|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Byłem w WŚ i powiedziano mi że jest to "wysoce prawdopodobne"
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez DarekK_11 : 27.06.2010 o godz. 23:59.
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Szkoda że nie przesunęli jednak tego 1906... i mamy 19_06...
A kolor krzesełek ewidentnie rozjaśniony przez barierki na piętrze... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Barierki przestaną się świecić z czasem nie malowane naturalna kolej rzeczy że teraz się tak błyszczą ale już na jesieni jak zostaną że tak powiem wymacane zmatowieją nie ma co się tym przejmować
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
To puste miejsce na pierwszym sektorze wyglada jak jedynka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
może i wygląda, ale tam jest wyjście i tyle w tym temacie, bo ile razy można to tołkować
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
To 0 jest zrobione na szerokość czterech bialych krzesełek czy mi się tak tylko wydaje? (bo nie mogę znaleźć żadnego zdjęcia)
To by wyjaśniało dlaczego się prezentuje lepiej od innych liter i cyfr. A wracając do 1 to widać było że jedynka to być nie może bo zupełnie w innym stylu niż reszta napisu (chociaż mnie już nic nie zdziwi) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
jak ktos wymysla podobne bzdury, jak to ze '1' jest na sektorze o jeden zbyt na lewo niz miala byc, to moze jeszcze napisze o tym, ze po prawej od '9' też jest '1' i napis bedzie wygladac 19106 .... co za ludzie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Przeczytaj 500 razy zanim kolejny raz cos glupio skomentujesz.
Napisalem ze to miejsce WYGLADA jak jedynka, a nie ze nastapilo przesuniecie wzoru. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
dla tych co narzekaja
![]() ![]() ![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2010
Offline |
|
wydaje sie, kad kamerki, jak by patrzec na prosto to wszystkie sa takie same, popatrz tez na W i A |
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Offline |
|
|
Lepszych na razie nie mam.
![]() ![]() Trochę więcej w galerii. foto. SKWK |
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
po cholere oni dali na dolnym pietrze te nieszczesne barierki?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Niema tam tych barierek, to tylko się mieni kostrukcja krzesełek.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Orientuje sie ktoś może, gdzie znajdowac sie beda miejsca "z ograniczoną widocznością" i ile ich w koncu bedzie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
To prawdopodobnie ostatnie rzedy naroznikow
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
miała być wszędzie dobra widoczność nie dawno mówili ze100% widoczności...na pewno najlepsze są na narożniku
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Miejsc przy pleksach jest 264 (ogólnie jest 2 razy więcej ale ograniczna widoczność jest tylko po jednej stronie pleksy) a w sumie tych z ograniczoną widocznością miało być 269 więc wszystko się zgadza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Gdzieniegdzie podcieka na stadionie.Firmy zaczynają wykonywać iniekcje ciśnieniową, przy wykorzystaniu żywic do sklejania mokrych rys.
Info własne. ![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
^ jakby złych informacji było mało.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|||
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Heh Ty sie martwisz zanikajacym kolorem idiotycznych barierek ktore nawiasem sa tak potrzebne jak "wszy w dupie" ....... mnie bardziej martwi ze zbudowali "po polowie dwoch stadionow i "ni w piz.... ni w oko" to do siebie nie pasuje !! Do tego koszta takie ze glowa boli.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
De gustibus non est disputandum jak to się mówi, ale zapewniam Cie że jak się przejdziesz na Reymonta, to ten stadion robi ogromne wrażenie. Taka twierdza, potężna, zabudowana, im bliżej zakończenia tym osobiście coraz bardziej mi się podoba. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak to ograniczona widoczność jest tylko po jednej stronie? Możesz doprecyzować?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no chyba logiczne że jak siedzisz przy pleksi to zasłania ona widok tylko z tej strony z której jest :|
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No ale miejsca siedzace mamy po obu stronach pleksi
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Boże!!!...ręce opadają jak się to czyta.....
...tylko Chuck Noris potrafi usiąsć jednocześnie po dwóch stronach pleksy!!!...;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To chyba wy cos nie kumacie...
Trybuna D i E maja po 32 rzedy, na kazdej z nich jest 5 sektorów które rozgraniczone sa pleksami zasłaniajacymi widok niezaleznie od tego po której stronie ich siedzimy..Razem to daje wg. mnie 8(iloc pleks) x 2(siedzacy po obu stronach) X 32(ilosc rzedów) =532 miejsca z ograniczona widocznoscia! Ps. Siedzacy przy pleksie na d1 ma ograniczona widoczność po swojej lewej stronie, siedzacy przy tej samej pleksie na d2, "nie widzi" czesci boiska po swojej prawej stronie....
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 29.06.2010 o godz. 11:51.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|