|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W Anglii są w ogóle najdroższe bilety na świecie, więc o co wam chodzi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jakby Wisła była tak dobra jak Arsenal to też byłbym w stanie wydać pół swojej pensji na karnet ;] Zresztą należy zwrócić uwagę, że w jednej rundzie jest 19 meczy, a nie wiadomo jakie tam jeszcze korzyści płyną z posiadania karnetu.
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ja wlasnie dostalem karnecik na urodzniki. Ciesze się jak nigdy, bo sam nie moglem kupic, bo tyle kasy nie mialem..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ale w kazdym razie karnet obejmuje 19 meczy w lidze
(cały sezon) w tym chyba ze 3 mecze derbowe , a poziomu PL nie trzeba porownywac do OE jak i standardu Emirates Stadium z naszym wybuduja caly to u nas tez podwyzsza ceny o jakies 50-70% ;] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie zdrożeją na pewno, jakaś równowaga musi być zachowana. Wielkość zapotrzebowania zmienia się w wyniku zmiany ceny, a więc im niższa cena tym większe zapotrzebowanie, a stadion trzeba będzie jakoś zapełnić. Wg mnie te wszystkie ceny biletów, czy karnetów nie są ustalane z własnego widzimisię tylko są od tego odpowiedni ludzie, którzy analizują dany rynek i w ten sposób znajdują optimum, które przyniesie maksymalny zysk klubowi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Na jaka kolwiek druzyne na wyspach(mowie o tych z czolowki) czeka sie na wolne miejsce z karnetem ok 5 lat w kolejce.Bo kupienie biletu na jakis lepszy mecz graniczy z cudem wiem bo pare razy juz chcialem i nie stety 80% biletow to karnetowcy. Na wyspach srednia cena karnetu to ok 650 funtow a chetnych w samym Arsenalu co sezon jest okm ok 120 tys wiec masz motywacje do corocznego wznawiania karnetu- nie wznowisz ktos bedzie szczesliwy ze sie mu udalo ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie czy osoba która miała karnet na poprzednią rudnę może kupić karnet w wolnej sprzedarzy?
Zdaje mi się że tak ale pytam się dla upewnienia. ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
A ja mam odwrotne pytanie
Czy jak nie miałem w poprzednim sezonie karnetu,to czy mogę sobie teraz kupić tj. w czasie wznowień i przesiadek? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jaja sobie robisz? Skoro wznowienia to co chcesz wznowić skoro nie miałeś karnetu? Paszport Polsatu? Ludzie ****a myślcie, bo aż słabo się robi jak się czyta co za głupoty wypisujecie.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
wiec nie wiem czy on mnie nie zrozumiał czy co;P jutro tam zadzwonie i sie dowiem![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czyli mowie ze chce z Wolnej Sprzedazy i normalnie mi daje?
bo jesli taki mowisz to odrazu pojade nie bede dzwonic![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Tak, możesz wyrobić już. Ja kupowałem karnet w drugi dzień sprzedaży w piątek 11 lipca i gościu przede mną kupił sobie chociaż nie miał karnetu w tamtej rundzie, bo dopiero karte wyrobił i mówił że wyjeżdża i mu sprzedali bez problemu.
![]()
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to jutro jade po karnet
wielkie dzieki |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Skoro tak to wygląda to może się okazać, że 21 lipca nie będzie prawie żadnych karnetów
Oczywiście przesadzam, ale jest to troche dziwne. No, ale jak nadarza się szansa kupienia karnetu wcześniej to nie wypada jej zmarnować ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jest dokładnie tak, jak mówicie.
Wyrobiłem KK, mimo braku karnetu na poprzedni sezon nie było problemu z kupieniem na D. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko, że zapewne dają wam te karnety, których miejsca są niewykupione z zeszłej rundy... Nie wyobrażam sobie, żeby mi mogło na 21 lipca zabraknąć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
no bo dostajecie miejsca ktore w poprzedniej rundzie byly nie zakupione, wiec sprzedają wczesniej, bo po co trzymać je zamrożone? Ci z poprzedniego sezonu mają na 100% swoje miejsca zarezerwowane
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
dla mnie to troche chore.. to po co dziela terminy na dla posiadających karnety i wolna sprzedaz ,jak i tak czy tak sprzedaja tym nie posiadającym
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z tego co slychac to musze jutro sie wybrac po karnet bo jesli to prawda ze juz sprzedaja dla tych co pierwszy raz wyrabiaja to do 21 moze byc juz krucho
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
River, Regan - innej opcji nie ma jak ta, o której mówicie. Wiedziałem, że w poprzedniej rundzie nie poszło wszystko na D ( bo sam kupowałem bilety bez KK) i że będą dostępne te "niezarezerwowane" dlatego poszedłem i dostałem
![]() Pzdr P.S. zapierdzielać po bilety na mecz w Ostrowcu ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A czy można by sobie zarezerwowac karnecik dzwoniąc do WŚ, czy to raczej zależy zależy na jakiego rozmówcwe trafimy? Bo wracam do Krk w niedziele i chiałbym w poniedziałek mieć pewny karnet. A nie wiadomo jak to będzie wyglądało na D.
![]() Powód: Do Wrocławia znami udaj się ...
Ostatnio edytowane przez MackoTSW_(konto_usuniete) : 16.07.2008 o godz. 14:25.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Czy można zarezerwowac? mozesz sprobowac chociaz raczej malo prawdopodobne... w poniedzialek na pewno beda jeszcze karnety ale na jaki sektor to nie wiem... a co do poprzednich postow to rzeczywiscie mozna kupowac karnety jak w wolnej sprzedazy, narazie nie brakuje ich nawet na D3 ;]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie do tych co mają już karnet albo co będą mieć. Czy macie zamiar zajmować miejsca Wam przypisane, czy tak jak to było w większości przypadków w poprzednim sezonie kto pierwszy ten lepszy?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zalezy na jakim sektorze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
gris - zapewne tam gdzie ty kupujesz kazdy ma swoje miejsce!
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
na D siedzi a raczej stoi sie gdzie chce !
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Pytałem,czy teraz tez to przejdzie(może zle sformułowałem) ,bo róznie to jest z obsługą w Wiślackim świecie. Dobrze,że są inni ,którzy pomogą,bo od Ciebie to chyba nikt nigdy się niczego nie dowie...A Paszport Polsatu mam... ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|