|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Trenuje z was ktoś KB, lub wie gdzie są treningi w soboty ?
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie jest dobra szkółka Kicboxingu ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
mam 4 treningi w tygodniu SW.
Mozecie mi polecić jakies suplementy na wytrzymałość i szybszą regeneracje ? Jeszcze takie pytanie,czy da sie zwiększyć mase majac tyle treningów? ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Na regenerację kup sobie aminokwasy, dodatkowo czystą glutaminę.
Na wytrzymałość i siłe na mnie najlepiej działała kreatyna (stack kreatynowy).Mimo ze polecaja ją właściwie do treningów silowych a nie wytrzymałościowych u mnie dawala dobre rezultaty kondycyjne - a do tego oczywiście rewelacja na siłę a przy tym pompuje ci mięśnie. A bralem tylko połowę zalecanej dawki. j ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Niektórzy stosują stałą suplemenatcie kreatyna, na poziomie około 2-3 gram dziennie. Dla lepszej regeneracji można również dorzucić ZMA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
BCAA (10znaków)
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Joe Frazier nie żyje -R.I.P
"Smokin' Joe - jak go nazywano - był pierwszym bokserem, który pokonał "Największego", czyli Muhammada Aliego. Było to w słynnej "walce stulecia" 40 lat temu w nowojorskiej hali Madison Square Garden " ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2011
Offline |
|
Rano na czczo i po treningu jedz BCAA a miedzy posiłkami zwykłe AMINO całodzienne |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|