|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie wiem dokładnie ile zarabia Kowalski, ale skoro Brud zarabia 4 tysiące, to mniej niż 10 pewnie Kowal nie dostaje. A to, że mieszka w Hucie nie jest żadnym wyznacznikiem tego, czy jest bogaty czy nie - głupie stereotypy
Wy to widzicie tak, że Mączyński jest ambitny więc chce zostać w ŁKSie, a ja to widzę tak, że chłopak po prostu chce grać w piłkę, bo wie, że szansa na nowy kontrakt z Wisłą jest minimalna. Osobiście go lubię, uważam, że ma umiejętności i charakter i dlatego chcę, żeby wrócił do Wisły i zapierdalał na całego w Krakowie, bo wierzę, że mu się może udać i wtedy mógłby dostać nowy kontrakt. A mówienie, że chce odejść z Wisły to asekuracyjna gadka. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak podaje "Przegląd Sporotwy", trener reprezentacji Polski Franciszek Smuda miał złożyć propozycję powrotu do kadry kapitanowi Wisły, Radosławowi Sobolewskiemu. Ten jednak ponoć odmówił.
– Kiedyś zapytałem Radka Sobolewskiego, czy chciałby wrócić do reprezentacji – przyznaje Smuda. Pomocnik Wisły podziękował za powołania jesienią 2007 roku, już po awansie na mistrzostwa Europy w Austrii i Szwajcarii. – Nie chciał. Odpowiedział, że to już zakończony etap. Szkoda. Widziałbym go w kadrze. Przydałby się nam – potwierdza selekcjoner. Źródło: Przegląd Sportowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Proponuję dać spokój Kowalskiemu. Zarabia mało, gra na ile umie. Winien jest klub, że nie potrafi znaleźć porządnego stopera, a nie on - jest po prostu związany kontraktem.
Można go krytykować za złe mecze, ale czyja to wina, że mamy taką słabą ławkę? Tak jak mądrze tutaj napisali - Garguła mimo jednego z najwyższych kontraktów schodzi z boiska z czystą koszulką, a Mateuszowi odpuszczania nikt nie może zarzucić. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=eIoWK...&feature=feedu
Video z prezentacji. Jaliens dla interii. http://sport.interia.pl/raport/wisla...n,1655391,4651
Ostatnio edytowane przez Teqcontroller : 17.06.2011 o godz. 16:51.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Kew jeździ Hummerem ? Bo chyba spotkałem go dzisiaj na Mazowieckiej
![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
ja spotkałam Kew jak wsiadał z rodzinką do Audi srebrnego na Holenderskich blachach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No to w takim razie mi się przywidziało , albo ma dwa auta ;P gość był czarnoskóry, może to mnie zmyliło.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
BTW jak to Panow zainteresuje ma bardzooo ładną żonę
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A kto mu broni być lepszym od tego "młodego, darmowego 32-latka"?
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kiedy Chavez wraca ze Stanów ?
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Zapewne wtedy, kiedy odpadnie z Gold Cup
Jutro Kostaryka gra z Hondurasem. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Trudno powiedzieć, bo to zależy kiedy Honduras odpadnie z Gold Cup.
Cały turniej kończy się 25 czerwca. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ksiądz-menedżer: rozmowa troszeczkę dziwna
![]() Cytat:
BTW, warto przeczytać cały wywiad. Bardzo oryginalny. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No to moze Małego Maaskant bedzie probował teraz jako wysunietego napastnika - dzisiaj poradzil sobie bardzo dobrze, miał dobre podanie to zaraz wykorzystał sytuacje
EDIT: Nie oceniam nowych bo to najwieksza glupota tylko zawodnika grajacego długo w Wisle a to jest znaczna roznica. Wiem, ze sobie nie poradził ze Slaskiem ale ze Slaskiem cala druzyna zagrała zle wiec nie oczekiwales chyba, ze sam Mały wyrozni sie z tłumu.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 18.06.2011 o godz. 18:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie oceniaj zawodników po meczu z A klasą
Ze Śląskiem gral wysuniętego i kompletnie sobie nie poradził. On nadaje się do ataku ale jak w tym ataku nie gra sam. Póki co gramy jednym napastnikiem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak dla mnie to ze Śląskiem po prostu brakowało napastnika podobnie jak z Górnikiem. To nie jest przypadek, że jak był Genkov w składzie bramki strzelalismy, a jak go nie było to już nie. Małecki nie nadaje sie na wysuniętego w ustawieniu 4-5-1 wg mnie.
Oczywiscie mowie o meczach w ktorych o coś graliśmy. Bo z Polonią czy z Legią to była całkowita olewka ze strony drużyny ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
było w temacie wisła w mediach
![]() ![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A twórcy GTA IV wzorowali się na Illievie tworząc Niko Bellicia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Drużyna Sivakowa miała ogromne szczęście. Zdobyli raptem 3 pkt, ale awansowali do dalszej fazy Mistrzostw Europy.
Ciekawe, czy ten zawodnik zostanie, czy pożegnamy go. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ogladajcie na Eurosporcie 2 Chaveza w akcji - forma niesamowita, napastnicy Kostaryki normalnie nie moga sie przez niego przebic, od niego zaczynaja sie bardzo grozne akcje Hondurasu
EDIT: teraz przy roznym uczestniczył w akcji, grozna kontra Kostaryki i Chavez zrobil to co potrafi najlepiej - interwencja na pograniczu faulu ale trafił w pilke - swietny powrot z napadu do obrony ![]()
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 18.06.2011 o godz. 22:24.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piękna interwencja w 41 min. Junior Diaz zrównany z ziemią
|
|