|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Panowie spokojnie! Trenera rozlicza się za wyniki. Jeżeli okaże sie, że Maaskant wystawi Łobodzińskiego i stracimy punkty to będziemy drzeć japę. Ale jak wygramy to trudno się czepiac Maaskanta, że wstawia kogo chce za Małego. Wg mnie to albo zbijają cenę za Riosa albo go po prostu nie chcą. Szkoda. Bo to piłkarz nr 2 w druzynie potrafiący minąc choc jednego gracza jeden na jeden.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
A co do Riosa to pewnie ta druga opcja, szkoda, bo mam wrażenie, że gdyby nad nim trochę popracować i wpasować w drużynę to byłby wartościowym zawodnikiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ze jest zamieszany wiadomo od 2009 roku. Nie ma wyroku prawomocnego to nie ma nawet o czym gadać w tym kontekście.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jestem zdziwiony decyzją trenera, ale mam nadzieję, wie co robi. Może to taki straszak na Bełchatów.
CHyba, że Rios wejdzie w 45 minucie, bo z formą Loba - to chyba zmiana taka zajdzie jak najszybciej |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Nie jestem zwolennikiem Łobodzińskiego i nie jestem zachwycony wizją jego gry w tym meczu (bo jest piłkarsko obecnie słaby), ale rozwala mnie to przesądzanie o winie kogoś - zanim zrobi to sąd.
Pewnie okaże się że Łobodziński jest zamieszany w korupcję, ale do jasnej **** dajcie człowiekowi skorzystać z możliwości stawienia się przed sądem i niech to właśnie sąd zadecyduje o jego winie albo niewinności. Dla mnie sprawa jest jasna - dokąd sąd nie wyda werdyktu (a nie jest to równe z postawieniem oskarżeń) - Łobodziński jest piłkarzem Wisły i nie zmienią tego żadne artykuły w gazetach itp. Kiedy wyrok taki lub inny zostanie wydany - będzie można zareagować. Wy***ć z miejsca dyscyplinarnie, odsunąć od składu, albo cokolwiek będzie adekwatne do sytuacji. Pamiętajcie, że w życiu może się tak zdarzyć, że wy zostaniecie o coś oskarżeni i nie życzę Wam, aby wszyscy uznali od razu po wypłynięciu zarzutów/plotek, że jesteście winni i zaczęli wytykać Was palcami nie czekając na oficjalne rozstrzygnięcie. Niech sprawa płynie swoim biegiem. Od decydowania o składzie jest nasz trener, od decydowania o winie jest sąd. Jeśli wina zostanie udowodniona i Wojciech Ł. nadal będzie biegał po boisku w koszulce Wisły - wtedy będzie czas na wyrażanie swojego niezadowolenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Nie no śmieszna ta nagonka na Łobo. Przecież to o czym piszą w gazetach wiadomo przynajmniej od dwóch lat, a teraz nagle podniesiono larum. Zobaczymy jak będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
bardzo dobrze napisane, najbardziej mnie dziwi że takie opinie uznające już kogoś za winnego ( mimo braku wyroku) pojawiają się na forum co by nie było kibicowskim.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jak przed każdym meczem mamy te same problemy czyli gra obrony + brak dwóch zawodników. Z drugiej strony jeśli nie czyścić sytuacji kartkowej na takie mecze to kiedy ?
Wierze, że magia Reymonta nam pomoże. Liczę na dalszy postęp w grze Genkowa (niekoniecznie chodzi o bramki, choć i tym nie wzgardzę) Bardzo ryzykowna decyzja Maaskanta w sprawie Wojciecha Ł. Zarówno przede wszystkim pod względem sportowym ale i etycznym. Dla przypomnienia Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Tak Łobodziński jest wspaniały,ale to po jego stracie dostaliśmy bramkę na 0:1 z Podbeskidziem i to po jego stracie piłkę ręką dotknął Kew,co poskutkowało golem dla Korony i stratą 2 punktów.
