The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2011, 20:31
Kelemen najlepszy bramkarz Ekstraklasy. Ehe.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.07.2011, 20:32
Z taką grą to będzie pogrom.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 21.07.2011, 20:32
No jak na razie drwale z beznajdziejnej ligi górą. Choć nie wykluczone, że coś Śląsk wepchnie w drugiej, ale będzie o to ciężko.
..
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.07.2011, 20:33
Coś czuję, że Śląsk strzeli 2 gole
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Jak media napisza gdy Slask odpadnie (oby nie), ze była to kompromitacja polskiego klubu to chyba nie wytrzymam ze smiechu
KrasnalFN napisał(a):Wyświetl post
A, czyli tylko wtedy bramki sie liczą podwójnie? W tym wypadku, jeśli mecz skończy się 3-2, to będzie dogrywka?
Dogrywki to w tym meczu juz na pewno nie bedzie
Odpowiedz cytując
Emenems81
Banita

Od: 07.2010

Skoro Dundee jest tragiczne(bo jest!) to jaki musi być w tym meczu Śląsk? Nie dziwie się, że nikt tej Szkockiej ligi nie chce pokazywać, przecież ta liga jest nudniejsza od naszej Ekstraklasy, a Śląsk gdyby się nie osrał na początku meczu i w końcówce tej połowy to by spokojnie dowiózł satysfakcjonujący wynik..
Odpowiedz cytując
aguero20
Member

Od: 05.2011

A jak będzie 4:4 to Śląsk wchodzi
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 21.07.2011, 20:34
A tak na marginesie Vojvodina odpadła z klubem z Lichtensteinu po pierwszym wygranym meczu na wyjeździe 2:0!!!! Kurs od rana malał na Vaduz, więc pewnie jakaś ustawka miała miejsce...
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 21.07.2011, 20:34
Powiedzcie mi, jak to jest mozliwe, ze co roku tak duza ilosc osob wymyśla te niesamowite bzdury z podwojnie liczonymi bramkami na wyjezdzie?

Kelemen zachowal sie jak junior, dramat gościa.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 21.07.2011, 20:35
Hanys napisał(a):Wyświetl post
Ja nie wiem za co ten Keleman jest/był chwalony...
Jak to nie wiesz za co jest/był chwalony? Chociażby za kapitalny sezon 2010/2011, kiedy popełniał najmniej błędów z wszystkich ekstraklasowych bramkarzy do tego bronił bardzo efektownie...
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Gdzie Ci "eksperci", ktorzy ze mna polemizowali!! Liga polska i polskie zespoly to dno calkowite...mowilem, ze wynik pierwszego meczu troche przeklamal rzeczywistosc(i nie mowie, ze Slask nie byl lepszy, ale Szkoci mieli swoje setki). Licze na przeprosiny ze strony dzieciakow, typu palikot . Wchodza tacy pseudo-znawcy w dziwne dyskusje, nie popierajac swoich tez argumentami. Co mowilem o Jadze, teraz Slasku? Solidarnie odpadna po 2 meczach, bo sa zenujaco slabe i tyle.

P.S - Nie mowilem, ze Celeban i Pietrasiak zrobia przynajmniej 1 klopsa ? Kto z takimi stoperami idzie do europejskich pucharow, parodia.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Masakra, szkoci tak słabi są a wpierdzielają 3 bramki. Piłkarzy Śląska przed meczem trzeba było wysłać do psychologa, żeby się lęków pozbyli.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 21.07.2011, 20:36
Celeben to popełnił bład nie tylko przy faulu Kelemena ale takze przy bramce na 2-0 dla Dundee
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Co by nie mówić , tempo meczu niesamowite , akcja za akcją , nawet nie wiem kiedy zleciała ta pierwsza połowa . Mamy taki przedsmak co nas czeka jeśli spotkamy się z wyspiarzami w pucharach .

Śląsk na pewno nie był przygotowany na tak szybki rozwój wydarzeń . Nie mniej jednak jakaś iskierka jeszcze się tli .
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

A ci Szkoci?!!! Ja pierdziele. Drwale. Włosem by cię zabił. Zero jakieś finezji w grze. Z łokcia ,poprawi kolanem. ....a. Co to za liga? Liga drwali. Drwale ,którzy zaczęli wyrąb naszego drewna. Ile dla Sląska znaczy Mila!!! Chyba najważniejszy gracz. Oglądam mecz z komentarzem Angola. Nazwiska gitarowo czyta. Cielonk , Czanczarczik, Czeleban.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 21.07.2011 o godz. 20:40.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Mecz oglądałem dokładnie od bramki na 2:1. Z tego co widzę to tak: mecz dobry, obie drużyny mają sytuacje, grają w miare szybko i agresywnie. Szkoda karnego, jak dla mnei tam zajebał Celeban, a bramkarz już nie miał wyboru. Teraz trzeba szybko strzelić bramke na 3:2 i potem grać piłką. Chyba, że Lenczyk będzie chciał czekać na 85min i dopiero wtedy zaatakować, żeby w razie czego nie zdązyli nam 4 strzelić...

No i brawo dla kibiców Śląska. podobnie jak my świetne się prezentują za granicą.

For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Gdzie Ci "eksperci", ktorzy ze mna polemizowali!! Liga polska i polskie zespoly to dno calkowite...mowilem, ze wynik pierwszego meczu troche przeklamal rzeczywistosc(i nie mowie, ze Slask nie byl lepszy, ale Szkoci mieli swoje setki). Licze na przeprosiny ze strony dzieciakow, typu palikot . Wchodza tacy pseudo-znawcy w dziwne dyskusje, nie popierajac swoich tez argumentami. Co mowilem o Jadze, teraz Slasku? Solidarnie odpadna po 2 meczach, bo sa zenujaco slabe i tyle.

P.S - Nie mowilem, ze Celeban i Pietrasiak zrobia przynajmniej 1 klopsa ? Kto z takimi stoperami idzie do europejskich pucharow, parodia.
Zaczekaj na koniec meczu. Mam nadzieję, że Ślask ustrzeli 2 bramkę, bo umiejetnościami jakoś specjalnie nie odstaje od Dundee. Więc przy odrobinie szczęscia może awansować.

No i nie porównuj druzyny która gra w pucharach z ligi szkockiej, do przeciwnika jakiego miała Jagiellonia.
Ostatnio edytowane przez LanceTS : 21.07.2011 o godz. 20:39.
Odpowiedz cytując
snikki_(konto-usuniete)
Banita

Od: 07.2011

Stary 21.07.2011, 20:37
Ktoś porównał w studio obronę Śląska do obrony Wisły. Debil.
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 21.07.2011, 20:37
Oro Profesoro

.urwa z taką obroną to się nie gra autobusu, bo to co najwyżej zdezelowany Ikarus jest z dziurami po szybach zamiast okien. Z taką obroną i przy takich drewniakach jak Dundee co to zero techniki tylko strzały z daleka, wrzutki i stałe fragmenty gry to piłke trzeba jak najdalej od własnej bramki jak najdłużej przetrzymać.
Odpowiedz cytując
aguero20
Member

Stary 21.07.2011, 20:38
Kelemen jest lepszy od Pareiki xD hahaha chyba słabo
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 21.07.2011, 20:38
Śląsk nie powinien przegrywać 2-0 już w 6 minucie. Nawet z Barceloną nie miał prawa być już w 6 minucie 2 razy na deskach! Coś nie tak z kopaczami - nogi jak z galarety i na dzień dobry 2-0 w plecy. Nadzieja jest, ale nie przy takiej grze obronnej.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
1227
Member

Od: 09.2009

Stary 21.07.2011, 20:39
tego Kołtonia to się nie da słuchać. ja tylko tak mam? śląsk przejdzie 3:2 pod koniec
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post

A gdzie ja z Tobą polemizowałem nt. Śląska? W pierwszym meczu był o wiele lepszy i wygrał zasłużenie... co nie zmienia faktu że stoper Celeban to nie jest piłkarz na lige europejską... i to twierdze nie po dzisiejszym meczu, dzisiaj to udowodnił, tak jak 2 błędami we Wrocławiu, co sprokurował 2 setki Szkotom.
Ostatnio edytowane przez palikot : 21.07.2011 o godz. 20:42.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

aguero20 napisał(a):Wyświetl post
Kelemen jest lepszy od Pareiki xD hahaha chyba słabo
Kto to powiedział? Komus chyba slonce mozg przypaliło dzisiaj
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.07.2011, 20:40
Szkoda Diaza, cholernie. Może jego obecność wymusiłaby na Leńczyku trochę inną taktykę, o czym pisze JEDREK76.

PS. Już spada krytyka na Voskampa.
Odpowiedz cytując
ladek1989
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 21.07.2011, 20:41
Ludzie spokojnie, wysyp żali na forum a mecz się jeszcze nie skończył. Jest 2 połowa cała, Orest ich opieprzy i może będzie lepiej. Koncentracja w obronie, w ofensywie dalej grać mądrze, a jak się wynik nie zmieni to wprowadzić Sobotę. Z komentarzami wstrzymajmy się do końca meczu...

pozdro, Śląsk do boju!
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Zaczekajcie z tymi komentami do końca meczu bo po I połowie zobaczyłem co tutaj powpisywaliście po 2 bramkach i rzygać się chce! twierdzenie że będzie jakiś pogrom że Śląsk słaby!

GENIUSZE PO 4 MINUTACH POTRAFIĄ OCENIĆ DRUŻYNĘ!!

a jak Śląsk walnął na 2-1 to oczywiście ci co wcześniej narzekali nagle obwieszczają erę wielkiego Śląska.

Wstydu nie macie
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

snikki napisał(a):Wyświetl post
Ktoś porównał w studio obronę Śląska do obrony Wisły. Debil.
Słuchaj lepiej Kowalczyk powiedział, że Śląsk,Legia i Wisła nie ma klasowych stoperów...
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
aguero20
Member

mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Kto to powiedział? Komus chyba slonce mozg przypaliło dzisiaj
Mario NH tak uważa razem z kolegami z Jagi hehe
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Stary 21.07.2011, 20:42
5 minut / dwie mogiły... Takie rzeczy to tylko ....a w T-Mobile
PS. Co niektórzy zawodnicy szkockiej drużyny dzisiaj równie dobrze mogliby zagrać w rugby.
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 21.07.2011, 20:42
Ależ emocje na Tanadajs!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów