The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2008, 11:24
W Anglii są w ogóle najdroższe bilety na świecie, więc o co wam chodzi?
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 15.07.2008, 12:19
Jakby Wisła była tak dobra jak Arsenal to też byłbym w stanie wydać pół swojej pensji na karnet ;] Zresztą należy zwrócić uwagę, że w jednej rundzie jest 19 meczy, a nie wiadomo jakie tam jeszcze korzyści płyną z posiadania karnetu.
Odpowiedz cytując
kądzikowski
Banita

Od: 03.2008

Stary 15.07.2008, 13:35
Ja wlasnie dostalem karnecik na urodzniki. Ciesze się jak nigdy, bo sam nie moglem kupic, bo tyle kasy nie mialem..
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Stary 15.07.2008, 14:21
Ale w kazdym razie karnet obejmuje 19 meczy w lidze (cały sezon) w tym chyba ze 3 mecze derbowe , a poziomu PL nie trzeba porownywac do OE jak i standardu Emirates Stadium z naszym wybuduja caly to u nas tez podwyzsza ceny o jakies 50-70% ;]
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Stary 15.07.2008, 14:51
Nie zdrożeją na pewno, jakaś równowaga musi być zachowana. Wielkość zapotrzebowania zmienia się w wyniku zmiany ceny, a więc im niższa cena tym większe zapotrzebowanie, a stadion trzeba będzie jakoś zapełnić. Wg mnie te wszystkie ceny biletów, czy karnetów nie są ustalane z własnego widzimisię tylko są od tego odpowiedni ludzie, którzy analizują dany rynek i w ten sposób znajdują optimum, które przyniesie maksymalny zysk klubowi.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 15.07.2008, 15:37
gris napisał(a):Wyświetl post
Jakby Wisła była tak dobra jak Arsenal to też byłbym w stanie wydać pół swojej pensji na karnet ;] Zresztą należy zwrócić uwagę, że w jednej rundzie jest 19 meczy, a nie wiadomo jakie tam jeszcze korzyści płyną z posiadania karnetu.

Na jaka kolwiek druzyne na wyspach(mowie o tych z czolowki) czeka sie na wolne miejsce z karnetem ok 5 lat w kolejce.Bo kupienie biletu na jakis lepszy mecz graniczy z cudem wiem bo pare razy juz chcialem i nie stety 80% biletow to karnetowcy.
Na wyspach srednia cena karnetu to ok 650 funtow a chetnych w samym Arsenalu co sezon jest okm ok 120 tys wiec masz motywacje do corocznego wznawiania karnetu- nie wznowisz ktos bedzie szczesliwy ze sie mu udalo
,
Odpowiedz cytując
MackoTSW_(konto_usuniete)
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 15.07.2008, 16:39
Mam pytanie czy osoba która miała karnet na poprzednią rudnę może kupić karnet w wolnej sprzedarzy?

Zdaje mi się że tak ale pytam się dla upewnienia.

Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Od: 07.2006

Stary 15.07.2008, 16:48
MackoTSW napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie czy osoba która miała karnet na poprzednią rudnę może kupić karnet w wolnej sprzedarzy?

Zdaje mi się że tak ale pytam się dla upewnienia.
A czemu nie Pewnie że możesz
Odpowiedz cytując
Marokino
Member

Od: 02.2007

Stary 15.07.2008, 19:56
A ja mam odwrotne pytanie Czy jak nie miałem w poprzednim sezonie karnetu,to czy mogę sobie teraz kupić tj. w czasie wznowień i przesiadek?
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.07.2008, 20:08
Marokino napisał(a):Wyświetl post
A ja mam odwrotne pytanie Czy jak nie miałem w poprzednim sezonie karnetu,to czy mogę sobie teraz kupić tj. w czasie wznowień i przesiadek?
Jaja sobie robisz? Skoro wznowienia to co chcesz wznowić skoro nie miałeś karnetu? Paszport Polsatu? Ludzie ****a myślcie, bo aż słabo się robi jak się czyta co za głupoty wypisujecie.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
W.S
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 15.07.2008, 20:58
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
Jaja sobie robisz? Skoro wznowienia to co chcesz wznowić skoro nie miałeś karnetu? Paszport Polsatu? Ludzie ****a myślcie, bo aż słabo się robi jak się czyta co za głupoty wypisujecie.
Byłem dzisiaj w WŚ i spytałem o wolna sprzedaz bo chciałem sie dowiedziec czy mozna zarezerwowac sobie wczesniej karnet i facet mi odpowiedział ze w sumie juz mozna kupic karnet z wolnej sprzedazy... troche mnie to zdziwiło bo ma byc od 21lipca wiec nie wiem czy on mnie nie zrozumiał czy co;P jutro tam zadzwonie i sie dowiem
Odpowiedz cytując
bondTSW
Senior Member

Stary 15.07.2008, 21:05
*TS* napisał(a):Wyświetl post
Byłem dzisiaj w WŚ i spytałem o wolna sprzedaz bo chciałem sie dowiedziec czy mozna zarezerwowac sobie wczesniej karnet i facet mi odpowiedział ze w sumie juz mozna kupic karnet z wolnej sprzedazy... troche mnie to zdziwiło bo ma byc od 21lipca wiec nie wiem czy on mnie nie zrozumiał czy co;P jutro tam zadzwonie i sie dowiem
zrozumiał Cie.. mi powiedział dziś to samo, w sumie już tydzien temu tak mówili.
Odpowiedz cytując
W.S
Senior Member

Stary 15.07.2008, 21:12
czyli mowie ze chce z Wolnej Sprzedazy i normalnie mi daje? bo jesli taki mowisz to odrazu pojade nie bede dzwonic
Odpowiedz cytując
misiekpb
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 15.07.2008, 21:19
Tak, możesz wyrobić już. Ja kupowałem karnet w drugi dzień sprzedaży w piątek 11 lipca i gościu przede mną kupił sobie chociaż nie miał karnetu w tamtej rundzie, bo dopiero karte wyrobił i mówił że wyjeżdża i mu sprzedali bez problemu.
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
Odpowiedz cytując
W.S
Senior Member

Stary 15.07.2008, 21:21
no to jutro jade po karnet wielkie dzieki
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 15.07.2008, 21:28
Skoro tak to wygląda to może się okazać, że 21 lipca nie będzie prawie żadnych karnetów Oczywiście przesadzam, ale jest to troche dziwne. No, ale jak nadarza się szansa kupienia karnetu wcześniej to nie wypada jej zmarnować
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Stary 15.07.2008, 21:38
Jest dokładnie tak, jak mówicie.
Wyrobiłem KK, mimo braku karnetu na poprzedni sezon nie było problemu z kupieniem na D.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 15.07.2008, 21:43
Tylko, że zapewne dają wam te karnety, których miejsca są niewykupione z zeszłej rundy... Nie wyobrażam sobie, żeby mi mogło na 21 lipca zabraknąć
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 15.07.2008, 21:43
no bo dostajecie miejsca ktore w poprzedniej rundzie byly nie zakupione, wiec sprzedają wczesniej, bo po co trzymać je zamrożone? Ci z poprzedniego sezonu mają na 100% swoje miejsca zarezerwowane
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.07.2008, 22:23
dla mnie to troche chore.. to po co dziela terminy na dla posiadających karnety i wolna sprzedaz ,jak i tak czy tak sprzedaja tym nie posiadającym
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
bakusNH
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 15.07.2008, 22:38
misiekpb napisał(a):Wyświetl post
Tak, możesz wyrobić już. Ja kupowałem karnet w drugi dzień sprzedaży w piątek 11 lipca i gościu przede mną kupił sobie chociaż nie miał karnetu w tamtej rundzie, bo dopiero karte wyrobił i mówił że wyjeżdża i mu sprzedali bez problemu.
to chyba o mnie ^^ albo ktos zrobil tak samo jak ja albo to bylem ja
Odpowiedz cytując
WiselkaMLP
Senior Member

Stary 15.07.2008, 22:51
z tego co slychac to musze jutro sie wybrac po karnet bo jesli to prawda ze juz sprzedaja dla tych co pierwszy raz wyrabiaja to do 21 moze byc juz krucho
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Stary 15.07.2008, 23:24
River, Regan - innej opcji nie ma jak ta, o której mówicie. Wiedziałem, że w poprzedniej rundzie nie poszło wszystko na D ( bo sam kupowałem bilety bez KK) i że będą dostępne te "niezarezerwowane" dlatego poszedłem i dostałem
Pzdr

P.S. zapierdzielać po bilety na mecz w Ostrowcu !
Odpowiedz cytując
MackoTSW_(konto_usuniete)
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 16.07.2008, 10:54
A czy można by sobie zarezerwowac karnecik dzwoniąc do WŚ, czy to raczej zależy zależy na jakiego rozmówcwe trafimy? Bo wracam do Krk w niedziele i chiałbym w poniedziałek mieć pewny karnet. A nie wiadomo jak to będzie wyglądało na D.
Powód: Do Wrocławia znami udaj się ...
Ostatnio edytowane przez MackoTSW_(konto_usuniete) : 16.07.2008 o godz. 14:25.

Odpowiedz cytując
WooKashTS
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 16.07.2008, 13:32
Czy można zarezerwowac? mozesz sprobowac chociaz raczej malo prawdopodobne... w poniedzialek na pewno beda jeszcze karnety ale na jaki sektor to nie wiem... a co do poprzednich postow to rzeczywiscie mozna kupowac karnety jak w wolnej sprzedazy, narazie nie brakuje ich nawet na D3 ;]
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Stary 16.07.2008, 14:00
Mam pytanie do tych co mają już karnet albo co będą mieć. Czy macie zamiar zajmować miejsca Wam przypisane, czy tak jak to było w większości przypadków w poprzednim sezonie kto pierwszy ten lepszy?
Odpowiedz cytując
Kwaki
Senior Member

Stary 16.07.2008, 14:08
Zalezy na jakim sektorze
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 16.07.2008, 14:17
gris - zapewne tam gdzie ty kupujesz kazdy ma swoje miejsce!
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 16.07.2008, 14:36
na D siedzi a raczej stoi sie gdzie chce !
Odpowiedz cytując
Marokino
Member

Od: 02.2007

Stary 16.07.2008, 14:49
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
Człowieku,co na mnie tak skaczesz! Od dawna można było tak kupować karnet,ja tak kiedyś nabiłem kartę,także kolegom,którzy nie mieli karnetu w poprzedniej rundzie.
Pytałem,czy teraz tez to przejdzie(może zle sformułowałem) ,bo róznie to jest z obsługą w Wiślackim świecie. Dobrze,że są inni ,którzy pomogą,bo od Ciebie to chyba nikt nigdy się niczego nie dowie...A Paszport Polsatu mam...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów