The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 18 kolejki
Zwycięstwo Wisły 298 95,51%
Remis 10 3,21%
Zwycięstwo Widzewa 4 1,28%
Głosujących: 312. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.03.2011, 13:53
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
Jesteś nie doinformowany , no i co z tego że jest z zachodu ? co to ma do ustawianiu składu ?
w ogóle a znasz taktykę Maaskanta znawco ? że już oceniasz i w ogóle , weź poczytaj trochę wypowiedzi Trenera Maaskanta a nie spinaj się
Jak ja mam z tobą rozmawiać, jeśli nawet nie rozumiesz tego co napisalem...
Taktyka Maaskanta....na razie mnie nie przekonuje, z resztą gdzie ja oceniłem taktykę. Napisałem jedynie, że po 3 słabych meczach jakie się niektórym przytrafili powinni trochę odpocząć. Proste. Garguła po słabym meczu w pp wyleciał z meczowej kadry.
Co do tego kto za Genkova. Tu jest faktycznie problem bo po odejściu Brożka nie mamy zawodnika na tą pozycję przy taktyce 4-5-1. Riosa bym wstawił, ale wtedy najlepiej by było gdyby zmieniło się ustawienie.
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 08.03.2011, 14:14
koniak napisał(a):Wyświetl post
Nie znalazłem wpisu o zwolnieniu Maaskanta, więc nie wiem do kogo pijecie. Ja tylko stwierdzam fakty a nie popadam w hurraoptymizm jak wiekszość tylko dlatego, że wygraliśmy 6 meczów z rzędu.

Cracovia 0-1 Wisła Kraków bramka w 90
Wisła Kraków 4-0 Legia Warszawa
Wisła Kraków 1-0 Zagłębie Lubin bramka w 88
Polonia Warszawa 0-1 Wisła Kraków bramka samobojcza
Arka Gdynia 0-1 Wisła Kraków bramka w 89
Wisła Kraków 3-1 Ruch Chorzów

Po za świetnym meczem z Legią pozostałe były przeciętne, mogłyby się skończyć remisami i nie moglibyśmy mieć o to pretensji.
Siwakowa dało się ściągnąć w przerwie i to odmieniło grę, więc nie wiem czemu grać musi Genkov czy Jaliens. Do czegoś w końcu ma służyc ta szeroka kadra o której wszyscy piszą.

Moze i mogly sie skonczyc remisami te mecze czy nawet porazkami. Ale dla mnie te wyniki pokazuja co innego. A mianowice to ze zespol gra od pierwszej do ostatniej minuty i to dobrze swiadczy o zawodnikach ze do konca wierza. Styl miejmy nadzieje z czasem jak sie bardziej zespol dotrze tez bedzie odpowiedni. Pozatym nie bede plakac ze wygrywamy nawet po ciezkich bolach. Lepiej tak niz z 1 punktem lub bez.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 08.03.2011, 14:34
Co do Genkova to proponuję sobie obejrzeć jeszcze raz mecz w Gdynii i z Ruchem bo chyba niektórzy nie widzą albo nie wiedzą na czym polega rola środkowego napastnika z której Genkov wywiązuję się bardzo dobrze. Gdyby Malecki, Kirm czy Maor lepiej dograli mu piłkę to pewnie padłaby bramki.
Kew Jaliens - według mnie zagrał bardzo dobrze w Gdynii, z Ruchem Chorzów również zagrał dobrze i śmiało mogę powiedzieć że jest to nasz najlepszy obrońca. Faktem jest to że popełnił kilka błędów większość w PP gdzie grał z konieczności na nie naturalnej dla siebie pozycji i był często wsadzany na konia, zostawiany bez asekuracji bo drużna zbyt często traciła piłkę w środkowej strefie. Faktem jest również to że każdy jego błąd mnożony jest razy 10 bo zagrał 10 meczów reprezentacji Holandii i obrywa zdecydowanie za mocno.

Niektórzy z was naprawdę mają krótką pamięć bo zapomnieli co wyrabiała obrona w zeszłej rundzie. Na moje teraz jest lepiej.

Podsumowując od początku twierdziłem, że Maaskant robi dobrą robotę i liczba punktów które zdobyliśmy w minionej rundzie była ponad stan.
Ta drużna zagrał ze sobą bardzo mało meczów bo śmiało można powiedzieć że wraz z przyjściem i odejściem kolejnych piłkarzy proces budowanie drużny rozpoczął się od nowa. Jak na ten moment zagraliśmy bardzo dobrze w Gdynii i średnio z Ruchem choć mecz zakończył się naszym zwycięstwem co bardzo cieszy. To jest 6 pkt, nie przypominam sobie abyśmy mieli taki dobry start rundy wiosennej.

Osobiście rozumiem krytykowanie piłkarzy za dany mecz ale trenowania trenera już po prostu nie trawie. Zwłaszcza wtedy kiedy wygrywamy.

Co do meczu to drużny Michniewicza mają to do siebie że zawsze na początku dobrze grają, trzeba na nich uważać szczególnie na Sernasa, a co do tego młodego chłopaka Dzalmidze to moim zdaniem jest przereklamowany bo ludzie z C+ zachwycali się jakimiś prostymi zagraniami.

edit: No i cieszy mnie że nie ma pier** typu "potrzebujemy jeszcze kilku tygodni aby złapać świeżość"
Ostatnio edytowane przez westersyl : 08.03.2011 o godz. 14:51.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.03.2011, 15:02
Rios strzela w sparingach, ale szansy nie dostanie, bo trener wątpię by chciał się przyznać do błędu i dalej będzie katował Genkova...

Posadził Gargule za slaby mecz, Chaveza również - to niech Genkov usiądzie chociaż na 1 mecz
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 08.03.2011, 15:06
Westersyl, ale Ty nawet jakby Wisła nie grała totalnie nic i tak będziesz zadowolony i pochwalisz każdego z osobna. Po Twoich wypowiedziach widać, że jesteś tak zakochany w Maaskancie i całej drużynie, że po prostu nie stać Cię na obiektywizm.

Genkov moim zdaniem póki co spisuje się słabo, ale to nie znaczy że jest słabym piłkarzem. Liczę, że z czasem będzie strzelał gole. Ale pisanie o Jaliensie, że jest najlepszym naszym obrońcą po tych 3 meczach to już wielkie nadużycie. Rozumiem, że dla Ciebie napastnik nie musi strzelać goli a obrońca nie musi umieć grać w defensywie, wystarczy ubrać koszulkę Wisły i już się jest najlepszym. Postaraj się o trochę obiektywizmu.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Stary 08.03.2011, 15:07
"Niektórzy z was naprawdę mają krótką pamięć bo zapomnieli co wyrabiała obrona w zeszłej rundzie. Na moje teraz jest lepiej."

Bardzo nietrafione porównanie. Jak miałą grać obrona skoro pozbyliśmy się 6-ciu obrońców. W 1 składzie wychodziło 4 nowych, nieznających się zawodników, z których każdy mówił innym językiem a jeden był nominalnym pomocnikiem.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 08.03.2011, 15:16
skeba napisał(a):Wyświetl post
Rios strzela w sparingach, ale szansy nie dostanie, bo trener wątpię by chciał się przyznać do błędu i dalej będzie katował Genkova...
W jakich sparingach strzela? Z BATE? Z FC Daugava? Rios strzelił 2 bramki w treningu i zaczyna się wielka afera Trener na niego nie postawi bo by się przyznał do błędu! Aż przykro czytać takie wypociny. Rios pokaże się dobrze na treningach to z pewnością dostanie szanse od Roberta.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 08.03.2011 o godz. 15:20.
Odpowiedz cytując
prezes85
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.03.2011, 15:21
No to się zacznie. Rios strzelił II garniturowi Wisły 2 bramki. Do Barcelony go...

Jak ktoś pisze, że Jaliens dobrze grał z Ruchem to proszę udać się do okulisty.
Jaliens zawalił 2 mecz o coś (PP z Podbeskidziem i teraz z Ruchem).
W pierwszym meczu ligowym grał bardzo dobrze.

Do tego ile bramek zawalił w sparingach? Dla mnie cos z nim jest nie tak.
Ostatnio edytowane przez prezes85 : 08.03.2011 o godz. 15:24.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.03.2011, 15:24
Może dostanie swoją szanse w końcówce zamiast emerytowanego Macka Żurawskiego.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.03.2011, 15:31
czy ktoś zna składy z tej gierki ?

skeba napisał(a):
Posadził Gargule za slaby mecz, Chaveza również - to niech Genkov usiądzie chociaż na 1 mecz
Gargułe posadził bo miał mecz ostatniej szansy,jest w klubie o wiele dłużej aniżeli Tsvetan.
Chavez usiadł nie za to ze był najlepszy z Podbeskidziem,ale dlatego ze w meczu z Ruchem nie pasował do koncepcji trenera.
Jeśli juz nawet miałby posadzic Bułgara, to ja naprawde wole oglądać katowanie Genkova niż paralityka Żurawskiego.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.03.2011, 15:41

tyle, że Genkow jeszcze slabego meczu nie zagral
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 08.03.2011, 15:42
Cytat:
Rios pokaże się dobrze na treningach to z pewnością dostanie szanse od Roberta.
Dziś się dobrze pokazał, zobaczymy czy dostanie chociaż 25 minut.

Cytat:
no to się zacznie. Rios strzelił II garniturowi Wisły 2 bramki
Nasz gwiazdor Tsvetan nawet tam nie ustrzelił bramki...

Ale myslę, że na Riosie jest już kreska postawiona. A moim zdaniem powinien dostać szansę. Jirsak dostawał szansę, chociaż przez większość spotkań, w których wystąpił - prezentował się słabo, a niedawno pokazał próbkę swoich umiejętności.
A taki Rios, który by czasami grał - mógłby wzmocnić rywalizację w napadzie, bo Genkov za nic nie robienie będzie w pierwszej 11, bo my nominalnych napastników nie mamy...
Nie liczę Zurawskiego - bo on już prezentuje poziom I ligowy. Małecki to skrzydlowy, a Boguski kontuzja

Cytat:
tyle, że Genkow jeszcze slabego meczu nie zagral
Jego ostatni mecz to kwintesencja gry w piłkę, mnóstwo strzałów na bramkę przeciwnika... nam trzeba napastnika do strzelania bramek.
Nie lubię Legii, ale Hubnik im się udał... to jest napastnik
Ostatnio edytowane przez skeba : 08.03.2011 o godz. 15:44.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 08.03.2011, 15:44
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
Westersyl, ale Ty nawet jakby Wisła nie grała totalnie nic i tak będziesz zadowolony i pochwalisz każdego z osobna. Po Twoich wypowiedziach widać, że jesteś tak zakochany w Maaskancie i całej drużynie, że po prostu nie stać Cię na obiektywizm.

Genkov moim zdaniem póki co spisuje się słabo, ale to nie znaczy że jest słabym piłkarzem. Liczę, że z czasem będzie strzelał gole. Ale pisanie o Jaliensie, że jest najlepszym naszym obrońcą po tych 3 meczach to już wielkie nadużycie. Rozumiem, że dla Ciebie napastnik nie musi strzelać goli a obrońca nie musi umieć grać w defensywie, wystarczy ubrać koszulkę Wisły i już się jest najlepszym. Postaraj się o trochę obiektywizmu.
Poczytaj sobie posty co pisałem na teamt poszczególnych piłkarzy na przestrzeni ostatnich dni to będziesz widział co sądziłem na temat postawy kilku z nich i nie były to pozytywne opinię.
Jaliens tak jest naszym najlepszym obrońca to fakt nie dlatego że gra jakoś super tylko dlatego że inni grają jeszcze słabiej niż on.

Jak już pisałem kwestia jest tego, że dla was jak jak toś nie strzeli gola znaczy że słaby tak zachowuję się dzieci które wybierają na swoich idoli piłkarzy tylko dlatego że trafiają do siatki. Przykład użytkownika Seba, Genkov nie strzelił w gierce gola to znaczy że jest słaby. Wcześniej też byli tacy którzy twierdzili że Melikson jest słaby bo nie gra reprezentacji ani nikt go nigdzie nie kupił wcześniej.
Namaściłem Meliksona na gwiazdę ligi jeszcze przed tym jak zagrał pierwszy mecz za co połowa forum mnie atakowała mimo tego nie zmieniłem zdania tak samo jest z Genkovem, on będzie strzelał gole.
Nie zamierzam się tutaj wykłócać z trenerami bo dopóki nie zobaczą piłki w siatce to dany zawodnik będzie słaby.

A atakowanie Jaliensa za mecz w Gdynii to skandal.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 08.03.2011 o godz. 16:01.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 08.03.2011, 15:51
Westersyl - Skeba jak coś, naucz się przepisywać nicki. Ja oglądałem spotkania i rozumiem, gdyby Genkov coś pożytecznego robił w tych spotkaniach, proszę wymień mi jakieś pozytywy z jego dotychczasowych spotkań w lidze. Z tych 2 meczy

Cytat:
Nie jest ani napastnikiem, ani skrzydłowym i dlatego nie dostaje szans w meczach.
Jak ty wywnioskowales to na podstawie dotychczasowych jego spotkan to szacunek - tyle sie nagral w naszej lidze, ze hoho
Ostatnio edytowane przez skeba : 08.03.2011 o godz. 15:54.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 08.03.2011, 15:51
a co Melikson już jest gwiazdą ligi ? w parze z Dżalamidze ?

Uważam, że Rios ma jeden główny problem. Nie jest ani napastnikiem, ani skrzydłowym i dlatego nie dostaje szans w meczach.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 08.03.2011, 15:54

Jego ostatni mecz to kwintesencja gry w piłkę, mnóstwo strzałów na bramkę przeciwnika... nam trzeba napastnika do strzelania bramek.
Owszem,mozna by tak mówic gdybyśmy bramek nie zdobywali,a z tego co kojarze to jednak coś tam zdołamy ustrzelić.
przyznaj od razu zamiast polemizowac,ze dupa boli bo w Legii strzela napastnik a u Nas strzelają pomocnicy.

Jak dla mnie Genkov, moze nie strzelić zadnego gola jesli beda go wyręczać koledzy z drużyny.
Rios już kilka szans miał,a poza bramka zdobyta na Resovii bodajze i kilkoma fajnymi sztuczkami nie pokazał nic. Przypominam Ci równiez ze Rios jest mega wolny, co przy graniu na 1 napastnika,do tego naszej nieszczęsnej grze dzidami,jest bardzo wazne. Do tego srednia gra głową. Rios jak sam wspomniał jest mediapunta a nie "9" ...

Odpowiedz cytując
zielak14
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 08.03.2011, 15:55
Westersyl - Skeba jak coś, naucz się przepisywać nicki. Ja oglądałem spotkania i rozumiem, gdyby Genkov coś pożytecznego robił w tych spotkaniach, proszę wymień mi jakieś pozytywy z jego dotychczasowych spotkań w lidze. Z tych 2 meczy
jak dla mnie Genkov zagrał dobry mecz z Arką... potrafi wygrac pojedynek główkowy, zastawić się przytrzymać płkę i odegrać... to wszystko było widać w meczu z arką... z Widzewem zagrał słabiej... ale dajmy mu czas... on uczy się gry na jednego napastnika kiedy to on musi do każdej piłki biegać i walczyć... w tamtej rundzie strzelił 11 bramek w 13 meczach ale grał na dwóch atakujących... cierpliwości...
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 08.03.2011, 16:09
zielak14 napisał(a):Wyświetl post
jak dla mnie Genkov zagrał dobry mecz z Arką... potrafi wygrac pojedynek główkowy, zastawić się przytrzymać płkę i odegrać... to wszystko było widać w meczu z arką... z Widzewem zagrał słabiej... ale dajmy mu czas... on uczy się gry na jednego napastnika kiedy to on musi do każdej piłki biegać i walczyć... w tamtej rundzie strzelił 11 bramek w 13 meczach ale grał na dwóch atakujących... cierpliwości...

Graliśmy z Widzewem jaki był wynik bo chyba zapomniałem pooglądać mecz
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 08.03.2011, 16:12
zim zum napisał(a):Wyświetl post
a co Melikson już jest gwiazdą ligi ? w parze z Dżalamidze ?

Gratuluje poczucia humoru, a ten drugi to kto bo ja o nim nic nie pisałem. Czasami wypadało obejrzeć mecz Wisły na trzeźwo albo w ogóle go obejrzeć... zresztą co mam się z tobą klucić ewidtenie przekonywałeś mnie że Maor to słabiutki grajek bo nikt go wcześniej nie kupił i nie grał w reprezentacji która jest jeszcze słabsza od polskiej. Tak pisałeś. I tyle w temacie.
Zresztą mam wrażenie że ty byś się cieszył gdyby Melikson grał słabo... tyle dobrych zagrań co Maor pokazał w tych 3 meczach to nasze ligowe "gwiazdy" muszą grać cały sezon aby wyrobić tą normę.

Cytat:
Uważam, że Rios ma jeden główny problem. Nie jest ani napastnikiem, ani skrzydłowym i dlatego nie dostaje szans w meczach.
Może Rios to w ogóle nie jest piłkarzem ?
Ostatnio edytowane przez westersyl : 08.03.2011 o godz. 16:26.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 08.03.2011, 16:14
19sebawro06 napisał(a):Wyświetl post
Graliśmy z Widzewem jaki był wynik bo chyba zapomniałem pooglądać mecz
Ty naprawde nie wiesz o co chodzi ? Czy poprostu nie wiesz co pisac skoro czepiasz sie 'literowek' ?
Ostatnio edytowane przez mic : 08.03.2011 o godz. 16:18.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Stary 08.03.2011, 16:42
Westersyl, Meliksona na gwiazde ligi namaściły media, nie ty. Zejdź na ziemię. W poniedziałkowym przeglądzie można było przeczytać, że gwiazdą jest ten cały Dzalamidze, bo łączy w sobie cechy Meliksona, Hubnika i 5 innych zawodników. Problem w tym, że aby zostać gwiazdą to trzeba przynajmniej jeden pełny sezon rozegrać na wysokim równym poziomie a nie jeden czy 2 mecze.
W sumie to powiedz mi skąd ten podpis u ciebie i czy znałeś w ogóle Maaskanta zanim do Wisły przyszedł, bo z tego co piszesz można wywnioskować, że to twój idol.
Wracając do tematu Riosa. Też odnoszę wrażenie, że jest on już skreślony cokolwiek by nie zrobił. Jest to dziwne choćby dlatego, że Żurawski prezentuje się znacznie słabiej. Brak szybkości - szczerze mówiąc nie zauważyłem tego, on po prostu tak jest nauczony grać. A co do szybkości to w meczu z Ruchem kiedy było trzeba wyprzedził chyba 2 obrońców i o mało bramka nie wpadła(chodzi oczywiście o mecz z jesieni).Traktujecie go powoli jak Łobodzińskiego, który niezależnie od tego czy pojawi się na boisku czy nie to i tak jest winny za słabą grę Wisły.
Genkov faktycznie potrafi się zastawić czy utrzymać przy piłce, ale na tym kończą się jego atuty póki co. Jeśli piszesz, że napastnik nie musi strzelać bramek, bo on ma strącać piłki to chce mi się śmiać. Brożek za te dwa mecze gdyby zagrał jak Genkov byłby zjechany na tym forum totalnie.
Niestety brakuje ci obiektywizmu jak wielu innym osobo tutaj, którzy "ufają Maaskantowi". Pamiętajmy o tym że bańska pod tytułem Wisła w lidze mistrzów znów się napełnia, tylko pytanie jak to się znowu skończy.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 08.03.2011, 16:53
wystarczyło żeby sędzia odgwizdał faul na Genkovie który był w meczu z Arką a nie było by w ogóle dziś jego tematu.

Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 08.03.2011, 17:08
Westersyl, Meliksona na gwiazde ligi namaściły media, nie ty. Zejdź na ziemię.
Ale koleś gadasz pierdoły.

Nie , to ty zejdź na ziemie a i najpierw się doinformuj zanim się do kogoś przywalisz.

Westersyl mówił że będzie gwiazdą ligi zanim do nas trafił , nie wierzysz ? Wejdź sobie w temat o Polityce Transferowej Wisły i poszukaj postów westersyla , miłego szukania.
Ostatnio edytowane przez Teqcontroller : 08.03.2011 o godz. 17:12.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Stary 08.03.2011, 17:33
fajnie, już jest gwiazdą ligi ? rozegrał 2 mecze, strzelił 1 bramkę - widocznie niewiele trzeba aby w Polsce zostać gwiazdą...
ja też na jesień pisałem, ze jak Kirm wejdzie do składu kosztem Boukhariego to zaczniemy wygrywać i co jestem jasnowidzem ?
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Stary 08.03.2011, 17:39
fajnie, już jest gwiazdą ligi ? rozegrał 2 mecze, strzelił 1 bramkę - widocznie niewiele trzeba aby w Polsce zostać gwiazdą...
ja też na jesień pisałem, ze jak Kirm wejdzie do składu kosztem Boukhariego to zaczniemy wygrywać i co jestem jasnowidzem ?
No tak bo to jest Polska liga

Ta , tylko Kirm już jest trochę u nas , a Boukhari przyszedł z nad wagą i nie był w ogóle przygotowany do sezonu , więc wcześniej czy później by wyleciał z 11 , Maaskant chciał sprawdzić no co go będzie stać , nie sprawdził się wyleciał z 11 i gra Kirm.Teraz może być tak że Kirm może wylecieć z 11 i wejdzie za niego Boukhari (Jeśli bedzie w pełnej dyspozycji).

Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Stary 08.03.2011, 17:43
To jest właśnie jeden z dużych mankamentów Maaskanta, czyli wpuszczanie od pierwszych minut nowych zawodników, w tym również jego "znajomych" z ligi holenderskiej niezależnie od tego jak się prezentują.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Stary 08.03.2011, 17:50
To jest właśnie jeden z dużych mankamentów Maaskanta, czyli wpuszczanie od pierwszych minut nowych zawodników, w tym również jego "znajomych" z ligi holenderskiej niezależnie od tego jak się prezentują.
Tak , zgodzę się z tobą , też mnie to na początku wnerwiało że grał Boukahri , mimo iż grał sito.

Dopiero po jakimś czasie z niego zrezygnował , ale znając naszego trenera da mu kolejną szanse , i mam nadzieję że Boukhari będzie grał dobrze.

Co do Genkowa , jestesmy na niego skazani , bo ani Rios ani Żuraw nie wejdą do 11.

Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.03.2011, 18:19
Cytat:
chyba tylko tacy eksperci jak Ty uważają, że tylko napastnik ma strzelać
sorry, ale .......isz chłopie głupoty, oglądnij sobie mecze z Podbeskidziem, gdy nie było Genkowa i zobacz, ile wariantów gry nam wtedy odpadło

a potem zamilcz, bo to, że Genkow ma umiejętności czysto piłkarskie, to widać (rusz dupę na trening, zamiast siedzieć przed komputerem i wypisywać takie .......ety) - to kiedy zacznie trafiać, to tylko kwestia czasu

mnie to np w ogóle nie martwi, byle Wisła wygrywała...
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.03.2011, 18:52
Może Rios dostanie szansę wreszcie przynajmniej na dłużej niż 5 minut z ławki. Oby.

Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 08.03.2011, 19:07
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Gratuluje poczucia humoru, a ten drugi to kto bo ja o nim nic nie pisałem. Czasami wypadało obejrzeć mecz Wisły na trzeźwo albo w ogóle go obejrzeć... zresztą co mam się z tobą klucić ewidtenie przekonywałeś mnie że Maor to słabiutki grajek bo nikt go wcześniej nie kupił i nie grał w reprezentacji która jest jeszcze słabsza od polskiej. Tak pisałeś. I tyle w temacie.
Zresztą mam wrażenie że ty byś się cieszył gdyby Melikson grał słabo... tyle dobrych zagrań co Maor pokazał w tych 3 meczach to nasze ligowe "gwiazdy" muszą grać cały sezon aby wyrobić tą normę.
Z jednej strony mówisz żeby nie oceniać, że Genkov słaby po 2 meczach, a z drugiej strony z innego piłkarza po 2 spotkaniach w naszej lidze robisz gwiazdę ekstraklasy. Gdzie konsekwencja ?

Cytat:
Może Rios to w ogóle nie jest piłkarzem ?
Grając w napadzie nie pokazywał cech typowych dla napastnika. Natomiast na grę na skrzydle jest za wolny
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów