The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu?
Tak 433 41,88%
Nie 250 24,18%
Pożyjemy, zobaczymy 351 33,95%
Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2010, 01:06
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Nie licytuje tylko chce zebys zamieszczal info obiektywne , nie lubisz Skorzy Twoja brocha, ale nie zaklamuj samego siebie.. a nie podawaj wscibsko "+ Arka i Belchatow" zapominajac o Henrym i jego Koronie, odpadnieciu z PP i zajeciu .. 2 miejsca , na dzis dzien
chocbys nie wiem jak sie uparl to druzyna (druzyna Wisly) jest rozliczana za koncowy wynik... nie za wygranie z Legia czy Amika (takie wygrane moga byc sukcesem dla Odry czy Piasta.. ale dla Wisly priorytetem rok w rok jest Mistrzostwo Polski..)

to w tym superpucharze Lewandowski pomogl sobie reka po czym strzelil gola? chyba w tym.. ale nie wazne, niech bedzie i superpuchar.. ale to taki drugi puchar ekstraklasy ala sparing
Naprawdę nie widzisz postępu w jakości gry w porówaniu z tym co było? Ja nie mówię że drużyna nie zwalniała Skorży, ale jeśli nawet to są sprytni bo nie zaczeli dobrze grać jak się go pozbyli, a idą powoli w lepszym kierunku.

Jestem wdzięczny Skorży za jego mistrzostwa ale uważam, że gdzieś się gość pogubił w tym wszystkim, tak po porażce z Totenhamem. Otaczał się nieodpowiednimi ludźmi, to on ich sobie dobierał.

Na dzień dzisiejszy Kasperczak jakby uczył ich grać w piłkę na nowo, są jakieś przebłyski, nie ma wyniku.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
krakfilm
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 15.05.2010, 01:30
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Nie licytuje tylko chce zebys zamieszczal info obiektywne , nie lubisz Skorzy Twoja brocha, ale nie zaklamuj samego siebie.. a nie podawaj wscibsko "+ Arka i Belchatow" zapominajac o Henrym i jego Koronie, odpadnieciu z PP i zajeciu .. 2 miejsca , na dzis dzien
chocbys nie wiem jak sie uparl to druzyna (druzyna Wisly) jest rozliczana za koncowy wynik... nie za wygranie z Legia czy Amika (takie wygrane moga byc sukcesem dla Odry czy Piasta.. ale dla Wisly priorytetem rok w rok jest Mistrzostwo Polski..)

to w tym superpucharze Lewandowski pomogl sobie reka po czym strzelil gola? chyba w tym.. ale nie wazne, niech bedzie i superpuchar.. ale to taki drugi puchar ekstraklasy ala sparing

Kolego, czytaj dwa razy zanim coś napiszesz, bo Twój komentarz jest wewnętrznie pozbawiony jakiejkolwiek logiki.

1. Nie napisałem o meczu w PP, tak jak przy Skorży nie napisałem o największej międzynarodowej kompromitacji polskiej piłki w ostatnich kilkunastu latach, która zawsze będzie wiązana z dwoma nazwami: Levadia i Skorża. Też jestem wdzięczny trenerowi za 2 mistrzostwa (i mecz z Beitarem), ale takie wyniki dało już nam wielu, a takich klęsk jak Maciej to nikt - reguralne baty w meczach z Lechem, Legią (we weszystkich rozgrywkach) i w poprzedniej rundzie z Cracovią.

2. Z jednej strony mówisz, że najważniejsze są wyniki, a z drugiej usprawiedliwiasz Skorże z porażki w finale SPP, bo "Lewandowski pomogl sobie reka".
Już zapomniałeś o ostatniej kolejce? Idąc Twoim tokiem rozumowania, trenera Kasperczaka nie można za nic winić, bo były, nieporównywalne z tą ręką Lewego, absurdalne, kuriozalne skandale sędziowksie (dwie czerwienie dla Lechitów, karny dla Ruchu, gol dla Wisły, gra nie-fair Lewandowskiego). Tym samym własną wypowiedzią sobie zaprzeczasz, bo mi zarzucasz coś, z czym sam się zgadzasz.

Na koniec chciałem napisać, że ja w swoim komentarzu zapisałem tylko liczby i wyniki sportowe, i żadnego trenera nie skrytykowałem
Ostatnio edytowane przez krakfilm : 15.05.2010 o godz. 01:33.
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 15.05.2010, 08:12
Fakt, Cupiał nie sypie tak kasą jak dawniej i może zapał już nie ten. Ale paradoksalnie, jak nie zdobędziemy mistrzostwa, to może wyjść to nam na dobre. Cupiał jest bowiem człowiekiem cholernie ambitnym i nie znosi porażek. Nadzieja w tym, że ta jego ambicja została mocno podrażniona, bo gołym okiem widać, że Amika organizacyjnie nas prześcignęła. I nie wierzę, że Cupiał też tego nie widzi. Dlatego mam nadzieję, że zostawi Heńka, stworzy w końcu profesjonalne struktury w klubie i da jakąś kasę na transfery. Sądzę, że przy na prawdę mądrych transferach, 2 mln euro spokojnie by wystarczyło, pod warunkiem, że nie żegnamy się z Marcelo i Alvarezem.
damians
Member

Od: 05.2010

Stary 15.05.2010, 08:52
Morgenes, nasza wizja jest podobna. Jeżeli Henryk pozostanie na stanowisku, może iść tylko ku lepszemu. Mimo wszystko, nasi piłkarze zaczęli grać, a nie rzucać 50-metrowe podania do napastników. Taka porażka może spowodować pozytywną reakcję, jak mawia klasyk, napakować naszych przed zmaganiami w Lidze Europa i Mistrzostwami Polski 2010/2011. Poza tym włodarze, gdy zauważą, że polityka darmowych graczy się nie sprawdza, powinni sięgnąć głębiej do kieszeni.

Uważam pozostawienie Kasperczaka na stanowisku trenera za jedyne rozsądne zachowanie w obliczu porażki z Amicą w walce o mistrzostwo.
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 15.05.2010, 09:10
Henryk Kasperczak jak najbardziej powinien zostać, bo jest to bardzo dobry trener jak wszyscy wiemy i nie raz to pokazał. Ma na pewno jakąś wizję tej drużyny, która będzie grać w następnym sezonie. Jak dla mnie miejsce Alvareza mógłby zająć młody Burliga. Młody, amibitny i co najważniejsze perspektywiczny zawodnik (no i Polak !), który mógłby stać się w przyszłości świetnym piłkarzem, pokroju nawet reprezentanta Polski. Co do Marcelo wydaje mi się, że jego transfer jest raczej nie unikniony. Następca? Marzy mi się Sadlok z Ruchu Chorzow. Głowacki to też nie jest ten sam Głowacki sprzed kilku sezonów. Mógłby wrócić ostatecznie Kowalski z Piasta. No i niestety Wisła nie ma napastnika. Nie trzeba daleko szukać - Micanski z Zagłębia.

W ostatnich okienkach transferowych niestety zobaczyliśmy nieporadność naszego zarządu. Boję się również tego, że kilku piłkarzy może nam sprzątnąć Amica, bo jeśli zdobędą Mistrzostwo to tacy zawodnicy chcieliby zagrać w eliminacjach do Ligi Mistrzów.
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 15.05.2010, 09:55
No no Billy jak przeprowadzimy zmiany jakie proponujesz to 8 miejsce z 2007 będzie marzeniem.
Za Alvareza Burliga,za Marcelo Kowalski i za Brożka Micanski-pewnie,że tak...
A poza tym to temat o Kasperczaku-przegranym od paru sezonów trenerze,chyba,że Amica dzisiaj się potknie,w co nie wierzę patrząc na atmosferę medialną wokół Amici.
Tylko Wisła!
willow
a.k.a. morgenes

