The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2015, 10:19
Gwaiździsty, nie zgadzam się. Ani Napieralski, ani Palikot nie byli znani - not en drugi był znany z pajacowania w PO i też swoje zebrali w wyborach. Tu chodzi po prostu o zrobienie mody "glosujemy na ....". Uważam, że jakby zamiast Kukiza lansowali Brauna lub Kowalskiego to mogłoby być też nieźle. Wyłączam z tego Korwina bo jednak ten człowiek ma już stworzony taki czarny pijar (podobnie jak Kaczyński i Macierewicz), że akurat ich trójka mogłaby nie podpasować pod te moje założenia.
W tym wszystkim się w ogóle nie liczą poglądy, jakieś programy wyborcze, ba, im bardziej rozbudowany program to myślę, że tym gorzej bo zawsze się komuś nie spodoba jakies założenie programowe i nie zagłosuje na np. Brauna bo to katofaszysta, antysemita, wróg pedałów itd. Liczy się jakies jedno populistyczne hasełko i pijar, pijar, pijar, a to jabłko rozdać, a to postraszyć Kaczyńskim, a to postraszyć wojną z Rosją.
Żenada, ale taka jest właśnie demokracja.

Ja na 90% pójdę na II turę i zagłosuję na Dudę - oby mnie przez te 2 tygodnie nie w....ił. Choć tak jak pisałem to "małe gówno" ale skłania mnie ku temu jedna rzecz. Inny prezydent niż POwski śmieć to opozycja dla POjebów. Gdyby przez te 5 lat prezydentem był ktoś z PiSu to chociaż by może kilku ustaw nie podpisał, może by inaczej wyglądała debata odnośnie wieku emerytalnego, 6 latków w szkołach itd.
A co do tego jak będa głosowali wyborcy antysystemowi. Podzieliłbym ich na 3 grupy:
- świadomi wyborcy, którzy chcą realnych zmian i walą zarówno PO jak i PiS ale wiedzą, że z Bulem na pokładzie ten kraj może już daleko nie zajechać. Oni na pewno zagłosują na Dudę lub wcale nie pójda na wybory bo nie przełkną głosowania na Judę. Ale obawiam się, że to jest jakieś 5-8% z tego 26% elektoratu
- takie lemingi, które nic nie kumaja ale dostali Kukiza w tv więc na niego głosowali. To myślę, że będzie jakieś 15% elektoratu. Oni sa nieobliczalni, więc chlera ich wie co zrobią, może ich zmanipuluje Duda, może Bul
- i takie lemingi, które lubią Broneczka ale tak sobie zagłosowały na Kukiza. Bo w sumie jest fajnie w Polsce ale może zmiana radykalna by się przydała to wezmę Kukiza skreślę, no i na pewno nie PiS bo Duda to Kaczyński. Tych myślę jest koło 5% i sa to ludzie z większych miast. Pewnie w większości pójdą na wybory i zaznaczą Komora.

Co by nie mówić to nie wyobrażam sobie aby Duda nie wygrał. Pewnie będzie mobilizacja elektoratu antypisowskiego i przyjdzie na II turę sporo nowych wyborców ale jak sie słyszy po ludziach i widzi w internetach to nie ma, ....a NIE MA zwolenników Komorowskiego. Wszyscy głosują przeciw niemu. Albo na Dudę w I turze, albo antysystemowców i teraz też głównie będa chcieli zaglosować przeciw Bulowi.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 11.05.2015, 10:35
Ja p... dzielne kobiałki maltretują starego faceta o kulach

przykry widok
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 11.05.2015, 10:40
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Nic nigdzie nie stawiam...
Obaj Panowie mnie całkowicie nie interesują...
Jeden sztuczna kukla kierowana przez Jarka...
Drugi człowiek który nie jest w stanie zrobić nic sensownego..
Dziekuja za obu...
Jak widze jak to nagle obaj kochają,rozumieja i popierają Kukiza to smiac mi się chce..
Nie sa obaj w stanie wygrac swoimi wyborcami to w takim razie nie nadaja się i już...
A proba wygrania wyborcami innych to zenada...
A, to takie podejście jestem w stanie zrozumieć.

