The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
KamAr
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2009, 12:40
Bardzo ważny mecz dla Wisły. Po sparingu z Piastem wszyscy na pewno są optymistami, ale wiadomo, że inaczej się gra w spotkaniu o punkty, a inaczej w meczu towarzyskim...
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 24.02.2009, 12:45
wygrać to w byle jakich rozmiarach... podobnie jak i kolejnych 12 meczów...
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 24.02.2009, 12:48
Powiem Wam szczerze, że jak na początku tematu byłem niepewny, to teraz jestem jak nigdy spokojny o wynik - najważniejsze to strzelić szybko bramkę. Jeżeli to się uda, to pójdzie już z górki i skończy się na 3, 4 do jaja
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 24.02.2009, 13:01
Orange Sport jest na 100% "U Wiślaków" , bo kumpel oglądał tam pierwszy mecz z Polonią Bytom bo powiedział że nie zapłaci 35zł z drugą połowę bo na pierwszą się spóźnił
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 24.02.2009, 13:23
Byly w poprzedniej rundzie jakies mecze z Orange Tv puszczane przez internet? Jest jakas szansa ze ten bedzie mozna obejrzec?
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 24.02.2009, 13:26
Crusi napisał(a):Wyświetl post
Byly w poprzedniej rundzie jakies mecze z Orange Tv puszczane przez internet? Jest jakas szansa ze ten bedzie mozna obejrzec?
Jak nie wszystkie byly, to zdecydowania wiekszosc. Mecz Wisly bedzie na 100%, jest juz nawet rozpiska na stronie www.soccer-live.pl
Odpowiedz cytując
Czopens
Banita

Od: 12.2008

Stary 24.02.2009, 14:06
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=20330

Może Łobo się wreszcie pokaże, najwyższy czas.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 24.02.2009, 14:08
Rok temu strzelił w Bytomiu jedyną jak na razie bramkę w barwach Wisły. Może to powtórzy;D
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Lizak
Member

Od: 05.2005

Stary 24.02.2009, 14:13
jeśli myślimy poważnie o obronie tytułu to takie mecze jak z Polonią trzeba wygrywać i to bez problemów.
Dlatego nie widzę innego wyjścia jak 0-3 dla naszej Wisełki, 2x Paweł i raz Beto (oby!)
pozdrawiam
BARCA I WISŁA!! DWIE KRÓLOWE!!!
Odpowiedz cytując
KamAr
Senior Member

Stary 24.02.2009, 14:29
Tak, trzeba wygrywać, ale to jest pierwszy mecz rundy. Ani forma Wisły, ani Polonii nie jest do końca ustabilizowana i mogą być niespodzianki...
Odpowiedz cytując
Philips_Zaspa
Member

Od: 03.2008

Stary 24.02.2009, 15:00
W tym meczu nie ma się co zastanawiać. Muszą być 3 punkty inaczej kiepsko. Zbyt łatwej przeprawy nie będzie, bo to Bytom, a ci już kilka razy niespodzianki sprawili. Wynik 3:0 lub 3:1stawiam. Piłkarze wiedzą z trenerem, że to my teraz musimy gonić więc na wpadkę miejsca nie ma.
Wybór był prosty i przemyślany: Wisła Kraków !

Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku.
Odpowiedz cytując
adamone2
Junior Member

Od: 02.2009

Stary 24.02.2009, 15:18
tu mozna ogladac ekstraklase i nie tylko przez internet http://www.soccer-live.pl/podstrona.php?id=sopcast jak bylem w holandii ta strona sprawila mi wielka przyjemnosc
Odpowiedz cytując
Robek
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 24.02.2009, 22:27
nie tylko forma obydwóch zespołów jest nie wiadomą ale jeszcze trener Poloni jest wiślakiem i znowu zmotywuje ich, tak jak kiedys KSZO
Marek bądź WIŚLAKIEM i sobie odpuść gryzienie trawy
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 25.02.2009, 00:52
KamAr napisał(a):Wyświetl post
Tak, trzeba wygrywać, ale to jest pierwszy mecz rundy. Ani forma Wisły, ani Polonii nie jest do końca ustabilizowana i mogą być niespodzianki...

No forma raczej ustabilizowana byc nie moze,i jest raczej znakiem zapytania...

Do Poloni przyszedl Jurek Brzeczek ,jakby ktos nie wiedzial ,posciagali tez innych ale nic te nazwiska mi nie mówia

Ale pierwszy mecz zawsze wazny,ygrywamy i juz doskakujemyLecha ktory swoj mecz gra dopiero w niedziele.
Napewno trzeba nastawic sie na walke ,ciekawe tez jaka bedzie pogoda bo to tez moze miec wply na sam mecz.W kazdym razie zaowiada sie ciekawie
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
majson
Member

Od: 12.2006

Stary 25.02.2009, 01:40
więc mecze z gatunku tych trudniejszych .. Jeżeli myślimy o mistrzostwie trzeba go po prostu wygrać Wierze ,że wygramy i potem będzie szło już z górki.
Odpowiedz cytując
KamAr
Senior Member

Stary 25.02.2009, 13:14
No oczywiście, nie ma innej opcji, jak tylko gra o zwycięstwo;-) Ale troche się tego meczu obawiam... A poza tym, to ciekawi mnie ,czy na boisku pojawi się Beto, a jak tak, to czy uda mu się pokazać z dobrej strony w swoim oficjalnym debiucie z Białą Gwiazdą na piersi.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 25.02.2009, 13:18
KamAr napisał(a):Wyświetl post
No oczywiście, nie ma innej opcji, jak tylko gra o zwycięstwo;-) Ale troche się tego meczu obawiam... A poza tym, to ciekawi mnie ,czy na boisku pojawi się Beto, a jak tak, to czy uda mu się pokazać z dobrej strony w swoim oficjalnym debiucie z Białą Gwiazdą na piersi.
Nie ma się co spodziewać nagłego olśnienia Beto. Przecież on nie strzelił ani jednej bramki w drużynie Wisły. Owszem miał kilka asyst, ale wątpię, żeby w pierwszym meczu wpakował coś do siatki. Musi się chłop zaaklimatyzować.
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując
Philips_Zaspa
Member

Stary 25.02.2009, 20:50
Ja wierze w naszego Beto. Chlopak ma checi do gry, stara się. Asysta no i może gol to będzie świetne wejście

Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku.
Odpowiedz cytując
Nalokson
Member

Od: 07.2008

Stary 25.02.2009, 23:21
A ja mam przeczucie (obym się mylił), że Beto to niewypał i nie przebije się do składu. Na dzień dzisiejszy zarówno Boguski, Ćwielong, jak i Mały prezentują lepszą formę i każdy z nich może zagrać obok Pawła w ataku.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.02.2009, 00:59
Motyka ma rozszyfrowana Wisłe http://www.sport.pl/pilka/1,65050,63...ocniejsza.html
Odpowiedz cytując
Johnny B
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 26.02.2009, 08:25
Motyka ma ropracowaną szarańczę ;D
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł
XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx
http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search=
Banjo Boy is godlike >.<
Odpowiedz cytując
Philips_Zaspa
Member

Stary 26.02.2009, 09:11
A my mamy rozpracowaną Polonię Bytom, jesteśmy zdeterminowani by odrobić straty do lidera, więc im nie będzie wcale tak łatwo. I szarańcza im nie pomoże na rajdy Małego i zaczarowaną główkę Ćwielonga, instynkt Brożka.

Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 26.02.2009, 13:05
"Wciągnę Wisłę nosem!"

Cytat:
- Sparingów nie można porównywać do walki o punkty przy kilkutysięcznej widowni. Wisła kadrowo, obok Lecha, jest najsilniejszą drużyną w Polsce. Także w mediach czy wśród kibiców wiślacy są faworytami piątkowej potyczki. My się ich nie boimy, mamy swoje "tajne" zagrania. Jeżeli będzie trzeba, to wciągnę ich nosem, najlepiej lewą dziurką (śmiech). Jesteśmy ambitni i waleczni, tak, że sobie poradzimy - uśmiecha się 30-letni pomocnik dziewiątej ekipy ekstraklasy, Hubert Jaromin.
Interia/90minut
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 26.02.2009, 13:37
Kto to Hubert Jaromin, bo pierwszy raz o tej gwiezdzie slysze
Odpowiedz cytując
Pusiek
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 26.02.2009, 14:38
W nosie to on może podłubać...uwielbiam takich napinaczy
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski

STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!!
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.02.2009, 14:52
Nosem to On sobie moze kreske bialego proszku wciagnac,do pierwszej bramki beda sie napinac a jak juz wpadnie to sie im odechce moze sie to dla nich naprawde zel skaczyc jak ta bramka szybko wpadnie.

Co jak co ale wielkich szans to ja im nawet na remis nie daje, dotego jutro sa moje urodziny i jedynym moim zyczeniem jest 3 pkt dla Wiselki i ze 4 bramki w sietce Polonii
,
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 26.02.2009, 15:11
Cytat:
więc mecze z gatunku tych trudniejszych ..
Strasznie mnie wkurza takie gadanie. Gramy z ... Polonią Bytom i słychać głosy "mecz z gatunku tych trudniejszych". To przepraszam z kim mamy grać żeby nie było meczy z gatunku tych trudniejszych? Może z 4 ligi kogoś? Ludzie, więcej obiektywizmu. Jeśli nie będziemy w stanie pokonać Polonii Bytom to mistrz nam się najwyraźniej nie należy, bo z kim wygrywać jak nie z nimi? O_o 0:2 i do przodu.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 26.02.2009, 15:19
Cytat:
Jeśli nie będziemy w stanie pokonać Polonii Bytom to mistrz nam się najwyraźniej nie należy
Większej głupoty nie czytałem.
To jest jakiś wyznacznik?
Idąc tym tokiem rozumowania powinniśmy zdobyć Puchar Uefa... bo wygraliśmy z Barceloną.
Każdy mecz jest trudny, przynajmniej z zespołami z Ekstraklasy.
Raz wygrywasz z taką Barcą a tydzień pózniej przegrywasz dajmy na to z Hutnikiem Kraków. Taka jest piłka nożna.
Więcej dystansu.

Co do samego meczu jeśli pogoda dopisze i murawa będzie dość dobra to wygramy. Jeśli wręcz przeciwnie róznie może być.. pełno przypadków, a technika odejdzie na bok.

Logiczne że taka Polonia Bytom nie dorasta do pięt Wiśle, ale mecz meczowi nierówny o czym wspomniałem wyżej.
Oby było dobrze.
Ostatnio edytowane przez element : 26.02.2009 o godz. 15:25.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 26.02.2009, 15:20
No już nie spinajcie pośladów o ten tekst, widać, że koleś żartuje i nie ma złudzeń, która drużyna jest lepsza
Relax!
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 26.02.2009, 15:27
Nie ma co gdybać i analizować
To jest piłka....myślę że bez zbędnego gadania 3 pkt przywieziemy i nie ważne jakim wynikiem, bo przecież zwycięzców się nie sądzi i denerwują mnie te analizy po lub przed meczami.. na przód!
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów