The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sl@y
Senior Member

Od: 10.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2020, 10:10
Cygan82 napisał(a):Wyświetl post
brawo za decyzje z Janickim , nastepny Sadlok i Boguski, trojca ktora sieje w tym momencie ferment w szatni....
Rafał sieje ferment w szatni?.....eee a taki spokojny chłopak
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.09.2020, 10:19
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Łyso Wam bo zagraliśmy super mecz i widać, że trener się zna na swojej robocie i że ciężka praca na treningach procentuje. Także wcześniej w wywiadach miał rację. Wystarczyła chwila cierpliwości i gramy super.
Trener tak zna się an swojej robocie, że jego etatowy do zeszłego tygodnia obrońca nr 1 Janicki, obecnie został wystawiony na listę transferową.
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 27.09.2020, 10:29
Łyso Wam bo zagraliśmy super mecz i widać, że trener się zna na swojej robocie i że ciężka praca na treningach procentuje. Także wcześniej w wywiadach miał rację. Wystarczyła chwila cierpliwości i gramy super.
Nie! Nie jest mi łyso bo się nie zna. To jest mieszanka parodysty z wf-istą. Jak by się znał to Janicki i Klemensa dawno nie byłoby w klubie, Sadlok nie wykonywał SFG, zawodnicy grali na swoich pozycjach i mieli siły na 90 minut. Czy uważasz, że takie rzeczy robi trener który się ZNA

Ps. Za Janickiego mogła by zagrać Adamiakowa. W kasie klubu 50tysi więcej co miesiąc.
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 27.09.2020, 12:51
PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
Nie! Nie jest mi łyso bo się nie zna. To jest mieszanka parodysty z wf-istą. Jak by się znał to Janicki i Klemensa dawno nie byłoby w klubie.
Skowronek jest Dyrektorem Sportowym w Wiśle i zarządza budżetem na wydatki sportowe. Zapomniałem.

Gdyby miał od pierwszej kolejki Mehremicia i Frydrycha do gry to ani Janicki ani Klemenz nie zagraliby. Takie to ciężkie do zauważenia, przerasta?
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 27.09.2020 o godz. 12:54.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 27.09.2020, 13:09
I co, pozamykał Wam paszcze Pan Trener? he he he
To prowokacja czy co? Przeciez jak trzezwo spojrzeć to zagraliśmy kolejny słaby lub bardzo słaby mecz, gdzie remis zawdzięczamy LISOWI i indolencji strzeleckiej Górnika.. Druga połowa znow cofnieci i obrona Częstochowy, każdy stały fragment Górnika to niebywałe zagrożenie i większośc główek przegranych...

Łyso Wam bo zagraliśmy super mecz....
LOL

X-Ray napisał(a):Wyświetl post
...
Gdyby miał od pierwszej kolejki Mehremicia i Frydrycha do gry to ani Janicki ani Klemenz nie zagraliby. Takie to ciężkie do zauważenia, przerasta?
Łot? Przecież Mehremic grał w pierwszym meczu z Jagiellonia i zaliczył słaby występ, brama w 1/3 z Sadlokiem i Listem to raz, dwa z Górnikiem też baboliade zagrał... Generalnie to zawodnik pokroju Janickiego z tą różnicą, że jest nieco szybszy i jeździ na wślizgu jak szalony.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 27.09.2020 o godz. 13:13.

Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Stary 27.09.2020, 13:33
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Łot? Przecież Mehremic grał w pierwszym meczu z Jagiellonia i zaliczył słaby występ, brama w 1/3 z Sadlokiem i Listem to raz, dwa z Górnikiem też baboliade zagrał... Generalnie to zawodnik pokroju Janickiego z tą różnicą, że jest nieco szybszy i jeździ na wślizgu jak szalony.
Chodziło mi o ciągłość, potem w następnych dwóch spotkaniach był uraz/doleczenie, prawda? Frydrych dopiero teraz do gry. To odpowiedź na oburzenie, że wcześniej grali/grał Janicki/Klemenz.

Dwa razy lepszy od Janickiego pod każdym względem.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 27.09.2020, 14:24
Cytat:
brawo za decyzje z Janickim , nastepny Sadlok i Boguski, trojca ktora sieje w tym momencie ferment w szatni....
Podpisanie kontraktu z Boguskim popieralem (jeśli dostaje rozsądne pieniądze) i mecz z Gornikiem to powtwierdzil : to ma być facet na końcówki, gdy trzeba przytrzymać piłkę, złapać na sobie jakiś faul czy ewentualnie rozpocząć kontrę...

Zachowanie przy kontrze było idealne, gdyby nie indolencja strzelecka Savica byłoby 1-0...
Ddf
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Stary 27.09.2020, 16:52
X-Ray napisał(a):Wyświetl post
Skowronek jest Dyrektorem Sportowym w Wiśle i zarządza budżetem na wydatki sportowe. Zapomniałem.

No to tym bardziej po kiego grzyba trzymać ptaszka skoro przyszedł Frydrych i Mechermic i zasugerowali drużynie aby odstępy między formacjami były mniejsze zawodnicy grali na swoich pozycjach i bardziej pokazywali się do podań czego przykładem jest optycznie lepsza gra. Podsumowując ptaszyna out Janicki out= około 100 tysi w klubie. Frydrychowi dokładamy 30tysi za trenerkę co daje dla klubu 70 tysi do przodu Próbujesz szukać argumentów pod swoją tezę czyli robisz to od dupy strony. Bo na podstawie argumentów powinienes wyciągnąć wnioski a są one następujące:
Kondycja fizyczna——> leży i kwiczy -> tak wiem wina dyr sportowego. A nie czekaj... to wina Dyji
Zmiany ——>ustalone już w poniedziałek—> tak wiem to wina napewno Boguskiego
Zawodnicy grali nie na swoich pozycjach—-> napewno nikt Mu nie powiedział kto na jakiej pozycji gra i jastrząb musiał eksperymentować. Dobrze że wie, że jak się zesra to się trzeba podetrzeć bo by walił gównem.
Odstępy między formacjami ——> No tak, na kursach dla wf-istów tego nie uczą
Taktyka————> a co to takiego? jak dzieci we mgle wariacja 1
Zawodnicy. ————> wedle trenera(konf. pomeczową) w końcu zrozumieli o co mi chodzi debile
SFG ————> nie zawracam sobie głowy pierdołami bo muszę ustalić jakie zmiany zrobię w trakcie meczu.

Z tego wychodzi, ze trafił nam się geniusz trenerki i tylko czekać jak Barcelona albo Real podbiera nam tego praw.....a.

Mam nadzieje ze nasz jastrząb zjadł Snickersa ogarnie się , przestanie stawiać na zawodników za zasługi albo wygląd czy huj wie co. Zajmie się trenerka hujowa bo hujowa niestety takim jest trenerem i jakoś doczłapiemy do końca sezonu. Choć dla mnie to czas stracony.
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Stary 27.09.2020, 17:08
PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
No to tym bardziej po kiego grzyba trzymać ptaszka skoro przyszedł Frydrych i Mechermic i zasugerowali drużynie aby odstępy między formacjami były mniejsze zawodnicy grali na swoich pozycjach i bardziej pokazywali się do podań czego przykładem jest optycznie lepsza gra. Podsumowując ptaszyna out Janicki out= około 100 tysi w klubie. Frydrychowi dokładamy 30tysi za trenerkę co daje dla klubu 70 tysi do przodu Próbujesz szukać argumentów pod swoją tezę czyli robisz to od dupy strony. Bo na podstawie argumentów powinienes wyciągnąć wnioski a są one następujące:
Kondycja fizyczna——> leży i kwiczy -> tak wiem wina dyr sportowego. A nie czekaj... to wina Dyji
Zmiany ——>ustalone już w poniedziałek—> tak wiem to wina napewno Boguskiego
Zawodnicy grali nie na swoich pozycjach—-> napewno nikt Mu nie powiedział kto na jakiej pozycji gra i jastrząb musiał eksperymentować. Dobrze że wie, że jak się zesra to się trzeba podetrzeć bo by walił gównem.
Odstępy między formacjami ——> No tak, na kursach dla wf-istów tego nie uczą
Taktyka————> a co to takiego? jak dzieci we mgle wariacja 1
Zawodnicy. ————> wedle trenera(konf. pomeczową) w końcu zrozumieli o co mi chodzi debile
SFG ————> nie zawracam sobie głowy pierdołami bo muszę ustalić jakie zmiany zrobię w trakcie meczu.

Z tego wychodzi, ze trafił nam się geniusz trenerki i tylko czekać jak Barcelona albo Real podbiera nam tego praw.....a.

Mam nadzieje ze nasz jastrząb zjadł Snickersa ogarnie się , przestanie stawiać na zawodników za zasługi albo wygląd czy huj wie co. Zajmie się trenerka hujowa bo hujowa niestety takim jest trenerem i jakoś doczłapiemy do końca sezonu. Choć dla mnie to czas stracony.
Zacząłem czytać ten wpis. Na początku przeczytałem, że zwolnienie Janickiego i Skowronka to 100 tysięcy w kasie klubu. Przecież umowy można sobie rozwiązywać jak sznurówki w butach i po jednostronnym rozwiązaniu zapłacić nie trzeba. Dałem jednak szansę temu wpisowi. Przeczytałem później, że kondycja fizyczna leży i kwiczy. Tak kwiczy, że biegaliśmy lepiej niż chwalony Górnik. Tutaj już odpuściłem dalsze czytanie. To co nas różni to, że ja się próbuje odwołać do liczb, faktów. Ty natomiast widzisz jedno - Skowronek dziad, wf-ista - potem tylko dobierasz sobie sektory w które chcesz rąbać i to robisz.

I jak sobie masz ochotę to to rób, dla mnie Skowronek nigdy nie był tak dobry jak wyniki w najlepszym okresie i tak słaby jak niektórzy na siłę próbują teraz wmówić.

Przeciętny Trener, przeciętni zawodnicy, przeciętny klub.
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 27.09.2020 o godz. 17:13.

Cytat:
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 27.09.2020, 17:14
Mehremic miał dwa fajne wsligi na prostych nogach (skuteczne) w tym jeden szalony powrót, który w zasadzie był spektakularną interwencją i to by było na tyle. Prócz tego wybicia pod nogi rywali, przegrane główki i jakiś tam babol, ale już nie pamiętam jaki bo Abramowicz przebił go.

Generalnie Mehremic jak dla mnie taki Janicki, a nowy Czech nie zachwycił - wiadomo, że jest z nami tydzień i nie grał sporo. Tak czy siak spodziewałem się więcej, szczególnie nie robienia baboli z tym jak zagrał do tyłu do Lisa, nie wiem czy ktoś pamięta. Nie widać było po nim, że to inna liga niż Janicki i Klemens.

W każdym razie nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę, ale komentatorzy ANAL PLUS rozkminiali jakie krycie jest w obronie i po rozkminach i w drugiej połowie ktoś im tam powiedział, że kryli każdy swojego, a nie strefą.... Tak się chyba tylko gra z drużynami typu Barcelona lub Bayern

Reasumując: Hebert to był gośc po pierwszym zagraniu, którego widać było, że przerasta wszystkich naszych obrońców razem wziętych... Wyśmienity grajek, szkoda, że mieliśmy okazje podziwiać jego grę tylko przez pół roku, jak dla mnie coś jak Cleber lub nawet lepiej.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 27.09.2020 o godz. 17:17.

Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 27.09.2020, 18:48
Herbert po restarcie ligi grał kaszanę jak cały zespół, ileż miał strat i niedokładnych podań. Mam wrażenie że ocena poszczególnych graczy jest na zasadzie a bo ja mam rację. Do przerwania rozgrywek nawet Janicki dobrze wyglądał. Oczywiście ocena jego dotyczy kilkunastu meczy a tu się ocenia gościa co zagrał 1 i 3 mecze. Gratulacje.
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 27.09.2020, 18:58
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Mehremic miał dwa fajne wsligi na prostych nogach (skuteczne) w tym jeden szalony powrót, który w zasadzie był spektakularną interwencją i to by było na tyle. Prócz tego wybicia pod nogi rywali, przegrane główki i jakiś tam babol, ale już nie pamiętam jaki bo Abramowicz przebił go.

Generalnie Mehremic jak dla mnie taki Janicki, a nowy Czech nie zachwycił - wiadomo, że jest z nami tydzień i nie grał sporo. Tak czy siak spodziewałem się więcej, szczególnie nie robienia baboli z tym jak zagrał do tyłu do Lisa, nie wiem czy ktoś pamięta. Nie widać było po nim, że to inna liga niż Janicki i Klemens.

W każdym razie nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę, ale komentatorzy ANAL PLUS rozkminiali jakie krycie jest w obronie i po rozkminach i w drugiej połowie ktoś im tam powiedział, że kryli każdy swojego, a nie strefą.... Tak się chyba tylko gra z drużynami typu Barcelona lub Bayern

Reasumując: Hebert to był gośc po pierwszym zagraniu, którego widać było, że przerasta wszystkich naszych obrońców razem wziętych... Wyśmienity grajek, szkoda, że mieliśmy okazje podziwiać jego grę tylko przez pół roku, jak dla mnie coś jak Cleber lub nawet lepiej.
Co do Herberta - zgoda - od razu widac bylo, ze to inny grajek

Ten komentator to Kosa ...

a co do Czecha - uwazam, ze to inna liga niz Klemens i Janicki - sympatyczni goscie - ale poziom Sergio Branco czy Frederiksensa.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 27.09.2020, 19:05
Fugiel napisał(a):Wyświetl post
Co do Herberta - zgoda - od razu widac bylo, ze to inny grajek

Ten komentator to Kosa ...

a co do Czecha - uwazam, ze to inna liga niz Klemens i Janicki - sympatyczni goscie - ale poziom Sergio Branco czy Frederiksensa.
I oczywiście padło z jego ust sławetne już hasła, że "Sadlok to portafi dobrze uderzyć i dośrodkować"
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.09.2020, 19:25
Cytat:
To prowokacja czy co?
Jasne, że tak. Jaja sobie chciałem porobić. Ogólnie śmieszy mnie spontaniczne ocenianie i szacowanie na cokolwiek szans po 1 czy 5 meczach, ale był to tez przytyk do tych konferencji i wypowiedzi pomeczowych, które właściwie sa parodią tego czym może były kiedyś.
Może kiedyś takie gadki szmatki miały sens, ale dziś, przynajmniej do mnie to nie przemawia, może to z racji wieku.
Po co komu konferencja przedmeczowa, pomeczowa czy wypowiedzi dyplomatyczne i taka paplanina.
Tak na prawdę jak na konferencji nie ma albo humorystycznych wątków, albo prawdziwych emocji, okazania nerwów, albo odsłonięcia sytuacji "od kuchni" to one są niepotrzebne. A 99% konferencji taka jest. Też nie chodzi mi o jaką patologię i kontrowersję na silę, ale co nam dają wypowiedzi, że druzyna trenuje, chłopaki walczooom, drużyna zareagowała pozitiwnie, staramy się, idzie nam, nie idzie nam. Jak przegramy to mówienie, że coś nie poszło, niby wiadomo gdzie leży wina, ale też nie wiadomo, winowajcy głównego nikt nie wskaże, i my pracujemy i się odbijemy od dna. A jak drużyna wygra jeden mecz, czy zagra lepiej to od razu jest "a nie mowiłem" pracujemy i widac poprawę gry.
Trochę to jest takie pieprzenie bez sensu i w ogóle powinno się jakby zrezygnować z tego, przestać do tego uwagę przywiązywać, a wprowadzić jakiś realny plan oceny pracy trenera i zespołu. Ja od x lat słyszę, i kojarzę tylko te same gadki z konferencji.

