|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ty rzeczywicie masz 22 lata i interesujesz się futbolem? Nie wierzę.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A czy nie moze mi sie po 4 latach zapomniec jakie sa zasady na Mistrzostwach Swiata? Tak, mam 22 lata, interesuje sie futbolem ale wszystkich zasad nie musze pamietac. Juz wszystko wiem, mam swoj honor i przyznaje sie do swojego błedu. Algieria wygrałaby 2-0 z USA i miałaby awans. Nie musicie juz nic tłumaczyc, kazdy moze zapomniec. Teraz to i tak nie wazne bo Słowenii juz nie ma. Anglia z taka gra raczej daleko nie zajedzie.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 23.06.2010 o godz. 17:33.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Może będzie sensacja oby ![]()
Piggy oddaj hajs
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
nie róbcie jaj, Niemcy muszą wyjść (no, powinni). I Ghana. Ale tu się tak nie da. Albo - albo. Szkoda, że sobie jungsy pokpiły mecz z Serbami, byłoby jak powinno być
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Amerykanie w pełni zasłużyli na pierwsze miejsce w grupie! Pokazali charakter i ambitną walkę , po za tym nie uznano im dwóch prawidłowych goli. Bardzo ujęli mnie swoją postawą.
Pomysleć, że Słoweńcy byli już tak blisko ( i to dwukrotnie, raz po pierwszej połowie meczu z USA i drugi po zakończeniu meczu z Anglikami, tyle, że tutaj jedynie przez chwilę). |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No tośmy Kirma sprzedali. Będzie kolejny Łobodziński w składzie...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
No daj spokój. Może błyśnie przeciwko FC Szawle i wtedy będzie ku temu okazja
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ehhh co ta Serbia robi, i dlaczego jeszcze nie prowadzi? Czy Australia ma chociażby matematyczne szanse na wyjście?
no tak , sprawdziłem , szanse jeszcze mają...
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 23.06.2010 o godz. 20:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Piękna bramka Ozila i Niemcy chyba w 1/8 finału. Serbia faktycznie tyle setek-0 bramek może im się do źle odbic
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Andraż Kirm piłkarz, który nie zrobił ANI JEDNEJ akcji ofensywnej w tych mistrzostwach. Najsłabsze ogniwo w ofensywie słovencow.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Trzeba od razu było dodac, ze zagraja z Anglikami
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Australia, Anglia, Stany. Anglosaski sposób widzenia sportu. Jak wyszedłem na boisko to walczę. Z szacunku do sportu , do kibiców, do przeciwnika. Amerykanie wydarli grając do końca awans. Angole zagrali by wygrać. Australia nie grała o nic (musiała by prawie 10 bramami wygrać z Serbami przy porównaniu do Niemców, a z pięcioma by równać do Ghany).
I grających o życie Serbów wykopująi. Nic za to namacalnego nie mając w portfelu. A nasi pytają wzorem Mariusza Lewandowskiego , co im ktoś z boku zapłaci , by się zechcieli przyłożyć w meczu dla nich o nic. Tu jest między innymi nasza piłka. Oprócz mizernych umiejętności mentalność pożal się Boże "byznesmena". W sumie to ich można podziwiać, że potrafią znaleźć frajerów co im taki taki ciężki pieniążek płacą. PS. A nie prosiłem, byście mi za szybko Fryców nie skreślali ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Australia rozpoczęła pościg za Ghaną, choć ciągle brakuje im 2 bramek
Ostatnio edytowane przez RoS : 23.06.2010 o godz. 21:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ghana traci jeszcze jedna, Australikczycy wbijaja jedna i mamy tych drugich w dalszej fazie
. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wspaniale byłoby gdyby awansowali Australijczycy. Jakoś nigdy mnie piłkarsko nie przekonają drużyny z "czarnego lądu".
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Australia odpada :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Szkoda, ale Cahill zalatwil sprawe w I-szym spotkaniu. Glupia czerwona kartka i dlatego 0 : 4, gdyby byla inna roznica bramkowa, pewnie byloby inaczej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
najlepsze, że dla Serbii jeszcze nic stracone, strzelają jedną bramę, punktami równo z Ghaną a bramy są 3-3 przy 2-2 Ghany. Wtedy wejdą ? (należy pamiętać że w bezpośrednim Ghana wygrała).
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ale mi Australii szkoda...
Na pewno wstydu sobie na Mundialu nie przynieśli i mogą wrócić z podniesionymi głowami. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szkoda Australii. Te chłopy pokazały, że mają jaja.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Jak mają tyle samo punktów i taki sam bilans to wychodzi ten co ma więcej bramek strzelonych. Ale już po ptokach. Szkoda, nie przepadam za Afrykańskimi drużynami ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
W 1/8 Anglia - Niemcy. Przynajmniej jedna z nich bankowo odpadnie
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Zgadzam się z przedmówcami, szkoda że Aussies odpadli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Osobiście jestem zadowolony z obrotu sprawy. Dwie drużyny, którym kibicuję nie trafią na siebie w kolejnej rundzie. Co do samego meczu to mam wrażenie, że Ghana w pewnym momencie staneła.Trener też jakby kalkulował, bo kto przegrywając dokonuje zmiany w 92min...
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ja zaluje, ze Serbia nie wyrownala - Ghanczycy byliby lekko zdziwni
tak czy siak swietna koncowka tego meczu ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
się potworzyły dwie diametralnie rożne ćwiartki i Urugwaj trafi do strefy medalowej ;]
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ładnie nam Maciek Skorża Kirma na mundial przygotował. W meczu z Polską w Mariborze był najlepszy na boisku, w innych meczach też dobrze grał. Wystarczyło trochę treningów z Maciusiem i zawodnik cofnął się w rozwoju. Do tego posadzenie go na ławce źle na niego wpłynęło.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ no. (to do Szymka o Urugwaju)
I jednocześnie pierwszy wielki finał jeszcze w przedbiegach. Anglia - Niemcy. Wolałbym to spotkanie co najmniej stopień wyżej. Wolę Niemców , ale Anglia wygra ![]() ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Skoncz juz chlopie ta napinke, bo to naprawde poziomem siega drugiej strony blon...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|