Aczkolwiek jeśli chodzi o Komorowskiego, to trochę go nie doceniłeś.

Nie dość, że człowiek mętnego umysłu to jeszcze prawdopodobnie zdrajca Polski...

A tu książka.

http://lubimyczytac.pl/ksiazka/25147...-komorowskiego

Dlatego tak śmiać mi się chciało, gdy ktoś robił znak równości między Dudą a Komorowskim.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 11.05.2015 o godz. 10:43.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 11.05.2015, 10:48
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Dlatego tak śmiać mi się chciało, gdy ktoś robił znak równości między Dudą a Komorowskim.
Nie trzeba robić znaku równości między jednym i drugim, żeby nie być w stanie zagłosować na jedną, bądź drugą kandydaturę. Zrobi tak duża część tzw. "antysystemowców", dla których obie kandydatury są niestrawne co może skutkować frekwencją na poziomie 35-40%.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 11.05.2015, 10:49
Jaroo1 ale Napieralski był działaczem partii, która cały czas jest w Sejmie, bogatej, z układami finansowymi, możnymi baronami. On nie musiał ciągnąć na swoim grzbiecie partii żeby jakoś zaistniała. To dzięki partii stał się rozpoznawalny. Wygrał wewnętrzne gierki i stał się w niej number one. Inna sytuacja jest z tymi co walczą aby wejść do Sejmu po raz pierwszy.
Co do tego czym się kierują ludzie podczas wyborów to pełna zgoda, wystarczy celne hasełko, łatka i na tym się jedzie. Przecież tak naprawdę, wyborcy Kukiza nie wiedzą kompletnie jaki program gospodarczy może on ewentualnie wspierać. Jego elektorat to kompletny groch z kapustą jesli chodzi o rozpiętość poglądów. To składanka kompletnie sie różniących opcji. Dlatego Kukiz będzie duzo mówił o walce z systemem, nie mówiąc o szczegółach, jakie emerytury, jaki system podatkowy, jaka służba zdrowia itp. itd.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 11.05.2015, 10:49
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Po partia proniemiecka, Pis prożydowska. Obie antypolskie.
Bardzo głęboka analiza.
W sam raz dla "wyborców Kukiza"
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 11.05.2015, 10:50
Do Kamikadze

Człowieku. Przeczytaj to, co ja tam wkleiłem a nie obrażaj mnie swoimi demagogicznymi hasłami. Ile masz lat?

Dla mnie liczą się fakty. Gdyby nie PIS to już byśmy nie mieli lasów. Więc o czym ty człowieku pisesz?

Oglądać . Tak chciano ograbić Polaków. Same głosowanie nad zmianą konstytucji w drugim filmie na 6:20
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 11.05.2015 o godz. 11:03.

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 11.05.2015, 10:55
Jeszcze się cieszy, jak na "antysystemowca" przystało, ze jakiemuś inwalidzie straż miejska wykręca ręce.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 11.05.2015, 11:01
Panowie a co dalej z Korwinem ?

Według mnie obok Komorowskiego największy przegrany pierwszej tury. W Internecie najlepsza kampania spośród wszystkich kandydatów, cała armia Korwinowców zalewała Internet swoimi komentarzami, największe wiece wyborcze w Polsce po kilka tysięcy osób na każdym spotkaniu a w wyborach dostaje ledwie 3,5 procent ... Jak nie wczoraj to kiedy miało się udać ? Chyba lepszej okazji już nie będzie ? Jak myślicie ?
Ostatnio edytowane przez heoij : 11.05.2015 o godz. 11:04.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 11.05.2015, 11:05
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
W pewnym sensie to wszyscy wyborcy PoPis są inwalidami, tylko że intelektualnymi
Oglądnij te film z przesłuchania Komorowskiego , przeczytaj opinie o... lub najlepiej ksiązkę Sumlińskiego, te filmy ze sprzedaży lasów, gdzie PSL i PO chciało nas ograbic z lasów, a później coś pisz coś o inteligencji.

jeszcze raz dla ułatwienia:

A tu książka.

A tu lasy 6 min 25 sek

Przypominam godzine 0:45 w NOCY!!!! Zobaczcie sobie na wyniki głosowania
http://www.sejm.gov.pl/sejm7.nsf/age...Glosowania=167

A tu wikileaks

Skończcie więc .......ić że PIS=PO bo ....a obraża to nie dlatego, bo ktoś tam jest za PiS czy PO. To po prostu obraża ludzką inteligencję.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 11.05.2015 o godz. 11:18.

Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 11.05.2015, 11:05
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Nie trzeba robić znaku równości między jednym i drugim, żeby nie być w stanie zagłosować na jedną, bądź drugą kandydaturę. Zrobi tak duża część tzw. "antysystemowców", dla których obie kandydatury są niestrawne co może skutkować frekwencją na poziomie 35-40%.
he, he rozmywacz w robocie , świątek , piątek , służba , nie drużba
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 11.05.2015, 11:09
Po raz kolejny wyborcy JKM przekonali się, że chociaż w internecie ich pełno, to w realu są tylko niewielką, krzykliwą grupką. Pamiętam łomot ich kandydata Berkowicza w wyborach na prezia Krakowa, jakie zdziwienie było, gdy ukazały się wyniki. JKM robił za gwiazdę w wielu programach TV i co ? I nic. Jest małe zapotrzebowanie społeczne na utopijne hasła głoszone przez niego.
Teraz będzie próbował podczepiać sie pod Kukiza, którego w trakcie kampanii już raz wyrolował. Kukizowi JKM do szczęścia nie jest już potrzebny przy obecnym wyniku.
W wyborach do Sejmu Korwin będzie próbował przekroczyć magiczne 5 % ale chyba mu sie to nie uda bo skonsumuje jego elektorat Kukiz.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 11.05.2015, 11:11
Oficjalne cząstkowe wyniki:
http://prezydent2015.pkw.gov.pl/319_...yniki_w_Polsce

39 do 29 dla Dudy, czyli tak jak w nocy pisałem na podstawie nieoficjalnych, że w mazowieckich komisjach było ok. 10 pp. różnicy.

Tutaj wyniki nieoficjalne

Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 11.05.2015, 11:14
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Po raz kolejny wyborcy JKM przekonali się, że chociaż w internecie ich pełno, to w realu są tylko niewielką, krzykliwą grupką.

W wyborach do Sejmu Korwin będzie próbował przekroczyć magiczne 5 % ale chyba mu sie to nie uda bo skonsumuje jego elektorat Kukiz.
Prawdziwym problemem Korwina jest to, że ma elektorat negatywny na równie wysokim poziomie jak Kaczyński i Macierewicz, a na domiar złego przez ostatnie 25 lat prezentował tyle oszołomskich pomysłów oraz zanotował tyle szokujących wypowiedzi, że jego maksymalny elektorat jest ograniczony do poziomu 5-6% czego nie udało mu się uzyskać nawet w tych wyborach.
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 11.05.2015, 11:28
Mnie rozwaliło wczoraj kilku "dziennikarzy" z różnych stacji TV gdzie pytali Kukiza kogo poprze w drugiej turze. Przecież wiadome było od początku, że nikogo bo jakby się opowiedział za Komorowskim to straciłby bardzo dużo i w dodatku wyszedł na debila a jakby poparł Dude to też byłby idiotą.

W dodatku Duda po ogłoszeniu wyników mówił, że jest otwarty na rozmowy w sprawie JOWów, ciekawe czy to takie samo zagranie jak ze strony Komorowskiego.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 11.05.2015, 11:33

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 11.05.2015, 11:45
Cytat:
Jak nie wczoraj to kiedy miało się udać ? Chyba lepszej okazji już nie będzie ? Jak myślicie ?
Ja myślę, że... Kukiz. On zabrał wszystkim, zabrał Bulowi, Dudzie, RN i Korwinowi. Nastroje antysystemowe narastają i RN spokojnie powinien mieć około 300 tys glosów, przecież nie może być tak, że nagle z tego poparcia, które mieli - najpierw 100 tys głosów a później 200 tys - z powrotem im spada. Po prostu ci co chcą zmiany przerzucili się na Kukiza, który miał największe szanse.
To samo z Korwinami, im też zabrał i to najwięcej. najwięcej dlatego, że gdyby nie Kukiz to wielka część głosów przerzuciłaby się na Korwina z powodu "chcemy zmian a nie PO-PiS więc głosujemy na antysystemowych, a w antystsemowych największe szanse ma Korwin".
Tyle, wielkiej filozofii tu nie ma. Myślę, że spokojnie Korwin by z 8% miał gdyby nie Kukiz. Albo i więcej by miał. Frekwencja była na normalnym, polskim poziomie. Gdyby nie Kukiz to by gdzieś się musiało te 20% głosów rozejść. Najwięcej by pewnie poszło na Bronka i Dudę, 1% na RN, 1% na Brauna i na Wilka itd itd.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 11.05.2015, 11:48
Zwitter napisał(a):Wyświetl post
Mnie rozwaliło wczoraj kilku "dziennikarzy" z różnych stacji TV gdzie pytali Kukiza kogo poprze w drugiej turze. Przecież wiadome było od początku, że nikogo bo jakby się opowiedział za Komorowskim to straciłby bardzo dużo i w dodatku wyszedł na debila a jakby poparł Dude to też byłby idiotą.

W dodatku Duda po ogłoszeniu wyników mówił, że jest otwarty na rozmowy w sprawie JOWów, ciekawe czy to takie samo zagranie jak ze strony Komorowskiego.

nie takie same, bo Duda powiedział o tym pierwszy i za raz po, a nie na drugi dzień. jak Bronek. Zresztą Duda mówił że ze wzgl na tak wielkie poparcie jakie ma Kukiz powinno się spytać polaków o jowy. A to jest różnica. W kwestii do tej co mówił Bronek. Bo on nic nie mówił o referendum.

PS: Polska jest za biednym krajem aby robić tak referenda jak np w Szwajcarii choc tam juz glosuja elektronicznie.. to na taki temat powinno się odbyć. I powinna być kampania informacyjna bo dużo ludzi niewie nawet wśród wyborców kukiza co to są jowy...

Kukiz jest przeciw systemowi.... ale jakiś system musi zawsze musi być. Co on ma na myśli monarchie, dyktaturę, aby wprowadzić ?
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez jendrus : 11.05.2015 o godz. 11:50.
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
madenn
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 11.05.2015, 12:01
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Prawdziwym problemem Korwina jest to, że ma elektorat negatywny na równie wysokim poziomie jak Kaczyński i Macierewicz, a na domiar złego przez ostatnie 25 lat prezentował tyle oszołomskich pomysłów oraz zanotował tyle szokujących wypowiedzi, że jego maksymalny elektorat jest ograniczony do poziomu 5-6% czego nie udało mu się uzyskać nawet w tych wyborach.

Problemem Korwina jest to że jego elektorat w większości nie ma czynnych praw wyborczych. Bawiło mnie wczoraj jak młode gniewne kuce skamlały wczoraj w studiu TVN24 o koalicję z Kukizem. Na lekceważeniu rockamana przejechał się zarównno Bronek i JKM.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 11.05.2015, 12:11
Odpowiedz cytując
Kroq
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.05.2015, 12:11
Uważam ,że Korwin bardzo źle zrobił atakując Kukiza w trakcie debaty w TVP . Wydaje mi się ,że próbował zagrać pokerowo - „allin” , prezentując JOW-y jako nie do końca taki złoty środek i obnażając wszelkie słabości takiego sposobu głosowania na przykładzie Wielkiej Brytanii uda mu się przechwycić znaczącą część elektoratu. Poległ zdecydowanie i to pomimo iż system JOw-ów faktycznie zabetonował scenę polityczną w Anglii co pokazał JKM bardzo dobitnie. Wiele zależy od tego jak teraz Kukiz będzie patrzył na sojusz z Korwinem , a taki sojusz za bardzo potrzebny już mu nie jest bo zakładając ,że wyniki z wczoraj przełożą się na wyniki parlamentarne to mamy koalicję PIS – Kukiz , PO w opozycji a reszta za burtą. Ponad to w układzie PIS – Kukiz , partia Kukiza ma naprawdę sporo do powiedzenia i nie jest tylko przystawką w koalicji. Los Korwina jest w rękach Kukiza. Możliwości są dwie :
1) Jak stworzą wspólne listy do Sejmu ( z Korwinem, Kowalskim, Braunem czy Wilkiem) to naprawdę na jesień będzie demolka sceny politycznej w Polsce. Bo podejrzewam ,że od teraz aż do wyborów na jesieni poparcie dla partii Kukiza będzie szybowało w górę może nawet powyżej 25%. Ludzie uwierzyli ,że jednak można coś zmienić na scenie politycznej i głos na Kukiza dalej będzie głosem sprzeciwu. Warunek jest jeden: wspólne listy z innymi „antysystemowcami” ( połączenie sił monarchistów i katolików z pod flagi Brauna , narodowców od Kowalskiego + przesunięcie się Korwina w drugi szereg i szersza promocja kandydata nazwijmy go szkoły Friedmana np. Berkowicza czy Wilka ( aczkolwiek ten nie posiada odpowiedniej charyzmy). Jak do tych 25% dodamy 5% Korwina i 1% Brauna i 1% Kowalskiego i 1 %Wilka to nam wychodzi 33 % !!!. Wizja
2) Kukiz idzie sam – trafia do rządu – poparcie w granicach 20% może 25% - koalicja z PIS w zamian za kilka ustaw – rola w koalicji podobnie jak teraz przy PO ma PSL.
Swoim skromnym zdaniem liczę na wersję pierwszą – ale będzie o nią trudno ze względu na wspomniane wcześniej wystąpienie w TVP Korwina i tym ,że on nie potrafi usunąć się w cień przynajmniej na czas kampanii i wyborów.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 11.05.2015, 12:13

No proszę! ahahahahahahahahahahahah

Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.05.2015, 12:16
A, to takie podejście jestem w stanie zrozumieć.

Aczkolwiek jeśli chodzi o Komorowskiego, to trochę go nie doceniłeś.

Nie dość, że człowiek mętnego umysłu to jeszcze prawdopodobnie zdrajca Polski...

A tu książka.

Bylem ostatnio na spotkaniu z autorem tej ksiazki...szkoda slow
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 11.05.2015, 12:23
Co do JKMa - moim zdaniem zadziałała zasada negatywnego elektoratu. Jeżeli zjebał Kukiza za JOWy - coś musi w tym być, nie lubię go, Kukiz ma moje poparcie. Podobnie jak Bul, pośrednio atakował Kukiza i wyszło to na dobre temu drugiemu.
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 11.05.2015, 12:24
Oni naprawdę mają ludzi za debili. Jaja by były jakby nie zablokowali możliwości komentarzy pod tym spotem.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 11.05.2015, 12:34
I wlasnie dlatego o tym pisałem...
Nie minelo 24 godz o wyborow a Komor i Duda już całkowicie popierają Kukiza i szukają sobie ludzi..
Przykro mi Panowie ,skoro Wasz elektorat nie dal Wam zwycięstwa to się po prostu nie nadajecie...
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Stary 11.05.2015, 12:36

Od dawna czyli od wczoraj
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 11.05.2015, 12:36
kuba.j.g. napisał(a):Wyświetl post
Bylem ostatnio na spotkaniu z autorem tej ksiazki...szkoda slow

A w jakim sensie?

Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 11.05.2015, 12:41
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Pytanie co się stało, że nagle ten wielki "antysystemowiec" Kukiz krzyczący o zrzuceniu ze stołka Bula, zamknął buzię i już nie jest antybulem . Mnie to akurat nie zaskoczyło, bo przewidywałem to od początku. Tym bardziej, ze spora grupa jego wyborców to chorągiewki z PO (26 %) i palikociarnia (według już opublikowanych danych).
No cóż nie każdy jest tak genialny jak ty.
http://fakty.interia.pl/raporty/rapo...go,nId,1731348
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.05.2015, 12:57
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post
Co do JKMa - moim zdaniem zadziałała zasada negatywnego elektoratu. Jeżeli zjebał Kukiza za JOWy - coś musi w tym być, nie lubię go, Kukiz ma moje poparcie. Podobnie jak Bul, pośrednio atakował Kukiza i wyszło to na dobre temu drugiemu.
90% wyborców Kukiza nie ma zielonego pojęcia czym są JOWy
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów