|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Frankowski był dla tamtej kadry niczym Lewandowski dla obecnej. Strzelał ważne gole i ratował Janasowi dupsko. I brednią jest, że został odstrzelony, bo był bez formy. To był przejaw zaniku racjonalnego myślenia u Janasa, a nie pokazanie jaj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
^^ Był Frankowski ważną postacią w eliminacjach, ale to co się z nim działo od początku 2006 roku to była tragedia. Zmienił klub, na boisku wyglądał na prawdę słabo i przede wwszystkim chyba do mistrzostw świata nie strzelił w całym 2006 roku ani jednego gola.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
W sezonie 2005/06, na wiosnę, poprzedzającą mundial, był piłkarzem Elche i jednym z najskuteczniejszych piłkarzy tamtej ekipy. 8 bramek w 14 meczach. Miał prawo czuć się zawiedziony...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Member
Od: 03.2016
Offline |
|
|
Na wiosnę 2006 to Franek grał na wypożyczeniu w Wolverhampton Wanderers i strzelił 0 (słownie: ZERO) goli. A zagrał w 16 meczach.
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=462 Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Deteinate : 12.05.2016 o godz. 15:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Będzie organizowane jakieś spotkanie gratulacyjne u nas na stadionie dla Radka Cierzniaka z okazji zdobycia przez niego mistrzostwa Polski (takie jak Anderlecht zorganizował dla Wasilewskiego)?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie sądzę. Założyć koronę MP to coś, ale dzierżenie berła dla Radzia to codzienność.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Marcelo wczoraj strzelił dwa gole dla Besiktasu i przypieczętował mistrzostwo kraju.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Zdobyl Mistrza Grupy Spadkowej ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
I to jest najzabawniejsze w tej całej historii
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No cóż... kto bogatemu zabroni?
Legia zagrała nam na nosie pokazując, że mogą nam zabrać piłkarza, którego sami nie potrzebują. Dla zasady. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() A bez awansu do LM - zobaczymy, jak długo Koralikowi będzie starczało pieniędzy na tego typu akcje... ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Na akcje za takie drobniaki jak w przypadku Cierzniaka starczy mu na bardzo długo... Skąd u Was w ogóle pomysł, że bez awansu do LM Legia będzie miała jakieś kłopoty finansowe? Ogarnijcie w końcu, oni są finansowo ponad tę ligę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
My też długo byliśmy - nawet znacznie bardziej, niż oni teraz...
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Nie zagrał ani minuty a skakał jak pajac przy tej ławce rezerwowych.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Im przede wszystkim w znacznym stopniu Walter umorzyl dlugi. Gdyby tego nie zrobil obecne trio by nie zainwestowalo. Gdybanie. Serek ma absolutna racje - na tym poziomie co Legia mysmy nigdy nie byli, tym bardziej nigdy w historii nie byl on lepszy. To, ze skupowalismy najlepszych z ligi to kasa Cupiala, nie wypracowana przez klub, inne ceny, realia rynku.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Apropo Cierzniaka, to kiedy jest szansa, że UEFA rozpatrzy naszą skargę i nałozy na legię zakaz transferowy? Im szybciej tym lepiej.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Maor Melikson jest o krok od zdobycia mistrzostwa Izraela. Przed ostatnią kolejką rundy mistrzowskiej jego Hapoel Be'er Sheva FC ma 2 punkty przewagi nad Haopelem Tel-Aviv i gra u siebie z Ihoud Bnei Sakhnin FC, który już o nic nie walczy. Sam 14 maja strzelił bramkę na 0:1 w starciu z Maccabi Hajfa, jednak Hapoel nie dowiózł tego wyniku do końca, przegrywając 2:1. Gdyby im się udało, mogliby już otwierać szampany, a tak muszą poczekać do 21 maja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
najświeższe podsumowanie o byłych wiślakach mojego autorstwa - http://www.wislaportal.pl/30992,Byli...wy_raport.html
![]()
Bramki byłych Wiślaków grających obecnie w ligach zagranicznych oraz informacje o byłych ligowcach -> https://twitter.com/misticotsw
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
- Chciałem podziękować mojej byłej i obecnej drużynie. Jest mi niezmiernie miło, że wygrałem. To wszystko - powiedział Cierzniak na antenie Canal+ po odebraniu nagrody.
Faktycznie, ma za co dziękować obecnej drużynie. W końcu w Legii zagrał całe 2 - słownie DWA - mecze w trzecioligowych rezerwach. Mam nadzieje, że skończysz w tych rezerwach do końca kariery judaszu. Wisła nie zapomni, a jak przyjedziesz na R22 ze swoją obecną drużyną to skończysz jak inny mierny bramkarz, dla którego kasa była ważniejsza niż pozycja, zachwyt i poklask trybun. Skończysz jak Dolha judaszu! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Podbeskidzie zwolniło właśnie Roberta Podolińskiego. Pojawiły się plotki, wedle których nowym trenerem "Górali" ma zostać Kazimierz Moskal.
http://katowickisport.pl/pilka-nozna...5,1,12449.html http://www.sport.bielsko.biala.pl/ak...o-podbeskidzia |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wszystko na to wskazuje,że terenem Pogoni zostanie Kaziu Moskal powodzenia!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
No to w koncu czeka go prawdziwy test w e-klapie, bo u nas mozna powiedziec byl w pewien sposob po znajomosci
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Od Michniewicza gorszy nie będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dolary przeciw orzechom ze Pogon skonczy przyszły sezon na niższym miejscu w tabeli niz teraz
Ale przynajmniej do remisów są przyzwyczajeni ![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
WiceKról remisów zastępuje Króla remisów z ubiegłego sezonu
Życzę przełamania rekordu![]() |
|