|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Komentatorzy z Polsatu to jakieś zaciągi z Pyrlandii ?
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://tinypic.pl/it00af7mjin1
Jak my mamy grać dwoma środkowymi pomocnikami to ja pier......e w europie to my mozemy sie poklepac po dupach ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pieprzone "kopoce"
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
O Bożee.. Melikson.. ; /// ;((
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Z taką grą to może jakimś cudem przejdziemy Skonto ale w III rundzie jak trafimy coś pokroju "Rapidu Bukareszt" to w....... taki wyłapiemy ,że hej. Dno , dno , dno .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Boże święty co ta obrona wyprawia...my chcemy grac w LM?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Grajmy tak dalej to przygodę zakończymy na III rundzie - gdyby dziś przeciwnikiem był Qarabach to byłoby manto jak rok temu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jedyny pozytyw tego meczu to to, że mecz się skończył i nie straciliśmy gola. Strach się bać co będzie w III rundzie. Czy po odpadnięciu w III rundzie przenoszą nas do LE
![]()
Nonckiewicz!! Siadej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdyby nie to, ze jestem juz znieczulony browarem i ogladam mecz U WISLALOW w milym towarzystwie Clebera to powiedzbym ' ja p......le' . A tak .... bedxie lepiej bo wiekszego dziadostwa sobie nie wyobrazam.
![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ok, przejdziemy Skoto, ale jak nasza gra się nie poprawi, to LM możemy znów włożyć miedzy bajki.
Cholera, kiedy ja zobaczę w końcu Wisłę Maaskanta, która mieli przeciwnika jak chce? Ta gra jest taka, że zęby bolą... ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2011
Offline |
|
|
tak, po odpadnięciu z 3 rundy LM trafiamy do ostatniej rundy przed fazą grupową w LE
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ale Padaka. Oby się to zmieniło jak najszybciej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
dziękuje Bogu że ten mecz sie już skończył...
![]() WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Boże, jacy my jesteśmy słabi... Narazie to wygląda tragicznie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wygraliśmy...hura
Na + Illiew i Melikson Małecki najsłabszy na boisku 2 połowa to był Dramat Z taką grą to w III rundzie nas rozjadą 5:0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Pod względem poziomu gry nie ma żadnego progresu od meczów z Levadią i Karabachem.Niech wynik nie mydli nam oczu,z taką grą odpadamy z pierwszym lepszym przeciwnikiem w 3 rundzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Pod względem poziomu gry nie ma żadnego progresu od meczów z Levadią i Karabachem.Niech wynik nie mydli nam oczu,z taką grą odpadamy z pierwszym lepszym przeciwnikiem w 3 rundzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Tak jak pisałem po 30' tak samo teraz mecz to była wielka szmira dobrze ze było Skąd-to a nie powiedzmy mistrz Wegier by byłoby ciężko no chyba ze też byłby na tym etapie tak lipnie motoroczynie przygotowany .
Obrona to lipa , podania Sobol-Wilk wg. mnie to jakas pomyłka a Małecki to nowy nick "Czołg" . O to że Skonto rozjedziemy w Krk jestem pewien ale III runda to juz może być kłopot no chyba że forma pójdzie w górę i to znacznie ![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ależ bryndza, zęby zgrzytają od patrzenia
i jeszcze Maor zdaje sie palec złamał albo wybił ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wynik +
Cała reszta - Oby Melikson był cały bo bez niego nas nie ma ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To że wygramy ze skonto u siebie z 3 0 to pewnie kazdy wierzy ale niech każdy sobie uświadomi że na gre w LMv nie zasługujemy i napewno nie awansujemy. Im szybciej optymiści sobie uswiadomią to tym mniejsze będzie rozczarowanie. Z taką grą nie mamy co szukać już nie mówie że w 4 rundzie ale i w 3.
Jedyny pozytyw to wynik i na plus Iliev. Nie wiem jak Wy ale ja to ledwo wytrzymałem oglądając ta kopanine. Na trzeźwo chyba nie da sie tego oglądać. Niestety ale poziom polskiej piłki jest na żenującym poziomie ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Poltora miesiaca czeka czlowiek na mecz, a jedyne co pilkarzyki potrafia to zakpic sobie z kibicow. ja mam nadzieje, ze to dzisiejsze "spotkanie" to tez byla zaslona dymna przed meczami III rundy bo jezeli to jest nasz rzeczywisty potencjal to jest bardzo zle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ale kopanina była. Dobrze, że mecz przy kilku piwkach bo poziom słaby. W Krakowie powinniśmy ich pojechać do zera, ale mimo wszystko niedosyt pozostaje. Dobrze, że zwycięstwo. Na temat stylu jego zdobycia się nie wypowiadam
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Wygrana bez stworzenia sytuacji.
Ciekawe czy dalej ukrywalismy to co Maaskant przygotowal na eliminacje LM - chyba tak bo nie widzialem nic nowego, zreszta jakie to ma znaczenie - my nie dosc, ze nie mamy obrony to nie bronimy w ogole jako zespol - to bedzie dramat w nastepnej rundzie. Kazde wyjscie Skonto wieksza iloscia zawodnikow to byla panika. Dlaczego jak ta dluga pilka w 89 min leciala w nasze pole karne to juz wiedzialem, ze Jaliens to pusci ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jestem pewny że się dopiero rozkręcamy. Troszkę żałuję że flag nie było pod koniec meczu, żeby zakryć tą kopaninę.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Najgorszy na boisku Małecki - straty, wolny, bezproduktywny drybling.
Najlepszy - nikt. Ogólnie słabo ale cieszmy się ze zwycięstwa. Lepiej słabo zagrać i mieć 1:0 niż grac jak Barca i skończyć 0:0, szczególnie że to wyjazd. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mecz w naszym wykonaniu bardzo słaby. Rozczarował przede wszystkim Małecki, który był zupełnie bezproduktywny. Pajić też popełniał banalne błędy. Na plus jedynie Iliev, Melikson i Lamey. Co do następnego meczu - zastanawiam się, czy nie lepiej byłoby wyjść z dwójką napastników w pierwszym składzie (Genkov, Biton) i tym samym jednym defensywnym pomocnikiem (granie dwójką defensywnych pomocników, w meczu z takim przeciwnikiem jak Skonto mija się z celem) i jednym ofensywnym - Melikson, oczywiście jeśli ta jego kontuzja nie spowoduje absencji w następnym spotkaniu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Niemiec by powiedzial sheisse...
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
3 runda już całkiem niedaleko, ale my musimy dojść minimum do 4.
Co z Meliksonem Wielkie brawa i podziękowania dla Kibiców za doping! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|