|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
dziara kozak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ile dałeś za dziarę i gdzie robiłeś?
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2007
Offline |
|
|
****a zobacz na strone wcześniej ostatni post.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
http://www.dafont.com/ tysiące czcionek
a znacie kogoś kto tanio wydziara napis na plecach? bez żadnych cieni i innych bajerów, 1-2 zdania na szerokość barków, może być osoba ucząca się bo w tym przypadku raczej nic nie da się spieprzyć. |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Pozdrawiam i DUŻOOOO szczęścia życzę! |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Zrobione dzisiaj
mile widziane komentarze ;]
Ostatnio edytowane przez stanley88 : 11.06.2009 o godz. 08:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
dla mnie zbyt błyszczaca
bene natus=dobrze urodzony , nie myle sie ? |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Bardzo fajna dziara
ile taka kosztuje? ted: nie mylisz sie ![]() ![]() WISŁA PANEM W ZAKOPANEM! HEJ!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ted- jak moze byc dziara zbyt blyszczaca
? albo lampa albo nalozona masc na dziare.. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Zdjecie było robione zaraz po zrobieniu dziary, wiec na dole tusz jest jeszcze troche rozmazany a błyszczy sie z powodu masci
co do tłumaczenia nie mylisz sie koszt 100zł ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W "Kulcie" za stówkę nie poszaleję? Mi chodzi o gwiazdę i napis "Wisła" gotykiem na ramieniu...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cze,
zastanawiam się nad zrobieniem tatuaży w takim stylu : ![]() Zwykły łańcuszek,nieskomplikowany gdzieś na przedramieniu .Szukałem trochę w necie o studiach i wydaję mi się że najbardziej odpowiada mi właśnie KULT(Widać porządna firma) ale nigdzie nie napisali cennika oraz czy robią tatuaże nieletnim,mam zgode opiekuna i trochę kaski odłożone i stąd nasuwa się moje pytanie..Ile taki tatuażyk mógłby kosztować?oraz czy nie będzie problemów z tatuażem dla nieletniego? ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Jesli masz zgode rodzicow to nie bedzie problemu. Co do ceny - zalezy od wielkosci. Ten wzor nie wyglada na duzy ani zbyt skomplikowany dlatego mysle, ze w 100 bys sie zmiescil. Tylko zastanow sie jeszcze porzadnie czy napewno chcesz tatuaz, napewno taki i napewno na przedramieniu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie. Żeby to nie był tylko taki chwilowy pomysł, a potem żeby nie okazał się problemem. Ja od ok. 2,5 roku jestem pewien że chcę tatuaż, tylko teraz problem z kasą, bo póki co mam tylko 150 zł :(
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dawidTS- zastanow sie czy jest sens robic sobie dziare na przedramieniu..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
DawidTS bez napinki, chcesz wyglądać jak męska wersja Pameli Anderson
Dziarka jest na całe życie więc może warto porządnie zastanowić się nad wzorem żeby potem nie żałować. Pozdrawiam ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No może ten łańcuszek faktycznie trochę pe****ki ale chciałbym mieć tatuaż właśnie na przedramieniu bo to widoczne miejsce.Co powiecie na tribala ? jest kilka ładnych projektów.Ewentualnie może doradźcie gdzie mógłbym sobie zrobić jakiś niewielki tatuaż,skoro przedramię odpada .
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
czemu przedramię odpada?
widze ze na siłe chcesz sobie tatuaz zrobic bo nawet niemasz pomysłu co sobie wydziarac ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
sam sie zastanów co chcesz miec a nie co inni bo inni nie bedą go miec tylko Ty a jesli nie wiesz jaki i przez tyle czasu sie zastanawiasz widocznie tattoo jest Ci nie pisane...bo dziara już będzie częscią Ciebie...przynajmniej ja to tak odbieram....
![]()
ZERO szacunku dla tego gatunku
A.C.A.B. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dawidTS - moja rada. Poczekaj z tatuażem jeszcze pół roku. W tym czasie wydrukuj sobie kilkadziesiąt wzorów które ci się podobają i codziennie oglądaj. I jak będziesz po dłuższym czasie pewien że to ten, który ci się nie znudzi itp. to go sobie wytatuuj. Bo to że nie wiesz co chcesz mieć to niezbyt dobrze. Ja kiedyś też planowałem nie wiadomo co, ale ostatecznie uznałem że wystarczy gwiazdka i napis "Wisła". Jeszcze 50-100 zł (na wszelki wypadek) i idę dziarać. A ty się zastanów stary, bo na szybkiego nie ma co. Pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Niestety wiele osob ciagle traktuje osoby z tatuazami jako jakichs kryminalistow. Zdajesz sobie sprawe ze tatuaz na przedramieniu zamyka Ci droga do wielu zawodow w pozniejszym zyciu ? Poza tym lapa urosnie i co wtedy ? Jak chcesz robic dzaire na pokaz, w takim miejscu zeby wszyscy widzieli to rzeczywiscie nie jest najlepszy pomysl i warto troche poczekac. Dla niezdecydowanych osob, ktore jeszcze troche urosna i przypakuja jako miejsce dziarania polecam plecy - okolice lopatek moze ledzwia.
A co do wzorow - napewno w otoczeniu znasz kogos kto ladnie rysuje, zakumaj sie z nim blizej przedstaw swoje wizje i popros zeby cos narysowal, w przypadku dziarania pospiech jest wrogiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
100% racji Wasiu. Cos odemnie..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ekstra dziara, szkoda że trochę niewyraźne zdjęcie. Można wiedzieć ile zapłaciłeś?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no niewyrazne zdjecie bo zjebany aparat.. 230zl zaplacilem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja też sie zastanawiałem nad tatuażem. Myślałem o herbie Wisły na piersi, albo na ramieniu. Może ktoś się pochwali jeszcze jakimś wiślackim tatuażem
?![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
a widział ktoś kiedyś tatuaż na stopie? ale chodzi mi o "spód" stopy (to czym się depcze ;-) )
i czy robią w ogóle w tym miejscu? szukam po internecie, ale nie mogę za wiele znaleźć na ten temat, a bardzo mnie interesuje czy tam można |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
robią na twarzy i tyłku to pewnie i na spodzie stopy zrobią... tylko jak to będzie wyglądać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ale co jak będzie wyglądało? jak ładny niewielki obrazek to powinno ładnie...
czy co? sprecyzuj wątpliwości.... żebym potem nie beczała że brzydko jest ;> |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez emsi : 05.07.2009 o godz. 17:49.
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|