|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
ja tam popieram wszystkich po kawałku
![]() Obecnie władze sprawuje PO więc o nich dyskutujmy a naprawdę nie chce czytać jako kontr argument że inni są gorsi ... wiadomo nikt nie jest doskonały ale skoro masz władze i coś żle zrobiłeś to przyznaj się a nie piernicz że inni by jeszcze bardziej to s.......ili ... wiecie o co mi chodzi mam nadzieje. Dlatego nie lubie PO aczkolwiek zgadzam sie z nimi w kilku sprawach ale nie nawidze ludzi którzy po okazaniu własnej głupoty mówią że inni są głupsi ... Pis w sumie nie lepszy a na temat PSL czy SLD to nie ma co pisać relax panowie i panie relax jeszcze co do yy sposobu prowadzenia polityki ... moim zdaniem to PO doprowadziła do takiego uprawiania polityki... moim prywatnym zdaniem to własnie PO prowadzi dużo bardziej negatywną politykę od innych parti politycznych. Palikot, niesiołowski nidy nie słyszałem aby mówili że "PO jest zajebiste" a co druga ich wypowiedż brzmi "PiS jest gorszy niż my " Kto mówił że Kaczyński uprawia nekrofilie ? PO.Kkto mówił że PiS uważa katastrofę za zamach stanu ? PO. W każdej wypowiedzi kogokolwiek z PO jest słowo PiS... jakiś kompleks ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
To nie kompleks to propaganda
. Kiedy wmówi sie wyborcom fałszywą opinię o kimś to można później tym kimś straszyć. I pojawiają sie takie Olbrychskie które ostrzegają jakie to straszne niebezpieczeństwo nam grozi . I tłumaczą ze już lepiej znosić popelinę z PO bo grozi nam coś strasznego, prawdziwy armagedon, płacz i zgrzytanie zębów, PiS może wrócić do władzy. Mimo że jak ten straszny PiS był przy władzy to ekonomicznie staliśmy 10 razy lepiej niż dziś. Pozostaje liczyć ze Polacy maja własne mózgi których czasem używają bo już zaczynają w UE przebąkiwać ze bankrutujemy.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
1. Wrzucasz jakąś prawdę objawioną, popartą zazwyczaj niesamowitym argumentem w stylu "J...ć pisuarów". Przykłady z naszych dyskusji: Twierdzisz że - LKaczyński spóźnił się 1 h i przez to doszło do katastrofy smoleńskiej - wstrętnie pisiory i inne kaczory ciągle grzebią w przeszłości, zamiast odciąć wszystko gruba kreską tak jak w Czechach - jesteś apolityczny, a najbardziej nienawidzisz Pisu 2. Na powyższe dostałeś odpowiedzi poparte stosownymi linkami. W żadnym przypadku nie przyznałeś się do błędu ani nie podjąłeś retoryki. 3. Miałeś mi zalinkować wypowiedzi posłów PIS-u że Tusk do zdrajca - nadal brak odpowiedzi : 4. Miałeś mi odpowiedzieć na 4 pytania które zawarłem w swoim poście - brak odpowiedzi I tak zakończyła się cała dyskusja - a ty śmiesz pisać że ktoś tu bagatelizuje argumenty i że to my mamy jakieś kompleksy. I ja również uważam że dyskusja z tobą jest becelowa - nie potrafisz dyskutować na merytorycznym poziomie i nikt cie nie przekona, że to nie PIS jest całym złem tej ziemi. Skoro napisałeś A - czyli że ponoć jesteś apolityczny, to powiedz B - przestań się polityką interesować i jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to tu nie wchodź.Nie ty jesteś od oceniania co jest dobrem ogółu - ja uważam że wszelka dyskusja jest wskazana, pod warunkiem że dyskutant chce rozmawiać na temat a nie o dupie maryny i jarka. Jak ci temat przeszkadza - to się tu nie pojawiaj. Powód: pomyłka - nie 1,5 h tylko 1 h
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 02.02.2011 o godz. 14:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Cortezz sobie odpocznie. Pisanie o więzieniach przepełnionych młodymi ludżmi aresztowanymi za posiadanie skręta, za rządów PiS dopuszczalne jest chyba na jakims forum s-f
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cortezz sobie odpocznie, bo kółko wzajemnej adoracji tak zadecydowało. Trzeba było tak napisać, przynajmniej nie zostałbyś posądzony o stronniczość, a teraz to dupa mokra.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Stalismy 10 razy lepiej ,bo taka byla sytuacja makro-ekonomiczna w Europie i na świecie,i ty nie wmawiaj ludziom ,że to zasługa PISu. Ludzie mieli i maja dosc toksycznego Jarosława i jego ciaglego podpalania Polski co robi skutecznie do dziś.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Co to znaczy że mieli szczęscie? przecież Tusk,Komorowowski, Gronkiewicz-Waltz,Bielecki byli u władzy prawie od poczatku lat 90 tych- to był dopiero raj. I co opływalismy w luksusy, polskie firmy zaczęly podbijać zachód, zarabiałeś po europejsku? Jakby Jarek był u władzy w czasie powodzi, suszy, kryzysu - to by takie osoby jak ty ich zjadły. Ba, jeśliby PIS-owiec zabił Platformersa to by były akcje na fejsbuku delegalizujące PIS. Co by tu taki AS82 wypisywał. Ale Donald ma ulge- nie jest toksyczny, nie jest pechowy, nie jest nieudacznikiem, nie jest cykorem (przynajmniej zagranicą) Czekam na informację co zepsuł, zniszczył, podpalił Jarosław. tylko nie ściemniej .Konkrety |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
||
Premier Donald Tusk stwierdził w odpowiedzi na pytanie dziennikarzy: "Znacie mnie państwo już całkiem nieźle (śmiech), i wiecie dobrze, że niechętnie sięgam po mocne sformułowania, a często temperuję tych co bardziej gorliwych harcowników, także we własnych szeregach. Zawsze wolę powiedzieć mniej, niż więcej. Więc nie będę mówił, jak podpowiadają niektórzy, że prezydentowi Kaczyńskiemu znów nie wyszło. Powiem tylko, że w polityce nie można mieć pecha. Jak polityk ma pecha, to źle dla niego, i dla ludzi, którzy mają prawo do władzy niepechowej." i jeszcze chciałbym się odnieść do tego: Cytat:
![]()
Jak długo na Wawelu
gołębie będą srać, tak długo Nasza Wisła Cracovię będzie lać! |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
http://zawszesolidarni.wordpress.com...datkow-w-2011/
Nie wiem czy było ale ładnie opisane o podwyżce podatków ... ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Co do "grubej kreski", polecam film "Nocna Zmiana".
Niech każdy sobie oglądnie, bo dobrze oddaje dzięki czemu, a raczej komu ustawa "grubej kreski" nie przeszła. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
|
|||
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Uwaga - prowokacja
![]() Yael Bartana będzie reprezentować Polskę w Wenecji Cytat:
http://www.mkidn.gov.pl/pages/posts/...necji-1530.php Nominacja na czasie ![]() Czyżby polskich artystów brakło ? Może zamiast o polskim antysemityźmie, powinno się raczej tworzyć filmy ludziach takich jak Ci : http://www.sprawiedliwi.org.pl/pl/cm...rodziny-ulmow/ I tym sposobem zmienić pokutujący za granicą stereotyp ? |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
No jak możesz być taką antysemitką. Co? Przeszkadza Ci że Polske będzie reprezentować Izraelitka? Powinnaś się cieszyć, a nie okazywać zaściankowość i oszołomstwo.
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Sadze ze kto by nie rzadzil w latach 90 to sytuacja w Polsce wygladalaby podobnie i nei wiem czy jakies dekomunizacje w taki czy inny sposob by cos daly bo kradli wszyscy od lewa do prawa. Nie wychwalam Tuska ,bo mozna sie bylo po nim wiecej spodziewac ,ale wole zeby on mnie reprezentoal i Polske niz Kaczyński |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj odtrąbię, że Komorowski na spotkaniu z Janukowyczem nie zaliczył żadnej wtopy. Robi postęp nie ma co
Nie wiem czy tu było już słynne "like with your wife" Komorowskiego? http://niepoprawni.pl/content/your-wife |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
PiS wymyśla becikowe (czy LPR - whatever). Głosujemy, głosujemy - projekt zakłada bodajże 512 złotych od dzieciaka (spełniając określone przesłanki szczególne). Nagle wbija się w temat liberalna PO i na zasadzie na złość babci wymyśla, że ta antyliberalna (wiem, że to oczywiste, ale może nie dla wszystkich) ma za mały wymiar wobec czego proponuje 1024 złote od dziecka, olewając przy tym statystyki wydatków Państwa w budżecie. I tak to się kręci ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
To są właśnie bolszewickie najniższe instynkty bardzo świetnie wszczepione w mózgi antypisowców. ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie slyszalem Tuska ,Napieralskiego ani zadnego innego polityka ktory by tak powiedzial ,wiec nie wiem o co masz pretensje,jedynie Kaczyński uprawia polityke na trumnach i Smoleńsku
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
Zapewne AS82 pierwsze słyszy aby kiedykolwiek, ktokolwiek mówił o tym, że za śmierć ludzi na pokładzie odpowiada do wyboru albo Lech, który kazał lądować albo Jarosław który zmusił Lecha by ten zmusił pilota. Oczywiście podpala Polskę jedynie Jarosław - nikt inny nie podpala. A już na pewno żaden inny polityk. http://www.fakt.pl/Walesa-Ladowac-w-...y,77506,1.html . ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wałęsa nie jest czynnym politykiem od kilku lat ,wiec porównaniem raczej nie trafiłes...
