The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.12.2014, 21:46
piotrex007 napisał(a):Wyświetl post
Coś koło 18 600, ale pewny nie jestem.
Gości na oko z 1300 zakładałem komplet
zakładałem ok 500 vipów- chyba nie było.
Także moje szacunki ilości sprzedaży ok.

No ale cóż, szacunek dla tych co bilety kupuli a nie mogli być na meczu.
Ostatnio edytowane przez palikot : 07.12.2014 o godz. 21:50.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 07.12.2014, 21:48
17 263 widzów wspierało Białą Gwiazdę. Biletów było sprzedanych 1400 więcej. Amici było 1800 (tzn miało być. ile bylo faktyczne nie wiem) czyli na stadionie ok 19 k
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 07.12.2014, 22:51
Babba napisał(a):Wyświetl post
Oficjalna podała,że było 17 263 widzów,no ale przecież tyle "wspierało Białą Gwiazdę"
W to są wliczeni kibice gości.

Foto z meczu z Legią (na ponad 1000 był bufor):
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 07.12.2014, 23:24
fugiel napisał(a):Wyświetl post
Heh Swoja drogą to nie wiedzialem, ze karnet na całą rundę na E kosztuje 205 ... :/ naprawde tak nisko upadliśmy? Dramat
To było od meczu z GKS. Czyli od chwili zakończenia bojkotu. Dodając Piasta, Lechię i Ruch wyszłoby jakieś 270.

Moje wyliczenia były w miarę poprawne. Nie wiem ile wyszło dokładnie Poznaniaków, wyglądało na jakieś 1500.
Odpowiedz cytując
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Od: 03.2003

Stary 08.12.2014, 07:05
Wit.Ek. napisał(a):Wyświetl post
Już wiadomo że maksymalne tempo sprzedaży biletów to 400 na godzinę od 17:00 do 17:30 sprzedano kolejne 200 dokładnie dwieście biletów. Sprzedano jak dotąd 6263 bilety.
Szacuję więc że licznik biletów zatrzyma sie na pięć tysięcy siedemset coś co oznacza 16 000 biletów + 1800 wg moich wyliczeń będzie 17 800 - 18 000 sprzedanych biletów
Na meczu było 17 263 osób a bilety kupiło 18 687 osób a licznik https://bilety.wisla.krakow.pl/impre...poznan,10.html pokazuje 5796

21 694 - 5 796 = 15 898 + 1 800 Lech = 17 698.

Ponieważ sprzedano 18 687 więc na sektorach nie objętych sprzedażą internetową (E11,E12, Skyboxy i VIP) było o 18 687 - 17 698 = 989 osób więcej niż na meczu z Łęczną.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.12.2014, 09:55
Frekwencja bardzo dobra jak na porę roku i to co serwują piłkarze. Prawie 19 tys. kupionych biletów (oczywiście z przyjezdnymi) to wynik jaki obecnie rzadko zdarza się na polskich stadionach.Dlatego prośba o skończenie z tymi inwektywami w stronę kibiców Wisły, które są tutaj wypisywane przy okazji każdego meczu przy tzw. "zachęcaniu" kupna biletów.

P.S. Odnośnie organizacji sprzedaży biletów przez klub. Nie jest tajemnicą dla osób rozgarniętych marketingowo, że przy okazji kilku podobnych spotkań w sezonie, trzeba uruchomić dodatkowe kasy, których obecnie nie ma. Raptem 10 kas na taki stadion to nieporozumienie. Wczoraj cała pierwszą połowę stało w kolejce do kas kilkaset osób chcących kupić bilet. Nie każdy może kupić bilet w przedsprzedaży (wypadki losowe). Stali tez turyści obcokrajowcy oraz kibice, którym w ostatniej chwili udało się wyrwać na mecz. Takich kas powinno być co najmniej drugie tyle, stolik+koputer podpiety do systemu.
Za granicą klub potrafi opóźnić mecz na skutek ogromnych korków i problemu z dotarciem na stadion swoich kibiców (a tak było w niedzielę). Wiśle podobno potrzeba pieniędzy, czas aby klub stał się bardziej dostępnych i przyjazny dla tych, którzy pojawią się z chęcią ogladnięcia meczu przy R22.
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.12.2014, 13:07
Do tego co napisał Gwiaździsty warto dodać liczbę widzów na pozostałych stadionach.
6 spotkań i łącznie 21580 widzów. Średnio 3596 osób - katastrofa. Więc u nas wygląda to całkiem dobrze. Co nie znaczy, że nie powinno być lepiej, zwłaszcza w naszej sytuacji finansowej.

Dodatkowo zastanawiam się czy ta różnica między tym ile sprzedali biletów, a ile osób wspiera Wisełkę to nie czasem liczba gości? Na wczoraj to by się mniej więcej zgadzało. Nie wiem jak to wyglądało w poprzednich meczach.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 08.12.2014, 13:10
Pyanie najważniejsze do osób kompetentnych - z klubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Czy frekwencja na amice pozwoliła nam na redukcję punktów ujemnych w przyszłym sezonie?
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 08.12.2014, 13:12
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Odnośnie organizacji sprzedaży biletów przez klub. Nie jest tajemnicą dla osób rozgarniętych marketingowo, że przy okazji kilku podobnych spotkań w sezonie, trzeba uruchomić dodatkowe kasy, których obecnie nie ma. Raptem 10 kas na taki stadion to nieporozumienie. Wczoraj cała pierwszą połowę stało w kolejce do kas kilkaset osób chcących kupić bilet. Nie każdy może kupić bilet w przedsprzedaży (wypadki losowe). Stali tez turyści obcokrajowcy oraz kibice, którym w ostatniej chwili udało się wyrwać na mecz. Takich kas powinno być co najmniej drugie tyle, stolik+koputer podpiety do systemu.
Ew. wydłużyć sprzedaż internetową (np. na Legi sprzedaż internetowa kończy się na godzinę przed meczem, a przynajmniej tak było 1-2 lata temu teraz jak wchodzę na ich portal biletowy to serwery padły, a w regulaminach nie ma) i umożliwić wyrabianie kart kibica przez internet (jest tak np. na Widzewie).

Za granicą klub potrafi opóźnić mecz na skutek ogromnych korków i problemu z dotarciem na stadion swoich kibiców (a tak było w niedzielę). Wiśle podobno potrzeba pieniędzy, czas aby klub stał się bardziej dostępnych i przyjazny dla tych, którzy pojawią się z chęcią ogladnięcia meczu przy R22.
W jakim kraju tak jest? Tutaj za dużo do powiedzenia mają stację telewizyjne żeby coś takiego wprowadzić.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 08.12.2014, 13:12
18500 biletów razy średnio 40 złotych ( z aczpy wziąłem-pewnie średnia mniejsza jest)nie daje kwoty 1 mln złotych...
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Stary 08.12.2014, 13:22
R33 napisał(a):Wyświetl post

W jakim kraju tak jest? Tutaj za dużo do powiedzenia mają stację telewizyjne żeby coś takiego wprowadzić.
Było tak kiedyś na Arsenalu. Z uwagi na korki i fakt, że przez to sporo kibiców nie dojechało mecz był opóźniony.
the future's uncertain
Odpowiedz cytując
wygladajacyzzachmury
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 08.12.2014, 16:43
Wczoraj cała pierwszą połowę stało w kolejce do kas kilkaset osób chcących k Nie każdy może kupić bilet w przedsprzedaży (wypadki losowe). Stali tez turyści obcokrajowcy oraz kibice, którym w ostatniej chwili udało się wyrwać na mecz.
odejmując od frekwencji karnety, pakiety, oba szkolne, loże, przyjezdnych itd (dokładne wyliczenia przedstawi witek ) wychodzi na to, że 1/3 osób kupujących bilety przychodzi w dniu meczu - czyli to nie są turyści + wypadki losowe.
w dni meczowe przed meczem bylem chyba pod połową stadionów w ekstraklasie i nigdzie nie ma tylu osób co u nas.
tak więc nie jest to wina klubu (który upchał 11 kas w miejscu zaprojektowanym przy budowie stadionu na 4) tylko osób, które mają ponad tydzień by kupić bilet na stadionie, tyle samo jak nie więcej przez internet a mimo to przychodzą zaraz przed meczem widząc że będą kolejki, bo są zawsze.
ja jak miałbym stać w kolejce, w chłodzie i w nerwach 2h to szybciej, przyjemniej i sprawniej załatwiłbym to przyjeżdżając z końca huty albo bieżanowa tramwajem w tygodniu (pomijam możliwość zakupu przez neta)
reasumując pretensje o kolejkę należy mieć tylko i wyłącznie do tych leniwych, niezorganizowanych osób, które wszystko zostawiają na ostatnią chwilę.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 08.12.2014, 17:03
Wit.Ek. napisał(a):Wyświetl post
Na meczu było 17 263 osób a bilety kupiło 18 687 osób a licznik https://bilety.wisla.krakow.pl/impre...poznan,10.html pokazuje 5796

21 694 - 5 796 = 15 898 + 1 800 Lech = 17 698.

