|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Skoza mnie milo zaskoczyl po angielsku a Lobodzinsk i Pawelek nie powinien zaczynac wywiadu ![]() http://www.weszlo.com/news/462
Ostatnio edytowane przez Styk83 : 06.07.2008 o godz. 14:32.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jest taki facet - Zbigniew Nowak, bioenergoterapeuta. Reklamuje się hasłem: "ręce, które leczą".
http://www.nowak.pl/ Cóż, u nas jest ktoś będący całkowitym przeciwieństwem Nowaka. Czy to przypadek? http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=18392 dwaj zawodnicy, którzy mieli kontakt z rękami tego delikwenta wrócili już do domu. Nie dość, że sam piłkarz jest kontuzjogenny, to jeszcze zaraża innych. Dramat. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Chory czy zdrowy Lobodzinski... a co za roznica.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Taka, że na prawym skrzydle szaleć będzie Gołoś.
Tak, szaleństwo (chaos) to właściwe określenie. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
|
W ramach ciekawostki. W komentarzach na głównej jest osoba, szeh, która po kazdym newsie o Kokoszce jak lew walczy o niego, o jego dobre imię. Być może to ktoś z rodziny, może przyjaciel ... Kawałek zacytuję.
Cytat:
![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Chyba wole chaos niz powietrze.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() Co do Łobo, to mam nadzieję, że to nic poważnego, bo prawa flanka w wykonaniu Gołoś lub Dawidowski, może wywołać spore salwy śmiechu w Jerozolimie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Singlar może grać na prawej pomocy albo ewentualnie , na lewej obronie zagrałby Diaz , na lewej pomocy Zieniu a na prawej Piotrek Brożek
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Tomek często używa słowa "fajnie"....wiec fajnie ze dobrze sie czuje bo ma chłop potencjał
![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nareszcie jakiś ciekawy artykuł w Wiśle a nie tylko straszenie jak to Wisła się "osłabia" przed kw.LM
Cytat:
![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
Akurat ja mu współczuje. Ale jeśli ten sezon znowu mu sie nie uda, to chyba sam odejdzie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Urodzony optymista
Offline |
|
|
Sobolewski asystentem z sercem
Cytat:
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
dobrze sie takie rzeczy czyta. Jest pewnosc ze w nierozowej sytuacji bedzie mial kto podbiec i "zmotywowac" kolegow do wiekszego wysilku.
![]() |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
|
Cytat:
![]() Radek szacunek za Twoje podejście do Wisły i życia. PS: Bramki z niemal linii końcowej strzelonej Piekutowskiemu Ci nie zapomnę <żart>
Ostatnio edytowane przez PvD : 11.07.2008 o godz. 22:35.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Posłuchajcie jak Ilie super mówi po polsku i jakim jest mądrym piłkarzem.
http://pl.youtube.com/watch?v=Eo7BFaCA1K8 http://pl.youtube.com/watch?v=bEztBZuz8zU&feature=related
Ostatnio edytowane przez sayek89 : 14.07.2008 o godz. 12:44.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
świetny wywiad.
"podobało mi się rzucić na murawę" z Ilie naprawdę równy gość jest, fajnie by było jakby dano mu więcej szans w tym sezonie, w PP, w PE.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Też jestem ciekaw...
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
ale z Kantorskim jest ten spokój że ma juz polskie obywatelstwo
także mogą mu zabierać to włoskie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Piotr Cwielong walnol 2 brameczki przeciwko Odrze ,chlopak sie rozkreca
szkoda ze nie zostal u nas skoro mamy problemy ze skladem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Najbardziej wkurza mnie to ze ludzie sie czepiaja Łobodzińskiego ktory mial slabszy sezon.
To ja wam powiem tak: Zieńczuk tez strzelal odrazu bramki jak na zawolanie?! Ile go tu osob zjechalo a nagle nie wyobrazaja sobie skladu bez Zienia. Tak sie wszyscy zachwycali Transfrem Wojtka do Wisły! A teraz co nagle zobaczyli ze gosc jest slaby po jednej rundzie?! Zobaczymy co Wojtek pokaze w tym sezonie i wtedy mozna go oceniac! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Najlepsze jest to że nikt nie zwraca uwagi na kontuzje Wojtka zarówno w okresie przygotowawczym przed poprzednia rundą jak i w jej trakcie. To przeciez na prawde nie pomaga w utrzymaniu wysokiej formy.
|
|
|
|
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
Nie straszcie że Łobodziński będzie jak Zieńczuk, który zaczął grać po 3 sezonach, gdy się lepszy rywal od niego pojawił. ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
wszystko fajnie, ale nie pisz, ze wszyscy. |
|
|
|
Senior Member