|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Korona miala możliwość zamówienia 1500 biletów na ten mecz, jednak z tego nie skorzystała. Czyżby stchórzyli?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
a gdzie mialby znajdowac sie wtedy sektor gosci ? normalnie miedzi C/G ?
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() Z oficjalnej. |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja mam na G3 ale i tak nie patrzy i nie siada na to miejsce co ma na bilecie wiec
![]() Mam nadzieje ze zrobimy takie powitanie stadionu ze kazdy o tym bd pamietal! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Bilecik na G3 jest
Planowana jest jakaś oprawa |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś info na temat tego ile biletów jeszcze zostało ? bo w Krk najwczesniej moge byc w czwartek i boje sie że zabraknie.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
na 100% Oprawa będzie
Poto byla kasa zbierana przez tyle czasu zeby zwłaszcza na powrot zrobić coś wielkiego ![]() Ja tez mam na G3 ale nie przyzwyczajajcie sie do sektorow ktore macie na biletach bo kazdy i tak bedzie siadal gdzie chce... chociaz sadzac po tym ze niektore osoby kupowaly bilety na G bez swiadomosci ze jest tam młyn to wcale sie nie zdziwie jak ktos bedzie chcial siasc na "swoim miejscu" ![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Mila : 13.09.2010 o godz. 19:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
Ktoś tu o 12.30 pisał, że połowa zeszła. W kolejce była spina, że już pewnie biletów na G nie ma, a jak wszedłem do Wiślackiego to gość cały karton biletów przyniósł. Poczekajcie na info na oficjalnej, a nie siejcie paniki. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
w Sobote nie bylo zadnych kolejek poprostu podchodzilo sie odrazu do okienka i sie kupowalo bilety To taka rada na przyszlosc zeby nie zwlekać |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam takie pytanie trochę odbiegające od tematu. Mecz obejrzę niestety w telewizji i z tego co widzę może być to pamiętny mecz z świetnym dopingiem. Chciałbym sobie więc ten mecz w przyszłość ściągnąć na kompa i proszę was o podanie ewentualnego adresu strony internetowej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
to miałem pecha ;p bo koleś przedemną brał ok 10 biletów Ale co ta za różnica 3 min czy od razu dziś by mnie ch*j strzelił stać w tej kolejce |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Cuż, zdarzają się i tacy! ;d "będzie 3 razy większe .......nięcie, a wynik będzie 3 razy wyższy!" |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Koło 13/14 w sobotę kolejka była na ok. 40 osób.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A ja mam nadzieję, że nie chwilowo. W cywilizowanym świecie siadasz tam gdzie masz napisane. Mam nadzieję, że ruszy w końcu sprzedaż internetowa i nie wyobrażam sobie, żeby przydział miejsc odbywał się tak jak teraz, czyli na partyzanta.
Wiara Lecha potrafiła tego przypilnować to w Krakowie też się da. Bez tych "niedzielnych" kibiców nie zapełni się całego stadiony ![]() Można ewentualnie debatować nad sensem pilnowania miejsc na G, ale na inne trybuny powinno być tak jak masz na bilecie.
Ostatnio edytowane przez tokra : 13.09.2010 o godz. 21:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
W młynie nie ma żadnych przydziałów miejsc . Na innych sektorach niech sobie będzie . Żeby nie było oftopu. Z Koroną wygramy 5-3 . |
||
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na G powinno być jak dawniej a C a potem na D czyli siadasz tam gdzie chcesz a raczej stoisz tam gdzie chcesz reszta stadionu siadasz tam gdzie masz bilet i dowidzenia.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś czy zostały jeszcze bilety na G? Jutro koło południa mam zamiar jechać kupić i nie wiem czy będą..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie będzie - idź na narożnik
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jadzisiaj stałem 3,5 h po bilety ;-) I na G zasiądę. I powiem tyle - biorę rodzinę. Nie będziemy siedzieć i nie zrobimy pikniku. Będziemy witać R22 i na dobre i złe wspierać Wisełkę !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
zostalo 12 tys ale pamietajcie ze sa tez bilety dla Fan Clubów a ze ich jest duzo co bardzo cieszy to napewno trzeba odjac i to sporo od tych 12 tys jakie sa do sprzedazy w kasach. A z Koroną wygramy.Nie ma innej opcjii jak nasi poniesieni dopingiem poprostu musza ten mecz wygrac. ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
mówił też,że jeszcze nigdy do godziny 15 nie rozeszło się tyle biletów co w poniedziałek Mam nadzieję,że będzie komplet ! ![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Forza, nie będę się czepiał, ale na G będziemy wszyscy stali ^^
2 bilety kupione na G! Moja Gdańska druga połowa po raz pierwszy będzie na R22, mam nadzieję, że będzie dobry doping ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zarówno ja jak i moja rodzina o tym dobrze wiemy ;-)
![]() Aczkolwiek wezmiemy tez kocyk, kanapki i ciepla herbate... na wszelki wypadek |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mój skład na Koronę...
Jovanic Cikos-Chavez(dajmy mu wreszcie szansę!)Bunoza-Paljic Rios-Sobolewski-Wilk-Kirm (wg mnie wciąż nie pokazał swoich prawdziwych umiejętności) Małecki-Brożek co myślicie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ja myślę, że Małecki nawet boiska nie powącha w piątek, ani w pierwszym składzie nie wybiegnie, ani na zmianę nie wejdzie
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|