Może za dużo wymagam i się czepiam, ale no nie pasuje mi to. Nie jestem zwolennikiem takiego "kopiuj-wklej", bo te konferencje są wszystkie do siebie podobne, czy to Wisła dziś, czy 5 lat temu, czy to Wisła czy Legia, czy Podbeskidzie.
Wolałbym realnie usłyszeć, co zawiodło, nad czym pracujemy, jaki mamy plan na zmiany. Już nie mówię, że z nazwiska kogoś biczować, ale jakieś konkrety powiedzieć, przedstawić plan działania i opisać co zawiodło dziś czy przez ostatni miesiąc.
Po prostu żal tych konferencji słuchać i bez sensu jest wywlekanie tutaj co jakiś czas tego co na tych konferencjach jest mówione.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 27.09.2020, 19:35
To, że odpalamy Janickiego podczas gdy grał on w pierwszych 4 spotkaniach nic nie znaczy. Być może facet dostał ultimatum: ogarniasz się, pokazujesz że jesteś stoperem wartych pieniędzy które Ci płacimy, albo się żegnamy. A gdyby Janicki zarabiał połowę tego co zarabia pewnie by został w klubie. Fakt jest jednak też taki że zawodników w obronie mamy już na tyle dużo, że warto się paru pozbyć, tym bardziej że kilku jest wątpliwej jakości...
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 27.09.2020, 19:48
To że odpalamy Janickiego, który jest/był podstawowym stoperem u Skowronka oznacza że albo Skowronek to idiotą albo że nie ma nic do gadania bo to decyzja podjęta przez władze, z pominięciem jego osoby
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 27.09.2020, 20:29
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
To że odpalamy Janickiego, który jest/był podstawowym stoperem u Skowronka oznacza że albo Skowronek to idiotą albo że nie ma nic do gadania bo to decyzja podjęta przez władze, z pominięciem jego osoby
Jaki wpływ na odpalenie Janickiego ma jego zachowanie-słynny uśmiech od ucha do ucha-w meczu z Płockiem, przy stanie 0-2?
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 27.09.2020, 23:50
Głównym argumentem za zwolnieniem trenera było nie tylko to, że słabo mu idzie i nie punktuje za dobrze, ale przede wszystkim, że punktuje tak bardzo poniżej stanu, że grozi to spadkiem. Zdobył punkt z Górnikiem, fajnie. Jeśli wyrwie teraz kilka punktów będzie to argument za tym, żeby go wymienić po sezonie. Jeśli nie, to będzie to znaczyć, że trzeba go było zmienić teraz. W niczym ten punkt z Górnikiem nie zmienia negatywnej oceny trenera.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 28.09.2020, 08:50
A ja myślę, że głównym argumentem za zwolnieniem trenera był (i nadal jest) styl prowadzenia drużyny i wyraźny brak kompetencji (pomimo utrzymania Wisły w poprzednim sezonie), co skutkowało właśnie kiepskim punktowaniem.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.09.2020, 10:07
Główny argument to jest taki, ze trenerzy jakby nie myślą, przywiązują się do danych schematów i nazwisk, a jak nie idzie to się tłumaczą dołkiem formy, tym, że budują formę itd Jak drużyna jest dobrze prowadzona i gorsza formę ma Janicki czy inny Klemenz to powinni po kilku ich gorszych meczach wskakiwać zawodnicy inny, nawet teoretycznie gorsi, ale skoro tamci sa w złej formie to nawet ci teoretycznie gorsi wniosa lepsza jakość. I taka powinna być filozofia. A my tak trzymamy tych Janickich i się modlimy, że w końcu odpalą i im dajemy rok czasu na odpalenie. Gdzie tu jakas rywalizacja i sens siedzenia na ławce skoro co by nie zrobił przykładowy X czy Y to i tak z tej ławki nigdy się nie wejdzie do pierwszej jedenastki. I tak samo z Sadlokiem i stałymi fragmentami gry, skoro nic nam nie wychodzi z tym to czemu komu innemu nie dać szansy? Przecież i tak gorzej tego nikt nie zrobi.
Albo Uryga strzelający nam bramkę w setnym meczu pod rząd ze stałego fragmentu gry. ....a, no to jak nie wychodzi takie krycie to coś zmienić, cały schemat do wymiany, a nie, że tym razem to lepiej potrenujemy i nam nie strzeli.

Dla mnie to nie ma po prostu żadnej reakcji na wydarzenia boiskowe, na daną sytuację. Gramy ciągle to samo, tymi samymi ludźmi, zmiany sa tylko wtedy jak wymusi je życie, jak ktoś się połamie, albo nie wiem, sam w tej szatni w końcu powie, że mu się świat zawalił i chce na ławce usiąść itp I oczekujemy wielkich zmian.
Czyli w sumie jednym zdaniem, nie ma ludzi z jajami, z charakterem, którzy wezmą całe towarzystwo za mordę, porządnie potrenują, wprowadza swoje myślenie i będą tym dyrygować, a nie tylko statystować.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 28.09.2020, 11:41
Jak dla mnie nic sie nie zmienilo.
Po prostu ptaszynka przestal przeszkadzac zawodnikom. Pytanie czy z wlasnej woli czy ktos mu w tym pomogl (kazal).
Choc to i tak byla tylko "probka".
Nalge okazalo sie, ze Ci zawodnicy potrafia grac.
A ile tutaj bylo glosow ze nie mamy kim grac w pilke i dlatego tak wyglada gra zespolu?

Gdybysmy mieli trenera a nie parodyste to Gornik bylby rozklepany.
Wystarczylo grac krotkim podaniem w srodku pola i przyspieszac prostopadlbym podaniem za plecy obroncow np na szybkiego Yeboaha.

Natomiast taktyka ptaszynky ograniczyla sie do lagi za plecy, ktora jest trudna do szybkiego ataku jednak.
Dalej minimalizm i kunktatorstwo w podejsciu. Smutne to.

No i dalej przygotowanie fizyczne.
Niektorzy pisza, ze przeciez tyle biegalismy to jest git.
No tyle biegalismy i kolo 60 minut wszystko siadlo a niektorzy (Zhukov) jeszcze wczesniej. I potem nas Gornik nakryl czapka, mozna bylo wylaczyc.

I tak to bedzie wygladac do konca rundy. Moze w listopadzie sie poprawi. Jak nie wpadnie nic do 60 minuty to potem juz tylko rozaniec w reke i modlic sie.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 28.09.2020, 22:16
Przecież mieliśmy tylko momenty. Nie tworzyłbym kolejnej teorii spiskowej.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 29.09.2020, 09:18
Zobaczymy czy mecz z Górnikiem coś Skowronkowi uświadomił i wyjdziemy z Lechią jak po swoje. Czy dalej będzie tłamsił zespół swoimi pseudo taktycznymi założeniami. Polegającymi z grubsza na asekuranctwie, kunktatorstwie i trzęsieniu portkami.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
ABG Bochnia
Member

Od: 07.2014

Stary 03.10.2020, 19:47
Czyżby jednak faktycznie było coś na rzeczy z Kiko?
https://www.facebook.com/10398691434...3871649361066/
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Stary 03.10.2020, 20:11
ABG Bochnia napisał(a):Wyświetl post
Czyżby jednak faktycznie było coś na rzeczy z Kiko?
https://www.facebook.com/10398691434...3871649361066/
Pewnie ściema ale z drugiej strony mając na uwadze brak dyr sportowego, a jednak jakieś rozeznanie na tamtejszym rynku ma to ciekawe czy dalej ma ten swój notes
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 03.10.2020, 20:24
Kiko? Przecież on ma niewiele wspólnego z trenowaniem...
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 03.10.2020, 20:35
Co? Zamiana jednego wuefisty na innego?
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 03.10.2020, 20:37
Mam nadzieję że to plotki - ale jeżeli jako trenera bierzemy Kiko a jako napastnika Forbesa to chyba trzeba gasić światło.
Odpowiedz cytując
Cycu
Senior Member

Od: 09.2019

Stary 03.10.2020, 22:07
Serio Kiko?

Już zapomnieliście jego taktykę czyli piłka do Carlitosa i niech sobie radzi... Kiko miał lepszych wykonawców niż teraz Skowronek, a tak Wisła się wtedy męczyła. Albo Kiko time czyli rzucenie się na przeciwnika w ostatnich 10 czy 15 minutach Dajcie spokój. To już wolę naszego Skowronka jeżeli mam być szczery.

Kiko miał Carlitosa, Imaza, Lloncha w formie, kogo ma Skowronek? Żaden piłkarz z obecnej kadry nie prezentuje i nie zbliża się nawet poziomem do tych których powyżej wymieniłem wtedy kiedy grali w Wiśle, a byli jeszcze inni.

Niechaj będzie odpowiedzialny za transfery czy cokolwiek innego, ale broń Boże niech on nas już nie trenuje!
Ostatnio edytowane przez Cycu : 03.10.2020 o godz. 22:27.
Odpowiedz cytując
Matios98
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 03.10.2020, 22:17
Dajcie spokój, przecież to jakieś kocopoły, Kiko jest wolny, nie ma co robić to sobie jeździ, mecze ogląda i się cieszy, a tu jakieś drugie dno downy z jakiegoś gownofunpage'a sobie dopisują i jest temat
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów