The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2015, 13:01
fialo napisał(a):Wyświetl post
90% wyborców Kukiza nie ma zielonego pojęcia czym są JOWy
he, he , chyba pierwszy raz zgadzam się z fialo
Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 11.05.2015, 13:19
FraMat napisał(a):Wyświetl post
No nie... Kukiz za zasługi jako dodatkowy kandydat.
Wystąpi przeciwko połączonym siłom Komorowskiego i Dudy.

...
Co też niektórzy mają w głowach
gościu to było pytanie, bo nie orientuje się w tych przepisach i ustawach to raz, dwa zignoruj mnie i nigdy nie odpowiadaj na moje pytania bo Twój zmysł do hejtowania przerasta nawet 13 letniego płaczka
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 11.05.2015, 13:19
fialo napisał(a):Wyświetl post
90% wyborców Kukiza nie ma zielonego pojęcia czym są JOWy
dokładnie, a 50% z nich przedwczoraj dostało dowody z urzędu
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 11.05.2015, 13:20
Koledzy ale w glosowaniu na Kukiza nie tylko o JOW-y chodzi....
Tutaj chodzi tez o calkowity przewrot systemu... a dobitniej to na wyjebanie tych wszystkich partyjniakow którzy przez 25 lat przewijają się w dziesiątkach partii ,zmieniając swoje poglay z tysiąc razy....

PS. A i jeszcze do kolegow którzy wysmiewaja a wręcz szydza z tych co głosowali na Kukiza...
Koledzy jestem już człowiek starszym, mam zone i 6 letnie dziecko a dowodu nie odebrałem wcale wczoraj...a oprócz mnie zaglosowalo na niego jeszcze 3 mln innych ludzi...
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 11.05.2015, 13:21
Najważniejsze żebyśmy 24 maja powiedzieli "no i po bulu".
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 11.05.2015, 13:27
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Tutaj chodzi tez o calkowity przewrot systemu... a dobitniej to na wyjebanie tych wszystkich partyjniakow którzy przez 25 lat przewijają się w dziesiątkach partii ,zmieniając swoje poglay z tysiąc razy....
Jasne, a rozumiem, ze teraz ci od Kukiza zakładając, ze dostaną się do parlamentu na jesieni to nie będą partyjniakami tylko jego apostołami i do śmierci nie zmienią partii. Trochę to zbyt naiwne jak na swój wiek, który przedstawiłeś, bo taki tekst bardziej pasowałby do jakiegoś 18 latka, który za dużo z życia nie widział jeszcze lub jakiegoś anarchisty, który całe państwo najchetniej wy.....ł by w kosmos.
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 11.05.2015, 13:33
Najlepiej zostawić jak jest i co wybory zmiana z PO na PIS i z PIS na PO...
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 11.05.2015, 13:34
Ale jaja. Może być jeszcze tak, że w II turze Duda i Kukiz )

Wtedy trochę odetchnę i z czystym sercem zagłosuję na Kukiza.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 11.05.2015, 13:35
jak już to nikt nie naśmiewa się z wyborców Kukiza , tak dla porządku

Pablo84 jakim cudem ?
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 11.05.2015, 13:39
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Jasne, a rozumiem, ze teraz ci od Kukiza zakładając, ze dostaną się do parlamentu na jesieni to nie będą partyjniakami tylko jego apostołami i do śmierci nie zmienią partii. Trochę to zbyt naiwne jak na swój wiek, który przedstawiłeś, bo taki tekst bardziej pasowałby do jakiegoś 18 latka, który za dużo z życia nie widział jeszcze lub jakiegoś anarchisty, który całe państwo najchetniej wy.....ł by w kosmos.
Nie nie nie...
Watpie aby Kukiz chciał się otaczaczac ludzmi którzy w tej polityce kwtina cale lata i tylko zmieniają tam gdzie cos zawieje...
Mi raczej chodzilo o partyjniakow którzy już byli wszędzie gdzie się dalo...
Oczywscie ze jak Kukiz zalozy partie to i jego ludzie zostaną partyjniakami tylko licze ze będą to ludzie z nowa jakoscia a nie "starzy i obeznani"...
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 11.05.2015, 13:39
http://fakty.interia.pl/raporty/rapo...-d,nId,1731368

To trochę myślenie życzeniowe, ale kto wie...

Te syczenie Kraśk, Gagułów, Lisów, Tada czy Niesiołowskichl itp to symfonia dla moich uszu . Tak właśnie się kończy zaklinanie rzeczywistości i arogancja.
Mam nadzieję, że wypowie się zaniedługo Kuczyński- mój ulubieniec jeśli chodzi o wylewanie jadu.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 11.05.2015 o godz. 13:41.

Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 11.05.2015, 13:50
czy na sali jest lekarz ?

Prezydent Bronisław Komorowski realizuje poranną obietnicę w sprawie otwarcia drogi do jednomandatowych okręgów wyborczych. Jutro skieruje do Sejmu projekt nowelizacji konstytucji, która umożliwi wprowadzenie JOW-ów. Szefowa biura prasowego prezydenta Joanna Trzaska-Wieczorek powiedziała IAR, że prezydencki projekt usuwa barierę prawną, która uniemożliwia wprowadzenie jednomandatowych okręgów wyborczych w wyborach do Sejmu.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.05.2015, 13:53
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
czy na sali jest lekarz ?

Prezydent Bronisław Komorowski realizuje poranną obietnicę w sprawie otwarcia drogi do jednomandatowych okręgów wyborczych. Jutro skieruje do Sejmu projekt nowelizacji konstytucji, która umożliwi wprowadzenie JOW-ów. Szefowa biura prasowego prezydenta Joanna Trzaska-Wieczorek powiedziała IAR, że prezydencki projekt usuwa barierę prawną, która uniemożliwia wprowadzenie jednomandatowych okręgów wyborczych w wyborach do Sejmu.
Oni nie widzą, że przez takie działania jeszcze pogarszają swoją sytuację?

W sumie dobrze.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 11.05.2015, 13:54
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Koledzy ale w glosowaniu na Kukiza nie tylko o JOW-y chodzi....

PS. A i jeszcze do kolegow którzy wysmiewaja a wręcz szydza z tych co głosowali na Kukiza...
Koledzy jestem już człowiek starszym, mam zone i 6 letnie dziecko a dowodu nie odebrałem wcale wczoraj...a oprócz mnie zaglosowalo na niego jeszcze 3 mln innych ludzi...
Mnie osobiscie najbardziej IRYTUJE Czarnecki. Ten facet byl juz wszedzie ! Glos na kukiza byl czytsa przyjemnoscia!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 11.05.2015, 13:57
Coglin napisał(a):Wyświetl post

W sumie dobrze.
jak usłyszałem rano o 9 bredzisława co majaczy powiedziałem to samo , więcej i jeszcze więcej , jutro zniesie wiek emerytalny do 50 lat , i odda kasę z ofe, a na dokładkę do szkoły dzieci pójdą w wieku ośmiu lat ( tutaj jak się zorientuje w środę cofnie jednak do siedmiu)

Pan Jotka "Mnie osobiscie najbardziej IRYTUJE Czarnecki."

masz pomysł jak go odstrzelić albo oddać komorowi ?

kuba.j.g. "Wyborcy Kukiza o tym wiedza a wyborcy Dudy jeszcze sie nie zorientowali."

no , mózgi polityczne już to wiedzą , a Kukiz polityk ogarnia cztery kroki naprzód, na dzisjaj Kukiz polityk to przedszkole i to najmłodsza grupa
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 11.05.2015 o godz. 14:04.
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.05.2015, 14:00
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post

To po kiego glosujesz na Dude i za nim agitujesz? Pewnie dlatego ze chodzi ci o zmiany tak? Chcesz zmiany na stanowisku prezydenta a potem chcesz zmiany partii u wladzy tak? No to grasz na alibi bo wiemy doskonale, ze i PO i PiS to partyjniactwo przede wszystkim. W zwiazku z tym twoje propozycje zmian sa cholernie plytkie a zwolennicy Kukiza chca zmian radykalnych, duzo glebszych niz to co proponuje PiS z Kaczynskim na tylnej kanapie i Duda pod zyrandolem...to zwykla kosmetyka ktora nie daje zadnych nadzieji na konkretne zmiany. Wyborcy Kukiza o tym wiedza a wyborcy Dudy jeszcze sie nie zorientowali.
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 11.05.2015, 14:07
kuba.j.g. napisał(a):Wyświetl post
(...)
Mógłbyś mi odpisać w jakim sensie napisałeś te "szkoda słów" ?

Byłeś na tym spotkaniu i jak?
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 11.05.2015 o godz. 15:04.

Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 11.05.2015, 14:27
Coglin napisał(a):Wyświetl post
Troche odkrywaja karty, natomiast wiedzą co robią.

Z pozoru wydaje się to glupie ale teraz trzeba jak najszybciej starać się o glosy niezdcydowanych czyli 'Kukizowców'. Co więcej, trzeba zdobyć je przed Dudą. Przecież żelazny elektorat i tak będzie na nich glosował (nieważne co glupiego zrobia czy powiedzą), a pozostała częśc i tak pojdzie znów głosować by być przeciw PiS (Ci są ludzie nie chcą by znów Jarek dorwał się do władzy).

Także jesli nie przekonac do siebie, próbować zniechęcić do pojscia na wybory, udowadniając jaki to jest cyrk i festiwal chorągwii.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 11.05.2015, 14:44
Te JOWy to obecnie nie tylko symbol walki o elektorat Kukiza, ale też wielka, może nawet niepowtarzalna, okazja dla PO i PiS. No bo kiedy indziej będą mieli taką szansę by przepchnąć katastrofalną zmianę, dzięki której zredukują scenę polityczną do dwóch partii, przy minimalnym sprzeciwie społecznym? W sumie to, jak zakończy się ta zabawa z JOWami, interesuje mnie teraz bardziej niż wynik drugiej tury.
Odpowiedz cytując
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 11.05.2015, 14:53
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 11.05.2015, 15:09
Bronek zatrudnij go!
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 11.05.2015, 15:31
jova napisał(a):Wyświetl post
Te JOWy to obecnie nie tylko symbol walki o elektorat Kukiza, ale też wielka, może nawet niepowtarzalna, okazja dla PO i PiS. No bo kiedy indziej będą mieli taką szansę by przepchnąć katastrofalną zmianę, dzięki której zredukują scenę polityczną do dwóch partii, przy minimalnym sprzeciwie społecznym? W sumie to, jak zakończy się ta zabawa z JOWami, interesuje mnie teraz bardziej niż wynik drugiej tury.
Korwin udowodnił Kukizowi, że nie ma zielonego pojęcia o czym w ogóle mówi. Nie zmienia to faktu, że Mikke zachował się jak świnia. Myślę, że czekał specjalnie na taką okazję, żeby wyprowadzić cios publicznie i nie wyjaśnił delikatnie Kukizowi na osobności, że jest ignorantem w pewnych sprawach. Trafił w punkt ale zadał cios poniżej pasa.
Ostatnio edytowane przez Barti : 11.05.2015 o godz. 22:14.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 11.05.2015, 16:00
http://wmeritum.pl/wybory-w-korei-po...drugiej-turze/

Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 11.05.2015, 18:44
kuba.j.g. napisał(a):Wyświetl post
To po kiego glosujesz na Dude i za nim agitujesz? Pewnie dlatego ze chodzi ci o zmiany tak? Chcesz zmiany na stanowisku prezydenta a potem chcesz zmiany partii u wladzy tak? No to grasz na alibi bo wiemy doskonale, ze i PO i PiS to partyjniactwo przede wszystkim. W zwiazku z tym twoje propozycje zmian sa cholernie plytkie a zwolennicy Kukiza chca zmian radykalnych, duzo glebszych niz to co proponuje PiS z Kaczynskim na tylnej kanapie i Duda pod zyrandolem...to zwykla kosmetyka ktora nie daje zadnych nadzieji na konkretne zmiany. Wyborcy Kukiza o tym wiedza a wyborcy Dudy jeszcze sie nie zorientowali.
E poważnie takie masz rozeznanie co chcą zwolennicy Kukiza ? Tylko którzy, ci co dawniej w dużej masie głosowali na PO 26 %), palikociarze czy też ci co głosowali na niego zamiast na Ogórek, bo chyba nie powiesz, że komuchy nagle zniknęły.
Objaśnij więc nam słabo zorientowanym jaki program gospodarczy i światopoglądowy z takim bagażem lewicowym będzie realizował Kukiz ? Rozumiem, ze liczysz, ze razem z JKM stworzą prawicowo - lewicowy program z JOW-ami i będzie ho, ho, ho. Jest już po wyborach (dla Kukiza), ochłoń więc i nie podniecaj się tam bardzo bo narazie nie jesteś w stanie odpowiedzieć na wyżej przedstawione pytania.
Samym śpiewaniem można pociągnąć przez kilka miesięcy nawet wśród młodzieży, która w większości żyje na garnuszku rodziców (przekrój wieku 18 - 29 lat).
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 11.05.2015 o godz. 18:46.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 11.05.2015, 19:29
Prawie 111 tysięcy debili / sfałszowanych kart do głosowania.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 11.05.2015, 19:37
Dosyć niski wynik głosów nieważnych.

Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 11.05.2015, 21:01
końcowy wynik 1% bez jednej setnej dla Dudy
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 11.05.2015, 21:49
Skopiowałem wyniki powyższej ankiety żeby czasem nie przepadły. Czekam na nową, ciekawe jak głosy z Kukiza, Mikkego i reszty się rozłożą.

Bronisław Komorowski 25 7,58%
Andrzej Duda 85 25,76%
Janusz Korwin-Mikke 85 25,76%
Magdalena Ogórek 9 2,73%
Adam Jarubas 2 0,61%
Marian Kowalski 25 7,58%
Janusz Palikot 5 1,52%
Grzegorz Braun 8 2,42%
Jacek Wilk 3 0,91%
Paweł Kukiz 83 25,15%
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 11.05.2015, 22:01
Warto dowiedzieć się o tych magicznych JOW-ach, o których tak głośno ostatnio, okazuje się, ze w Wielkiej Brytanii ludzie mają dość i chcą odejść od okręgów jednomandatowych:

http://wpolityce.pl/polityka/244120-...e-w-demokracje
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów