Nie jest sztuką przyjść na mecz z Legią
Warszawa w liczbie 30 tysięcy i dopingować fantastycznie, ale sztuką jest przyjście na mecz z Termaliką. Każdy mecz
jest ważny. Jesteśmy razem: piłkarze i kibice" - mówił w rozmowie z Radiem Kraków piłkarz Wisły Krzysztof Mączyński.

Niedziela, jest wolne, po sobocie jest czas "odpocząć", mecz o 15.30, jest jak wrócić, wszystko jest tylko czy my jesteśmy?
Wszyscy na mecz!

Powód: jżs
Ostatnio edytowane przez Robbie92 : 15.10.2015 o godz. 13:52.
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Stary 16.10.2015, 06:29
Czy byłaby szansa przejąć od fans4club.com aplikacji do wirtualnego stadionu i rezerwacji miejsc? Działało to rewelacyjnie, każdy mógł zobaczyć, jak wygląda wybrane miejsce i jaki jest z niego widok. Wczoraj kupowałem bilet na Termalikę przez internet i za cholerę nie mogłem skojarzyć, w którym miejscu będę siedział, choć na tym sektorze byłem wielokrotnie. Według mnie ta aplikacja ze zdjęciami stadionu w realu zamiast tylko schematu byłaby ogromnym ułatwieniem dla kupujących.
rrr
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 16.10.2015, 21:15
Liczba sprzedanych biletow na Termalicę jest tak zenujaca ze brak slow. Niestety haslo "Jestesmy sila tego klubu" jest chyba smutna ironia. Przykro bedzie patrzec na pusciutki stadion, zal ze niektorzy zydza 20 zl na najtanszy bilet! Przeciez to jest niewiarygodne. 20 jebanych zlotych!
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 16.10.2015, 22:02
A bo wiesz beniaminek, a bo pogoda ma być taka i taka, a bo wiesz grają padakę, a bo wiesz to nie Legia, a bo wiesz nie można się pochwalić selfie z meczu z Żydami. Paranoja. Tyle długów ale każdy ma to w dupie.

KIBICE SUKCESU bum bum bum, kibice sukcesu bum bum bum
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 17.10.2015, 07:41
Zastanawiam się, czy klub nie powinien wprowadzić jakiegoś programu lojalnościowego na zasadzie: kupujesz bilet na mecz z Legią/Cracovią i masz 5 biletów z innych meczów sezonu = cena x, masz 3 bilety= cena y, nie masz biletów = cena z. Przy czym różnica miedzy najtańszą wersją a najdroższa to 90%. Np przy 5 biletach - cena 20 zł, bez biletów = cena 200 zł. Poszedłbym nawet dalej i za powiedzmy 10 biletów z ostatniego roku dawałbym bilet za darmo. Oczywiście opcja pierwokupu również obowiązkowa. Gdyby ktoś chciał zaliczyć tylko jeden mecz w sezonie miałby do wyboru najbardziej gówniane bilety za największe pieniądze. Skoro chodzi na stadion raz czy dwa razy w roku, to proszę bardzo.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 17.10.2015 o godz. 07:47.
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 17.10.2015, 08:17
Popieram, może by wtedy coś ruszyło. Bo dla przykładu, jutro może nie być 10 tys. na stadionie ;/
Odpowiedz cytując
Quaresma
Junior Member

Od: 11.2013

Stary 17.10.2015, 10:07
.......eni kibice sukcesu, moda na Wisłę się skończyła.

Długi piłkarskiej Wisły pociągają na dno również Wisłę kibicowską, a to nie powinno tak wyglądać....
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 17.10.2015, 11:00
Nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale powiem tyle:
Na meczu Śląsk - korona było 5500 tys widzów, na Lecha chodzi ok11 tys, mamy 3 frekwencję w sezonie.. Wiec to nie tylko Wisła, ale cała ekstraklasa ma jakiś kryzys... My na tle innych wypadamy dobrze, ale chciałoby się więcej...

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 17.10.2015, 11:55
ArturBarlinek napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale powiem tyle:
Na meczu Śląsk - korona było 5500 tys widzów, na Lecha chodzi ok11 tys, mamy 3 frekwencję w sezonie.. Wiec to nie tylko Wisła, ale cała ekstraklasa ma jakiś kryzys... My na tle innych wypadamy dobrze, ale chciałoby się więcej...
Oczywiście, że jest to problem w całej Polsce ale nie zmienia to faktu że frekwencja która nam się na jutro szykuje jest żenująca w mieście gdzie mamy ponad 1 mln mieszkańców.
Ja rozumiem, że rywal przaśny ale niedziela 15:30 to idealna pora. Młodzi nie mają ograniczeń. Ci co mają rodziny mogą po meczu gdzieś iść. Dla mnie jest to idealna pora bo po meczu spotykamy się z żoną i dzieckiem w jakiejś pizzerii czy restauracji.
Wszyscy zadowoleni.
PS Dodatkowo w związku z zaistniałą sytuacją mam kierowcę więc znikają "przeciwieństwa losu" na czas przed meczem i mogę sobie coś "strzelić" )))
Ostatnio edytowane przez rafkur : 17.10.2015 o godz. 12:01.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 17.10.2015, 18:50
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Zastanawiam się, czy klub nie powinien wprowadzić jakiegoś programu lojalnościowego na zasadzie: kupujesz bilet na mecz z Legią/Cracovią i masz 5 biletów z innych meczów sezonu = cena x, masz 3 bilety= cena y, nie masz biletów = cena z. Przy czym różnica miedzy najtańszą wersją a najdroższa to 90%. Np przy 5 biletach - cena 20 zł, bez biletów = cena 200 zł. Poszedłbym nawet dalej i za powiedzmy 10 biletów z ostatniego roku dawałbym bilet za darmo. Oczywiście opcja pierwokupu również obowiązkowa. Gdyby ktoś chciał zaliczyć tylko jeden mecz w sezonie miałby do wyboru najbardziej gówniane bilety za największe pieniądze. Skoro chodzi na stadion raz czy dwa razy w roku, to proszę bardzo.

Weź pod uwage że pewnie na każdym meczu jest kilkaset osób które chodza na mecz raz-2 razy w sezonie. Bo pracują zagranicą, w innym mieście, nie mają czasu itd. Weź pod uwagę że są ludzie którzy mieszkają na wyspach i specjalnie lecą raz w sezonie na derby. Weź pod uwagę osoby krtóre mieszkają +200km od Krakowa, głównie młodzież których nie stać żeby być na każdym meczu i wiadomo że jesli mają wybrać Termalice a Legie to pójdą na tą drugą. Pomyśl że oni mając bilet za 200zł w życiu nie pójdą na mecz.

Chcesz się pozbyć kilkuset kibiców na każdym meczu? Chcesz się pozbyć pewnie 5tys ludzi z meczów z żydami i Legią? Przecież to głupota.

I mówie to ja, osoba która od powrotu na Reymonta (ile to już z 70 meczów pewnie będzie) opusciła 2 mecze. A w obecnej rundzie byłem na 5 wyjazdach (+ 1 z Lechią)
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 17.10.2015, 19:32
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
Weź pod uwage że pewnie na każdym meczu jest kilkaset osób które chodza na mecz raz-2 razy w sezonie. Bo pracują zagranicą, w innym mieście, nie mają czasu itd. Weź pod uwagę że są ludzie którzy mieszkają na wyspach i specjalnie lecą raz w sezonie na derby. Weź pod uwagę osoby krtóre mieszkają +200km od Krakowa, głównie młodzież których nie stać żeby być na każdym meczu i wiadomo że jesli mają wybrać Termalice a Legie to pójdą na tą drugą. Pomyśl że oni mając bilet za 200zł w życiu nie pójdą na mecz.

Chcesz się pozbyć kilkuset kibiców na każdym meczu? Chcesz się pozbyć pewnie 5tys ludzi z meczów z żydami i Legią? Przecież to głupota.

I mówie to ja, osoba która od powrotu na Reymonta (ile to już z 70 meczów pewnie będzie) opusciła 2 mecze. A w obecnej rundzie byłem na 5 wyjazdach (+ 1 z Lechią)
Pracujących na wyspach nie stać na 40 funtów za bilet? To co oni tam robią? Butelki zbierają? Ile jest osób, które jadą 200 km na mecz? Jadą na Wisłę czy na Legię/Cracovię? Wisła gra również z Łęczną i Niecieczą - tu bilety są tanie.
Ja na zwykłych meczach ciągle widzę te same twarze wokół siebie więc nie wiem ilu przyjeżdża okazjonalnie.
Nie sądzę, że mój pomysł spowodowałby ograniczenie widzów na R22. I tak chodzą stale ci sami.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 17.10.2015, 19:34
rafkur napisał(a):Wyświetl post
A co z osobami które są I raz? Ich to ma nie dotyczyć? A jeżeli ma nie dotyczyć to czemu mają mieć lepiej niż ktoś kto był na kilku meczach wcześniej, ale chodził bardzo rzadko?

Program lojalnościowy ma służyć po to aby nagrodzić stałych klientów. Tylko po to. Bo to co ty przedstawiłeś to nie tyle co nagrodzenie stałych klientów co ukaranie klientów okazjonalnych.
Ostatnio edytowane przez R33 : 17.10.2015 o godz. 19:38.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 18.10.2015, 08:47
R33 napisał(a):Wyświetl post
A co z osobami które są I raz? Ich to ma nie dotyczyć? A jeżeli ma nie dotyczyć to czemu mają mieć lepiej niż ktoś kto był na kilku meczach wcześniej, ale chodził bardzo rzadko?

Program lojalnościowy ma służyć po to aby nagrodzić stałych klientów. Tylko po to. Bo to co ty przedstawiłeś to nie tyle co nagrodzenie stałych klientów co ukaranie klientów okazjonalnych.
Z tego co wiem to ci którzy idą na Wisłę pierwszy raz mają jakieś bonusy.

Co do tego co napisałem - nie traktuję tego jako prawdy objawionej ale propozycję, żeby jednak zacząć coś robić bo póki co wygląda to słabo. Oczywiście, że ważniejsze jest nagradzanie stałych bywalców. Na tą chwilę nie widzę nic sensownego bo bonus w postaci możliwość wyboru swojego poprzedniego miejsca na prawie pustym stadionie plus jakaś śmieszna zniżka przy zakupie kontynuacji karnetu bardziej w....iają niż zachęcają.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 18.10.2015 o godz. 09:35.
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 18.10.2015, 09:59
Takie coś miałoby niewiele sensu. Ja na przykład mieszkam 140km od Krk i na mecze jeżdżę prawie zawsze (od końca bojkotu ominęły mnie dwa), ale to tylko dlatego, że w międzyczasie zrobiłem prawko i mam kumpli z którymi jeżdżę. Gdybym jeździł sam to dla mnie sam koszt przejazdu, zjedzenia czegoś, kupno jakiegoś szalika/vlep/koszulki i jeden bilet to ponad 200zł, pociągiem owszem taniej, ale długo (3-4h w jedną stronę) i po meczach o 20 30 zostaję na lodzie, bo najwcześniejszy pociąg mam o 5 a jakieś PolskieBusy czy inne ..... muje o 2. I nie jestem odosobniony w swojej sytuacji, bo tylko od siebie jeżdżę z 4 osobami w identycznym położeniu i wydaje mi się, że to takie osoby robią sporą część frekwencji na tych meczach - jeśli mecz kosztuje sporo, a uczeń ma mało kasy to pojedzie na jeden-dwa w sezonie, wybór jest dość prosty - te najbardziej prestiżowe. No więc konkludując - taka osoba mając w perspektywie turbodrogi bilet zapewne olałaby i te mecze.
Odpowiedz cytując
Mati_
Senior Member

Stary 25.10.2015, 19:57
5 dni do meczu z Ruchem.
A sprzedano na razie tylko tysiąc biletów. Wstyd.
Odpowiedz cytując
mari339
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2007

Stary 25.10.2015, 20:06
Zawsze tak jest. Od poniedziałku/wtorku sprzedaż ruszy.
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Stary 25.10.2015, 20:09
mari339 napisał(a):Wyświetl post
Zawsze tak jest. Od poniedziałku/wtorku sprzedaż ruszy.
Albo i nie ruszy. Po ostatnim "widowisku" przy Reymonta wiele osób może spędzić piątkowy wieczór w inny sposób. Sam się zastanawiam.
rrr
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 25.10.2015, 20:13
pzkwr napisał(a):Wyświetl post
Albo i nie ruszy. Po ostatnim "widowisku" przy Reymonta wiele osób może spędzić piątkowy wieczór w inny sposób. Sam się zastanawiam.

Acha.
Nie zapomnij tylko przyjść w Mikołajki.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Mati_
Senior Member

Stary 25.10.2015, 20:26
pzkwr napisał(a):Wyświetl post
O kurde, za takie posty powinny być bany.

Nie lubię dawać przykładów. Ale Legia gra piach, a ostatnio na Cracovii 17 tys, na Brugge ponad 20, na Lechu 26. A my w tej rundzie - gramy nawet, nawet - a z 11 nie potrafimy wyjść.

Wstyd, mam nadzieję, że zaczniemy mobilizacje i te 15 tysięcy uzbieramy. Chcecie wyników? To kupujcie bilety.
Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 25.10.2015, 21:52
Ja na fb szukalem pojazdu na mecz a tu juz widze ze kumple chca jechac . Jeden kibic amici ale jak kuzyna wyprowadzilem na Wisle to i jego tez sie da Mobilizowac sie bo ja mam 250 km do stadionu a jakos potrafie sie zebrac na mecz. Jakbym mial tylko blizej to pewnie bylbym stalym bywalcem. Wisla Krakow to nasza historia!
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 25.10.2015, 22:17
Mati_ napisał(a):Wyświetl post
Nie lubię dawać przykładów. Ale Legia gra piach, a ostatnio na Cracovii 17 tys, na Brugge ponad 20, na Lechu 26.
Gra piach, ale ma wyniki - to też ma duży wpływ bo inaczej się chodzi na drużynę która gra o wysokie cele. Poza tym (zresztą to już niejednokrotnie mówione było) w Warszawie jest praktycznie 1 klub i miasto ma ok. 2-krotnie większą populację niż Kraków.

Co nie znaczy, że u nas frekwencja jest dobra. Jest bardzo słaba.
Odpowiedz cytując
Mati_
Senior Member

Stary 25.10.2015, 22:52
R33 napisał(a):Wyświetl post
Gra piach, ale ma wyniki - to też ma duży wpływ bo inaczej się chodzi na drużynę która gra o wysokie cele. Poza tym (zresztą to już niejednokrotnie mówione było) w Warszawie jest praktycznie 1 klub i miasto ma ok. 2-krotnie większą populację niż Kraków.

Co nie znaczy, że u nas frekwencja jest dobra. Jest bardzo słaba.
Nie wiem, ile ma Białystok, ale ma frekwencje wyższą. Proszę... bez tłumaczeń.
Trzeba się mobilizować. Bilety nie są drogie.
Odpowiedz cytując
inspektor erektor
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 25.10.2015, 23:01
Liczba mieszkańców danego miasta ma mniejsze znaczenie, niż liczba klubów grających w tym mieście (i relacje między kibicami tych klubów). Lech, Legia i Jagiellonia mają w swoich miastach niezachwiany monopol. Wisła ma ten podstawowy problem, że po sąsiedzku gra wrogi klub, który dodatkowo jest od kilku miesięcy na fali wznoszącej, a Wisła od kilku lat na mocno opadającej. W Gdańsku prawie każdy tramwaj ma rozwieszony szalik Lechii, u nas coś takiego raczej by nie przeszło. Do tego przyznaję - chodzę na prawie każdy mecz Wisły od ok. 4 lat, ale barwy zakładam na 1-2 przystanek przed stadionem. Sorry, może niektórzy odsądzą mnie za to od czci i wiary, ale po prostu nie jestem bardzo silny fizycznie i nie chcę mieć nieprzyjemności z powodu klubu, któremu kibicuję. Podejrzewam, że takich osób jak ja jest dużo. Polaryzacja środowiska kibicowskiego w Krakowie powoduje, że frekwencja (u obu klubów zresztą) jest jaka jest, a mnóstwo ludzi zwyczajnie boi się chodzić na mecze.
Odpowiedz cytując
Mati_
Senior Member

Stary 26.10.2015, 21:48
inspektor erektor napisał(a):Wyświetl post
Liczba mieszkańców danego miasta ma mniejsze znaczenie, niż liczba klubów grających w tym mieście (i relacje między kibicami tych klubów).

Tylko nie raz kibice Wisły pokazywali, że potrafią się zmoblizować i przyjść na mecz, czy na halę.
A tu proszę... bilety schodzą bardzo powoli, na C dramat kompletny.
Ludzie obudźcie się!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów