|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Niezapominajcie o FC
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
kurvva czy nie widzicie ze pilkarze nas potrzebuja na tym meczu? nawet nie pytajcie ile biletow zeszlo, lepiej nie wiedziec ... naprawde przykre jesli komus SZKODA 45-60zl na tak wazny mecz, jak Vinci zaznaczyl moze to byc nasz OSTATNI mecz w europejskich pucharach wiec nie oszczedzajcie pieniedzy na Barce...
MOBLIZOWAC SIEBIE ... i znajomych ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Chciałbym sie mylić ale sadze że nie będzie wśród FC zainteresowania tym meczem... Nikt z FC nie ma karnetów bo na lige maja bilet po 10zł więc za ten mecz trzeba było by zapłacić najmniej 60 zł więc nie sądze żeby FC wykupiły znaczną cześć biletów.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie...spokojnie ;/ Do środy zejdą bilety...jak nie wszystkie to większość...a jak nie wszystkie to może klub w końcu pomyśli troche o kibicach i otrząśnie się czasem;]
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
no właśnie bilet spokojnie mogły kosztować z 30zl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
No,najlepiej żeby były w cenie w 10 zł wtedy tacy jak Ty byliby zadowoleni.Zrozumcie,że stadion został pomniejszony i ceny nie będą niskie.Po za tym to są eliminacje LM i może rywal nie jest z najwyższej półki ale jednak to LM.Mogliście pomyśleć wcześniej i kupić karnet to i bilety na europejskie puchary mielibyście tańsze. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wczoraj byłem o 16, ruch w WŚ jako taki sobie był kolejek nie było, ale ciagle ktos wchodził i wychodził... kupiłem 3 bilety... w pn. jade po 6
Przynajmniej ja robie frekwencje widze ze karnetów poszło od chuja bo kasy przy B prawie puste![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
obsrwujac sytuacje z prespektywy baseny dzisiaj sporo ludzi sie przewijalo po bilety
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Spokojnie jest kilka dni do meczu więc nie będzie wolnych miejsc na stadionie,może nie ma kolejek ale przeciez karnetowcy moga rezerwowac bilety,pewną pule wezmą FC więc nie zdziwie sie jak ujrze w środe pod stadionem jakiegoś konia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
No niestety próbowałem zakupić bilet poprzez SKWK i oficjalną stronę Wisły ale nic z tego
Więc kieruje się teraz do Was mam nadzieje że Wy mnie nie zawiedziecie czy znajdzie się ktoś kto zakupi dla mnie bilet a ja jak będę w Krakowie odbiorę? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
P.s OT Mój znajomy ma numer karnetu 6673 kupował 23 wiec bez kitowania ![]() Mowie, ze kupowali karnetowcy w WŚ... bo w kasach przy B mały ruch
Ostatnio edytowane przez regan : 02.08.2008 o godz. 17:53.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
niby przez pol roku sie tak przyzwyczaili do 20000 miejsc ze teraz ceny zwiekszaja ile razy byl stadion zapelniony ? Lech, Legia i koniec, derbow nie licze bo nie bylo D ile bylo ludzi na Zaglebiu, Polonii, Dyskobolii, o ŁKS-ie nie wspominajac ? okazuje sie ze 15 k jestesmy w stanie przebic max w 5 meczach na 15, wiec nie ma sie co usprawiedliwiac pojemnoscia stadionu, klub idzie na zysk i tyle - wszystkie bilety drozsze do tego bonusy na Legie, Lecha i derby, cena na Beitar wysoka(nawet dwukrotnie wyzsza od niektorych meczow z wczesniejszych lat z 2 rundy), a druzyna bez sukcesow czy tam wiekszego rozglosu ciekawi mnie tylko po ile beda bilety/karnety gdy juz bedziemy mieli te 34000 miejsc |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście że mógłby ale klubowi zależy na zysku a nie na tym czy przyjdzie pełny stadion. Przy cenie załóżmy 50 zł przyjdzie 10 tysięcy (50*10000=500000) a przy cenie 30 zł powiedzmy komplet 15000 (30*15000=
450000). 50 tysięcy różnicy przy suchych wyliczeniach ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
bilety na mecz z beitarem chcialem kupic od kturej sa kasy czynne
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
od jedenastej zero zero....
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Od której!! Od 11.00
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
jutro? a do ktorej czynne kasy?
wie ktos ile biletow zostalo na D? |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam Braci z Krakowa ! Będę u was służbowo w środę i chętnie zaliczyłbym debiucik przy Reymonta
Myslicie że mam szansę kupić bilet w dniu meczu ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
masz... sekktory E A B bedą na bank dostępne
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A Na Sektor A/b Sa Jeszcze Bilety
jeszcze napiszcie do kturej Powód: Staramy się nie nabijać !
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 02.08.2008 o godz. 22:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
od 11 kasy czy wislacki swiat napiszcie bo musze wiedziec
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
jedno i drugie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Dzięki za informacje i do zobaczenia na meczu .
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Na początek chciałbym się przywitać ze względu, że to mój 1-szy post na tym forum.
No właśnie, a tu jest moje pytanie. Planuje się wybrać na ten mecz i wspomóc Wisełkę, ale mieszkam ok. 600km od Krakowa. Do której musiałbym się pojawić przy kasie żeby kupić 2 wejściówki? Nie jest to możliwe przez Internet? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie jest możliwe przez neta. Podjedź na jedenastą to kupisz.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Będe, dzięki wielkie
![]()
" Nie mówię szeptem, gdy mówię, skąd jestem"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Witamy. Zasadniczo im wcześniej, tym lepiej. Ale najlepiej zadzwoń sam w poniedziałek po 11:00 do Wiślackiego Świata (012) 623 95 95, dowiesz się jak wygląda sytuacja. Bilety nie sprzedają się rewelacyjnie, ale zawsze lepiej być na bieżąco.
![]()
|
|
|