|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Na satelicie MonacoSat(52E) na niekodowanym kanale Turkmenistan Sport HD można oglądać mecze ligi angielskiej,niemieckiej i inne.
https://satclub.pl/zagraniczne-platf...20267-s30.html Teraz leci Fulham : Liverpool. Kto ma C+ i dekoder ultabox 4K to ma czasowy dostęp do ligi angielskiej i niemieckiej na kanałach od 981 do 987. Tuner musi być podłączony do internetu. Jeśli nie pojawią się te kanały to należy w ustawieniach-ustawienia domyślne zaktualizować tuner.
Ostatnio edytowane przez leszekm : 06.08.2022 o godz. 16:22.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kończy mi się umowa w UPC i czasem tam miałem problemy z jakością. Pytanie gdzie jest lepsza jakość programów TV, czy w UPC czy w C+? Czy korzysta ktoś z kart CI+ i czy one poprawiają jakość?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Może się komuś przyda.
Miałem najtańszy pakiet Polsatu S za 20 zł miesięcznie od dwóch lat.Dzisiaj przedłużyłem znów na 24 miesiące.Przez 12 miesięcy będę płacił 10 zł a potem 20 zł. Wcześniej wysłałem wypowiedzenie i dzisiaj zadzwonił konsultant. Myślę że wszystkie albo większość meczów Wisełki będzie można oglądnąć.Można oglądać także np. ma telefonie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zwolnił się 1 slot w Polsat Box Go Sport. Opłata równo podzielona na 3 osoby (13,33).
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Korzysta ktoś z C+ online? Można sobie jakiś kanał sportowy zamówić na okres próbny? Bo chciałbym zobaczyć jak z jakością?
Standardowo mi się umowa kończy i dylemat Play/UPC czy Canal+. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
być może coś się zmieniło od tamtej pory na plus z jakością, no ale wtedy nie skłoniło mnie do wzięcia abonamentu
Ostatnio edytowane przez Watts : 20.01.2025 o godz. 11:00.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2021
Offline |
|
|
Na ten moment można oglądać w 1080p. Dziala bez zarzutu, nie pamiętam żeby ostatnim w czasie był jakiś problem, choć też coraz rzadziej oglądam cokolwiek poza Wisłą, więc mogę mieć za mało danych.
Zdecydowana większość kanałów daje możliwość przewijania do tyłu w obrębie danego programu. Jest możliwość wykupienia pakietów na miesiąc, więc możesz sam przetestować. Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Korzystam od kilku miesięcy po demontażu anteny. Wszystko śmiga bez zarzutu. niestety zdążają się programy które nie działają z powodu licencji w tym niektóre wydarzenia sportowe(mecze)
![]()
każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Canal+ często przed El Clasico oferuje promocje 20zł za 1 miesiąc w tym oczywiście El Clasico.
![]()
Miej serce w kształcie białej gwiazdy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|