Stary 15.05.2010, 10:01
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
No no Billy jak przeprowadzimy zmiany jakie proponujesz to 8 miejsce z 2007 będzie marzeniem.
Za Alvareza Burliga,za Marcelo Kowalski i za Brożka Micanski-pewnie,że tak...
A poza tym to temat o Kasperczaku-przegranym od paru sezonów trenerze,chyba,że Amica dzisiaj się potknie,w co nie wierzę patrząc na atmosferę medialną wokół Amici.
Rozumiem, że stwierdzenie "przegrany od paru sezonów" odnosisz do... no właśnie. Do czego? Do Górnika Zabrze? Jeśli tak, to policz, ile zdobył punktów z Górnikiem w rundzie wiosennej. Górnik był praktycznie nie do uratowania. Poza tym opcja z uznanym trenerem z zagranicy raczej odpada ze względu na koszty. Dlatego pytam raz jeszcze: kogo chciałbyś za Kasperczaka?

Żeby była jasność: ja też nie uważam Kasperczaka za trenerski geniusz. Ale nie uprawiajmy tutaj since fiction, tylko stąpajmy po ziemi. Na chwilę obecną nie widzę alternatywy.
Billy
Senior Member

Stary 15.05.2010, 10:07
morgenes napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że stwierdzenie "przegrany od paru sezonów" odnosisz do... no właśnie. Do czego? Do Górnika Zabrze? Jeśli tak, to policz, ile zdobył punktów z Górnikiem w rundzie wiosennej. Górnik był praktycznie nie do uratowania. Poza tym opcja z uznanym trenerem z zagranicy raczej odpada ze względu na koszty. Dlatego pytam raz jeszcze: kogo chciałbyś za Kasperczaka?

Żeby była jasność: ja też nie uważam Kasperczaka za trenerski geniusz. Ale nie uprawiajmy tutaj since fiction, tylko stąpajmy po ziemi. Na chwilę obecną nie widzę alternatywy.
Dokładnie, poza tym raczej w tym momencie nie stać nas innego, być może lepszego trenera. Jeżeli chodzi o polskich trenerów to Kasperczak wydaje się bardzo dobrym rozwiązaniem i nie ma sensu go zwalniać. Po przejęciu drużyny od Skorży coś jakby ruszyło, ale żeby przejść na dobre na właściwy tor to potrzeba troszkę czasu.
yoda79
Senior Member

Stary 15.05.2010, 10:13
morgenes napisał(a):Wyświetl post

Odpowiem Ci - polscy trenerzy z "najwyższej" półki (Kasperczak czy Skorża) nie gwarantują już nawet mistrza z dobrym składem w bardzo słabej lidze polskiej więc opcje widzę dwie:
1. Podpisać na dwa sezony kontrakt z zagranicznym trenerem(wspominany Schafer,wiadomo,że z naszym budżetem i ligą nie ściągniemy nikogo bardzo ważnego)-niech zmienia mentalność naszych pożal się Boże gwiazd
2. Trenerem mógłby zostać Moskal bądź Kulawik - Wiślacy z jakimś tam już doświadczeniem na trenerskiej ławce.
PS O wszystkim i tak zdecyduje Cupiał,który potrafi szokować (dla mnie szokiem bylo zatrudnienie Kasperczaka)
Tylko Wisła!
willow
a.k.a. morgenes

Stary 15.05.2010, 10:27
Yoda, skoro Skorża czy Kasperczak nie gwarantują mistrzostwa, to czego Ty oczekujesz od Kulawika czy Moskala? Kolejnego straconego sezonu? Kulawik czy Moskal mają być autorytetami dla naszych piłkarzy? Ta opcja równałaby się dalszej degrengoladzie naszej wiślackiej piłki... To byłby początek końca, o ile już nie jest.

