|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Weź się chłopie ogarnij z tymi postami. Na .... piszesz 4x z rzędu ?
Typów nie ma co komentować. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2014
Offline |
|
|
Chelsea - Galatasaray 1
1,40 Remis w pierwszym spotkaniu stawia ekipę ze Stamford Bridge w uprzywilejowanej pozycji. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Zawisza - Górnik 1X
Wigan - Yeovil 1 Sanok ( hokej ) - Jastrzebię 1 Tychy ( hokej ) - Unia 1 Chelsea ( -1 ) - Galatasaray 1 Real ( -1 ) - Schalke 1 |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Cytat:
łatwizna Manchester Utd - Olympiakos 1 1,53 United na musiku, muszą zwyciężyć aby zachować twarz. Czy awansują? Tego nie wiem, natomiast jestem przekonany że są w stanie wygrać z Grekami.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 19.03.2014 o godz. 19:51.
![]()
Forex - łatwa kasa, bez wielkiej wiedzy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Asseco Gdynia - Trefl Sopot 2
1,60
Ostatnio edytowane przez gypsy : 19.03.2014 o godz. 21:48.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Cytat:
easy cash Napoli - FC Porto 1 1,85
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 20.03.2014 o godz. 16:39.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Wisła-Zawisza 1
2.05 |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Niestety drużyna smoków okazała się mocniejsza ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Celta Vigo - Malaga 1
2,1 ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Cytat:
2 szybkie uderzenia i gospodarze na deskach ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Almeria - Real Sociedad 1
3,40 ![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nauczysz się edytować posty?
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
mam nadzieje ze chociaz 6 z tego siadzie.. co myslicie?
Galatasaray over 1,5 BVB - S04 BTS Bayern wygra obydwie polowy Braunschweig - Mainz x2 Leicester strzeli w obydwoch polowach Arsenal over 1,5 ManUtd -Man City bts Pittsburgh - Phoenix PIT pierwszy do 3 Edmonton - San Jose 2 dnb @116.53 |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Nauczę, ba już nauczyłem Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja ze swojego doświadczenia wiem,że każdy zakład od tripla wzwyż to już większe ryzyko,najlepiej ograniczać sie do dubli. Zależy też kto jakimi stawkami gra. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wchodzą nierzadko,ale doświadczenie mam tylko w typowych 'pewniakach' dlatego mecz typu Man UTD - City do nich nie należy.Każdy mecz trzeba z osobna przeanalizować,bo nieraz 'pewniak' ma swoje haczyki jak choćby drużyna na 8 kolejek przed końcem ma zaklepanego mistrza i połowa składu wymieniona.Z doświadczenia również wiem,że największy sens ma granie dużymi stawkami jak najmniejszej ilości meczy dlatego dołożenie meczu na zasadzie 'powinno wejść' mija sie z celem i lepiej postawić kupon o kursie 1.5 niż dokładać do 3.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Moje kupony, czyli czego dziś nie grać:
Atalanta - Livorno 1 HSV - Freiburg BTS WHU - Hull - BTS Nurnberg - Stuttgart X Chievo - Bologna X Genoa - Lazio X
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 26.03.2014 o godz. 22:38.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
@WISŁAZWE: niezła zmyła z tym niegraniem..rzadko kiedy widze na forum padaja wygrane w triplach i więcej..klątwa jakaś?
@El'kabat: ja gram od 10 do 50 zł na kupon..jak coś wygram to czasem próbuje po niższych kursach zejsc z AKO i zagrac ciut wiecej ale rzadko to robie bo historia tych wydarzen jest in minus..a kupony w granicach 5-7 meczy z AKO 15-30 wchodza...wczoraj co podałem tu to masakra dziś dwa kupony po AKO 84 i 92 siadły i badz tu madry ![]() @WiślakNH: ostatnio widzę że wiecej wchodzi mi rodzynków na live niż przedmeczowe stawienie i analizy kto nie zagra i co moze sie zdarzyc..polecacie jakies stronki z proponowanymi typami czy tylko swoje ligi obstawiasz? |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Kolejna próba, czyli nie grać tego co ja gram:
Almeria - Valencia BTS Sociedad - Valladolid OVER 2,5 ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Zwe daj tu jakies konkretne typy na week bo widze ze ogarniety jestes w temacie
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Almere-Maastricht under 2,5 2.07
Excelsior- Volendam over 2,5 1.53 Eindhoven- Sparta over 2,5 1.65 Graafschap-VVV under 2,5 2.20 Legia DNB 1.44 Lechia DNB 1.50 Zagłębie -1 AH 4.15 + Zagłębie,Zagłębie 1 DNB
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 31.03.2014 o godz. 18:58.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Na weekend radzę omijać:
Reims- Lorient X Ajaccio- Toulouse X Freiburg- Nurnberg X Ural S.R - Anzhi Makhachkala X
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 29.03.2014 o godz. 22:00.
