|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
tak mi się rzuciło w oczy: http://www.youtube.com/watch?v=i3sBq...eature=related
ok. 53 sek. i napis na ścianie Droga na Rynek Główny ... Ciekawie czy to taki zabieg motywacyjny dla piłkarzy .. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dojdzie do tego, że piłkarze będą grali w kaskach z przyczepionymi doń kamerami, które będą skierowane na ich usta. Po meczu grupa analityków będzie analizować na slow motion ruch warg, a Komisja Ligi będzie się cieszyć z wpływających do ich kieszeni bzdurnych kar.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Gdybys trenował jakąś dyscypline sportu wiedziałbyś jakie panują emocje, nerwy itp. A jak chcesz kulturke to prosze teatrów w Polsce jest pod dostatkiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nawet w tak "kulturalnych sportach" jak tenis zdarzają się niezłe wiązanki (vide afera z siostrą Williams jak naubliżała sędzinie przez co przegrała mecz), a gość próbuje wyeliminować wiązanki z boiska piłkarskiego. Nie do wiary.
@Brzytwa - Ponadto po co mieszasz przekleństwa na boisku z bijącymi się kibolami? Jedno nie ma nic wspólnego z drugim, i jedno nie jest zalezne w żaden sposób od drugiego. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Kod:
W czwartym pokoju ("The Man From Hollywood" Quentina Tarantino) słowo 'fuck' (w ciągu 21minut) pada 193 razy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
@JrQ-
Jesteś mistrzem xD A wracając do dyskusji, to powiedzmy sobie wprost. 90% piłkarzy to są chłopki wyrwane z wiosek i małych mieścin, którzy co najwyżej zawodówkę skończyli (teraz to się zmienia, coraz więcej mature zdaje, tyle że ta matura teraz tyle warta że hoho...) a nie profesorowie lingwystyki i jak ich coś mocno poruszy to sypną jedną czy drugą K*rwą. Jakoś nie wyobrażam sobie że w meczu derbowym w którym decydują się losy mistrzostwa JAKIKOLWIEK piłkarz po zagraniu nie fair z drugiej strony podskoczy i wykrzyczy mu w twarz coś w stylu "Przestań mnie faulować bo jest to dla mnie wielce denerwujące, jeżeli będziesz kontynuował swoje zachowanie puszczą mi nerwy i mogę zrobić coś czego oboje będziemy żałowac". No bez przesady! Zresztą polecam ten "kabarecik" - http://www.youtube.com/watch?v=0-7hJ5LyOmE ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A ja myślę, że kultura języka nie zależy od pochodzenia czy poziomu wykształcenia. Dam sobie rękę uciąć, że każdemu z nas zdarza się przeklinać. W pełni rozumiem Małego, nie raz na boisku pewnie zdarzało mi się do kogoś "odezwać" podobnie. Szkoda, że uchwyciła to kamera, Patryk musiał zapłacić karę, a Jego przeciwnicy mają kolejny argument żeby głosić jaki to z Niego prymityw, zupełnie zapominając, że takie zachowania są dośc powszechne na stadionach całego świata i nikt tego nie zmieni.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ale manipulujecie. Dobrze wiecie, że nie chodzi o przeklinanie, ale o rasizm.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaki rasizm? Przeciez Mały niczego na tle rasistowskim nie powiedział. Szkoda, że gdy ktos powie "Ty czarnuchu" robi się wielką afere a gdy ktoś wyzywa od "białasów" to w drugą strone już to nie działa. W dodatku tzw "czarny" rasizm jest dużo bardziej niebezpieczny ale o tym oczywiscie sie nie mówi
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zło złem usprawiedliwiasz?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeczytaj uważnie to może zrozumiesz
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
o tak, Ty wiesz lepiej co powiedział
![]() To ja równie dobrze mogę powiedzieć, że za samo przeklinanie mógł dostać najwyżej mandat 500 zł. A dostał więcej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
PS: Jaki mandat, co Ty pi***lisz? Od kiedy Komisja Ligi daje mandaty?![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
dyskutuj z typem co o jakichś mandatach piszę, nie wie o czym piszę ale pisze żeby tylko napisać
Ostatnio edytowane przez CH. : 20.05.2011 o godz. 18:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
taka kolejka piłkarzy do radiowozu po meczu i mandaty za przeklinanie w miejscu publicznym
Oho policja by wtedy za te pieniądze taki sprzęcior mogła sobie kupić, że hoho |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie dyskutuj chłopcze bo teraz leci Super Piatek i wlasnie Czarek Olbrycht wyjasnił, ze nie bylo tresci rasistowskiej i wypada przeprosic Patryka Maleckiego wiec jak nie wiesz to sie nie odzywaj. Zreszta Ekstraklasa SA poprosiła specjalistow od czytania z ust by przytoczyli co powiedział Mały. Bardzo miło ze strony Czarka, ze go przeprosił - mam nadzieje, ze w Lidze +Extra tez to zrobia bo to oni naglosnili sprawe jako pierwsi.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 20.05.2011 o godz. 18:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Może nie do końca na temat, ale związane z dyskusją o "rasiście" Małeckim http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/3...ione-zjawisko/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Niechce snuc teorii spiskowych ale moglo byc tak ze kamera sledziła ciagle Małeckiego zeby wychwycic jego choc jedna odzywke-potem okreslic to jako "chamskie zachowanie" i dac podstawy do zawieszenia. Bo dziwne ze zawsze takie rzeczy w Lidze+ przed meczem z Legia u nas sie dzieja?Przypadek? ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
A Baszczyński jeszcze w Ruchu...Chodziło mi o taką paranoję jak teraz - po meczu, zgłoszone na podstawie zapisu wideo. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wspomniane wczesniej Ujek vs Szulc: http://www.youtube.com/watch?v=lXyy_oNjQDU
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Zob...237,1,381.html
Nie chce mi się wierzyc , żebyśmy tyle płacili Jaliensowi. Wychodzi ponad 400tys euro za rok |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
130.000PLN = 33 138,97 €
33 138,97 € * 12 = 397 667,64 € czyli dostaje 400 tysięcy euro, jak dla mnie to to się zgadza |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Warto dodać ,że tylko dlatego ma tak wysoki kontrakt bo przyszedł za darmo , więc zarząd mógł sobie pozwolić na tak wysoką pensje , by go skusić.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Bardzo możliwe, że właśnie tyle zarabia. Przychodził właśnie z kartą w ręku. Swoją drogą to te zarobki w polskiej lidze są coraz wyższe. Mam nadzieję, że poziom będzie się podnosił wprost proporcjonalnie.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|