|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
pojemność za to nam się zwiększyła o jakieś 300 miejsc do 33 594 miejsc
jakiś pozytyw chciałem znaleźć |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
"AD. 30. Panel ekspertów UEFA przeprowadzał wielokrotnie badania widoczności
z poszczególnych sektorów i nie zgłaszał zastrzeżeń. Mając na uwadze pojemność obiektu (patrz ad 18) obiekt będzie spełniał w 100% wymogi stawiane przed stadionami klasy ELITE." - To mnie najbardziej cieszy. Czyli stadion będzie spełniał kryteria. Nie może być źle ! ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sektor prasy bedzie na zachodniej, wiec nie rozumiem Twoich watpliwosci _Vodka
przeciez w interpelacji nikt tego nie kwestionuje |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A lol, źle przeczytałem sorry
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Czyli co z 269 miejsc widoczność jest ograniczona ale PANEL EKSPERTÓW twierdzi że jest wszystko wporzo...? o telebimie już nawet nie pisze. Po prostu miasto wyszło z założenia że trzeba golić frajerów z czego się da. No to golą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Kraków: stara hala Wisły będzie we wrześniu jak nowa?
http://www.gazetakrakowska.pl/krakow...nowa,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy urzędnicy miejscy wyjaśnili, dlaczego nadal nic się nie dzieje w sprawie dokończenia D, dlaczego nic do tej pory z tym nie zrobiono, a czas sobie ucieka i ucieka?
Czy jest już data przeniesienia kontenerów, aby można było otworzyć w lipcu E? Dlaczego nagle znów drastycznie wyhamowało tempo prac na zachodniej? Konkretów nie zauważyłem. Tylko kolejne metne tłumaczenia, wymiajające odpowiedzi i puste wykręty. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Member
Offline |
||
90minut.pl napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z drugiej strony. Pewnie gdybyś był właścicielem klubu piłkarskiego powołał byś ludzi kompetentnych do zarządzania nim. Już nawet nie chodzi o ludzi, ale o jedną osobę (prezesa), który by trzymał nad wszystkim pieczę i to on był rozliczany z efektów zarządzania....uwierz mi, zrobił bym tak samo. Natomiast na miejscu prezesa w kwestiach nowo budowanego stadionu powołał bym jeżeli nie na osobnym stanowisku to oddelegował bym jedną z osób z działu marketingu (no ale taki musi być) do nadzorowania postępów budowy (kontakty z UM, wykonawcą itp.), raportującą mi tak często jak to możliwe, aby w porę gasić punkty zapalne. Wisła i jej stadion ma tego pecha obecnie, że z jednej strony jest ogarnięty, ale nieprzychylny klubowi prezydent miasta, z drugiej przychylny, ale nie ogarnięty właściciel...widocznie nie można mieć wszystkiego na raz. Sorry za OT, ale chciałem tylko zwrócić uwagę na współodpowiedzialność za "forumowe lamentowanie" nad stanem nowo budowanego stadionu, gdyż obecnie zarówno pokutuje wieloletni burdel organizacyjny w klubie jaki i nieprzychylna postawa władz miasta (nawet burdel w klubie bardziej). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czytałbyś uważniej to forum to byś wiedział.......... Nie ma żadnej daty przeniesienia kontenerów, to zależy tylko od dogadania się Wisły z miastem. Prace na zachodniej nie wyhamowały, co Ty człowieku siejesz panikę...poobserwuj sobie kamerki przez cały dzień dokładnie jak sie nudzisz i wtedy zobaczysz, dzis np zamontowali kolejne 2 kratownice. Północna ma być do końca sierpnia wykonana, tak mówiła Niedziałkowska. Konkretów w interpelacji było sporo, trzeba było uważnie czytać! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() *W sumie informacja że zagramy w lipcu przy 2 trybunach to też konkret ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() od ewcia: info dajemy na stronę SKWK, tutaj są przez forumowiczów przeklejane ![]() Wracajac do interpelacji, troche konkretow i jak zwykle pare ogolników. Najlepszy konkret to chyba odp na temat telebimu, wrescie dali odpowiedz na ten temat. Wkurza mnie tylko, ze staraja jak najmniej informacji przekazac, przekazuja tylko te ktore juz musza.
Ostatnio edytowane przez ewcia : 24.06.2010 o godz. 14:44.
![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wiem, że ty bys pewnie chciał w ramach konkretu dostać harmonogram prac kazdego dnia zwiazany z przebudowa Reymana, to bylby dla ciebie konkret.......... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dla mnie to nie konkret. Ja też Ci mogę podać datę na tej zasadzie, wiesz? O, krzesełka na trybunie wschodniej zamontujemy do 15 sierpnia. Tu chodzi o to, żeby dać konkretne info, sprawdzone, prawdziwe. Nie oczekuje harmonogramu robót, nie mniej jednak jak patrze na zdjęciach na postęp prac to wydaje mi się, że ów 30 czerwca nie jest terminem realnym.
A czy konkretem dla Ciebie jest podanie przez prezydenta miasta tego, że będzie grać w lipcu przy 2 trybunach, skoro już wiadomo że tak nie będzie ? To są dla Ciebie konkrety? Zadowala Cie to? Mnie nie bardzo. Pokazuje tylko dalszą niekompetencję i ignorancję władz miasta sprawy budowy naszego stadionu, oraz stawia reszte wypowiedzi, również w tej interpelacji, nie wartą grosza zaufania.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 24.06.2010 o godz. 15:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() na tej focie wydaje mi sie że krzesełka niebieskie są na miejscu czerwonych, i nie są one tam tylko odłożone tylko poprostu zamontowane... |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ukladają 9 z krzesełek
![]() No faktycznie 9 na swoim miejscu , cos mi sie pomieszało ;D
Ostatnio edytowane przez Donki : 24.06.2010 o godz. 16:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Pojawia sie 9 ..
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/b...ualny_1024.jpg ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat 9 zawsze miała byc w tym miejscu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
http://www.krakow.pl/kamera/wisla/
Tutaj lepiej popatrzeć. Swoją drogą jak to jest, że stadion za za ponad 500 mln a telebim Wisła musi sobie sama kupić?Przecież to są jakieś jaja ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja mam takie pytanie. Czy na sektorze C flagi beda na I pietrze czy na II?
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Patrząc na 9, to 6 powinna idealnie się zmieścić nad nasz fantastyczny wyjazd dla kosiarek
Panie Darku zbieramy pytania do następnej interpelacji? ![]()
WISŁA NH-MN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
No to będziemy mieli telebimy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
patrząc na to gdzie jest "9* to wydaje się,że cyfry będą szły sektor za sektorem,więc "6" chyba bedzie przed sektorem z kosiarkami.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale pomiędzy 9 i 0 ma byc sektor bez napisu, przynajmniej wg wizualizacji jakie były dostępne
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ciekawie, czy młyn na te kilka meczów wróci na miejsce dawnej Xtki czy może zostanie ulokowany na E (ceny karnetów na sektory (E i D) zapewne będą takie same, karnetowcy mogliby się przenieść po tej samej cenie z powrotem na D)?
Ciekawe jak to rozwiążą... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Będzie tak 1 9 X 0 6
X to jest biała gwiazda ![]()
|