|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
A ja lekko z innej strony meczu napiszę - fajnie, że wyjątkowo dużo było śpiewane z trybun na dwie strony.. Będąc na E widziałem pełno twarzy, które do wiadomych zdarzeń były stałymi bywalcami sektora C.. I widziałem wcześniej będąc na innych trybunach, jak i teraz na E, że gdy tylko jest okazja to nie szczędzi się gardła.. Jest potencjał na jeszcze lepsze efekty dwustronnego śpiewu
![]() ps. Dość powiedzieć, że z mojej perspektywy nie raz odpowiedź "pikników" szła dużo mocniej, niż z młyna, gdy inicjowali przyśpiewkę.. Szczególnie zajebiście wyszło HSV ![]()
Ostatnio edytowane przez Ogin : 24.10.2016 o godz. 09:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Powrót do "Wisła" na dwie strony miażdżył, tak samo jak HSV
![]() ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Nie ironizuj bez powodu, z moją subiektywną opinią naprawdę nie musisz się zgadzać ![]()
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 24.10.2016 o godz. 11:43.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
dla mnie wazne jest ze Wdowiec na siłe nie próbował tylko zobaczył ze nie idzie i wrócił do starego systemu ktory pozniej zmodyfikował na 4-4-2 który tak naprawde jest 4-3,5-2 bo Boguski to jest ....a tylko dla jaj ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
szprotson Nie dam sobie ręki uciąć,ale zaczął już od meczu z Niecieczą na wyjeździe 2-4
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Tu nie chodzi o zmianę systemy z 3-5-2 na 4-4-2 ale o zaangażowanie. Nikt mi nie wmówi ze zaangażowanie z początku sezonu jest takie same jak teraz. Nawet w najlepszym systemie dla zespołu bez zapieprzania na tyłkach nie ma zwycięstw ( oczywiście pomijając klasowe zespoły jak np Real z POległą gdzie bez napinki wpakowali 5
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|