Albo Kasperczak, albo doświadczony trener z zagranicy z udokumentowanymi sukcesami. Ale nie jakieś Bakera i tym podobne, które kosztem polskich drużyn chcą zaistnieć na międzynarodowej arenie, a pracę w Polsce traktują jako ciąg dalszy nauki...
yoda79
Senior Member

Stary 15.05.2010, 10:36
Czyli co nam Morgenes pozostało? Degrengolada...Chyba nie sądzisz,że jakiś znany i co najważniejsze dobry trener z zagranicy wybierze naszą biedną, słabą ligę? Jesteśmy w d... i tylko konkretne działania ze strony właciciela (=sypnięcie kasą na trenera) mogą nam pomóc wyjść z impasu. Wszystko zależy od Cupiała,my możemy tylko podywagować.
Tylko Wisła!
willow
a.k.a. morgenes

Stary 15.05.2010, 10:40
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Czyli co nam Morgenes pozostało? Degrengolada...Chyba nie sądzisz,że jakiś znany i co najważniejsze dobry trener z zagranicy wybierze naszą biedną, słabą ligę? Jesteśmy w d... i tylko konkretne działania ze strony właciciela (=sypnięcie kasą na trenera) mogą nam pomóc wyjść z impasu. Wszystko zależy od Cupiała,my możemy tylko podywagować.
No niestety tu masz rację. Dlatego właśnie piszę cały czas, że na chwilę obecną jesteśmy skazani na Kasperczaka. Chyba, że faktycznie Cupiał sypnie kasą na zagranicznego trenera, co na dobrą sprawę dawno już powinien zrobić.
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 15.05.2010, 10:50
Ja myślę, że Kasperczak to jest najmniejszy problem jaki ma Wisła. Co za problem dla Cupiała trenera zmienić ? Przecież to jak pstryknięcie w palce. Problem w tym, co dalej.
Cupiał nie chciał spełnić wymagań Schafera. Nie chciał profesjonalnego sztabu z zagranicy. Wolał Kasperczaka, który pracuje w prowizorce z pomocą samego Bahra.
Czyli chyba prosta logika, że kasy dokładac nie będzie.
QBAS
Senior Member

Stary 15.05.2010, 12:07
Nie uważam, żeby ten stary Niemiec był lepszy od starego Kasperczaka. Jeśli mamy zamienić trenera na Schaffera to ja już Kaspra wolę. Najlepiej byłoby wziąć np kogoś kto zrobił dobry wynik w niezłej lidze europejskiej. Jakiś czas temu mówiono o jakiś Holendrze..

Tylko, żeby cokolwiek zrobić, trzeba sypnąć groszem. Samo zmienienie trenera na 100% NIC nie da, więc grosz musiałby być większy i starczyć musiałoby też na zawodników. Ale czy Cupiał będzie miał taki gest..?
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 15.05.2010, 12:53
Areo napisał(a):Wyświetl post
Ten to może sobie potrenować jakąś drużynę więzienną. Jaja może miał, ale do kręcenia pod stolikiem....
Dlatego napisałam, że ktoś taki z jajami, a nie konkretnie on [by miał przyjść]. Poza tym, że się splamił korupcją to raczej w porządku człowiek, ale nie o nim w tym temacie.

Co do Skorży- lubię gościa, ale powinien znacznie więcej był osiągnąć z Wisłą. Fakt, że nie miał takiego komfortu pieniężnego jak pan Henio za pierwszym podejściem, mimo to pamięta się takie porażki jak: Superpuchar z Lechem, haniebna porażka z Levadią, odpadnięcie po walce z Tot. Londyn gdzie powinniśmy to wygrać, no i wreszcie porażki z tego sezonu z Lechem, Legią i Cracovią, również podczas pierwszego jego sezonu [najlepszego] nie sięgnęliśmy po PP, który również trzeba było po prostu zgarnąć.
Czegoś brakowało drużynie Skorży (wiem wiem- skuteczności), ale licytacja czy lepszy pan Maciek czy pan Henio jest bez sensu. Bo jeśli mówimy o Kasperczaku teraz- no to miał mało czasu żeby móc w pełni za tę drużynę odpowiadać. Jeśli z kolei będziemy brać pod uwagę pierwsze podejście do Wisły Henry'ego, to bez szans jest Skorża, bo nie miał komfortu finansowego (bądź co bądź, najbliżej LM i tak był... Engel, ale to inna historia).

