The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
olek94
Junior Member

Od: 12.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2011, 11:43
sovinho_02 napisał(a):Wyświetl post
Kolejny mecz, który skłania do głębszych przemyśleń.Niestety połowa zawodników nie prezentuje poziomu Wisły.Po sezonie trzeba pożegnać :
Jovanic
Kurto - z tej mąki chleba nie będzie
Lamey - dziś akurat poprawnie ale to nie ten poziom
Jaliens - tu wszyscy wiedzą nie trzeba nic pisać
Pajlic - masakrycznie to wyglądało dziś, Chłopak fajny ale tylko na Ligę a nam potrzeba kogoś na Puchary
Kirm
Jirsak - dobra zmiana raz na pół roku to za mało
Brud - może go gdzieś wypożyczyć i wtedy się zastanowić
I tak odejdą :
Diaz
Nunez
Biton
Uważam także że przy dobrej ofercie powinniśmy sprzedać Małeckiego, wiem że on jest Wiślakiem, ma Wisłę w sercu ale niech się cholera nauczy grać zespołowo...
Żeby tylko Sobol nie zakończył kariery i Pareiko przedłużył kontrakt...
Czyli łącznie możliwe jest odejście 12 zawodników. Za nich trzeba kogoś wziąść :
Jovanic - Skorupski
Lamey - Modelski, ew. Janicki
Jaliens - Michał Nalepa
Paljic - Adrian Stanek
Kirm - Olkowski
Jirsak - Chrapek
Brud - Mateusz Mak
Diaz - jest Michał Czekaj, tutaj nikogo nie trzeba kupować
Nunez - Michał Szewczyk
Biton - Świerczok,Michał Mak
Kadra Wisły na sezon 2012/2013:
Bramkarze : Pareiko, Skorupski,
Obrońcy : Modelski, Jovanovic,Czekaj, Chavez,Bunoza,Stanek
Pomocnicy : Olkowski(może też grać w obronie),Iliev,Melikson,Chrapek,Wilk,Sobolewski,Ma k,Szewczyk
Napastnicy : Świerczok,Mak,Boguski,Genkov
Człowieku ogarnij się,z takim składem spadek murowany a o europejskich pucharach nie wspomnę,sciąganie hurtowo graczy z 1 ligi do 1 składu nie jest mądrym posunięciem
Odpowiedz cytując
Str@żak
Member

Od: 06.2011

Stary 10.12.2011, 11:44
River napisał(a):Wyświetl post
Ludzi na stadion to ma przyciagnac dobrze grajaca ddruzyna a nie pilkarski emeryt, ktory przyjedzie tu na wakacje. Po boisku moze biegac 11 Nowakow. Wszystko jedno jak sie beda nazywac, wazne by dobrze grali.

I myslisz, ze przyjdzie tu kolejny Ljuboja i bedzie umieral za Wisle? Takich umierajacych juz mamy.

O czym Ty mowisz? Sobolewski w Wisle gra od lat, wiemy czego sie po nim spodziewac a sam Radek nie jest tu na cieplej emeryturce tylko po to by pomagac Wisle. I on w przeciwienstwie do takiego emeryta z zagranicy zna realia Wisly, polskiej pilki itd.
Po pierwsze- Żeby taką dobrą drużynę stworzyć potrzeba pieniędzy. Nie stać nas na to, żeby wymienić połowę składu i zastąpić nimi solidnymi piłkarzami. Poza tym potrzeba też czasu, a my go nie mamy! Wczoraj na stadion przyszło "aż" 13.000 widzów. Nie ma co się oszukiwać - przynajmniej połowa z "kibiców" przyszła dla rozrywki, a potencjalni nowi kibice nie mają pojęcia kim jest przykładowy "Paljić" czy "Jirsak", ale założę się, że np. o takim Trezeguet każdy słyszał w TV. Taki Trezeguet ma swoje lata, ale też ogromne doświadczenie międzynarodowe i na pewno nie zapomniał jak gra się w piłkę.
Jako przykład podam Ljuboję - taki Żyro, Wolski, czy Kucharczyk z pewnością mogą się wiele nauczyć od niego. Do nas podobno ma przyjść 19-letni Świerczok i od kogo ma się uczyć? Od niewiele od siebie starszego Bitona który gra w kratkę? Czy od Genkowa, który siedzi na ławce?
Nie każę umierać za zespół, wystarczy żeby godnie reprezentował nasze barwy.
Zgadza się. Podałem zły przykład bo Radek jest z nami ładnych "parę" lat. Chodzi mi o to, że w Europie piłkarz po 30 -tce jest traktowany z szacunkiem. A u nas taki zawodnik jest "wypalony i do niczego". Poza tym zapomniałeś, ze liga grecka, czy turecka stawiały na takich znanych i doświadczonych piłkarzy jak Mellberg, Cisse, czy Raul Bravo, lub w tureckiej: Simao, czy Hugo Almeida. I jak na tym wyszły? Ich kluby regularnie grają w LM i LE. Chociaż kilka lat temu te ligi były co najwyżej przeciętne.
Ostatnio edytowane przez Str@żak : 10.12.2011 o godz. 12:03.
Odpowiedz cytując
Str@żak
Member

Stary 10.12.2011, 12:01
sovinho_02 napisał(a):Wyświetl post
Kolejny mecz, który skłania do głębszych przemyśleń.Niestety połowa zawodników nie prezentuje poziomu Wisły.Po sezonie trzeba pożegnać :
Jovanic
Kurto - z tej mąki chleba nie będzie
Lamey - dziś akurat poprawnie ale to nie ten poziom
Jaliens - tu wszyscy wiedzą nie trzeba nic pisać
Pajlic - masakrycznie to wyglądało dziś, Chłopak fajny ale tylko na Ligę a nam potrzeba kogoś na Puchary
Kirm
Jirsak - dobra zmiana raz na pół roku to za mało
Brud - może go gdzieś wypożyczyć i wtedy się zastanowić
I tak odejdą :
Diaz
Nunez
Biton
Uważam także że przy dobrej ofercie powinniśmy sprzedać Małeckiego, wiem że on jest Wiślakiem, ma Wisłę w sercu ale niech się cholera nauczy grać zespołowo...
Żeby tylko Sobol nie zakończył kariery i Pareiko przedłużył kontrakt...
Czyli łącznie możliwe jest odejście 12 zawodników. Za nich trzeba kogoś wziąść :
Jovanic - Skorupski
Lamey - Modelski, ew. Janicki
Jaliens - Michał Nalepa
Paljic - Adrian Stanek
Kirm - Olkowski
Jirsak - Chrapek
Brud - Mateusz Mak
Diaz - jest Michał Czekaj, tutaj nikogo nie trzeba kupować
Nunez - Michał Szewczyk
Biton - Świerczok,Michał Mak
Kadra Wisły na sezon 2012/2013:
Bramkarze : Pareiko, Skorupski,
Obrońcy : Modelski, Jovanovic,Czekaj, Chavez,Bunoza,Stanek
Pomocnicy : Olkowski(może też grać w obronie),Iliev,Melikson,Chrapek,Wilk,Sobolewski,Ma k,Szewczyk
Napastnicy : Świerczok,Mak,Boguski,Genkov
Młodzież należy wprowadzać stopniowo do zespołu: Jednego, dwóch w ciągu jednego okienka transferowego, a nie z dziesięciu, z czego kilku grało w I lidze! Poza tym tych których wymieniłeś miało za sobą udaną tylko jedną rundę, więc ich "przeskok" do Ekstraklasy mógłby być nieudany.
Odpowiedz cytując
szczepek19
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 11.12.2011, 12:57
http://www.transfermarkt.de/de/masat...er_114202.html -> jeden z utalentowanych japońskich napastników, zwrotny, potrafiący znaleźć dobrą pozycję do oddania strzału, trochę nerwowy ale mógłby być jednym z najlepszych piłkarzy w Polskiej kopanej

http://www.transfermarkt.de/de/hirok...ler_83002.html -> gwiazda na prawej obronie w Kashiwie Reysol... dodatkowo bardzo dobrze spisujący się w ofensywie hmm... z Lameya można byłoby się wymienić

http://www.transfermarkt.de/de/junya...er_123252.html -> i jeszcze jeden napastnik rodem z Kraju Kwitnącej Wiśni jedna z najważniejszych postaci w ataku Kashiwy, młody i mógłby być napastnikiem na lata
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.12.2011, 13:41
Napastnik Andre Alves - http://www.transfermarkt.de/de/andre...ler_74306.html
Pomocnik (PS) Marin Tomasov - http://www.transfermarkt.de/de/marin...ler_47474.html
Pomocnik (LS) Brana Ilic - http://www.transfermarkt.de/de/brana...ler_36107.html
Obrońca (ŚO, LO) Maksim Bordachev - http://www.transfermarkt.de/de/maksi...ler_87262.html

wszystkim kończą się kontrakty bądź w czerwcu, bądź pod koniec roku 2012... zawodnicy, którzy z pewnością wzmocnili by skład... Stan działaj!
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
bocian23
Senior Member

Stary 11.12.2011, 21:12
Ciekawe kto ci da tyle pieniędzy za takich piłkarzy... Już lepiej by było ich sobie odpuscic a pieniądze przeznazcyc na kontrakt do Trezegeut
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Stary 11.12.2011, 21:34
To trzeba by zacząć zbierać pieniądze na jego lekarza.
Odpowiedz cytując
ladek1989
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 11.12.2011, 22:36
A co sądzicie o ewentualnym sprowadzeniu Brożków? Obaj nie grają w Trabzonsporze, więc myślę, że dałoby się wypożyczyć ich bez większych problemów.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 11.12.2011, 23:31
nie pozostaje nam nic innego jak szukać zawodników wolnych, bądź takich którym kończą się kontrakty... np takich których wymieniłem, wiadomo trzeba by było wydać pieniądze np za podpis, ale na pewno są to mniejsze pieniądze niż za wykupienie ich karty... a sprowadzanie emerytów którzy przyjeżdżają do nas tylko po kasę, bądź ich forma odbiega od jakichkolwiek norm, mija się z celem (Jaliens, Lamey, Branco, Boukhari itp)
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 12.12.2011, 10:22
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
nie pozostaje nam nic innego jak szukać zawodników wolnych, bądź takich którym kończą się kontrakty... np takich których wymieniłem, wiadomo trzeba by było wydać pieniądze np za podpis, ale na pewno są to mniejsze pieniądze niż za wykupienie ich karty... a sprowadzanie emerytów którzy przyjeżdżają do nas tylko po kasę, bądź ich forma odbiega od jakichkolwiek norm, mija się z celem (Jaliens, Lamey, Branco, Boukhari itp)

Akurat z tych zawodników któych wymieniłes oszczedzilbym Boukhariego, fakt człowiek jednego meczu ale jak ważnego? nie dość że dał zwycięstwo z parchami to od tego meczu praktycznie zaczął się marsz po mistrzostwo, osobiście życzyłbym sobie takich "emerytów" jak Boukhari który jedną bramką odmieni losy sezonu więcej.
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując
Janusz94
Member

Od: 04.2011

Stary 12.12.2011, 20:55. Transfery
Jak patrze na to co nasze włodarze robią i kogo chcą sprowadzić trzeba się poważnie zastanowić kogo będziemy za trochę oglądać na naszym ukochanym R22. Nie za długo będziemy mieć sam zagraniczny szrot. Nie mówie tu oczywiście o Bitonie Meliksonie Pareice Ilievie i Jovanoviciu. Czas zastanowić się nad tym kogo sprowadzić żeby ta drużyna zaczęła wreszcie grać. Zacznijmy od początku. Na bramce mamy Pareikę i Kurto z którymi trzeba obowiązkowo przedłużyć kontrakty. Co do Jovanicia jego bym oddał w rozliczeniu Lechii Gdańsk i sprowadził Małkowskiego. Chłopak który sprawdził się w ekstraklasie i jestem pewien że byłby świetny bo już w tej chwili radzi sobie świetnie w tak słabym klubie. Z obrony pozbyłbym się Lameya Jaliensa i Bunozy. Sprowadziłbym Modelskiego z Bełchatowa i oddał Bunoze. Na stoper Głowacki który będzie za grosze a na lewą Paraiba z Widzewa który nie chce już grać za darmo. Z pomocy out Jirsak Kirm. W ich miejsce sprowadzamy Traore z Lechii i Nakoulmę obaj świetni technicznie a Nakoulma to tylko 250 tys. euro i jest nasz. Atak to pozbywamy się Boguskiego i Sprowadzamy Świerczoka. Musimy przeprowadzić radykalne zmiany jeśli chcemy coś osiągnąć. Tak właśnie powstaje siła FC Porto oni wykupują najlepszych piłkarzy rodzimej ligi dzięki czemu osłabiają konkurencje a siebie wzmacniają. Tym sposobem w lidze się nie męczą i wszystkie siły zostawiają na puchary. Dopóki pan Cupiał tego nie zrozumie nie wejdzie do Ligi Mistrzów. Anawet przestanie zdobywać mistrzostwa Polski bo my stoimy albo się cofamy a inni niestety idą do przodu.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 12.12.2011, 21:33
Janusz94 napisał(a):Wyświetl post
Tak właśnie powstaje siła FC Porto oni wykupują najlepszych piłkarzy rodzimej ligi dzięki czemu osłabiają konkurencje a siebie wzmacniają. Tym sposobem w lidze się nie męczą i wszystkie siły zostawiają na puchary. Dopóki pan Cupiał tego nie zrozumie nie wejdzie do Ligi Mistrzów. Anawet przestanie zdobywać mistrzostwa Polski bo my stoimy albo się cofamy a inni niestety idą do przodu.
Poziom piłki portugalskiej różni się lekko od poziomu naszej piłki. Tam jest więcej graczy, którzy będą w przyszłości grali na poziomie europejskim. A on szkolenie wygląda jak wygląda.
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Stary 12.12.2011, 21:50
ladek1989 napisał(a):Wyświetl post
A co sądzicie o ewentualnym sprowadzeniu Brożków? Obaj nie grają w Trabzonsporze, więc myślę, że dałoby się wypożyczyć ich bez większych problemów.
Wśród kibiców mówiło się raczej o Pawle, a ja raczej pomyślałbym nad Piotrkiem.
Brakuje dobrego lewego obrońcy, byłby jak znalazł. Podobna historia jak z Baszczem, jak dla mnie.
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 12.12.2011, 21:57
Fiti napisał(a):Wyświetl post
Wśród kibiców mówiło się raczej o Pawle, a ja raczej pomyślałbym nad Piotrkiem.
Brakuje dobrego lewego obrońcy, byłby jak znalazł. Podobna historia jak z Baszczem, jak dla mnie.
Mogą go nie puścić, jak był zdrowy to grał w pierwszym składzie. Ale ja jestem jak najbardziej za
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 12.12.2011, 23:13
Piotrek Brożek na lewa obrone?
przeciez on przed odejsciem do Turkow bardzo slabo gral, pamietam jak slabo zagral z Karabachem, w lidze tez swietnie nie gral
ale zaraz ktos napisze ze swietny mecz zagral z Barcelona
Piotrek nigdy nie byl ani dobrym lewy obronca ani pomocnikiem, bardzo sredni, bledy na obronie popelnial

Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Stary 12.12.2011, 23:50
Ja wiem, że pod koniec nie było najlepiej, ale ....a wole Brożka bez jednej nogi niż te łamagi Paljicie, Lameye, Jaliensy ITD.
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 12.12.2011, 23:55
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
przeciez on przed odejsciem do Turkow bardzo slabo gral, pamietam jak slabo zagral z Karabachem, w lidze tez swietnie nie gral
Piotrek nigdy nie byl ani dobrym lewy obronca ani pomocnikiem, bardzo sredni, bledy na obronie popelnial
Z Karabachem zagrał akurat słabo ale pokaż mi mecze Paljicia, w których on zagrał dobrze. To jest właśnie ta różnica...

Dla mnie Piotr jeśli byłby zdrowy powinien grać w reprezentacji na lewej obronie, w tej chwili nikogo lepszego tam nie mamy.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.12.2011, 00:06
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
był zdecydowanie lepszym obrońcą niż skrzydłowym
i to nawet bardzo dobrym obrońcą
tyle tylko że
kluczowe słowo - a raczej cztery tu są: jak mu się chciało

podobnie zresztą jak Pawłowi
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
lukas14
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 13.12.2011, 09:18
Wisła zamiast testowac jakiegos szweda z 4 ligi mogla by sie zainteresowac mlodymi zawodnikami z polskiej ekstraklasy np Małkowski z lechi lub Skorupskim z górnika , ponaddto Białkowski z Southampton Jest do wziecia za darmo za pół roku kończy mu sie kontrakt jego mogli by przetestowac .
Odpowiedz cytując
lukas14
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 13.12.2011, 09:26
A i mam jeszcze jedna propozycje , kiedys legia prubowała sporwadzic Bruno Game ale ten poszedł do deportivo , tam mało gra ale Wisło mogła by spróbowac go wypożyczyc lub nawet kupic mysle ze bd zastąpiłby Kirma na lewej stronie . http://www.transfermarkt.de/de/bruno...ler_15568.html
Odpowiedz cytując
OZ89
Junior Member

Stary 13.12.2011, 09:37
W Wiśle widziałbym Rafała Janickiego z Lechii młody perspektywiczny obrońca(gra na prawej bądź środku defensywy) jednym słowem uniwersalny.

Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.12.2011, 10:41
lukas14 napisał(a):Wyświetl post
Wisła zamiast testowac jakiegos szweda z 4 ligi mogla by sie zainteresowac mlodymi zawodnikami z polskiej ekstraklasy np Małkowski z lechi lub Skorupskim z górnika , ponaddto Białkowski z Southampton Jest do wziecia za darmo za pół roku kończy mu sie kontrakt jego mogli by przetestowac .
czy chodzi Ci o TEGO Białkowskiego, który po dwóch latach podniósł tyłek z ławki rezerwowych Southampton by puścić babola roku porównywanego do tego co kiedyś puścił Taibi w MUtd?
Kibice Southampton jednoznacznie oceniają "klasę" Białkowskiego

nawet za darmo bym go tu nie chciał
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 13.12.2011, 11:56
Po tylu latach, bo przecież nie od dziś szuka się bramkarza u nas, nie potrafiono wychować solidnego bramkarza. A co z Serbem. Taki beznadziejny to po co go trzymać na ławie?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 13.12.2011, 12:00
OZ89 napisał(a):Wyświetl post
W Wiśle widziałbym Rafała Janickiego z Lechii młody perspektywiczny obrońca(gra na prawej bądź środku defensywy) jednym słowem uniwersalny.

Raczej będzie ciężko, PSV się Nim interesuje.
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Stary 13.12.2011, 14:30
Skoro chcecie Małkowskiego z Lechii.
Skoro ktoś wyżej chciał Białkowskiego .

To ja nie rozumiem waszego lamentu, że Wisła testuje młodego Szweda.
Odpowiedz cytując
iamChris
Member

Stary 13.12.2011, 16:39
W dzisiejszym artykule na eurosporcie (tutaj) piszą że interesujemy się Piotrem Celebanem. Myślę że byłoby to dobre posunięcie z naszej striony. A i może udało by się go namówić do gry u nas, kończy mu się kontrakt więc nie byłby pewnie zbyt drogi.
Odpowiedz cytując
fresh.cie
Senior Member

Od: 09.2011

Stary 13.12.2011, 18:57
iamChris napisał(a):Wyświetl post
W dzisiejszym artykule na eurosporcie (tutaj) piszą że interesujemy się Piotrem Celebanem. Myślę że byłoby to dobre posunięcie z naszej striony. A i może udało by się go namówić do gry u nas, kończy mu się kontrakt więc nie byłby pewnie zbyt drogi.
Mamy szukać WZMOCNIEŃ!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 13.12.2011, 19:10
fresh.cie napisał(a):Wyświetl post
Mamy szukać WZMOCNIEŃ!
Na chwile obecna kazdy bedzie wzmocnieniem...
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Stary 13.12.2011, 19:13
fresh.cie napisał(a):Wyświetl post
Mamy szukać WZMOCNIEŃ!
I Celeban akurat byłby wzmocnieniem. Co nie oznacza, że gdybyśmy mieli teraz obronę jak 2 lata temu, że przebiłby się do pierwszego składu. Od Jaliensa na pewno gorszy nie jest, o Bunozie ciężko cokolwiek powiedzieć, Chavez gra ostatnio słabo, a w ofensywie niewiele z jego gry wynika. Czekaj zagrał kilku meczy i się wyróżniał, ale to melodia przyszłości. Diaz nie jest stoperem, do tego w czerwcu odejdzie. A Celeban potrafi coś czego nasz żaden stoper dawno nie dokonał - strzelać gole. Jak dla mnie to wzmocnienie w grze o mistrzostwo, a jeżeli chodzi o grę w europejskich pucharach to co najwyżej uzupełnienie kadry. Jednak nie myślmy o grze w pucharach skoro mamy problem z zajęciem miejsca na podium po 17. kolejkach. Marzyłby mi się powrót Arkadiusza Głowackiego. W perspektywie pucharów, o ile byśmy się do nich zakwalifikowali, Celeban jako trzeci stoper to nie byłby zły pomysł. Na ligę jest ok. Gdyby przyszedł Głowacki to chciałbym, aby tak samo jak kiedyś ogrywał się przy nim Marcelo grał Czekaj. Warto postawić na niego. Tak samo powoli wprowadzać Nalepę.

Od kogo z naszych obrońców jest gorszy Celeban?
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 13.12.2011, 19:18
Celebana Śląsk nie odda, jak teraz ma realne sznase na MP.Już chyba prędzej dałoby sie sprowadzic Dancha a Zabrza.Uważam że miał całkiem udaną runde.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 13.12.2011 o godz. 19:20.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów