|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Spoko,asfalt bedzie, a moze jeszcze niech zrobia w ktoryms narozniku lądowisko dla tych spadochroniarzy co sa zawsze na fecie mistrzowskiej
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przecież K**** lepiej to żwirkiem jakiś wysypać niż wydu**** asfalt paranoja!!
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
[QUOTE=VanBasten;923778Stadionów podobnych do naszego jest w Angli bądź ile i nikt nie narzeka [/QUOTE]
Oczywiscie ze tak, z tym ze sa to wszystko projekty i konstrukcje z lat 2. urzedowania Churchilla. A niektore i z 1. W ciagu minionych 60 lat jednak trendy i mozliwosci konstrukcyjne sie zmienily. Trybuny D i przeciwna byly projektowane jako wolnostojace - dlatego to tak wyglada. Sa za szerokie. A o tym juz pisalem gdy lano pod D fundamenty. Teraz juz jest sztukowanie. Odnosnie kosztow - w budownictwie co tanie to drogie. PS. Zamiast asfaltu pewnie wyleja tartan. Tzn na sfalcie. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
To może zamiast murawy położyć asfalt na całym boisku?
Będzie jak na boiskach szkolnych. A piłkarze będą grali w trampkach. Obowiązkowo w białych koszukach i granatowych spodenkach. Drużyna gości będzie przepasana szarfami, tak, dla odróżnienia. A może stare szkolne boiska asfaltowe były inspiracją tego "wspaniałego" pomysłu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
a żeby iść po kosztach to niech jeszcze po drugiej stronie zamiast krzesełek ławki z desek zrobią dach eternitem z odzysku pokryją ,a na tym asfalcie stragany postawią
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mam nadzieje,że mi się to wszystko śni i zaraz się obudzę, bo już mnie brzuch boli ze śmiechu.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Oni chyba są kibicami Cracovii i po prostu mają z nas ubaw. Innaczej nie umiem tego wytłumaczyć. No chyba że to skrajny debilizm, ale z tym to już do białego domku..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten temat wszystko mówi http://www.gazetakrakowska.pl/krakow...iego,id,t.html
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Kraków: już za chwileczkę stadiony będą nam się pięknić
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...knic,id,t.html No, a w krakowskiej prasie pełen optymizm... Jakoś nikt nie wspomina o asfaltowym bublu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no wierzę że w obliczu tej tragedii panowie z TWSD i SKWK szybko połączą siły dogadają się i coś z tym zrobią bo to jest nie do pomyślenia to lepiej niech zostawią ziemi klub za własne pieniądze położy sobie sztuczną trawę przecież jak jest przygotowany teren pod to wszystkie warstwy i ubicie ziemi to kosztowa różnica pewno się zamyka w kilkudziesięciu tysiącach!!
ps. Ja jestem po prostu zdruzgotany zdałem wczoraj ostatni egzamin myślę wreszcie spokój i wakacje wypocznę sobie meczyk na R22 za niedługo a tu K**** coś takiego. Po prostu nie ogarniam tego bagna przecież majcher chyba sobie z nas jaja robi to jest jakieś jawne popier***** Powód: ps
Ostatnio edytowane przez pawelwislak : 30.06.2010 o godz. 12:36.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Sztuczna trawa to idealne rozwiązanie. Dbać zbytnio o taką nawierzchnię nie trzeba, a jest miękka i bezpieczna. Już o estetycznym wyglądzie nie wspomnę. Wyleją asfalt to powinna UEFA czy PZPN nie dopuścić tego obiektu do rozgrywek i na poważnie zająć tą farsą, pt. "modernizacja stadionu Wisły Kraków".
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Tak jak dużo osób narzeka na SKWK,to tak w tym momencie chyba wszyscy liczymy ze razem z TWSD storpeduja ten pomysł,bo to jest po prostu kpina jak skur....Jak nie to trzeba sie skrzyknac jak bedzie wiadomo kiedy zaczynaja to wylewac i to zablokowac...
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Dramat to są jakieś jaja, przeczytałem ten artykuł o tym asfalcie ale do jakoś nie może to do mnie dojść, czy to się dzieje naprawdę ? brak słów do określenia tej bezgranicznej głupoty i braku choćby najmniejszego profesjonalizmu.
![]()
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
...... BO TO MIASTO JEST NASZE !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
to nie jest tak ze SKWK powie i tak bedzie.. Majchrowski sie uparl i nic nie zmieni.. a SKWK caly czas nadzoruje budowe (tzn probuje bo duzo do powiedzenia w wielu kwestiach nie maja).. robi co moze.. juz nawet zapropnowali ze miedzy kibicami zrobi sie zbiorke i kupi specjalny material do zakrycia wystajacych wentylacji.. wystarczy zagladac na strone SKWK
skoro Majchrowski olewa wladze klubu.. to tym bardziej nie bedzie sie ze wszystkim zgadzal z SKWK PRZYPOMINAM ===> http://www.youtube.com/watch?v=j-asrNdZbdw wiec czego Wy oczekujecie... mam nadzieje ze WSZYSCY!! WSZYSCY KIBICE WISLY OBECNI NA STADIONIE PODCZAS OTWARCIA (JESLI TO NASTAPI) WYGWIZDA TEGO CHLOPA !! (zeby nie przycmilo kogos ze "oo jak fajnie, stadion mamy", i kij tam z nim, bylo minelo! - NIE MINELO I NIE MINIE!!) a nawet nie przy otwarciu, podczas KAZDEJ jego obecnosci na stadionie Wisly, to jest intruz!! nieproszony gosc!!!! zadnej taryfy ulgowej i niech nie wazy sie zasiadac w jakichs skyboxach itp..TRANSPARENTY, OKRZYKI, GWIZDY!! nie mozemy zapomniec tego co nam zrobil i co powiedzial!
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 30.06.2010 o godz. 12:54.
![]() ![]() |
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Offline |
|
Skrzyknąć się możesz, ale na budowę postronne osoby wejść nie mogą. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panie Darku O.!
Pomocy! Tu już nie ma czasu na interpelacje! Wjadą z walcami i będzie po sprawie! Błagam niech Pan coś wymyśli! Zablokować wjazd na stadion, wysypać asfalt z ciężarówek, poprzebijać opony w walcu czy nie wiem co... NIE MOŻNA DO TEGO DOPUŚCIĆ!!! ![]()
Nie spaceruj tędy
Nie wyciągaj ręki To się może skończyć źle [*] |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
SpoXsteR co tegwizdy dadzą? za ich pomocą zasiejemy trawe? Ten dureń ciśnie z nas beke porównując swój kurnik na kałuży do naszego dzieła autorstwa jego koleżki, wraz z całą bandą rządzącą naszym miastem. To jest moment krytyczny bo po dzisiejszym włączeniu newsa dot. tego zajebistego projektu ogarneło mnie w****ienie i niemoc zarazem. CHyba już lepiej będzie jeśli zagramy na Hutniku a wykonawca zrobi to jak należy.
Albo jesteśmy Wisła i każdy razem sie trzymamy i coś z tym robimy albo będą oczy boleć jak sie bedzie patrzeć z góry na takie gówno i co drugi nie ogarnięty w temacie bedzie narzekał na innych a sam nic nie zrobił..
Ostatnio edytowane przez Oxydrene : 30.06.2010 o godz. 13:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Może jeszcze ten asfalt na zielono olejną pomalują?
Matko Boska co za matoły zajmują się projektowaniem tego stadionu :/ Ten asfalt, to chyba będzie unikat na skalę światową. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
ej może to będzie po prostu taki mini tor F1? będą sobie jeździć w kółko... a na pitstop będą zjeżdżać przez okrąglaka...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Mowa o przyszlosci..za rok, dwa czy za 10 lat!! bez wzgledu na to czy dadza trawe czy nie, czy zamontuja telebimy, czy zrobia wiele innych potrzebnych rzeczy.. wyrzadzil nam wielka krzywde, nam wszystkim i takich rzeczy nie mozemy zapominac.. nigdy!!
mamy go przywitac oklaskami przy okazdej okazji albo milczec? bron Boze!!! wtedy to my wyjdziemy na ludzi bez charakteru..! przypominam ze rozchodzi sie o stadion.. za pol miliarda zlotych.. na nastepne i 30 lat.. to jedna z najwazniejszych jak nie najwazniejsza inwestycja Wisly w historii klubu, i niestety wykonana bardzo zle,!! takze z winy Majchrowskiego!! i nie mozna gosciowi odpuscic! Cytat:
zrobic , byle jak, byle jak najszybciej, kazac Wisle wylozyc 40 mln zl na wykonczenie D, kupic telebimy, notoryczne klamstwa z terminami oddania, teraz asfalt.. pisac mozna i pisac
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 30.06.2010 o godz. 13:08.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Stadion piłkarski połączony z torem cartingowym ;D
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Jedyne, co możemy zrobić, to nagłośnić sprawę w lokalnych mediach. Tylko jestem ciekaw, która gazeta zgodziłaby się wydrukować artykuł o tym bublu....
A co do Majchrowskiego: Czy Wy na prawdę uważacie, że to jego wina? ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|