|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
I jest sponsor spodenkowy
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...sly_krakow_sa/ Tylu informatorow a nic nei wycieklo wczesniej. Zaskakujace i pozytywne |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Lepszy spodenkowy niż żaden
PS. Odszczekuje moje gorzkie żale z "Polityki transferowej" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
To wg mnie świetny ruch, musimy budować siatkę sponsorów, każdy z naszych partnerów jest ważny, bo daje sygnał innym, że warto współpracować z Wisłą Kraków.
Nie wiem ile gotówki przeleją na nasze konto, ale na podstawie tego co kiedyś przeczytałem w temacie lecha Poznań: STS-sponsor koszulkowy 3 mln zł. za sezon sponsorzy tzw. na spodenkach i rękawkach-od 100 do nawet 400 tys. zł. za sezon. Myślę, że to dobry początek i zapowiedź miejmy nadzieję kolejnych dobrych newsów. Ciekawe ile i czy w ogóle trafi do wspanialej UFY.....
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 11.02.2016 o godz. 15:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Brawo!!! Zaczyna cos sie dziac pozytywnego wreszcie i o to chodzi przyszedl pierwszy przyjdzie i drugi
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2014
Offline |
|
|
I bardzo dobrze !! Każdy zastrzyk pieniędzy jest dla Wisły na wagę złota. Żeby tak jeszcze znaleźć silnego strategicznego sponsora i byłoby super.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Koledzy jak mówiłem powolutku i do przodu, ale my też możemy być sponsorem klubu wybierając się na mecz kupujac koszulki itp
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Przypomnicie do kiedy mamy podpisaną umowę z Ufą?
Co do nowego sponsora. Cieszy fakt, że coś się dzieje. Pewnie nie jest to gigantyczna kasa, ale żaden grosz nie śmierdzi. Oby to był początek lepszych czasów.
Ostatnio edytowane przez buczo1985 : 12.02.2016 o godz. 17:10.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jeszcze 8 lat z hakiem. Podpisywana byla na 10.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale było coś ze po 2 latach będzie można renegocjowac ale czy prawda
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Patrząc na naszą sytuację w tabeli i na to co się dzieje, bądź co bądź jesteśmy świadkami epokowego wydarzenia. Wisła Kraków, nasz ukochany klub na 110 lecie może spaść z ekstraklasy, po raz czwarty. Jesteśmy tym faktem realnie zagrożeni dlatego chciałbym się skupić na tym co moim zdaniem w klubie jest źle i wylać trochę żali. Jak dla mnie jedną z przyczyn tego stanu jest polityka informacyjna klubu a raczej jej brak. Rozumiem że Bogusław Cupiał nie jest medialnym człowiekiem, ale jego za przeproszeniem psim obowiązkiem jako rzeczywistego właściciela klubu i osoby decyzyjnej jest informowanie kibiców o drodze jaką klub ma podążać. Z racji tego, że milczy jak grób, ludzie kompletnie stracili oparcie i zaufanie, klub piłkarski to ogromna drużyna której częścią są piłkarze, właściciele i kibice. Właściciel powinien być liderem, dawać oparcie i zaufanie w sposób otwarty a nie unikać kontaktów jakby miał coś do ukrycia, to prowadzi do niezdrowej atmosfery i sytuacji gdzie marionetkowy zarząd który wystawiany jest na pierwszy ogień i tak nie ma u kibiców zaufania bo każdy wie, że ostateczna decyzja należy do Cupiała. Popatrzcie jak to funkcjonuje w lechu czy chociażby legii, tam Rutkowski czy Leśnodorski co chwila a to udzielają wywiadów, a to są w C+, kibice widzą, że realnie rządzą klubem, maja do nich zaufanie i to przekłada się na frekwencję. U nas komunikacja na linii klub -kibice ogranicza się do oficjalnych oświadczeń na stronie klubu pisanych przez rzecznika prasowego i co kilkumiesięcznych konferencji prasowych jak za króla świeczka. Żadnych wywiadów, programów, twitterów nic. I kolejną sprawą jest sam zarząd i kolejni prezesi, zamiast postawić na młodych ambitnych ludzi na dorobku, którzy chcą coś swojego wdrożyć i osiągnąć, budować swoją karierę, u nas posadę dostają starsi znudzeni i przemieleni ludzie związani z piłką od x lat, którym zależy tylko i wyłącznie nad odbębnieniem obowiązków i nie narażeniem się na lincz i tyle. Reasumując, uważam, że za obecny stan rzeczy i 14 miejsce w lidze, ponosi winę bezpośrednio nadprezes prowadząc taką a nie inną politykę klubu która odgradza nas od potencjalnych sponsorów i produkt marketingowy pt. Wisła Kraków, praktycznie nie istnieje. Brak sponsorów prowadzi do biedy, bieda do braku zainteresowania, brak zainteresowania do upadku. Uważam również, że my jako kibice mamy zasrane prawo do tego, żeby klub traktował nas poważnie i z nalezytym szacunkiem. W końcu Wisła to 110 letni klub, dobro społeczne należące do nas wszystkich, dlatego też nam wszystkim należy się jasne stwierdzenie ze strony realnych władz, jak dokładnie klub ma zamiar funkcjonować w ciągu najbliższych lat, co na 100% pozytywnie wpłynęłoby na atmosferę w klubie i w okół niego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
To kibice nie wiedza jeszcze, ze bieda u nas hula po szafkach?
Glownym problemem byla jest i bedzie niecierpliwosc nadprezesa w kluczowych momentach. To zdeterminowalo fiasko ekipy Basalaj-Valckx-Maaskant, pozniejsza sytuacje finansowa, poziom sportowy. Ten z kolei determinuje frekwencje, ta ilosc finansow, ta z kolei poziom sportowy, czyli bledne kolo. To samo dwumecz z Anderlechtem (sprzedany kregoslup druzyny) jak i PAO. Absurdalne zmiany trenerow i ruchy transferowe. O marionetkach wspomniales. Zenada marketingowa, w skrocie UFA. Doradcy Cupiala. Mandziary. Skoro nie informuje znaczy, ze poziom chvjozy w kazdym aspekcie jest powalajacy. To nietrudno sie domyslec. Nawet gdy byla finansowo bajka tez nie trzeba bylo informowac, gdyz wyciagalismy kogo leci z ligi jak dzisiaj Legia, a upierrdliwcy (stazem forumowym zbyt mlody jestem, by okreslic, ze nikt nie widzial glinianych nog kolosa) wiercili dziure w calym, lecz wuj tam, sukcesy! Te tematy i tak sa ograne. Co mozemy zrobic tez - przychodz na stadion, najlepiej nie sam i kupuj klubowe pamiatki. Tyle, ze wracamy do nieumiejetnego gospodarowania pieniedzmi. Normalny, nie pojeb masochistyczny gorszy od Greya niz ja i 10 tys. podobnych do mnie widzac kolejna zmiane trenera na frienda Smudy, Smude, odgrzewanego Moskala, quasi-pilkarzy typu Boguski, Krzywejajo, Sadlok, Uryga, dg77, wczesniej Jankes, Klaric, Burdenski, Sikorski mowi: "pierredole, pas! te nieroby maja pare h treningu i raz w tygodniu mecz i zgarniaja kilkadziesiat tys. na miesiac, a ja na 2 kola musze zapierrdalac jak powinien Guerrier". Co jest w tym najsmutniejsze? W wielu przypadkach wystarczylaby Reymanowska nieustepliwosc, honor, uczciwosc wzgledem kibica, by moc z podniesionym czolem podac mu reke lub przeciwnikowi. My natomiast jak trafnie okreslil to byly marszalek sejmu, minister spraw zagranicznych "robimy laske". Niestety bez polskich znakow. Widzisz to szczegolnie po minach naszych schodzacych po meczu do szatni albo klepiacych piatki. Luz, blues, california. Byle do bonarki. Pilkarska generacja bez ambicji, bez mentalnych jaj (oprocz Glowy i Brozka), gdzie niestety operacje na nich (Sobol) poprowadzil lysy mgr od karchera.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 14.02.2016 o godz. 23:41.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie do tego tez zmierzałem, oczywiste są problemy finansowe klubu ale bynajmniej nie są one spowodowane przez kibiców. Jak było super to wiadomo, zarządzanie mogło być żałosne, kibice i tak przyszli na mecz, każdy był zadowolony. Ale w obecnej sytuacji wyjście klubu do kibiców jest KONIECZNOSCIA! W razie spadku kto będzie chodził na mecze? Tylko uzdrowienie może dać znak tym pospolitym piknikom, że mimo wszystko na Wiśle warto chodzić! Że mamy jakieś wspólne cele, że klub ich potrzebuje i o nich dba a nie ma ich za przeproszeniem w głębokim poważaniu a właściciel umie tylko bezmyślnie wyrzucać trenerów (sam byłem za zwolnieniem Moskala ale zastąpienie go Pawłowskim pokazuje brak jakiekolwiek wizji).
Cupial musi w końcu zachować się jak na właściciela przystało i wziąć za to co się dzieje odpowiedzialność. A nasza bierność i pogodzenie się z ksprysnym właścicielem i brak sprzeciwu na działania klubu może skończyć się jak w poloni czy Widzewie, że obudzimy się z ręką w nocniku i sytuacji beznadziejnej, ale wtedy juz będzie za późno...
Ostatnio edytowane przez Stelio : 15.02.2016 o godz. 00:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Cupial ostatecznie zostawil Wisłe po porazce w Nikozjii .I tyle
od tamtego czasu Wisla jest ,ale jakby jej nie bylo.Medialna cisza,nikt juz sie nami nie ekscytuje,Wisla szara ,Wisla bura. Stan trwa,bo Cupial dokłada na minimum byle było i na tym koniec.Nie ma szans na walkę czy to sportowo czy marketingowo z Legią czy taką Lechią,bo nie ma zadnego zaangazowania wlasciela,a o zarządzie nie pisze..bo co on może. Kibicie? Całe multum ,po 10 tys na mecz,ale potem płacz ze ni ma na nic.'tak sie bawią ludzie ,keidy przegrywa" ,tylko to mam jak pomysle o dopingu. keidy musmy wychodzili radośni z R22 ? pamieta moze ktos? Zamkniety ,beznadziejny krąg.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 15.02.2016 o godz. 00:58.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
Formalnie właścicielem Wisły jest TF. Zarówno tam jak i u nas, zatrudnia się stada debili, przydupasów i nieudaczników, którzy formalnie podejmują decyzje - do których są upowaznieni i dla których zostali zatrudnieni. Cupial ma swoich doradcow i pracowników, ktorym ufa, wiec wątpliwe wydaje sie, zeby jakos specjalnie ingerowal w ich decyzje, czy mial nawet glebsze pojecie o tym czym sie zajmują. Jeśli jednak wydaje sie , że tylko Cupial podejmuje decyzje odnosnie naszego klubu...to zycze powodzenia. Napewno jest informowany o wazniejszych ruchach w klubie, jednak jego ogolna wiedza, czerpana jest z okresowych sprawozdan i prywatnych rozmów z doradcami a nie z bezposredniej obecnosci przy podejmowanych licznych decyzji. Dlatego rzadko ale bywa, że Cupial interweniuje osobiscie. Ma taki przywilej i z niego korzysta np. wzywajac kogos na dywanik...żądając wyjasnienia problemu lub nawet zwolnienia winowajcy. Gdyby tak o wszystkim sam decydowal to logiczne, że nie wypierdalal by bogu ducha winnych ludzi, tylko wy.......il by samego siebie. Wątpię, że jak to nazwales "psim obowiazkiem" Cupiała, jest udzielanie się w mediach czy tweetowanie bzdur dla dzieci neostrady, posyłanie buziek czy w....ionych diabełków. Raczej nieobecność medialna i brak wyskoku przed szereg naszego bossa, świadczy o tym, że szanuje swoja prywatność i dystansuje się od medialnych plotek oraz powszechnych przekłaman. Natomiast wszystko, co kibice i media powinni wiedzieć o naszym klubie, znajduje sie na klubowej stronie oraz w słuchawce rzecznika prasowego, tak jak to bywa w profesjonalnych firmach. Czy jego postawa świadczy o tym, że ma cos do ukrycia? serio? - Ze nie daje klubowi i kibicom oparcia? A co? Niby ma stanac przed kamerami i powiedziec...Nasz 110 letni klub, niedawny hegemon ligowy, uczestnik europejskich pucharow...nigdy na siebie nie zarabial? Ze bez kasy z TF nigdy nawet nie powachano by pudła? Ze wpływy z biletow z trudem pokrywaja wydatki dnia meczu i wynajmu stadionu? Ze czasy gdy kasa z TF likwidowala dziury budżetowe wielkosci kilkunastu milionow niestety minely? Ze obecne kwoty jakie wplywaja od TF mimo, ze sa kilkumilionowe tak naprawde, one tylko pozwalają na dalsze funkcjonowanie Wisly ? Chcesz uslyszec, że wraz z klopotami finansowymi TF, nalozyly sie klopoty klubu? Ze kilka sezonow temu zabraklo srodkow na coroczne latanie dziury i dlatego zdecydowano się wprowadzic program oszczednosciowy? Ze bylo kilka pomyslow i kilku prezesow mialo wizje na uzdrowienie Wisly, jednak nic z tego nie wyszlo? Ze ciezko znalesc sponsora ktory przejmie na siebie finansowanie sponsorskie od TF? Sa duze naciski i TF chce zaprzestac oficjalnie placic za miejsce na koszulkach - jednak w momencie, gdy ktos inny zagwarantuje podobna kwote ? I nie porownuj do nas legii czy amiki. Jedni przez umozenie a drudzy przez kupno licencji, pozbyli sie balastu finansowego. U nas obecnie ciezko nawet powalczyc o jakies wplywy np. z pucharow. Mamy zawodnikow na jakich nas stac i trzeba sie modlic, zeby mieli wiecej szczescia, bo punkty sa potrzebne obecnie na utrzymanie. Ogolnie, reasumując ...Nasza obecna pozycja ligowa jest niska ale nie jest wielkim zaskoczeniem. Na lepszych zawodnikow i trenera nas obecnie nie stac, jestesmy biedni i trzeba to sobie uzmyslowic. Ale czy na miejscu jest, obarczanie Cupiała, że z TF nie plynie nascie milionow na sezon? Czy normalne jest myslenie, jako by Cupiał odgradzał od Wisły potencjalnych sponsorow? Ja sie ....a pytam, jakich mitycznych sponsorów? Na czoło Tediego, uda Sadloka czy okna pawilonu medialnego? Ja .......e, nawet nierealne 2mln tutaj nic nie pomogą...ochłoń!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 15.02.2016 o godz. 04:10.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Ta walka dawno jest przegrana ,pytanie jest następujące jakie będą skutki 1 likwidacja klubu 2 spadek i zmiana właściciela........... ten scenariusz wydaje mi się mało realny . WBREW temu co tu piszecie cala odpowiedzialności ponosi Cupiał. To wszystko mi wygląda jak pralni brudnych pieniędzy problem jest taki ze żadnych pieniędzy tu nie widać. Wy myślicie ze ktoś ma tu jakieś sentymenty .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
No i właśnie jest dokładnie odwrotnie niż myślisz..A myślisz dokładnie tak jak chce nadprezes... Komunikaty są wydawane przez dyrektorów prezesów a ja za nic nie odpowiadam. Ja tylko daję kasę. Ja jestem super to tamci są be. Tak naprawdę wszystkie ruchy i decyzje personalne odbywają się po kaprysach i za zgodą właściciela. Jeżeli wykonawcy są źli i robią pana filantropa w przysłowiową trąbę to trzeba ich zmienić. Albo jesteśmy ludźmi dorosłymi i bierzemy odpowiedzialność za to co się dzieje w mojej firmie albo wracamy do piaskownicy i mówimy p...lę to nie moje zabawki.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wiesz, moze to ty masz racje a ja sie myle - jest taka możliwość, ja wcale nie zaprzeczam. Tylko jakoś mi sie niechce wierzyć w to, że komus takiemu jak Cupial chcialo by sie bawic w nianczenie klubu, ktory i tak wyzej nie podskoczy bez jego pomocy.
Mi by sie nie chcialo zajmowac bzdurami, transferami czy wydatkami. Jesli komus place to wymagam, zeby wykonal za mnie prace, czyli zrobil wszystko by bylo ok. Gdyby pozniej okazalo sie, ze przygrał w huja i jestem na tym stratny - dostał by odemnie kopa w dupe! No niestety ale place za prace a nie zabawe. Tak masz racje, to jego klub i jego zabawka. Ale nie wydaje mi sie., ze za bardzo Cupiał orientuje się w tym , jak gral Cywka czy Krzywejajo. Przeciez on w pilce siedzi dlugo, bardzo dlugo jak na nasze warunki. Przemielil nie jednajuz gwiazdeczke i doskonale wie, ze obecnie to mamy ogorki w skladzie. Wszyscy zarabiaja łącznie tyle ile Zuraw z Sobolewskim zgarniali kilka lat temu razem, Dlatego, nie róbmy z siebie i niego idiotów. Czy na prawde myslisz, że Cupial wynalazl i zatrudnil Pawlowskiego? PRzeciez on wie, ze ktos uznal by nie warto inwestowac w trenera, gdy w zamysle mamy jego zamiane po sezonie. Wybrano najtansza opcje, gdyz przekonano Cupiaila , ze grajki dadza rade. Owszem. A w czym Cupial maczal palce? W sprawie Cierzniaka...Oj napewno prezesik przekonywal, ze lepiej jednak oddac go teraz, ze kasa sie przyda! Ale Cupial ma wyjebane na te kilka groszy, wie że i tak bedzie musial po sezonie kolejny raz dac nam kase na przetrwanie i tyle. Tak na prawde, to Cupial ma wyjebane co kto o nim mysli. Jak by mu zalezalo na naszej opini to by odpowiedzial na nasz placz i lament . Tylko po co? Przeciez jesli by chcial to zakonczyc, to nawet jutro bysmy musieli oglosic upadlosc. Gosc nas obecnie pcha do przodu i pewnie tak bedzie pchal, do puki cos dla nas nie wymysli. Ludzie, az strach pomyslecc ,co bys sie tutaj dzialo, gdyby nas zbawial Król lub inny Drzymała. Zamkneli by ten zjebany i niedochodowy biznes juz dawno w....u! Pogonili by kazdego kulawego pilkarza, zeby sie cos odkuc...I zgasili by swiatlo! Bo nasz klub dla kogos kto jest z zewnatrz, jest balastem i pasozytem, jakim trzeba byc idiotą, żeby w to się bawić? Dla kogo? Garstki fanatycznych zgredow i maloletnich lanserów? Sprzedali by dawno juz licencje na gre w Ekstraklasie i kazali sobie jeszcze podetrzec dupe z wielkim zalem , za wjebane pieniadze...Bo Biznes is ....a Biznes...to nie teatrzyk dla spoleczenstwa lokalnego, ktoremu zal wyjebac 10zl na bilet... Mów co chcesz ale Cupial mimo wielu wad, zrobil whuj dla naszego klubu! Jedyny w Polsce tyle lat dalej sie w to bawi...kazdy kibic w polsce dałby sie pociąć, za nawet takiego jak obecnie golodupca w swoim klubie. I moze wy.......ic kazdego kogo chce, bo placi i wymaga...jego decyzje sa czasami idiotyczne jednak sam za to placi. Ja nie wierze ze jak by niby byl roztropny to wiele by sie zmienilo...Wy myslice ze utrzymali b ysmy sklad i grali w lidze mistrzow reguralnie. Ze wybudowali bysmy akademie i byli bysmy drugim Ajaksem...taki huj! Gdzie? Na stadionie z betonem wylanym na dyszce? Nawet jak by Zuraw z Frankim byli na amfie to nie dali bysmy rady wtedy awansowac do LM. To byly chore zasieki dla takiej dziury jak Polska...Z tej akademi to by wychodzily takie same pijaczyny i nalogowe pedaly jakich u nas w kraju na peczki. Mielismy whuj mlodych i utalentowanych i kazdy konczyl podobnie. Zero przebicia i wyszkolenia...lenistwo i polskie partactwo. Kto by w tej akademi wtedy szkolil? Chemicz? Czy inny pijaczyna lub nieuk jak Stawowy? ....a zejdzcie na ziemie...Po 16 latach u nas postawiono komunistyczny stadion...Po jebanych 16 latach, wkladania w druzyne, wojazy po europie i utrzymywania graczy - zarabiajacych wiecej niz wiekszosc obecnych kopaczy.... Ktos kto wjebal tyle kasy, tylko dlatego ze mial taki kaprys i mazenie o LM w klubie błąkajacym sie miedzy spadkiem a spadkiem...ktorego sponsorem byl voigt i producent kondonow...do ktorego sprowadzil cala czolowke polskich pilkarzy - to normalne, że od czasu do czasu wyjebało mu kory, każdemu by wyjebalo na jego miejscu. Też byscie wyjebali Kasperczaka, Skorze, Maaskanta czy Kazika, bez najmniejszych skrupułów. Ciezko patrzec na kogos, kto kaleczy i nie ma nawet wiedzy dlaczego tak sie dzieje. Bez .......enia o jakims MU i Fergusonie...wizji i czasu na system. Masz najlepszych graczy w kraju, żre ci, grasz fajnie i cieszysz panskie oko...i nagle jeb! ....a zapominają jeden z drugim, gdzie pracuje i z kim pracuje. Gracze poruszaja sie jak Jankowski w polu karnym a jedyne co druzyna potrafi to przejebac z .......onymi zydami i jebac dzide na napastnika. To nie były dołki formy tylko zgliszcza w mózgach trenerow. KAzdy wyjebany zostal na wlasne życzenie, a jesli uwazal że niesłusznie to powinien usiąść w fotelu i zapodac maraton z spotakniami prowadzonej druzyny. Jak jeden mąż wyłaczył by tą paradie futbolu, góra po 2-3 spotkaniu. Cupiał i tak zawsze cierpliwie wytrzymywał dłużej! I huj!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 16.02.2016 o godz. 03:59.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mam takie pytanie, gdyby Wisła ogłosiła bankructwo jak Rangersi to w której lidze byśmy wylondowali?
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
prafdopobnie f piontęi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dariook! 100/100!
![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jasne jest to że z punktu czysto biznesowego spadek Wisły do 1 czy 5 ligi to dla Cupiala niezły cios i tu upatruje jeszcze jakiejś szansy myślę że Cupial doskonale zdaje sobie z tego sprawę a jeżeli tak to jest tylko jedno wyjście każdy wie jakie-okienko otwarte do konca lutego nie oszukujmy się naszą drużynę trzeba wzmocnic sportowo i to konkretnie - tylko czy Cupiala na to stać.......
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiecie niskie miejsce wiele spowodowało dobrego
1.SPONSOR 2.WZMOCNIENIA 3.MOŻE CUPIAŁ W KONICU CAŁKIEM SIE OBUDZI I ZROZUMIE ZE TAK JAK BYŁO DO TEJ PORY TO DROGA TO NIKĄ czyli spadek spowodóje ze napewno nigdy nie odzyska kasy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja raczej myślę o odejściu ciupala wiec i całej telefoniki. A wtedy Wisła zaczęła by od zera po bankructwie. Tak jak mówicie 5 ligi. Podobną drogę przeszła Lechia chyba ale mogę się mylić.
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Jendrus, wielu parchów też chętnie widziało by Wisłę w 5 lidze...Poza tym nazwisko Cupiał piszemy z dużej litery. Po trzecie, mylisz się.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wolę Wisłe w 5 lidze i możliwość normalnej szybkiej odbudowy. Niż takie coś jak teraz, a Ciupal powinien wreszcie zrozumieć,ze długu nie odzyska. A kibice kochają klub niezależnie chyba od ligi nieprawdaż? A pachy g... mnie obchodzą.
|
|
|
Guest
|
|
|
Piszesz bzdury.szybka odbudowa od 5 ligi.. za czyje pieniądze?sponsorzy z pewnością będą walić drzwiami i oknami na 5 ligę,a grać będziemy na Wawelu.popatrz jak szybko odbudowują się widzew czy łks...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
O czym wy mówicie? Nie ma szans na szybką odbudowę, że Lechii się udało niż znaczy że nam się uda . Polonia , widzew, łks i jeszcze wiele innych klubów dalej nie może się odbudować
![]()
Jazda Jazda Jazda !!! Biała Gwiazda !!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|