|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jak oceniasz mecz z Polonią Warszawa? | |||
| Nie ma lepszego meczu w tym seoznie na przełamanie i efektowne zwycięstwo! |
|
26 | 14,13% |
| Mecz jak mecz, znowu się pomęczymy ale wygramy! |
|
74 | 40,22% |
| Z taką grą - remis będzie dobrym rezultatem. |
|
32 | 17,39% |
| ''Czarno'' to widzę, porażka mnie nie zdziwi.. |
|
52 | 28,26% |
| Głosujących: 184. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Nie strasz. To by znaczyło że Cupiał wychodzi z biznesu ..... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Napisali na sport.pl, że udaje się do dentysty (tzn. sam im tak powiedział) i od razu wielkie halo.
Może ma badania kontrolne? |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Tak sobie ostatnio oglądałem grę Wszołka i stwierdzam, że nie jest gorszy od Meliksona, a dodatkowa ma lepsze uderzenie z dystansu. Ma dopiero 20 lat i zapowiada się na b. dobrego piłkarza.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
kontuzję zęba ma
![]() ![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cóż... to być może było do załatwienia na rozsądnych warunkach w lipcu jak był ten burdel z Polonią/GKS-em. Teraz jest posprzątane. Zresztą on i tak będzie chciał za chwilę wyjechać (vide wywiad na onecie).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Wszołek jest obiecujący ale za Meliksonem może buty co najwyżej nosić.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Melikson nie zagra z Polonią, Kirm w Holandii - kto na skrzydle?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
No na prawej pewnie Iliev, a na lewej to doszły mnie słuchy, że Jarek Krzoska jest gotowy na 90 minut.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Skąd taka informacja? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Z konferencji...
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No nic, nastały takie czasy, że trzeba liczyć na farta w meczu z Polonią
.Raz na wozie, raz pod wozem.Byle by chciało się im biegąc, bo to co widziałem w meczu z Podbeskidziem było żenujące. (1 połowa). ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() W całej linii ofensywnej mamy 0,7 pomocnika (iliev) i 0,5 napastnika )genkov. Było na konferencji coś o Boguskim? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czasy nastaly ? Te czasy trwają od dawna, wygrywamy z Polonią albo fartem, typu Przyrosiowi piłka pod nogą przeleciała, albo w jakichś męczarniach po meczu, gdzie każda drużyna miała swoje setki. No i ewentualnie przegrywamy.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
teraz to niech w pomocy Probierz albo łysy niech śmigają jak są tacy cwani i całą drużynę chcą rozdać... proponuję jeszcze wypożyczyć meliksona i genkova - jak wszyscy to wszyscy....
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
To, że ostatnio nie grał, to efekt tylko tego, że już od pewnego czasu wiadomo było, że odejdzie. Sam przyznał Bednarz, że negocjacje trwają od dłuższego czasu. Nie widzę teraz możliwych roszad na Polonie. Garguła pewnie zostanie w 1 składzie, Chrapek raczej ławka. Stawiam tak: Parejko Fredirikse Chavez Głowacki Burliga Quioto Garguła Sobolewski Iliev Sikorski Genkow |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Chyba nie musze mowic ze bez Meliksona nie wygramy ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie no na bank Probierz idzie do łysego i codziennie go błaga, żeby zabrał mu kogoś ze składu i nikogo nie kupował...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pareiko
Burliga Chavez Głowacki Fredriksen Iliev Wilk Garguła Chrapek Quioto (Boguski) Genkow Nic lepszego na chwilę obecną się sklecić nie da. Nie wiem, w jakiej formie jest Boguski, bo widziałem go tylko przez kilka minut, jeśli przynajmniej w przyzwoitej, to jego bym wolał zobaczyć na ataku. Chrapek w składzie o ile oczywiście już się doleczył. Jeśli nie... to nie wiem kto mógłby tam zagrać, naprawdę. ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
----------------Pareiko----------------
Burliga-Chavez-Głowacki-Frederiksen --------------Sobolewski---------------- --------Chrapek------Garguła------- Iliev----------Genkov---------Quioto |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Pareiko Burliga Chavez Głowacki Fredriksen Wilk Sobolewski Quioto Garguła Iliev Genkow |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
a, mysle ze mozna podac jeszcze lawke.... mysle ze spokojnie na niej moglbym usiasc jutro, bo szalu to tam nie ma |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Podobno nie jest powiedziane, ze przez caly sezon bedziemy grali 4-4-2 - bedzie to zalezne od sytuacji kadrowej a takze rywala. Zrodla nie pamietam wiec nie podam ale skład podany przez fresh.cie w tej sytuacji wcale na Polonie taki zły by nie był.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://ksppolonia.pl/news,7638-osiem...la-krakow.html
Polonia pewnie wyjdzie w takim ustawieniu (to tylko moje domysły): Pawełek - Isidoro, Kokoszka, Baszczu, Brzyski - Kiełb, Piątek, Injac, Wszołek - Teodorczyk, Dwaliszwili. Przy zespole jakim dysponujemy na dzień przed meczem (brak Maora, Jovy, Boguskiego czy Kirma) remis brałbym w ciemno. Oczywiście marzy mi się wygrana, ale nie chcę sobie robić nadziei, a potem mieć ponury weekend ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jako, że kibice Wisły to urodzeni optymiści z uśmiechem na ustach wypada przeanalizować naszą sytuację przed jutrzejszym meczem.
Naszą obroną dyrygowąć będzie zawodnik - żywa legenda, który z rozbrajającą szczerością stwierdził, że nie czuje się przygotowany do sezonu. Partnerować mu będzie albo zawodnik o zwrotności Titanica tuż przed zderzeniem z górą lodową albo zawodnik, który grał tak dawno, że już zapomniałem jak wygląda. Zawodnik, który trzymał naszą obronę w meczu z GKS nie zagra, bo wiadomo. Na prawej będzie albo Q który ma braki szybkościowe albo młody zdolny Polak przed trzydziestką, który ma braki we wszystkim. Na lewej będzie duńczyk, co w grze obronnej prawie dorównuje Paljiciowi a w grze ofensywnej może za nim buty nosić. Jeszcze jeden taki mecz jak w Bielsku to trzeba będzie sobie zadać pytanie, łysy po cośmy tą żabe jedli ? Jak ona w kwadrat 40x16 metrów piłką nie umie trafić ? W środku zobaczyliśmy jak do tej pory trzech zawodników których forma predystynuję ich do gry w środku. W środku pierwszej ligi. Na lewej pomocy będzie grał zawodnik o wdzięcznym nazwisku Vacat. To i tak nic nie zmienia, bo jego poprzednik (ciekawe czy jutro już będzie "były") i tak musiał biegać do prawej strony, bo tam gra jedyny zawodnik z którym mógł sobie wymienić dwa podania w tempie szybszym niż kłus ślimaka. O napastnikach nie można nic powiedzieć, bo ich mało było widać do tej pory. Przeprowadziwszy tą nieskomplikowana analizę dochodzę do wniosku, że jutro wygramy. Bo Wisła to takli dziwny klub, że jak jest żle to jest dobrze a jak jest dobrze to jest żle. Ewentualnie istnieje jeszcze taka przesłanka do optymizmu, która nazywa się "death throes" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Elefant, dobre
![]() Szkoda że niestety prawdziwe..... ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Który to zawodnik co trzymał naszą obronę?
Pomyliłem spotkania. Już myślałem że Czekaj
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 30.08.2012 o godz. 17:26.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Gordan Bunoza.