|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Rzeklbym nawet 180 minut w najlepszym wypadku
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kolejny etap propagandy. Jak już się wytłumaczy niektórym, że Celtic nie był ostatni na drodze, to często słychać "graliby z tym słoweńskim gównem". Otóż nie, bo byli nierozstawieni, graliby z kimś silniejszym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Trochę populistycznie - ale byliśmy ponad 20 razy bliżej LM niż oni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Widzę,że Lechia zaczyna w swoim stylu czyżby powtórka z poprzedniego sezonu ? nie chcę mi się w to wierzyć
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jestem "za" w kwestii cierpliwosci do trenera, któremu powierzylo sie prowadzenie zespolu, ale Brzeczka poki co ta rola przerasta wg mnie. Dobry trener wprowadzilby Lechie do Europy juz w zeszlym sezonie a w tym, z takim potencjalem, powinni lige zdominowac.
Wczoraj przyszlo mi do glowy ze Lechia moze byc takim Lubinem - jest wszystko zeby skupic sie tylko na graniu, a wynikow brak. Zobaczymy, to dopiero pierwsza kolejka, ale jak wazny w zespole jest trener widac bylo kiedy byl tam Muniz. ![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Bo Lechia to jest dojna krowa dla managerów typu Mandziara, Jóźwiak i Piekarski, w tym sezonie puchary europejskie zobaczą jak świnia niebo.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
od kiedy to Brzęczek jest trenerem?
Ze Smuda mieli by lepsze wyniki ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Gdzie będzie grala w końcu ta Termalica, na Hutniku ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Termalica w Mielcu bedzie grac.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Jak skończą ten cyrk to zaczną dopiero grać. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pytanie czym się taką markę buduje? Sparingami z Juve czy porażkami z pasami.. ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
OK rozumiem, i dlatego nie mają koncentracji na ligę. Również piłkarze pewnie bardziej myślą o renomowanych rywalach niż "pańszczyźnie" ligowej. Za miesiąc Lechia będzie grała dużo lepiej jak skupią się na lidze.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i Amica dotknięta "syndromem" pucharowym przegrywa z Pogonią.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Avram Grant za Berga ? http://www.futbol.pl/news/lesnodorsk...-zamiast-berga
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Grant nie pierwszy raz był na meczu. Pismaki nie mają co pisać. Nie stać Nas na odszkodowanie dla Berga i na pensję dla Granta.
Wracając do ligi to ciekawi mnie jak sobie poradzi Lech z pogodzeniem pucharów i ligi, plus kontuzje. W tej chwili mają problem ze złożeniem 18 meczowej. Widać też w Pogoni potencjał. Mogą namieszać. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Oglądał ktoś Zająca dziś?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Legia na papierze ma skład na mistrzostwo , jeszcze do tego sa dobrze fizycznie przygotowani do sezonu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ślasku kochany kup sobie do cholery bramkarza.Dwa gole na konto Pawełka czy on kiedyś nauczy się ustawiać mur ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wróżby po 1 meczu... uwielbiam.
Poczekajcie chociaż z 5 kolejek. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
dokładnie od 99 lat ma pakę na mistrza i jest świetnie przygotowana do sezonu, jak co roku nadążają za nimi sędziowie, są jak zwykle doskonale przygotowani, pismaki jak co roku od pierwszej kolejki zastanawiają się z kim ta "cudowna " drużyna zagra w LM,i do tego takie wynalazki jak Asik82 i mamy komplet ,
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jedna wielka bzdura. W tym roku mam nadzieje że media nie będą .......ić tak jak w poprzednim sezonie.
W tej chwili taką paczką która ma zdominować ligę jest Lech Poznań który ma najsilniejszy skład. Po Lechu Legia/Jaga/Lechia i tak to mniej więcej wygląda. Kolejno jest Śląsk/Wisła i miejsca pucharowe obsadzone ![]() Nie ma co pisać że taka Legia wciągnie kogokolwiek nosem, bo na początku to i Furman może być genialnym pomocnikiem ![]() W Lechu brakowało wielu zawodników, Śląsk też skupiony na pucharach, Jaga to samo. Po pierwszej rundzie będzie można cokolwiek powiedzieć o zawodnikach którzy wzmocnili dany klub. Moim zdaniem w Jadze i Lechii będzie największy progres jeśli chodzi o wzmocnienia. To notoryczne wybijanie igieł jest już nudne. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
kreseq "Jedna wielka bzdura. W tym roku mam nadzieje że media nie będą .......ić tak jak w poprzednim sezonie."
obawiam się że po zeszłorocznej "traumie" może być jeszcze gorzej ![]() kreseq "To notoryczne wybijanie igieł jest już nudne." rozumiem że chodziło Ci o "wbijanie igieł" , co do meritum, zasłużyliście się w ostatnich kilkudziesięciu latach i nie chodzi o "wbijanie" czegokolwiek tylko o fakty, przed wojna nie pamiętam jak to było ale biorąc pod uwagę że pierwszy tytuł zdobyliście w 1955 fakty się zgadzają, nastała komuna nastała"wielka" drużyna, można książkę napisać jak mieć wszystko pod kontrolą i zdobyć w komunie tylko 4 mistrzostwa
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 20.07.2015 o godz. 13:59.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Do opatentowania
![]()
2. Znam kluby, które zdobywały mistrzostwo tylko za komuny. My zdobyliśmy więcej mistrzostw poza PRL niż w PRL, więc generalnie osoby rzucające takie śmieszne teksty mogą fiknąć. Zresztą typowe nielogiczne pierdzielenie. Z jednej strony Legia rzekomo mogła wszystko (a tylko 4 mistrzostwa) z drugiej śmiech, że tylko 4 mistrzostwa. Przecież to się kupy nie trzyma Jakby mogła wszystko to by wygrała wszystko. Pokazał to przykład NRD.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 22.07.2015 o godz. 09:55.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Lechia powinna odpalić w tym sezonie, z naciskiem na "powinna", bo czołowi zawodnicy są jednak bardziej zaawansowani Mila, Wojtkowiak, Wawrzyniak..... Jaga - za Probierza już było osiągnięcie ponad stan i nagły upadek. Owszem czołówka ligowa jak najbardziej, ale na mistrza wielkich szans im nie daję, no chyba że ten sezon pod względem rozdawnictwa będzie podobny - mogą się wówczas włączyć do walki. Generalnie to zgadzam się z Tobą, z tym że o mistrza powinny walczyć Kuchenkorz i wy, a Jaga, Lechia, Pogoń, Śląsk i Wisła - będą walczyć o ewentualne puchary, o ile w Wiśle coś niespodziewanego się nie wydarzy... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
0 22 "Z jednej strony Legia rzekomo mogła wszystko (a tylko 4 mistrzostwa) z drugiej śmiech, że tylko 4 mistrzostwa."
przecież napisałem że to majstersztyk, miała w tych czasach kogo chciała i kiedy chciała za małymi wyjątkami gdy postawił się ktoś z Zabrza czy Chorzowa , zdobyć tylko 4 m to doprawdy majstersztyk godny warszawki |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A może to po prostu gówno prawda, że kluby wojskowe czy milicyjne miały lepiej niż np. kopalnia, której reprezentant miał tłuste lata WYŁĄCZNIE w PRL?
Można też spojrzeć które kluby z hukiem się rozlatywały po 1989 roku i leciały z ligi.![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cyceronowi się pojebało kto jest naszym wrogiem nr 1
![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|