|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
250zł za koszulkę ;/ . Za 2-3 tygodnie w sprzedaży. Wg mnie cena wysoka, już te 200zł za Umbro to było dużo.
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=23467 Cytat:
.
Ostatnio edytowane przez R33 : 12.07.2010 o godz. 11:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
fajne koszulki niema co narzekac
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Hmm, może przekonam się do nowych koszulek Najchętniej wziąłbym zestawik, model(ka) + t-shirt ![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przypuszczam,że nike mogłyby być jeszcze droższe,bo np. koszulka Juve na następny sezon kosztuje 75 euro ,więc u nas pewnie byłoby podobnie...
Ale koszulka adidas fajna,mam zamiar kupić ![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
a co do ceny, to ma ktoś pewne info czy same domysły? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jak dla mnie,na pierwszy rzut oka,to lekkie rozczarowanie,a cena z kosmosu;/ trzeba poczekać jak będą w nich wyglądać zawodnicy,wtedy może zmienię zdanie
![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
w bardzu wielu klubach adidas daje wersje home i away koszulek, które to róznia sie od siebie krojem.
Znając zycie i zaścianek futbolu w Polsce, pewno dostaniemy tylko jedną wersje. A szkoda http://www.footballkitnews.com/ tu mozna zobaczyc że niektore druzyna maja takie koszulki jak my ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Niemieckie FCB kosztują 54,95€, po naszemu 224,53 PLN. Więc nasze z całą pewnością będą kosztować 225 PLN :] ... Drogo!! Real ma w model koszulki meczowej dla kobiet, ciekawe czy jest jakaś szansa na Wiślacką wersję takiej koszulki. Pięknie nasze kobietki by w tym wyglądały :]
Ostatnio edytowane przez wonski_eNHa : 12.07.2010 o godz. 12:05.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Koszulki nawet niezłe. Szkoda tylko że Legia na ten sezon dostała takie same ;/
![]() Ale i tak nasze ładniejsze ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
http://www.worldsoccershop.com/5723-sc.html
ok 60euro za czysta koszulke, czyli z 75E bedzie kosztowała nasza znajac zycie. O której konferencja prasowa? ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ładne te koszulki ! Dziewczyny zresztą też !
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Załapałem się na końcową wypowiedź przedstawiciela Adidasa i prezentację 4 modelek ;-) Więcej takich transmisji i o może też się uda że będą o lepszej jakości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Widzisz te dziewczyny? Emisja ma tak słabą jakość, że ciężko było zauważyć, że to dziewczyny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
wszystko fajnie, tylko dlaczego nie zaprezentowali drugiego i trzeciego kompletu? nie ma? ;P
![]()
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
jest drugi i trzeci, ale z tego co usłyszałem to zostaną zaprezentowane na piłkarzach
![]() a dziewczyny całkiem całkiem ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez chimpanze : 12.07.2010 o godz. 12:44.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
koszulki treningowe tez fajne, czerwono czarne
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie czy jeszcze gdzieś kupisz koszulki Wisły z Umbro kolor obojętny,może być z sponsorem lub puste,rozmiar L może być mniejsze?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Za 2-3 tygodnie w sprzedaży. Normalnie już lecę kolejkę rezerwować.
Nowe wdzianko bez BIAŁEJ GWIAZDY to coś, za co każdy kibic lekką reką wyłoży 250 zł a pewnie ludzie będa po kilka kupować. Zająć komuś kolejkę, żeby się nie okazało, że firma tekstylna nie wyrabia z produkcją i jeszcze ktoś na lodzie zostanie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jak dla mnie najlepsza druga z lewej ale to pewnie przez słabość do blondynek. PS. Koszulki fajne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() edit: Kierownik drużyny, teraz dopiero zobaczyłem. No proszę, Krzoska był naszym rzecznikiem w 2003 już na pewno piastował tą funkcję jak nie wcześniej, pamiętne czasy Szymka, Franka, Uche, Kosy itp.. Ja mam słabość do czarnulek, także pierwsza pani z lewej ahhhh :*
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 12.07.2010 o godz. 14:04.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
kidey będą niebieskie i białe pokaża je dziś wogóle czy nie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
chyba ich kolorystyka jest taka jaka daja adidas. Bo widzialem w katalogach te koszulki, i były tylko 3 możliwe kolory(cala czarna, czerwono czarna i niebiesko czarna)
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/www/picture/2...2083bbeb28.jpg
Czy tylko ja mam wrażenie, że Pani, która jest na tym zdjęciu wygląda na nim hm.. niezbyt inteligentnie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Koszulki nie powalaja ; x Ale coz... wedlug mnie po kliku poprawkach koszulki treningowe wygladalyby o niebo lepiej niz te oficjalne.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
nie wiem jak Wam, ale mnie zdecydowanie bardziej podobają się te koszulki treningowe, ten czarny też mnie za bardzo w nich nie razi, natomiast najgorszy jest ten biały kołnierzyk w strojach meczowych
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a mnie zupełnie Adidas nie zaskoczył. te koszulki są dokładnie takie jak sobie je wyobrażałem. fajnie się prezentują
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Oczywiście Białej Gwiazdy nie ma. Dziękuje zarządowi za poszanowanie tradycji, następnym razem pier**** cie coś w pasy. Rzygać się chce
![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|