Ponieważ sprzedano 18 687 więc na sektorach nie objętych sprzedażą internetową (E11,E12, Skyboxy i VIP) było o 18 687 - 17 698 = 989 osób więcej niż na meczu z Łęczną.
Wronek nie było 1800.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 08.12.2014, 20:57
Miał ktoś taką sytuacje, że kupował bilet przez internet przelew poszedł, a bilet faktycznie nie został nabity na kartę ? Nie przyszło też potwierdzenie...
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Stary 08.12.2014, 22:23
South napisał(a):Wyświetl post
Miał ktoś taką sytuacje, że kupował bilet przez internet przelew poszedł, a bilet faktycznie nie został nabity na kartę ? Nie przyszło też potwierdzenie...
Ja miałem taką sytuację. Kupiłem 2 bilety, płaciłem kartą, przekierowało mnie do banku aby potwierdzić płatność, wszystko było OK.
Wieczorem wchodzę na konto pocztowe, a tu wiszą emaile z PayU i z klubu, że transakcja została anulowana.
Kupiłem jeszcze raz, inne miejsca, tym razem już przeszło bez problemów. Nie wiem czy wina była po stronie systemu, czy też bank zajebał.
the future's uncertain
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 08.12.2014, 22:42
Problem w tym, że mi nie przyszły żadne maile o anulowaniu transakcji, nie zwróciłem tez uwagi na to że nie przyszło to potwierdzenie, więc w niedziele po prostu odbiłem się od bramek i musiałem kupić bilet stojąc w 40 minutowej kolejce. Wszedłem na koniec pierwszej połowy Pewnie teraz za ten pierwszy bilet nikt pieniędzy już mi nie zwróci.

Mam przestrogę żeby jednak sprawdzać i drukować sobie to potwierdzenie
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 08.12.2014, 22:55
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy wina była po stronie systemu, czy też bank zajebał.
OT/
Mam co jakiś czas podobny objaw w podobnym systemie - wydaje się być to cechą PayU. Jest dokładnie tak jak mówisz - mimo szybkiej płatności potwierdzenie do sklepu potrafi przyjsc kilka godzin po dokonaniu transakcji (zwyczajowo idzie 2-13 min) mimo że klient ma informacje o poprawnym przelewie. Na plus fakt że takie przypadki zdarzają sie bardzo sporadycznie.
Z tego co udalo mi się zaobserwować - karty visa wydaja sie nie mieć tej dolegliwości - wszystkie opóźnienia jakie miałem były płacone przez konta bankowe. Niestety statystycznie obserwacja jest mało miarodajna ale może się komuś przyda.

South napisał(a):Wyświetl post
Pewnie teraz za ten pierwszy bilet nikt pieniędzy już mi nie zwróci.
Moim zdaniem zwróci - w PayU nic mi nigdy nie zginelo, a jest jeden przycisk do zwrotu. Klikasz i pieniądze splywaja z powrotem.
Osobiście podrazyłbym temat.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 08.12.2014 o godz. 23:01.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Od: 03.2003

Stary 09.12.2014, 10:39
palikot napisał(a):Wyświetl post
Wronek nie było 1800.
1 800 to liczba sprzedanych biletów a nie faktycznych widzów.
Ja zawsze liczę liczbę sprzedanych biletów, liczbę pozostających do sprzedania lub liczbę sprzedanych w danym dniu.
Odpowiedz cytując
Babba
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 09.12.2014, 14:33
Ale Amicowcy zamówili 1800. Nie sprzedali ich wszystkich, lecz jakieś 1300.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 10.12.2014, 08:29
Babba napisał(a):Wyświetl post
Ale Amicowcy zamówili 1800. Nie sprzedali ich wszystkich, lecz jakieś 1300.
Amikowcy amikowcami, ale przekazali 300 biletów dla starozkannych i ci nie zdołali ich nawet zagospodarować.
Biadolimy że u nas 17000 tysięcy albo 15000 tymczasem u sąsiadki kryzys dekady. Na wyjazdach symboliczne liczby, w Kauflandzie średnio ok. 5000. Widać był odpływ i okazuję się kto pływa goły.
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 10.12.2014, 10:14
Jeszcze tylko tego brakuje żebyśmy patrzyli się na sąsiadkę...

