|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Godzina przed meczem, nie ma żadnej kolejki do kas..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
trochę to smutne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
C+ podał 23307 kibiców na Stadionie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
oni nie są w stanie nawet 2 tys. wykorzystać,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Czyli do tych "23300 wspierających Białą Gwiazdę" wlicza się też gości?!
w pale się nie mieści.Taka pogoda w dodatku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a goście wspierają Białą Gwiazdę ?
Nas było 23 k + 1,6 k obrzezanych ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ale podaje się oficjalnie frekwencje tak jakby tych gości nie było
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
23 766 to była liczba sprzedanych biletów. Bilety sprzedawano też pasiastym więc 23 307 to liczba wszystkich na stadionie łącznie z pasiastymi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Prawda jest taka. Uda się wygrać z Jagiellonią, na meczu z Górnikiem będzie ponad 15 tys. Czyli wrócimy do normalności. Są wyniki, są kibice
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Czyli jak będą wyniki to będą kibice sukcesu a wtedy wróci normalność?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Szanuj wszyskich...
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Normalność będzie wtedy gdy ''kibic'' Wisły będzie chodził na mecze bez względu na to jakie są wyniki
Griszka - Szanuję wszystkich |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Oczywiście nikt nikogo nie zmusza do chodzenia. Sam zastanawialem sie czy kupowac karnet, bo zaczalem nowa prace, mam sporo wyjazdow i wiem, ze np. Na mecz z Gornikiem nie dam rady przyjsc,bo standardowo musieli wjebac nas na piątek 20.30. Ale mimo to, tak sobie bede organizowac czas zeby na reszcie spotkan sie pojawic i ostatecznie karnet zakupilem, |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Szanujcie swoich Braci po szalu. Wszyscy jesteśmy kibicami Wisły. Napisałeś palikot, że kibiców to ma Wisła 9-10 tys a reszta to sympatycy. To ja bym się Ciebie zapytał czy kibicami są ci, którzy nie jeżdżą na wyjazdy? Bo właśnie z tych 9-10 tys jakieś 7-8 tys ma wyjebane na mecze wyjazdowe. I to są dla Ciebie nadal kibice a nie sympatycy?
Nie szukajcie powodów do dzielenia się, po co to komu? Po co ustalać takie coś czy jak mam 2 lub 5 meczów zaliczonych to już mogę się nazwać kibicem? Nazywajmy rzeczy po imieniu a nie twórzmy jakiejś nowomowy. Jak ktoś chodzi na 2 mecze a mógłby na więcej to jest kibicem Wisły ale jest nygusem i tyle. Ale nie o to tu chodzi żeby kogoś wyzywać tylko o to żeby właśnie tych "nie kibiców" czy też "kibiców sukcesu" jakoś nakłonić na częstsze wizyty na Reymonta. To osądzanie innych i ubliżanie im nic nie da, to jest negatywne działanie, a tu potrzeba pozytywów żeby była atmosfera, klimat na Wiśle. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
100% poparcia. Mecz z Górnikiem prawie za 3 tyg. Bardzo fajnie byłoby gdyby pojawiło się na nim 15 tys. To optymalna, ale realna dla nas liczba. Pewnie pojawią się goście. Bardzo mocna ekipa wyjazdowa. Wg mnie jedna z lepszych. Górnika w Gdańsku 750. Nikt nie ma wątpliwości chyba, że u nas pojawią się w konkretnej liczbie.
Ostatnio edytowane przez Mati_ : 22.03.2015 o godz. 23:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dlatego jak tylko rozpoczine sie sprzedaz - postarajcie sie jak najszybciej kupic bilet. Im szybciej schodza bilety tym to nakreca sprzedaz. Jesli dzieki temu 100 niezdecydowanych osob kupi bilet wczesniej, to juz sie bedzie oplacac.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
nasz sektor gości na meczu z Górnikiem może być zamknięty. Mam nadzieję jednak, że tak nie będzie...Górnik to bardzo dobra ekipa wyjazdowa, mecz bez nich to będzie tylko piknik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|