Proszę o tym nie zapominać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No panowie zarty sie kończą.Skoro gubimy punkty na wyjazdach to nalezy dac z siebie 200% w meczach u siebie i wygrywac bez zadnych dywagacjii.
Policzcie sobie jakby to sie wszytsko odmienilo w tabeli jakbysmy (tu odpukuje w niemalowane) wtopili z Belchatowem po jakiejs kontrze czy tym podobej akcji. Ten mecz jest nieslychanie wazny bo wygrana da nam znowu oddech i troche spokoju przed waznjszymi rywalami. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wisła - Bełchatów: Małecki z kibicami na "młynie"?
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...ynie,id,t.html No jasne, już to widzę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
To jest tak samo jakby ktoś o was napisał w gazecie artykuł, że jako budowlaniec ukradłeś telefon podczas remontu. Jako, że było w gazecie to już zleceń nie będziesz miał a to czy to jest prawda czy nie to już drugorzędna sprawa. ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dziś Wisełko tylko 3 pkt, jak ktoś chce być Mistrzem Polski musi golić Bełchatowy u siebie, wszyscy na mecz!
Powód: TYLKO WISŁA!
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 15.04.2011 o godz. 15:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Dzisiejszy mecz Wisły z Bełchatowem będzie sędziował Pan Marcin Szulc. W tym sezonie ten sędzia gwizdał Nam w dwóch meczach:
Widzew Łódź 0-1 Wisła Kraków Cracovia 0-1 Wisła Kraków ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
do wszystkich wątków to powklejasz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ciekawe czy wobec tego Maskaant wstawi Riosa, czy nadal Rios ma być zmiennikiem Genkowa, więc za Małego wejdzie 3-ci w kolejności prawy pomocnik (a mamy w ogóle takiego?
)![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Pewnie na środku zagrają: Sivakov, Wilk i Jirsak, a Melikson trafi na prawe skrzydło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jeśli trzeba będzie to tak
Ciekawe kto zagra z Łobo ? ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Gramy u siebie, a wiec powinnismy atakowac, wiec Rios na prawo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jeśli zagra jakiś Sivakow, czy Garguła za Riosa to będzie to kompletnie niezrozumiała decyzja. Sivakow jest kompletnie bez formy, o Gargułe nie wspominam.
Dziś obstawiam za wynikiem 1-0, 2-0 dla Wisełki |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
. Oczywiście chciałbym żeby Rios w końcu "odpalił" ale jakoś w to przestałem wierzyć. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
wygramy 3-1. Znowu błyśnie Cvetan Genkov
Bułgar zobaczył jaki zastój panuje w czołowce klasyfikacji strzelców i nabrał wyraznej ochoty na tytuł Króla Strzelców ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Rios na skrzydle nic nie zdziała.
Widział ktoś klub w którym wystawiany jest WOLNY skrzydłowy? Nawet Legia stawia na chłopa który potrafi tylko i wyłącznie biegać. Sziwakow zagęszcza środek Melikson idzie wyżej Pomijając wszystkie aspekty,nawet mi sie szkoda Łobo zrobiło.W końcu dostał szansę na która pracował, trener oficjalnie dał mu poparcie a tu klops. Riosa widziałbym albo w środku ataku albo w środku pomocy,nie na skrzydle. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Rios moze co w koncu pokaze
Sivakow jak najdalej,jak wszedł z Korona to nic nie grał,nie mowiac o bieganiu...3-1 dla nas ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
jakby ktos mial do sprzedania bilet na mecz z GKSem na sektor G to prosze o kontakt na gg 944508, kumpel z Wroclawia przyjechal, a nie mam dla niego biletu. Jest w stanie zaplacic 35 zl za bilet nawet ulgowy. Pozdro. TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !
![]()
Unia Tarnów & Wisła Kraków BSNT
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
rozumiem ze tak jak i ja byles pare razy na treningach i widziales że jednak nie pracował?
e: nie patrze przez pryzmat czy sprzedawałczy nie,tylko czysto piłkarsko. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|