|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
ZIMA 11/12
![]() dziękuję, do widzenia |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Iliass Bel Hassani - 19 letni melikson
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
^^
Wypisz wszystkich Meliksonów od 17 do 30 lat, to może w końcu do tej ligi mistrzów awansujemy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wysyłamy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() http://www.transfermarkt.de/en/dudu-...ler_58446.html 2012 http://www.transfermarkt.de/en/piotr...ler_29509.html 2012 http://www.transfermarkt.de/en/arkad...ler_14896.html 2012 http://www.transfermarkt.de/en/sebas...ler_16300.html 2013 Optymistycznie zakładając Głowackiego mamy za free bo jakimś cudem chce wrócić. Za Dudu płacimy i dodajemy Jirsaka, + wypożyczenie Bunozy i Jovanica. Za Celebana z Milą płacimy i dodajemy Chaveza z Gargułą, + wypożyczenie Boguskiego. Tak, to już koniec mojego science fiction ![]()
Ostatnio edytowane przez TOMEK 11 : 06.11.2011 o godz. 13:09.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Celeban jest zawodnikiem lepszym od bunozy - śmiechu warte. To jest klasa wyżej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Janota, Dudu, Głowacki na wielkie tak.
Jaliens, Diaz, Lamey na wielkie out. Jak na Kirma byłaby oferta, to też należałoby się pożegnać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
2. Ma 21 lat, więc ma szanse grać jeszcze lepiej 3. Jeden z najlepszych młodych polskich ofensywnych pomocników Czy byłby gorszy od Garguły? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Przyznam, że bazuje na wcześniejszych opiniach o nim, a głównie na regularnych informacjach o tym, że strzela gole i notuje asysty na zapleczu holenderskiej ligi. Poza tym grał jeszcze niedawno w Feyenordzie. Mało kto chyba ogląda drugą ligę holenderską. Szukam jakiegokolwiek młodego piłkarza z polskim paszportem, który się wyróżnia. Dobrego meczu Garguły dawno nie widziałem, więc wątpię, aby Janota był słabszy od Łukasza w obecnej formie.
W tym temacie pojawiają się setki nazwisk z Youtube i TM. O nich wiemy znacznie mniej niż o Janocie.
Ostatnio edytowane przez kacpaw91 : 08.11.2011 o godz. 00:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
http://www.ga-eagles.nl/site/wedstri...-eagles-1.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
bracia Mak graja w Radzionkowie bardzo utalentowani pytanie tylko czy jestesmy w stanie rywalizowac o nich z innymi druzynami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
tu chodzi o to, żeby sprowadzać zdecydowanie lepszych |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wiecie kto by się nam przydał na tą chwilę, żeby ogarnąć chłopaków w defensywie? Niezauważalny gość, notorycznie pomijany przez Franka Smudę, charakterny. Od 2007 roku podstawowy obrońca solidnego greckiego klubu, ostatnio stracił miejsce w pierwszym składzie. Ewidentnie do wyciągnięcia.