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Arsenal - Man. City over 3.5
Legia - Lech X Atromitos - Panathinaikos 1 Arsenal - Man. City 2 Atletic - Atletico 2 Amkar - Zenit 2 oraz taki z kategorii "fantasy" cracovia - Widzew X Legia - Lech X Lechia - Piast 1 Zawisza - Śląsk 1 Górnik - Jaga 2 Zagłębie - Wisła 2
Ostatnio edytowane przez bartek89TS : 30.03.2014 o godz. 11:58.
|
|
|
|
Makaveli
Od: 03.2005
Offline |
|
|
https://www.efortuna.pl/pl/strona_gl...JUSHWT1Pan4%3D
^ Wczorajszy remisowy kupon - Besiktas w 90 minucie stracił bramkę a ja 2 koła a gdyby weszło to Shalke zabrało by 26 tys, więc może i lepiej bo jeden mecz na taką kwotę to chyba załamanie nerwowe. Koniec końcem 7 paczek na granie wjechało, więc na dziś jedziemy tak - Southampton - Newcastle 1 Reims - Lorient 1 Ipswich - Nottingham 1 Stuttgart - Dortmund 2 Evian- Monaco - 2 Ako 28,61 Za 10zł - 251,77 Brighton - Midlles. 1 Wolfsburg - Eintracht 1 Bilbao - Atletico 2 Sochaux - Marseille 2 Arsenal - Man.City 2 Ako 36,41 Za 5 - 160,20 i remisowy https://www.efortuna.pl/pl/strona_gl...Mg4oMoHicos%3D Powód: ...
Ostatnio edytowane przez _bzyku_ : 29.03.2014 o godz. 10:49.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2014
Offline |
|
|
Legia-Lech 1
Łęczna-Okocimski 1 AEL Limassol-Ermis Ar. 1 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Panowie, zamierzam zacząć obstawiać przez Internet.
Powiedźcie mi, który bukmacher jest najlepszy na początek? tzn. gdzie sobie konto założyć? EDIT: Dzięki WISŁAZWE !
Ostatnio edytowane przez Proud : 31.03.2014 o godz. 15:47.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Polecam bet365. Szeroka oferta. Ja już zwiedziłem Bet-at-home oraz expekt ale zdecydowanie polecam bet365. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Guest
|
|
|
Ostatnio NBA nie zawodzi, dobra passa trwa wiec sprobujemy czy forumowe fatum to nie jest tylko wymysl czerwonego
Taki dubelek na noc: GSW (-4,5) PHX (-2,5) ako 2.1 GSW na pewno bez Boguta i prawdopodobnie bez Lee, czyli ten sam sklad co w wygranym domowym meczu z mocnymi Grizzlies. Obrona NYK to jest parodia totalna. Dzieci we mgle. Ogolnie powinien to byc mecz na luzie bez zaciskania posladow przez GSW bo za 2 dni ciezki wyjazd do Dallas. Dodajmy, ze GSW ciagle nie jest pewne gry w PO wiec takie mecze powinni lekko wygrywac. Podobnie sytuacja ma sie w meczu LAL- PHX. Phoenix chyba najwieksze zaskoczenie tego sezonu. Tez walcza zaciekle o PO. Lakersi to cien druzyny sprzed lat do tego ze szpitalem jak w serialu MASH. Niby 2 domowe wygrane z rzedu ale z beznadziejnymi Knicksami i srednio slabszymi Magic. Phoenix bez wiekszych absencji. Buki wystawily odpowiednio linie -6,5 na GSW i -9,5 na PHX. Ja sie lekko zabezpieczam grajac bardziej bezpieczniejsze handi na wszelki wypadek. Jak to sie mowi chytry traci 2 razy a w NBA to juz nie takie cyrki sie widzialo aczkolwiek dla PHX i GSW to typowe MUST WIN z zaznaczeniem, ze ze wzgledu na "jakosc" przeciwnikow ostatnich potow z siebie wylewac jedni i drudzy nie beda majac na uwadze przyszle mecze. https://www.youtube.com/watch?v=xGdDX730wwg Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak84 : 31.03.2014 o godz. 03:29.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|