|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Warunki też były ciężkie, zwłaszcza przy strzałach bez przyjęcia. Łatwiej się obciąć (a czasem siądzie jak Ondraszkowi).
Zgadzam się jednak że trochę w tym pecha a sporo - braku umiejętności. Ale wiemy panowie jak jest budowana nasza kadra. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Paralaksa ja Cie prosze nigdy prze nigdy 3-5-2 czytaj 5-4-1 to najgorsze ustawienie co niszczy zespoły chcesz przykladów? Polska blamaż na każdej lini, Wisła za Wdowczyka 7 porażek z rzędu? legła poczatek sezonu, można mnożyć... a gdzie się takie ustawienie sprawdziło znam tylko jedna drużyne jest nią Juventus, nigdy prze nigdy 3-5-2... Dodam że moja drużyna z Jordanowa grała tak 5 lat nie nawidziłem tego ustawienia jestem strasznym przeciwnikiem jego i broń Boże nigdy w Wiśle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
W dość podobnej sytuacji Małecki z APOELem strzelił w dość podobny sposób jak mnie pamięć nie myli. Oczywiście nie mówię o golu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Czytaj ze zrozumieniem. To naprawdę nie jest takie trudne. Tak tylko wrzuce fakt, że młody namascil się pierwszym bramkarzem, twierdząc że wygrał rywalizację z Buchalikiem. Chocby temu, po takich wypowiedziach spodziewam się odwazniejszej gry na przedpolu. Niech swoją pewność siebie pokaże na boisku, a osiągnie duzo. |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Czy ktoś wie gdzie znaleźć raport fitness z tego meczu?
Na oficjalnej go nie opublikowali, a na innych stronach nie mogę go odnaleźć |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Na ekstraklasa.org statystyki biegowe z rundy nie obejmują tego meczu, więc pewnie nie ma tego raportu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|