|
Guest
|
|
|
Skonto - Wisła 1-2 (0-1)
Bramki: Genkov, Iliev Skład: Pareiko - Lamey, Jaliens, Chavez, Paljic - Sobolewski, Wilk, Melikson - Iliev, Małecki, Genkov Zmiany: Kirm, Biton, Nunez |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Skonto Ryga - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Pareiko - Lamey, Chavez, Jaliens, Paljic - Sobolewski, Wilk, Melikson - Małecki, Genkov, Iliev Zmiany: Jirsak, Garguła, Biton Bramki: Genkov, Iliev ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Skonto - Wisła 0:1 (0:0)
Skład : Pareiko-Lamey,Chavez,Jaliens,Paljić-Sobolewski,Wilk,Melikson,Małecki,Iliev,Genkov Zmiany:Kirm,Nunez,Garguła Bramka:Genkov |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Skonto - Wisła 1:1 (1:0)
Skład: Pareiko - Lamey, Chavez, Jaliens, Paljic - Sobolewski, Wilk, Melikson - Małecki, Genkov, Iliev Zmiany: Nunez, Jirsak, Biton Bramka : Genkov Powód: Kirm nie zagra
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 12.07.2011 o godz. 11:41.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Skład: Pareiko - Lamey, Chavez, Jaliens, Pajlić - Sobolewski, Wilk, Melikson, Małecki, Iliev - Genkov Bramki: Małecki, Iliev Zmiany: Nunez, Jirsak, Biton I odnośnie konkursu mam pytanie - w kraju nie będzie mnie pod koniec lipca oraz początku sierpnia, nie będzie mnie podczas bodajże dwóch kolejek ligowych. Co w takim wypadku? Mogę wytypować przed wyjazdem od razu dwa mecze? Powód: kirm
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 12.07.2011 o godz. 12:40.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Skonto-Wisła Kraków 1:3 (0:1)
Skład: Pareiko - Lamey, Chavez, Jaliens, Paljic - Sobolewski, Wilk, Melikson - Małecki, Genkov, Iliev Zmiany: Jirsak, Kirm, Biton Bramki: Iliev, Biton, Genkov ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Skonto - Wisła 0-2 (0-0)
Bramki: Małecki, Genkov Skład: Pareiko - Lamey, Jaliens, Chavez, Paljic - Sobolewski, Wilk, Melikson - Kirm, Małecki, Genkov Zmiany: Iliev, Biton, Nunez |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Skonto Ryga - Wisła Kraków 1:1 (1:0)
Skład: Pareiko - Lamey, Jaliens, Chavez, Diaz - Iliev, Wilk, Melikson, Małecki - Genkov, Biton (Stęskniłem się za 442) Zmiany: Nunez, Kirm, Paljic Bramki: Genkov. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Skonto Ryga - Wisła Kraków 0:4 (0:1)
Skład: Pareiko, Lamey, Chavez, Jaliens, Paljić, Sobolewski, Wilk, Melikson, Małecki, Genkov, Iliev Zmiany: Kirm, Nunez, Jirsaki Bramki: 2x Genkov, Małecki, Iliev |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Skonto Ryga - Wisła Kraków 0:2 (0:2)
Skład: Pareiko - Lamey, Chavez, Jaliens, Paljić - Sobolewski, Wilk, Melikson - Małecki, Genkov, Iliev Zmiany: Biton, Nunez, Jirsak Bramki: Genkov, Iliev
Ostatnio edytowane przez bartek89TS : 12.07.2011 o godz. 20:49.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Skonto Ryga - Wisła Kraków 0:4 (0:2)
Skład: Pareiko-Lamey,Jaliens,Chavez,Paljic-Wilk,Sobolewski,Małecki,Melikson,Iliev-Genkov Bramki: Jaliens, Małecki, Genkov, Iliev Zmiany: Nunez, Biton, Garguła
Ostatnio edytowane przez woocashx : 12.07.2011 o godz. 20:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Skład: Pareiko - Lamey, Chavez, Jaliens, Paljić - Sobolewski, Wilk, Melikson - Małecki, Genkov, Iliev Zmiany: Kirm, Nunez, Biton Bramki: Genkov, Iliev |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Skonto Ryga - Wisła Kraków 0:3 (0:1)
Skład : Pareiko - Lamey, Chavez, Jaliens, Paljić - Sobolewski, Wilk, Melikson, Kirm, Małecki - Genkov Zmiany: Iliev, Biton, Nunez Bramki : Genkov, Melikson, Kirm |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Skonto Ryga - Wisła Kraków 1:3 (0:1)
Skład : Pareiko - Lamey, Jaliens, Chavez, Paljić - Wilk, Sobolewski, Melikson, Iliev, Małecki - Genkov Zmiany : Nunez, Biton, Garguła Bramki : Iliev, Melikson, Genkov
Ostatnio edytowane przez Rustin : 12.07.2011 o godz. 19:10.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Skonto Ryga - Wisła Kraków 0:2 (0:0)
Skład: Pareiko - Lamey, Chavez, Jaliens, Paljic - Sobolewski, Wilk, Melikson - Małecki, Genkov, Iliev Zmiany: Jirsak, Kirm, Nunez Bramki: Genkov, Iliev |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Skonto Ryga - Wisła Kraków 1:3 (1:0)
Pareiko - Lamey, Chavez, Jaliens, Paljić - Sobolewski, Melikson, Wilk - Małecki, Genkov, Iliev Zmiany: Nunez, Biton, Garguła Bramki: Genkov, Iliev, Małecki
Ostatnio edytowane przez mcks : 12.07.2011 o godz. 16:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Skonto - Wisła 0:2 (0:1)
Skład: Pareiko - Lamey, Chavez, Jaliens , Paljic - Sobolewski, Wilk, Melikson, - Małecki, Genkov, Illiev Gole: Genkov, Iliev Zmiany: Jovanović, Biton, Nunez
Ostatnio edytowane przez La Furia Dell' Est : 12.07.2011 o godz. 18:34.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Skonto - Wisła 2:4 (1:3)
Pareiko-Lamey-Chavez-Diaz-Jaliens-Palijć-Wilk-Melikson-Małecki-Genkov-Iliev Gole:Melikson, Iliev x2, Wilk Zmiany:Nunez, Kirm, Sobolewski |
|
|
|
Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Skład: Pareiko - Lamey, Chavez, Jaliens, Paljic - Sobolewski, Wilk, Melikson, Małecki, Iliev - Genkov, Zmiany: Jirsak, Nunez, Boguski Bramki: Genkov, Iliev, Małecki
Ostatnio edytowane przez Aros_TSW : 12.07.2011 o godz. 15:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Skład : Pareiko - Lamey, Chavez, Jaliens, Paljić - Sobolewski, Wilk, Melikson, Iliev, Małecki - Genkov Zmiany: Boguski, Biton, Bunoza Bramki : Genkov 2x, Biton
Ostatnio edytowane przez Zienczuk8 : 11.07.2011 o godz. 17:56.
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Skonto - Wisła 1-4 (0-2)
Pareiko - Lamey , Jaliens , Chavez , Paljic - Sobolewski , Wilk , Melikson - Małecki , Genkov , Iliev zmiany : Biton , Garguła , Boguski bramki : Małecki , Melikson , Genkov , Iliev |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Skład : Pareiko - Lamey, Chavez, Jaliens, Paljić - Sobolewski, Wilk, Melikson, Iliev, Małecki - Genkov Zmiany:Biton, Boguski, Garguła Bramki : Genkov, Iliev |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Bramki: Genkow, Małecki Skład: Pareiko- Lamey, Chavez, Jaliens, Paljic- Małecki, Sobolewski, Melikson, Wilk, Iliev- Genkow Zmiany: Boguski, Biton, Nunez ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Skonto Ryga - Wisła Kraków 1:3 (0:1)
Skład : Pareiko - Lamey, Chavez, Jaliens, Paljić - Sobolewski, Wilk, Melikson, Iliev, Małecki - Genkov Zmiany:Biton, Boguski, Garguła Bramki : Genkov, Iliev, Małecki |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Skonto - Wisła
Skład: Pareiko - Lamey, Chavez, Jaliens, Paljic - Melikson, Sobolewski, Małecki, Iliev, Nunez - Genkov Zmiany: Wilk, Jirsak, Biton Wynik: 0-1 (0:0) Strzelcy: Genkov
Ostatnio edytowane przez Etiop : 12.07.2011 o godz. 17:24.
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Skonto - Wisła 1:3 (1:0)
Skład: Pareiko - Lamey, Chavez, Jaliens, Paljic - Sobolewski, Melikson, Jirsak, Małecki, Iliev - Genkov Bramki: Melikson, Genkov, Małecki Zmiany: Nunez, Biton, Wilk ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Skonto Ryga - Wisła Kraków 0-2 ( 0-1)
SKŁAD: Pareiko - Lamey, Chavez, Jaliens, Palijć - Sobolewski, Melikson, Wilk - Małecki, Genkov, Iliev ZMIANY: Biton Jirsak Boguski STRZELCY: Genkov Iliev ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Skonto Ryga - Wisła Kraków 0-3 ( 0-1)
SKŁAD: Pareiko - Lamey, Chavez, Jaliens, Palijć - Sobolewski, Melikson, Wilk - Małecki, Genkov, Iliev ZMIANY: Biton Boguski Nunez STRZELCY: Genkov Iliev Małecki
Ostatnio edytowane przez wislakrakow124 : 11.07.2011 o godz. 20:01.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Skład: Pareiko- Lamey, Chavez, Jaliens, Paljic - Sobolewski,Wilk, Melikson, Małecki, Iliev- Genkow Bramki: Genkow, Małecki, Melikson Zmiany: Boguski, Biton, Garguła ![]()
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !! |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Skonto - Wisla 0:5 (0:4)
Sklad: Pareiko- Lamey, Chavez, Jaliens, Diaz, Sobolewski, Wilk, Melikson, Malecki, Iliev, Genkov Bramki Genkov x3, Chavez, Melikson Zmiany, Biton Gargula |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|