|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nooo. Wygląda zajebiście
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Myślę, że ten nieszczęsny asfalt to cos takiego jak na stadionie Chesterfield
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
http://www.krakow.pl/miasto/kamery/?id=06.html kładą trawe!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wydaje mi się że demontują niebieskie krzesełka (od dołu) pod cyfrą 0. Jaki jest tego powód ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
Nie gadaj ze jestes w stanie rozkminic rodzaj murawy na podstawie obrazy z kamery.
Szacunek! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
.............................
Powód: pomyłka
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 08.07.2010 o godz. 09:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A pod "0" dopiero montują, a nie demontują, bo wczoraj jeszcze tam stelarza nie było jeśli dobrze kojarze.
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Zgadza się
Mój błąd. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
To fakt. Dwa tygodnie dla trawy to chyba wystarczajacy czas zeby sie zakorzenila a jesli sie nie myle to tyle wlasnie maja czasu przed pierwszym meczem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
22 lipca nie gramy na Reymonta wiec będzie znacznie wiecj niż 2 tygodnie. A co do tych pasów to bym nie generalizował. Ważniejsza jest mieszanka oraz hodowanie trawy a nie to z jakich pasów jest rozwijana a ryzyko nierów ności jest gł związane z podłożem a nie samą rolką trawy.
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 08.07.2010 o godz. 11:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Mógłby ktoś wrzucić zdjęcia z wszystkich kamerek, mam z wolny net żeby mi zadziałały:/ Z góry dzięki
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Poproszę o to samo, co licoo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pierwszy mecz jaki zagramy na R22 to na 99% będzie pierwszy ligowy więc trawa będzie miała dość czasu, żeby zgłosić nasz stadion do 3R LE trzeba mieć przynajmniej cześć papierów 21 lipca co jest mało realne za dużo roboty im zostało. Więc pewno i 3 rundę zagramy na Hutniku choć jest mała szansa że się uda oddać częściowo R22.
A co do samej murawy to teraz wykładają chyba przed ostatnią warstwę muszą równo ziemie rozwieźć i potem ją "przetlenic" i na to murawa z dużych rolek jak dużych to się przekonamy |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
coś nagle duzo robotników pojawiło się na wsch. moze chcą jednak zdażyć na 21 ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Z oficjalnej:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...wy_rozpoczete/ ![]() edit: A widząc to zdjęcie... ![]() ... zastanawiam się, czy faktycznie nie dałoby się zbudować stadionu bez tych bądź, co bądź paskudnych wysięgników oświetleniowych.
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 08.07.2010 o godz. 11:56.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez ewcia : 08.07.2010 o godz. 13:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Foto. SKWK
wisla.krakow.pl napisał(a):
Ostatnio edytowane przez ewcia : 08.07.2010 o godz. 13:36.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...wy_rozpoczete/
Umiesz czytać? Mała wskazówka - ostatnie zdanie. Skąd wy się bierzecie? Nie przeczytacie najpierw a potem siejecie te bzdury. |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
tu bedzie asfalt wylany
aż do tego krawężnika nie panikujcie tak.. mamy przecież 17 metrów do zagospodarowania! 4 metry asfalt (czyli od trybuny do krawężnika. i pozostałe 13.. zielona trawa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Siema! Mógłby ktoś wrzucić linka do kamerki, z której obraz biegnie wzdłuż trybuny głównej? Dzięki.
E: Dzięki Panowie
Ostatnio edytowane przez Krzysiek : 08.07.2010 o godz. 14:41.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A na jakiej przeglądarce chcesz oglądać ? W operze mam z tym problem ale już IE takiego problemu nie ma. Sprawdź sobie na różnych przeglądarkach.
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 08.07.2010 o godz. 14:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
kamera2012.eu/krakow5/ Po otwarciu w Internet Explorer działa, na FF nie za bardzo.
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 06.03.2015 o godz. 13:53.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|

|