|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Biorac pod uwage dzisiejsze zwycięstwo Legii Apoel również moze wygrac/zremisowac z kazdym
Bo czemu nie. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Uważam, że szansę mają z każdym a drużynę mają silniejszą niż 2 lata temu.Nie ma tam drużyn absolutnie poza zasięgiem.
Ale oczywiście mogę się mylić, dlatego proponuję jakiś mały zakład ![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
ma może ktoś linka do transmisji symultanicznej dzisiejszej LM?
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Stawiam, że będą co najmniej na 3 miejscu. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A teraz najciekawszy mecz fazy grupowej tej edycji czyli Bayern Monachium - Manchester City. Bawarczycy w tym sezonie graja kapitalnie w obronie - stracili tylko 1 gola, do tego graja u siebie wiec jak dla mnie sa faworytem i wygrają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Sam mecz Bayernu nie był zbyt ciekawy szczerze powiedziawszy, o ile pierwsze połowa ujdzie, to druga to pełna kontrola Bawarczyków i nic więcej. Może ze 3 sytuacje były. Mimo wszystko widać że Niemcy są w dobrej formie i na dzień dzisiejszy są murowanym faworytem do pierwszego miejsca w grupie. Poniżej przedstawiam skrót meczu (mojego autorstwa)
Bayern Monachium vs Manchester City skrót montowany z komentarzem live pl http://uploading.com/files/e5ffm48b/...dawidex44.avi/ nSport |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Patrzę na mecz Marsylii z Dortmundem i nie mogę wyjść ze zdziwienia widząc wyłączoną całą trybunę Marsylii.Ile to było straszenia Wisły,że w przypadku awansu do LM,nie ma szans na fazę grupową bez oddanej trybuny zachodniej.Nie było ani jednego głosu,że to tylko ściema.No chyba,że z góry istnieje założenie,że jedni mogą grać na remontowanym stadionie,a drudzy już nie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Czy mi sie wydaje czy w meczu OM - BVB znowu głos szybszy jak obraz...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
no a APOEL wygrywa w Doniecku z Szachtarem. Bliski 6pktów jest. Oby to dodało wiary naszym przed jutrzejszym meczem
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Jest już 1:1
nie ma sensu się zbyt wcześnie podniecać , bo póki co ten mecz wygląda tak jak nasz z Apoelem na wyjeździe , gdzie to Apoel wciela się w Wisłę. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czy tylko ja mam wrażenie że różnica między Borussią a Marsylią jest aż tak duża ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
No właśnie nie bo to nie chodziło o remont i straszenie tylko o to że jakiś miejsc, bodajże dla vipów z uefy było za mało na Wiśle a było za mało bo większość znajduje się na nie oddanej trybunie.Mogło chodzić o coś innego(nie chce mi się szukać) ale nie sama nie oddana trybuna była problemem.
Domyślam się że stadion OM spełnia te wymogi mimo remontu na jednej z trybun pawelwislak - ja mam wrażenie że był to mecz 2 wyrównanych zespołów a wynik zupełnie nie odzwierciedla przebiegu gry...ale taka jest często piłka ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Borussia trochę jak Wisła, Marsylia jak Odense. Wypunktowali.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
No i okazuje się, że Wisła nie odpadła z takimi strasznymi ogórami jak to media pisały.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jak dla mnie to OM zdecydowanie przeważał głównie taktycznie. Jak Borek powiedział - lepiej mądrze stać. BVB miało swoje 2 x 10 min na wyszumienie się a tamci tylko czekali. Apoel jednak zgarnął znów 1 punkt a przecież słabi są i Legia to by ich 2:0 pojechała a z Lechem chyba oddaliby mecz walkowerem ze strachu. Może i zmęczyli trochę ale zasadnicza różnica jednak jest bo robią to jednak w fazie grupowej LM. Obstawiam, że wyjdą z grupy bo u siebie powinni coś jeszcze zgarnąć. To właśnie znajomość siły poszczególnych ekip przez rodzimych fachowców. Słabi są jak widać ci pasterze z Cypru.
Swoją drogą fajny projekt tego nowego stadionu w Marsylii. U nas się podniecamy byle czym a na świecie za podobne lub mniejsze pieniądze budują faktycznie efektowne stadiony. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wygrałbym
))![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
E tam, to były ogórki. Co tam, że oni nie przegrali ani jednego meczu w fazie grupowej.
Maaskant powinien zagrać z nimi otwartą piłkę, przecież mamy większy budżet. Wy.......my Maaskanta bo odpadł z drużyną, która prawie wygrała grupę swoją. Cinekw: Z każdym mają szansę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Apoel sie dobrzew bawi w LM ale jak ich wylosowalismy to wszyscy znawcy w mediach ze to ogorki i Wisla musi wygrac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Nie złe wczoraj Valencia sobie strzelanie zrobiła
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hop.Temat do góry.Kurcze, ale ten Apoel to ogórki.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Brawa dla Arsenalu za wczorajszą walkę, byli dosłownie o krok od szczęścia.
PS. APOEL po 9 minutach rewanżu odrobił stratę z Lyonu ![]() ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Apoel to nie tylko ogórki. To są przecież pastuchy z Cypru a Kosowski to złośliwy buc bo powiedział że nie mamy z nimi szans.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miałem iść postawić na APOEL, ale nie chciało mi się ruszyć 4 liter do stsa...
Mówiłem to już w trakcie fazy grupowej - widać, że odpadliśmy z naprawdę klasową drużyną. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
No niestety, wtedy wbrew panującemu wszechoptymizmu, ja w głębi duszy gdzieś spodziewałem się że odpadniemy...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja po meczu w Krakowie miałem nadzieję na jakieś 2-1 i przejście dalej psim swędem, najlepiej po karnym z kapelusza. Nie wyszło, szkoda, przynajmniej odpadliśmy z poważną ekipą, a nie Spartą Praga.
![]() .
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|