Sama nie wiem, jak ocenić tą pracę Kasperczaka w tym sezonie- bo w końcu trener to jedno, ale po boisku biegają piłkarze... Czy go zmieniać, też pieron wie, bo patrząc na sprawy tylko piłkarskie, to mimo krótkiego czasu Wisła się poprawiła za jego kadencji.
Latem wolny będzie Ulatowski o czym już wspomniałam i nad tym można by pomyśleć.
Krakowska Wiślaczka!
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 15.05.2010, 13:08
Jeśli Cupiał zaraz po Levadii, przegranych derbach oraz wtopach z Legią i Amiką nie zwolnił Skorży, tylko dał mu kolejną szansę - to nie wyobrażam sobie, by teraz pozbył się Kasperczaka.

Byłem przeciwny zatrudnianiu Henia, ale trzeba przyznać że jest on cichym bohaterem tego sezonu. Uratował nam resztki tego, co się dało uratować. Pewne miejsce w europejskich pucharach, co pod wodzą Skorży było raczej niemożliwe.

Drużyna wyraźnie zaczęła grać bardziej ofensywnie, widać pomysł na grę i przynajmniej cień chęci po stronie kopaczy. To i tak sporo, biorąc pod uwagę sytuację, jaką nasz trener zastał po przyjściu na Reymonta.

Na chwilę obecnąw lidze polskiej nie ma lepszego kandydata na to stanowisko. Ulatowski to Skorża-bis, mi bardziej podoba się Probierz, ale to też niewiadoma.

Chyba, że Cupiał nagle postanawia zrobić kolejną ofensywę transferową i wydać 4-5 mln €. Wtedy można pomyśleć o solidnym fachowcu z zagranicy. Ale to mrzonki. W warunkach low-costowych, w jakich się znajdujemy Kasperczak jest właściwym człowiekiem na właściwym miejscu.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 15.05.2010, 13:43
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Pewne miejsce w europejskich pucharach, co pod wodzą Skorży było raczej niemożliwe.
Skorża to raczej stracił autorytet u kopaczy
młody z brzuszkiem bez kariery piłkarskiej, ciężko takiemu

do tego sam chciał ogarnąć politykę transferową

zmiana teraz nic nie da, bo nie ma czego/kogo trenować

Ulatowski to Skorża-bis, mi bardziej podoba się Probierz, ale to też niewiadoma.
ja bym tak nie generalizował, wszytsko zależy od tego czy bedą potrafili wysunąć wnioski z porażek

Chyba, że Cupiał nagle postanawia zrobić kolejną ofensywę transferową i wydać 4-5 mln €. Wtedy można pomyśleć o solidnym fachowcu z zagranicy. Ale to mrzonki. W warunkach low-costowych, w jakich się znajdujemy Kasperczak jest właściwym człowiekiem na właściwym miejscu.
co na po wydaniu mylionów kiedy fundamentu klubu są słabe
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 15.05.2010 o godz. 13:46.
willow
a.k.a. morgenes

Stary 15.05.2010, 17:05
Tak sobie właśnie uświadomiłem... do klubu wracają Kapka i Basałaj, a oni Kasperczaka przecież nie cierpią... czyżby odejście naszego trenejro było faktycznie przesądzone?
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Od: 03.2003

Stary 15.05.2010, 18:17
Mam nadzieję, że Kasperczak zostanie w Wiśle
orm
Senior Member

Stary 15.05.2010, 18:22
Z tego co było mówione przy zatrudnianiu Kasperczaka to umowa była jasna: jeśli zdobędzie mistrzostwo to zostaje. Do tej pory Cupiał był w takich sprawach konsekwentny i chyba pożegnamy trenera.
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 15.05.2010, 18:28
Jakoś sobie nie wyobrażam współpracy Basałaja i Henia. Daje nie więcej niż 20%, że zostanie.
bartekd16
Member

Od: 08.2009

Stary 15.05.2010, 18:36
Chyba było mówione że musi min wywalczyć awans do pucharów
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 15.05.2010, 18:37
Prawda taka, że cztery ostatnie mecze i tylko jedno zwycięstwo z najsłabszą Legia w histori, którą ostatnio leje każdy.
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 15.05.2010, 18:40
Wit.Ek. napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję, że Kasperczak zostanie w Wiśle
a ja mam nadzieje ze nie zostaje,bo praktycznie nie zmienil nic w grze Wisły po odejsciu Skorzy, gralismy pyte w wiekszosci meczow ,pilkarze nei zlapali formy przy jego treningach,pozatym to trener juz doswiadczony i jak sadze wypalony ,trzeba kogos na dorobku ,kogos jak Petrescu,ale co zrobi Cupial kto to moze wiedziec
przemek1902
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 15.05.2010, 19:13
Raczej Kasperczak zostanie rozliczony, Cupiał słowa dotrzyma. Nikt inny nie zostanie trenerem jak Rafał Ulatowski.. Wątpię w zagraniczną kandydaturę, no a w polskiej lidze nikogo innego na to miejsce nie widze. Jak każdy wie, trwa obecnie "rozbiórka" GKS Bełchatów, więc może by Nowaka i Cetnarskiego treneiro wziął ze sobą?

Innego scenariusza nie biore pod uwage. Oczywiście to czysta hipotetyka.
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 15.05.2010, 19:27
Cupiał chciał Henia wypieprzyć na zbity pysk za to co mu odwalał z tym sądem. Widział to tak: "albo mi ratuje gość mistrza i się cieszę, a w razie jak nie, to go wywalę dla satysfakcji"
puma_84
Member

Od: 06.2006

Stary 15.05.2010, 19:50
pan Kasperczak powinien podać się do dymisji, słowo przepraszam użyte wielokrotnie utwierdza mnie w przekonaniu że bierze on z całą słusznością winę na siebie, prawda - dostajemy z outisderami - gramy padake która odbije nam się w przyszłym sezonie, oby nie tak jak Górnikowi. pan Kasperczak zamiast zrobić zmiany w kluczowych momentach siedział dziwnie zawieszony ( mecz z rywalką oraz mecz z Odrą - aż się prosiło o zmiane - nie ma świetego Mikołaja nigdzie ) jak dla mnie karygodne - krzyżyk na droge
*Michael*
Senior Member

Stary 15.05.2010, 19:58
przemek1902 napisał(a):Wyświetl post
Raczej Kasperczak zostanie rozliczony, Cupiał słowa dotrzyma. Nikt inny nie zostanie trenerem jak Rafał Ulatowski.. Wątpię w zagraniczną kandydaturę, no a w polskiej lidze nikogo innego na to miejsce nie widze. Jak każdy wie, trwa obecnie "rozbiórka" GKS Bełchatów, więc może by Nowaka i Cetnarskiego treneiro wziął ze sobą?

Innego scenariusza nie biore pod uwage. Oczywiście to czysta hipotetyka.

Tylko nie Ulatowski... jest słabym trenerem.

Jedyny kto za Kasperczaka to bym Widział W.Fornalika z Ruchu.

Ale wole żeby został Henio bo co za durnota, żeby zmieniać trenera po tym jak nie zdobył Mistrza po fatalnym początku rundy pod nadzorem Skorży.

Do tego doszły mecze praktycznie cały sezon na wyjeździe no i słabe przygotowanie do sezonu... i to wszystko teraz wyszło !!
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
lotnik
Member

Od: 05.2004

Stary 15.05.2010, 20:02
Henio zostaje w Krakowie .Dzieci do szkoły ręce precz od Henia .W pucharach będzie dobrze
dragon
Senior Member

Stary 15.05.2010, 20:12
Ja chcę żeby Kasperczak został na swoim stanowisku (i moim skromnym zdaniem zostanie). Z kilku powodów.

- jest dobrym trenerem z pomysłem na grę ofensywną
- gra ofensywna i wiele bramek to coś czego Wisła potrzebuje by zapełnić 30 tyś stadion
- ma olbrzymie doświadczenie
- dobrze rokuje na gry pucharowe i kompleksowe ułożenie drużyny przez cały okres przygotowawczy
- nie ma zbyt wielu powodów by go zwolnić
- nie ma alternatywnego trenera o podobnej renomie w zasięgu finansowym naszego klubu
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów