|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Kelemen najlepszy bramkarz Ekstraklasy. Ehe.
![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Z taką grą to będzie pogrom.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No jak na razie drwale z beznajdziejnej ligi górą. Choć nie wykluczone, że coś Śląsk wepchnie w drugiej, ale będzie o to ciężko.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Coś czuję, że Śląsk strzeli 2 gole
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak media napisza gdy Slask odpadnie (oby nie), ze była to kompromitacja polskiego klubu to chyba nie wytrzymam ze smiechu
Dogrywki to w tym meczu juz na pewno nie bedzie |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Skoro Dundee jest tragiczne(bo jest!) to jaki musi być w tym meczu Śląsk? Nie dziwie się, że nikt tej Szkockiej ligi nie chce pokazywać, przecież ta liga jest nudniejsza od naszej Ekstraklasy, a Śląsk gdyby się nie osrał na początku meczu i w końcówce tej połowy to by spokojnie dowiózł satysfakcjonujący wynik..
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A jak będzie 4:4 to Śląsk wchodzi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
A tak na marginesie Vojvodina odpadła z klubem z Lichtensteinu po pierwszym wygranym meczu na wyjeździe 2:0!!!! Kurs od rana malał na Vaduz, więc pewnie jakaś ustawka miała miejsce...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Powiedzcie mi, jak to jest mozliwe, ze co roku tak duza ilosc osob wymyśla te niesamowite bzdury z podwojnie liczonymi bramkami na wyjezdzie?
Kelemen zachowal sie jak junior, dramat gościa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Gdzie Ci "eksperci", ktorzy ze mna polemizowali
. Wchodza tacy pseudo-znawcy w dziwne dyskusje, nie popierajac swoich tez argumentami. Co mowilem o Jadze, teraz Slasku? Solidarnie odpadna po 2 meczach, bo sa zenujaco slabe i tyle.P.S - Nie mowilem, ze Celeban i Pietrasiak zrobia przynajmniej 1 klopsa |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Masakra, szkoci tak słabi są a wpierdzielają 3 bramki. Piłkarzy Śląska przed meczem trzeba było wysłać do psychologa, żeby się lęków pozbyli.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Celeben to popełnił bład nie tylko przy faulu Kelemena ale takze przy bramce na 2-0 dla Dundee
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Co by nie mówić , tempo meczu niesamowite , akcja za akcją , nawet nie wiem kiedy zleciała ta pierwsza połowa . Mamy taki przedsmak co nas czeka jeśli spotkamy się z wyspiarzami w pucharach .
Śląsk na pewno nie był przygotowany na tak szybki rozwój wydarzeń . Nie mniej jednak jakaś iskierka jeszcze się tli . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ci Szkoci?!!! Ja pierdziele. Drwale. Włosem by cię zabił. Zero jakieś finezji w grze. Z łokcia ,poprawi kolanem. ....a. Co to za liga? Liga drwali. Drwale ,którzy zaczęli wyrąb naszego drewna. Ile dla Sląska znaczy Mila!!! Chyba najważniejszy gracz. Oglądam mecz z komentarzem Angola. Nazwiska gitarowo czyta. Cielonk , Czanczarczik, Czeleban.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 21.07.2011 o godz. 20:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mecz oglądałem dokładnie od bramki na 2:1. Z tego co widzę to tak: mecz dobry, obie drużyny mają sytuacje, grają w miare szybko i agresywnie. Szkoda karnego, jak dla mnei tam zajebał Celeban, a bramkarz już nie miał wyboru. Teraz trzeba szybko strzelić bramke na 3:2 i potem grać piłką. Chyba, że Lenczyk będzie chciał czekać na 85min i dopiero wtedy zaatakować, żeby w razie czego nie zdązyli nam 4 strzelić...
No i brawo dla kibiców Śląska. podobnie jak my świetne się prezentują za granicą.
No i nie porównuj druzyny która gra w pucharach z ligi szkockiej, do przeciwnika jakiego miała Jagiellonia.
Ostatnio edytowane przez LanceTS : 21.07.2011 o godz. 20:39.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ktoś porównał w studio obronę Śląska do obrony Wisły. Debil.
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Oro Profesoro
.urwa z taką obroną to się nie gra autobusu, bo to co najwyżej zdezelowany Ikarus jest z dziurami po szybach zamiast okien. Z taką obroną i przy takich drewniakach jak Dundee co to zero techniki tylko strzały z daleka, wrzutki i stałe fragmenty gry to piłke trzeba jak najdalej od własnej bramki jak najdłużej przetrzymać. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kelemen jest lepszy od Pareiki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Śląsk nie powinien przegrywać 2-0 już w 6 minucie. Nawet z Barceloną nie miał prawa być już w 6 minucie 2 razy na deskach! Coś nie tak z kopaczami - nogi jak z galarety i na dzień dobry 2-0 w plecy. Nadzieja jest, ale nie przy takiej grze obronnej.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
tego Kołtonia to się nie da słuchać. ja tylko tak mam? śląsk przejdzie 3:2 pod koniec
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez palikot : 21.07.2011 o godz. 20:42.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Szkoda Diaza, cholernie. Może jego obecność wymusiłaby na Leńczyku trochę inną taktykę, o czym pisze JEDREK76.
PS. Już spada krytyka na Voskampa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ludzie spokojnie, wysyp żali na forum a mecz się jeszcze nie skończył. Jest 2 połowa cała, Orest ich opieprzy i może będzie lepiej. Koncentracja w obronie, w ofensywie dalej grać mądrze, a jak się wynik nie zmieni to wprowadzić Sobotę. Z komentarzami wstrzymajmy się do końca meczu...
pozdro, Śląsk do boju! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Zaczekajcie z tymi komentami do końca meczu bo po I połowie zobaczyłem co tutaj powpisywaliście po 2 bramkach i rzygać się chce! twierdzenie że będzie jakiś pogrom że Śląsk słaby!
GENIUSZE PO 4 MINUTACH POTRAFIĄ OCENIĆ DRUŻYNĘ!! a jak Śląsk walnął na 2-1 to oczywiście ci co wcześniej narzekali nagle obwieszczają erę wielkiego Śląska. Wstydu nie macie ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Słuchaj lepiej Kowalczyk powiedział, że Śląsk,Legia i Wisła nie ma klasowych stoperów...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
5 minut / dwie mogiły... Takie rzeczy to tylko ....a w T-Mobile
PS. Co niektórzy zawodnicy szkockiej drużyny dzisiaj równie dobrze mogliby zagrać w rugby. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ależ emocje na Tanadajs!
|
|
|