The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
firstborn
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2008, 15:51
kilka refleksi ode mnie:

jesli chodzi o gracza meczu, niewatpliwie, dla mnie byl nim boguski. walczyl jak zawsze na calej dlugosci boiska. ladnie wychodzil do pilki, dogrywal pare razy brozkowi niezle pilki, no i przyladowal bramke. przypadkowo troche, ale napastnika z tego sie rozlicza. jesli dodamy do tego to co napisalem, to mamy fantastycznego zawodnika. minusem boguskieg, ktorego nie zmini nikt jest jego postura. chlopak nie ma mozliwosci przepchniecia sie z ropslymi obroncami.

niestety, po raz pierwszy od wielu meczy rozczarowal mnie wczoraj sobol. zazwyczja walczy za dwoch wczoraj moim zdaniem troche nieobecny. no i marnowane przez niego setki (TT, wczoraj) zaczynaja denerwowac.

lobo i mauro do wymiany. u mauro zero poprawy u lobo powoli cos tam sie rusza ale na dzis ja bym stawial na maleckiego.

brozek wczoraj byl jednym z lepszych zawodniko. co prawda zmarnowal kilka swietnych okazji, ale walczyl, biegal. przejecie pilki przy bramce na 1:0 to potwierdza.

wniosek: jesli sie naszym grajkom chce, to jestesmy najlepsi, jesli sie nie chce, to musimy mocno sie napocic
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś

El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż

Tylko Wisła TS!!!!
Odpowiedz cytując
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 19.10.2008, 16:31
Dzisiaj nasi zagrali średnio, wydaje mi się że nie mają pomysłu na atak pozycyjny nie umieją nagrać tego obrońcę jakiejś klepy tylko, takie wchodzenia w środek obijanie obrońców. Bramka na 1:0 to wyszła tak z niczego, druga no to ładnie raz im wreszcie wyszła ta kombinacyjna akcja. Po rożnych nic się nie dzieje, Sobolowi brakuje trochę pomysłu te takie strzały z dystansu nabijające obrońców.

na + Paweł Brożek, Boguski zawodnicy naprawdę wyróżniający się na poziom ligi.
Łobo wreszczie coś chciał zrobić, starać się wyszedł mu jeden drybling przy linii ale dalej jest to drewno...
Pietie będę bronił raz bardzo ładnie twardo przyasekurował Głowackiego. Reszta bez błysków, Marcelo ładnie szukał bramek przy rożnych. Przeciwnik z gatunku tych który nie mają umiejętności, żeby podjąc walkę, choć Piast oceniam na + bo myślałem że przejedziemy się po nich, co trochę martwi w perspektywie meczu z Legią.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 19.10.2008, 21:56
zim zum napisał/a
Cytat:
taką formą to Wisła może pomarzyć o wygraniu ligi, a na ziemię sprowadzi nas za tydzień Legia. Dawno nie widziałem takiego dna jak dzisiaj, nawet w PE. Żal i tyle
Polonia Warszawa 1:1 (0:1) Cracovia Kraków
ŁKS Łódź 0:0 Legia Warszawa
Ruch Chorzów - Lech Poznań 2:0 (2:0)

1- Wisła Kraków -20 -
2 - Polonia Warszawa - 18 -
3 - Legia Warszawa - 18 -
4 - Lech Poznań 16 -
te dane to taki komentarz do beznadziejności Wisły i porażającej siły pozostałyh zespołów czołówki tabeli
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 19.10.2008 o godz. 22:13.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów