|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Raczej kierowałbym wzrok w kierunku dolnej części tabeli. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Pod tym względem że nie odpuszcza i żyje meczem oczywiście muszę się zgodzić. Jednak pod mentalność trzeba również podłączyć psychikę, która w jego przypadku jest bardzo słabą stroną. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Do tych, którzy mecz widzieli: jak wypadli młodzi? Tzn. Szewczyk, Uryga, Bartosz, Klarič?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Uryga na swoim poziomie Bartosz o dziwo mnie zaskoczył na +, jak usłyszałem, że on zagrał chyba 3 mecze w rezerwach to chwyciłem się za głowę. Zdarzały mu się rażące błędy w ustawieniu się w obronie czy w przyjęciu piłki, ale nie bał się pokazywać wychodzić na obieg (chociaż nogi miał ewidentnie lekko splątane), inna sprawa, że nasze gwiazdki ewidentnie nie chcieli do niego grać. Klaric nie miał na nic wpływu jak wszedł, a i tak miał zrywy i wg mnie fizycznie wygląda obecnie lepiej niż Brożek. Potwierdziło się to co sporo osób pisało, Paweł powinien odpocząć w ostatnich 2 meczach a w jego miejsce powinien biegać Klarić, skoro efekt gorszy by nie mógł być. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dzięki
![]() |
|
|