|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Pewnie na podstawie tego, że każda osoba mająca jakiekolwiek wątpliwości co do niektórych działań jest ekskomunikowana w ten sposób na tym forum.
Przecież za zauważenie że P.Królewski póki co Wiśle żadnych pieniędzy nie dał a pożyczył można zostać wyklęty i zesłany do czeluści piekielnych ze stygmatem ziomka dukata i saraszmaty. A imć Jadczak awansował do grona najwierniejszych kibiców Wisły. Czytam Twoje posty i zastanawiam się skąd masz jeszcze siłę przedstawiać swoje racje na forum, na którym są już tylko schematy biały/czarny, 0/1 i każdy myślący "pośrodkowo" otrzymuję miano wspólnika złodziei. Pytam wręcz jak śmiesz to robić?! Jest tylko jedna najprawdziwsza prawda i nie ma zgody na brak zgody!!!
Ostatnio edytowane przez Pulpet : 15.03.2019 o godz. 15:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Nie mam zamiaru szukać takich meczy. Jak tobie tak dobrze idzie szukanie to się trochę wysil i sobie poszukaj. Jak zarząd ma miliony innych problemów to dlaczego akurat kibice to jest dla nich ten najważniejszy? Może niech się zajmą tymi pozostałymi. Mogli by może część rozwiązać za kasę z dodatkowych biletów (goście i G2). Poza tym pisze kiedy mam ochotę, a nie kiedy ktoś inny chce. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A mi nie chodzi o danie szansy pokazania sie bądź nie, tylko kretynskie usprawiedliwianie nie wpuszczenia mitycznym bezpieczenstwem. Poza tym jeszcze kwestia kasy, ktorej o ile wiem klub raczej potrzebuje. A moje pretensje są głownie do czasów, w ktorych zyjemy, bo bełkot o bezpieczeństwie jest na sztandarach absolutnie wszystkiego, od wstawania z łóżka rano po loty w kosmos. To, ze prezes Wisly sie pod ten bełkot podczepia mnie w ogole nie dziwi. Co nie znaczy, ze nie bede mowil, ze mi sie to nie podoba.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|||
|
Cytat:
Cytat:
Ale rozumiem, nie masz czasu zasypywać mnie przykładami... Cytat:
Cytat:
Czyli nie dowiem się czemu Sarapata i Dukat byli cacy, gdy wpuszczali 1500 gości, a obecny zarząd jest "be" bo wpuszcza tylko 1500 kibiców gości... Na pewno macie setki argumentów, ale - wiadomo - wolność, nie mogę was zmusić do ich ujawnienia... ![]() ![]()
Ddf
|
||||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Te planowane 29 tyś ludzi to derbowy rekord czy może było już więcej? Pamięta ktoś z Was? Mówię o meczach po przebudowie stadionu...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
w 2017 mieli zakaz, teraz jest dopiero nastepy mecz u nas Cytat:
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamil : 15.03.2019 o godz. 17:15.
![]()
TYLKO WISŁA
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
No to trzeba było tak od razu: zwracam honor.
![]()
Ddf
|
|
|
|
Member
Od: 09.2017
Offline |
|
|
ale heoij oni tak naprawde wczesniej czy pozniej wroca na stadion i co w tym takiego dziwnego, to tylko kwestia czasu..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Skupiając sie na meczu... to dawno remisu nie było
![]() 1-1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jechać z nimi takie 4:1 dla nas
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Co do samego meczu to potencjalnie szykują się bardzo ciekawe zawody. Sportowo to mogą być najlepsze derby od lat.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 17.03.2019 o godz. 11:00.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieję że Probierz zmotywował dodatkowo Bashę insynuacjami że jest za słaby na Cracovię, a Vulnett ostatnio formę ma znakomitą.
Nie ma co liczyć że Cracovia będzie grała równie wesoło w obronie jak Korona, ale trzy punkty są realne. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Mam złe przeczucia co do wyniku. Remis brałbym w ciemno przed meczem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
chcialbym Wojtkowskiego zamiast Peszki i kogos za Kolara ( ale juz nie ma w czym wybrac) , ogolnie boje sie ze nie wytrzymaja cisnienia Lis - jak zawsze- i Wasyl , Sadlok, Peszko ...chodzi mi o kartki
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ja jednak wierze ze po zacietym , a zarazem chamskim meczu wytargamy 3 pkt , czyli 2-1 dla WISŁY
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2010
Offline |
|
|
3-2 z walką do końca i golem w ostatnich minutach!
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Nie ma brania w ciemno remisu przed derbami. Tylko zwycięstwo! A co ma być, to będzie.
![]()
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tylko zwycięstwo - 3:0
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Pojawiła się jakaś informacja, albo czy ktoś wie, jakie są szanse, że Balicki i Kumah będą na ławce? Jestem bardo ciekawy, kiedy zaczniemy ich wprowadzać i ogrywać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak sie beda nadawać to będą grać proste
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
3-0 na kwadrans do końca.
9-2 w 2 ostatnich spotkaniach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
|
3:2 dziękuję!
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wisła widać zapomniała o koncentracji strzeliliśmy dwa gole,a potem nagle zapomnieli jak gra się w piłkę. Koncentracja przez 90 min równie dobrze można było to przegrać 2-5....Brawo dla Krzysia bo znowu zamyka usta krytykom
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
W Derbach liczy się tylko wynik, nic więcej. Dziękuję Panowie!
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ciesza 3 pkt , prawie wszystko OK, szkoda tylko ze flag brak:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Szkoda tej dekoncentracji w końcówce, ale najważniejsze, że kolejne derby nasze
![]() ![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Super się mecz ułożył, kolejne Derby dla nas!
Niezdrowe emocje w końcówce.... normalnie myślałem, że mi pikawa wyskoczy... sami sobie byliśmy winni takiego stanu rzeczy niestety... Było minęło, jest pięknie Ktoś coś wie co z Krzyśkiem? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|