No wlasnie: bolszewicy, zaprzancy,hanba, zomo - ludzie maja tego dość. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Oni tylko gaszą Polskę.... w przeciwieństwie do Kaczyńskiego ![]() A propos tematu: przyjemnie czyta się niektóre merytoryczne wypowiedzi. Natomiast kiedy do glosu dochodzą argumenty emocjonalne (z obydwu stron) to robi sie raczej żalośnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Janusz Palikot, wówczas Wiceprzewodniczący Klubu Parlamentarnego PO http://www.mmlublin.pl/16907/2010/7/...fy-w-smolensku http://wiadomosci.gazeta.pl/ Wiadomosci/1,80708,8194963,Palikot_o__krwi_na_rekach___Lech_K aczynski_jest_winny.html "Janusz Palikot stwierdził, że za katastrofę smoleńską odpowiada Lech Kaczyński i trzeba zbadać, czy w czasie lotu był pijany." "odpowiedzialność moralną za śmierć 95 ludzi ponosi Lech Kaczyński, bo to on przygotowywał wyjazd. To on ma krew na ręku ludzi, którzy zginęli w katastrofie" Stefan Niesiołowski, Wicemarszałek Sejmu, członek PO http://wiadomosci.wp.pl/kat,119674,t...l?ticaid=1bb7c ""Prawdopodobnie winni nie żyją" - tak wicemarszałek sejmu Stefan Niesiołowski skomentował w "Faktach po Faktach" w TVN24 informacje o możliwości postawienia zarzutów za przygotowanie wizyty w Katyniu." "- Winny to za mocne słowo, ale dzisiaj wiele wskazuje, że odpowiedzialny jest Lech Kaczyński. Cały ten wyjazd był niepotrzebny. Mówiliśmy, jedzie premier, więc po co ten wyjazd, który miał przykryć wyjazd premiera? - mówił Niesiołowski." Andrzej Wajda, członek komitetu honorowego B Komorowskiego: http://www.pardon.pl/artykul/11408/_/30 "Powinniśmy się dowiedzieć, w czym pomogą nam czarne skrzynki, czy decyzję o lądowaniu podjęto na jego [Lecha Kaczyńskiego] rozkaz. Czy to prezydent zaryzykował życie wszystkich pasażerów?” – tak wypowiedział się Andrzej Wajda w „Le Monde” 22 kwietnia." I teraz sobie odpowiedz AS82 czy to nie jest jednak pomawianie Kaczyńskiego o śmierć 95 ludzi i granie trumnami? |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
A co z rozmową Kaczyńskich? Co drugi dzień ktoś insynuuje że tam jest odpowiedź o przyczyny katastrofy. Kiedy Jarek od miesięcy mówi że tematem było zdrowie matki. Kto pojechał na spotkanie z mężem Blidy kilka dni przed wyborami? Przykładów na wykorzystywanie tragedii ze strony PO jest bez liku. Choćby w krakowskiej części filmu "Mgła".
PO tak gasi Polskę jak zwolennicy Mubaraka Egipt. Mam nadzieję ze w Polsce takich kretynów nie ma.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 03.02.2011 o godz. 22:31.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A meeting Komorowskiego u Blidy przed głosowaniem to co?
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Dlatego:
"Sejm podwyższył pensje Jaruzelskiemu i Wałęsie" ![]() http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html By żyło się lepiej ... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|