Mirosław Sznaucner. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Nasz skład wygląda obecnie tak, potrzebujemy 6 zawodników do pierwszego składu (w tym 3 obrońców)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Mój skład, który wg mnie dorównywałby temu sprzed 9 lat :
![]() Wiem, że np Saidi byłby raczej niemożliwy to wyciągnięcia, ale chodziło mi o przykład, jakiego pokroju gracza potrzebujemy.. Trio ofensywne Saidi-Melikson-Traore - wszyscy dysponują ogromną szybkością i świetną techniką, zabiegali by rywali na śmierć, a w ataku Biton, który kończy akcje ;-) za nimi Kaźmierczak i Sobol którzy mieliby za zadania wyłącznie defensywne, co umożliwiałoby bocznym obrońcom częste podłączanie się do akcji ofensywnych .. na Ławce : Kurto, Nalepa, Bunoza, Czekaj, LO? , Wilk, Iliev, Małecki, Kirm, Chrapek, Genkov ( bardzo młody wiek zawodników ! ) Odchodzą : Lamey, Jaliens ( free ) Diaz, Nunez ( koniec wypożyczenia ) Boguski ( 200ke ) Paljic ( 150ke ) Brud ( wypożyczenie ) Jovanić ( 150ke ) Garguła ( 200ke ) = 700ke Przychodzą: Kaźmierczak 500ke Dudu 400ke Traore 650ke Ntbazonkiza(gracz jego pokroju) 800ke Glowacki ( koniec kontaktu ) = 2.350 więc potrzebujemy jedynie 1.6 miliona euro, mamy świetny skład, a zarazem bardzo młody !! ehh, marzenia.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
...a Biton sam sobie wykupi kontrakt u Belgów..myślę , że Boguski,Garguła, Paljic i Jovanic pójdą w pakiecie do PSG bo tam szejki, duża kasa i skupują pół Europy i może nam jeszcze Pastore wypożyczą...dodatkowo bym Sobola wysłał do "Łabędziem Być" co by go odmłodzili żeby pograł jeszcze z 5 lat u nas - Football Manager RULEZ
Powód: myślnik
Ostatnio edytowane przez Pusiek : 08.11.2011 o godz. 18:56.
![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
sevenheaven... jak dla mnie rzeczywiście bardzo ciekawy skład... tylko ciekaw jestem czy 90 minut dla trzech ofensywnych kiwaczy to nie za mało bo przecież każdy musi se z piłką przy nodze pokiwać... choć i tak z nich wszystkich Mały bije wszystkich pod względem przetrzymywania piłki (zazwyczaj bezsensownego przetrzymywania i holowania)... ale ogólnie skład na pewno na MP, PP i jako takie występy w LE... na LM raczej za słaby
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ja mam nadzieję, że pierwszą rzeczą jaką zrobi nowy trener ( ten co będzie na wiosnę, bo życzę Kaziowi jak najlepiej i jeśli mu się powiedzie to niech będzie na stałe, ale to raczej nierealne alby został) będzie selekcja wszystkich zawodników i nie chodzi tu tylko o tych co teraz są w klubie ale i tych na wypożyczeniu. Wynikiem selekcji moim zdaniem będzie :
Pożegnanie z : Jovanicem, Lameyem, Jaliensem, Pajlicem, Diazem, Kirmem, Jirsakiem, Nunezem, Boguskim, Oglądniecie chłopaków z wypożyczeń i tak : pożegnanie z Kowalskim, skrócenie wypożyczenia i włączenie do 1 drużyny : Skołożyńskiego, Burligi, Nalepy, Chrapka + bramkarza z Młodej Wisły, Szewczyk Penetracja rynku Polskiego i : transfer Olkowskiego,Janickiego, Soboty, Świerczoka, + Arek Głowacki któremu się kończy kontrakt w lecie... Co nam daje następującą kadrę: Bramkarze: Pareiko, Kurto i jeden z ME Obrońcy: Olkowski, Janicki, Burliga, Skołożyński, Jovanovic, Bunoza, Chavez,Czekaj, Głowacki, Nalepa Pomocnicy : Sobota, Małecki, Iliev, Garguła, Chrapek, Melikson, Wilk, Sobolewski,Brud Napastnicy: Biton, Genkov, Świerczok, Szewczyk Wtedy w kadrze mamy : 8 obcokrajowców i 18 Polaków Wyjściowa 11 wygląda tak : Pareiko - Janicki ,Jovanovic, Głowacki, Nalepa - Małecki, Sobolewski, Chrapek, Melikson, Sobota - Biton Jesteśmy w stanie stworzyć dwie 11 więc druga wygląda tak : Kurto - Olkowski, Bunoza, Chavez, Czekaj - Iliev, Wilk, Garguła, Brud, Szewczyk - Genkov Ta 11 napewno nie grałaby gorzej od tej z derbów lub z meczu z Podbeskidziem I w składzie obcokrajowcy grają tylko najlepsi i na kluczowych pozycjach i nikt nie narzeka na Wisłę, że to nie Polski klub... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|