|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
wiadomo jaka będzie kadra na ten mecz
|
|
|
|
ULTRA WISŁA
Od: 11.2002
Offline |
|
bo nie ma u nas w tej chwili sektora dla kibiców gości? ![]() ![]()
Dark Dogs '02 ULTRA WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
A dla Jagi był,czy mi sie zdawało ?
![]() ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
ULTRA WISŁA
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jaga była na naszym setorze - E4
![]()
Dark Dogs '02 ULTRA WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czy ktoś wie coś o biletach mianowicie czy przed spotkaniem coś w kasach bedzie bo się na wieczór ładna pogoda zapowiada i frekfencja może dopisać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Jestem kibicem Górnika i szczerze mówiąc liczę na zwycięstwo i 3 punkty. Górnik w tej rundzie pokazał, że o wiele lepiej gra się przeciwko ofensywnie grającym drużynom niż Polonii Bytom czy Piastowi Gliwice. Zresztą Wisła w tym sezonie dwukrotnie grała z KSG i dwukrotnie zabrzanie jako pierwsi strzelali gole. U buków sporo pieniędzy poszło na Górnika, więc co do tego że gospodarze są tu przeceniani nie mam wątpliwości, oczywiście Wisła mimo wszystko jest faworytem i o zwycięstwo będzie ciężko, ale wierzę że tak właśnie będzie. Pozdrówki :razz: ![]()
Kto chce, szuka sposobów
Kto nie chce, szuka powodów |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No fakt, kursy buków na ten mecz są znacząco zbyt optymistyczne dla nas. Jak patrzę, że na X2 kursy dochodzą do 3.2, to mam ochotę postawić na taki rozwój wypadków klika złotych. Przynajmniej będzie pocieszenie, jeśli nie uda nam się wygrać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moim zdaniem, mogę być dwa scenariusze:
1. Górnik walczy o punkty od pierwszej do ostaniej minuty. 2. walczy ale do momentu stracenia gola, może być tak że Zabrzanie mają wliczoną to porażke w bilans.. ponieważ mecze z bezpośrednimi rywalami zaczynają im się po Nas. wynik? 2:0 i tyle w temacie. liczę że zostanie wpuszczony Tomas, chciałbym zobaczyc jak się prezentuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Szkoda, ze Heniek po pierwszym meczu rundy z Arka, odsunal od skladu naszego bylego pilkarza Mariusza Magiere i drugiego skrajnego obronce Mariusza Gancarczyka, bo arkowcy niezle nimi krecili i na pewno byloby latwiej
Wieczorem spodziewam sie tego samego co mielismy w ostatnich spotkaniach, czyli sporo straconych nerwow i wyszarpanego skromnego zwyciestwa jedna bramka... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Bo z sektora który był dla gosci ponoc zrobili sektor Vip-owski A co do meczu to pogoda piekna wiec nic tylko pomóc dopigiem aby zdobyc lidera w sumie to zaden argument bo obecnosc jak zawsze jest obowiazkowa by ukazać wiernosc trójkolorowym barwom. ![]() A pilkarsko ;to im szybciej strzelimy tym lepiej ,bo Gornik pojdzie do przodu(choc z Jaga to sie srednio sprawdziło) ale dzis mało wazny styl liczy sie tylko i wyłącznie 3 pkt !!!!! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Oby dzisiaj pan Henio nie zrobił świństwa i Górnik zagrał tak by po ostatnim gwizdku Siejewicza na tablicy z wynikami widniało śliczne 2:0 dla Wisły.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
bilety są jeszcze dostępne? i w jakiej cenie?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
nasza Wisełka ten mecz musi wygrać, zwycięstwo w tym meczu daje nam fotel lidera, obojętnie jaki wynik padnie
w niedziele przy zwycięstwie Wisełki będziemy na drugim miejscu, przy remisie będziemy mieć tyle samo punktów co ta jebana legia więc Wisełka do boju !!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Przecież cały czas jesteśmy, albo coś przeoczylem . w temacie
A w temacie bedzie na prawdę cieżko a już tym bardziej że potwierdzają to mecze ze średniakami i drużynami z samego dołu tabeli , ale w takich meczach wychodzi klasa drużyny . ![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jirsak do 1 składu, moje pobozne zyczenie.
prober uwazasz, ze Wisla nie wygra ?
Ostatnio edytowane przez HEDu : 24.04.2009 o godz. 16:46.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jeśli chcecie sobie osłodzić życie to postawcie dychę na Wisła-Górnik X2 i Legia-Lech 12. W razie czego wystarczy na porządną flachę, żeby było czym topić smutki
![]() Barcelona to I klasa europejska, Tottenham II. My niestety jesteśmy w IV... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Wiekszego kopa od walki o mistrza daje walka o utrzymanie w lidze. Dlatetgo dzis bedzie cholernie ciezko. Mistrz to bonus ale spadek do I ligi to rok w plecy , mniejsza kasa i promocja itd itp. Gornik bedzie bronił twardo, mysle ze najtrudniej gra sie druzyną walczącą o punkt. Dzis również historia zatacza koło jesli chodzi o Niedzielana wiec lepiej niech nie wybiega na boisko bo Danch poturbuje drugie kolano. Tradycyjnie spodziewam sie przebudzenia naszych w drugiej polowie. Jestem przeziembiony ale do zobaczenia na meczu !! tylko zwyciestwo !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Boje sie tego meczu ale wierze w nich ostatnio grali dobrze i musimy wygrac!!
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2009
Offline |
|
|
WSZYSCY NA MECZ
JESZCZE ZDĄŻYCIE - FORUM MA BYC PUSTE !!! WSZYSCY NA CZERWONO, WIŚLACY POTRZEBUJĄ NASZEGO DOPINGU |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
trener kurczowo trzyma sie składu, mam nadzieje ze nie bedzie takiej kopaniny jak z Arka.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Właśnie co było na tej oprawie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Boguski jak zwykle nei potrafi przyjąć piłki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie było spalonego, leżał Zieńczuk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nie ma co,teraz na nich wjade chlopaki mam nadzieje!!!! Jechac gornika!
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skarbem by był jakby zdobył gola. Co do gry to na razio kiepsko idzie. Gramy głównie do tyłu, często kończy się na Pawełku. Pomijamy drugą linię, wróćmy do gry z początku spotkania ![]() Bramka Brozia w stylu karate Powód: bramka
Ostatnio edytowane przez wislacki : 24.04.2009 o godz. 19:37.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Widział ktoś tą oprawę