Nie porównujmy się do nich, bo u nich była, jest i będzie żenada na trybunach. Niech spadają z ligi, niech na ich mecze przychodzi po 1000 ludzi, co nas to obchodzi?

My musimy trzymać fason i zapełniać stadion w 60%, wtedy to wizualnie i jakościowo będzie dobrze wyglądało. Bardzo liczę, że sytuacja po nowym roku się zmieni, kiedy Jankowskiego wesprze Gaszyński i klub zacznie się wydostawać z dołka przyciągając kibiców.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 10.12.2014, 10:28
Siemion napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze tylko tego brakuje żebyśmy patrzyli się na sąsiadkę...

Nie porównujmy się do nich, bo u nich była, jest i będzie żenada na trybunach. Niech spadają z ligi, niech na ich mecze przychodzi po 1000 ludzi, co nas to obchodzi?

My musimy trzymać fason i zapełniać stadion w 60%, wtedy to wizualnie i jakościowo będzie dobrze wyglądało. Bardzo liczę, że sytuacja po nowym roku się zmieni, kiedy Jankowskiego wesprze Gaszyński i klub zacznie się wydostawać z dołka przyciągając kibiców.
Ale kolega wyżej akurat w kontekście całej wypowiedzi dobrze pisze...
Ogolnie jakos w całej Polsce nastapil straszny odpływ kibicow ze stadionow i to samo tyczy się tej naszej zenujacej sąsiadki...
Porazajace sa tez liczby czy to Legiunii czy tez Amici...

Nie wiem na ile wiarygodne zrodlo...
http://www.12zawodnik.pl/rankingi/d:...:548807a662d78
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 10.12.2014 o godz. 10:42.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 10.12.2014, 11:34
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Moze na tyle ile przedstawienie odległosci Poznań-Kraków (helikopterem lecieli,że w lini prostej)...
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 10.12.2014, 13:14
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Amikowcy amikowcami, ale przekazali 300 biletów dla starozkannych i ci nie zdołali ich nawet zagospodarować.
Biadolimy że u nas 17000 tysięcy albo 15000 tymczasem u sąsiadki kryzys dekady. Na wyjazdach symboliczne liczby, w Kauflandzie średnio ok. 5000. Widać był odpływ i okazuję się kto pływa goły.
Nie no fantastyczny punkt odniesienia... już wole porównywać się do gówna... mniej śmierdzi...

Ogolnie jakos w całej Polsce nastapil straszny odpływ kibicow ze stadionow i to samo tyczy się tej naszej zenujacej sąsiadki...

To nie jest żadna wymówka! MY JESTEŚMY WISŁA KRAKÓW a nie jakieś leszcze. To my wyznaczamy trendy i jesteśmy najlepsi! WIĘC NAMI NIE MOGĄ RZĄDZIĆ ŻADNE TRENDY/MODY a w szczególności naszej wielce "czcigodnej" sąsiadki

ja mam tylko nadzieję, że na wiosnę zrobimy akcję kupowania karnetów i wykupimy ich przynajmniej 10 000 tak aby dać sygnał, że tu warto inwestować
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.12.2014 o godz. 13:20.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 10.12.2014, 18:01
palikot napisał(a):Wyświetl post
ja mam tylko nadzieję, że na wiosnę zrobimy akcję kupowania karnetów i wykupimy ich przynajmniej 10 000 tak aby dać sygnał, że tu warto inwestować
Ty tak na poważnie ? Chciałbym żeby tak było ale takim skrajnym optymistą nie jestem. Miłość, miłością ale ludziom także trzeba coś dać do ogladania zamiast tego gówna, na które muszą patrzeć bo kupili karnety. No chyba, że czekają nas na wiosnę emocje w grupie walczących o utrzymanie. Fanatyków ściągniesz max do 15 tys. , na więcej trzeba mieć co ogladać, a tutaj pomimo wzmacniania skłądu team Smudy gra coraz słabiej.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 11.12.2014, 11:37

Obrońcy nie potrzebowalem niemniej ciesze się , że ktos zechciał zrozumieć intencję mojego wpisu
Odnosze się do sąsiadki, bo oba kluby działają w tej samej przestrzeni terytorialnej, populacyjnej, ekonomicznej.Trudno porównywać frekwencję Wisły do Legii, gdzie obszar metropolii Warszawy ma ponad 2 mln mieszkańców czy do Bełchatowa, gdzie psy dupami szczekają. Frekwencja Amiki to frekwencja jednego miasta i jednego klubu i tez nie jest to zbyt wiarygodny punkt odniesienia.
Bezsprzecznie spada liczba widzów wszędzie poza Białymstokiem i jest kilka czynników na to wpływających.
Wbrew opinii ludzi nie ma na to wpływu cena biletu. Ta poza Warszawą jest w zasięgu widza. Gdybym miał uszeregować przyczyny takiej , anie innej sytuacji to na miejscu pierwszym umieściłbym efekt przejedzenia się nowościa stadionu. Kto miał btyć na stadionie już był, komu sie spodobało to został. Na drugim miejscu jest czynnik sportowy. Oglądam raczej mecze Wisły i ciężko mi powiedzieć jak gra Bełchatów, Legia, Piast, Jaga czy Lechia, ale w meczach Wisły z ww drużynami to raczej zęby bołąły od gry kopaczy. Ludzie widzą jak wiele dzieli nas od lepszych lig i może to im wystarczy za wytłumaczenie.
Trzecia przyczyna to efekt braku prestiżu w przychodzeniu ma mecz. Zanim napiszecie, że "macie w dupie kto przychodzi", że "licza się najwierniejsi" i inne truizmy to wyjaśnijmy sobie jedno. 5000 fanatyków nie wykarmi klubu. Obok nich musi przyjśc 5000-10000 ludzi chcących zapłacić po 50 pln za siedzenie, a nie 10 pln za stanie i śpiewanie.
Oni chca usiąść, popatrzyć na mecz, spotkać znanego piosenkarza, aktora, celebrytę. Powiedzieć, że się bylo w tym samym miejscu co oni. Tymczasem tego nie uświadczą na stadionie. Te trzy przyczyny skorelowane sa ze sobą i jak nie zadziałają po kolei to efekt będzie jaki jest.
Jest tez czwarty element, który jest niczym lont do beczki z prochem. Mianowcie sukces. Nie Puchar Polski czy nawet Mistrzostwo ekstraklasy, ale sukces w pucharach, sukces reprezentacji. Taki sukces zachęca do pójścia na stadion, zachęca do sprawdzenia jak to działa. częśc łapie bakcyla na lata, częśc po kilku meczach zrezygnuje, ale wszyscy zostawią pieniądze i jak klub je rozsądnie zainwestuje to będzie cos z tego w przyszłości.
Na chwilę obecną w Wiśle jest potencjał ludzki, ale nie ma co inwestować. To jest o tyle niebezpieczne, że potencjał łatwo zmarnować nie podnosząc czynnika sportowego. Ale jak go podnieść jak pieniędzy brak na wodę w kranie, a nie lepszego zawidnka czy pensje nawet tych co grają....Bez zastrzyku finansowego ani rusz.
Odpowiedz cytując
Dzideek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 11.02.2015, 10:23
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydar...rt-kibica.html

Kiedy u nas?
POZnan* - miasto pedalskich doznań
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Stary 11.02.2015, 19:32
Ciekaw jestem co na to ci, którzy w kółko chcą wszystkich uświadomić, że karty są obowiązkowe...
Odpowiedz cytując
ASecond17
Member

Od: 02.2008

Stary 13.02.2015, 23:49
Gdzieś w wywiadzie Gaszyński mówił, że 10 zł na 4 rundy to nie jest duża kwota. Oczywiście, że nie jest i ludzie ją płacą. Ale tu chodzi o sam fakt, o to że trzeba myśleć, jakie formalności i zakupy osobiście na stadionie muszę spełnić, aby pójść na mecz, wziąć na niego kumpla, brata, dziewczynę, rodzinę etc., aby oni mogli pójść raz na jakiś czas na mecz. Chodzi o wyjście do kibiców. Jeśli o mnie chodzi, to nie widzę problemu, aby karnet był 5-10 zł droższy zamiast tych głupich kart kibica z ograniczonym terminem ważności. Ja, jak wielu z Was, w styczniu wyrobiłem już trzecią kartę kibica, zobaczymy czy ostatnią.
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 16.02.2015, 17:07
Internetowa sprzedaż karnetów/biletów hula od rana jak złoto
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów