The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2010, 20:40
Wywalić Małeckiego na zbity pysk, bo ledwo co wszedł na boisko, a już wyma..... rękami i ma do wszystkich pretensje.
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 22.07.2010, 20:42
Obawiam się że jak Rios wejdzie w drużynę to z przodu może braknąć miejsca dla Pawła chyba że ten poczuje rywalizacje i weżnie się za siebie
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 22.07.2010, 20:44
eryk_cartman - Mecze o stawke? Ok, wiec powiedz mi jak wiele meczy o stawke wytrzymuje polski kopacz ( nie nazwe ich piłkarzami bo to dyshonor ) ? Nie wychodz mi tutaj z tekstem typu " a u was bija murzynow". Bedziesz mial mecze o stawke, moze cos zagrasz ale potem bedziesz zmeczony bo przeciez zel na glowie swoje wazy, a nie ma sensu sie przemeczac. Rozumiesz czy mam zrobic rysunki?
Ogarnij sie czlowieku. Gratuluje Wam wygranej, licze ze zajdziecie daleko, ale Ty bedziesz sie cieszyl a kopacze beda uwazac ze to juz za duzy wysilek, bo przeciez kopia raz na ruski rok pilke prosto, czasami cos strzela wiec musza ku**** wypoczywac.

Nasza liga jest w glebokich tylach na swiecie...i zmeczenie pucharami da swoje
Ostatnio edytowane przez kreseq : 22.07.2010 o godz. 20:46.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.07.2010, 20:44
Paweł jakos nie macha rekami teraz, do Zurawskiego napewno nie podskoczy
najbardziej mnie boli to co sie stalo z Boguskim, kolejne mecze i tak mu ta pilka odsakakuje

krakfilm
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 22.07.2010, 20:49
Mysle, ze na lawce miejsce na dluzej zagrzeje Boguski i Malecki.

-- wlasnie gol Bogusia. Ladnie wstal, ale caly mecz slabiutki.
PanPlamka
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 22.07.2010, 20:51
5:0 : - Bogus wreszcie trafil, choc z problemami
pawelwislak
Senior Member

Stary 22.07.2010, 20:51
i myślę że to może być dobra, jest dużo możliwości teraz a Małecki z Boguskim mogą dochodzić do formy, podrażnieni ambicjami a zmiennikami na 15-20 minut w lidze będą akurat
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 22.07.2010, 20:52
Cytat:
Mysle, ze na lawce miejsce na dluzej zagrzeje Boguski i Malecki.
Jak na złość strzelił bramkę Jakby tego nie strzelił to normalnie w****iłbym się. Tak po polsku Ale co do dłuższego grzania ławy przez tych panów - jestem ZA.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Rogullo
Member

Od: 11.2009

Boguski z tym dryblingiem jest kandydatem na złotą piłkę ładnie myknął bramkarza
eryk_cartman
Senior Member

Od: 08.2006

kreseq napisał(a):Wyświetl post
eryk_cartman - Mecze o stawke? Ok, wiec powiedz mi jak wiele meczy o stawke wytrzymuje polski kopacz ( nie nazwe ich piłkarzami bo to dyshonor ) ? Nie wychodz mi tutaj z tekstem typu " a u was bija murzynow". Bedziesz mial mecze o stawke, moze cos zagrasz ale potem bedziesz zmeczony bo przeciez zel na glowie swoje wazy, a nie ma sensu sie przemeczac. Rozumiesz czy mam zrobic rysunki?
Ogarnij sie czlowieku. Gratuluje Wam wygranej, licze ze zajdziecie daleko, ale Ty bedziesz sie cieszyl a kopacze beda uwazac ze to juz za duzy wysilek, bo przeciez kopia raz na ruski rok pilke prosto, czasami cos strzela wiec musza ku**** wypoczywac.

Napinasz się chlopie jak stringi na Oleksym, sezon pokaże czy Wisła bedzie faktycznie taka wielce przemeczona jak tutaj wielce prorokujesz. Kwestie zelu tutaj nie poruszaj bo o ile pamietam to pikarze Legi wiedeli prym w tej kwesti ( Piekarski, Mięciel). Zreszta Macie w sztabie Maciusia..... juz nie moge sie doczekac Legii po przygotowaniach zimowych, wtedy porozmawiamy......
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......

Rafał Ziemkiewicz.

http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.07.2010, 20:53
Czy mi się wydaje? ale jak wchodzi Małecki to spowalnia akcje
Piggy oddaj hajs
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 22.07.2010, 20:53
i zmeczenie pucharami da swoje
Jakby Legia grała w pucharach zapewne mówiłbyś inaczej.
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.07.2010, 20:54
mecz ze slabym rywalem, ktory gral wiekszosc meczu w 10
ale cieszmy mnie jedna rzecz, powrot Zurawia, noga mu nie drzy przy setkach, asystuje
Gargula idze do przodu,powoli

SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 22.07.2010, 20:54
na stojaco.. bez przemeczenia.. gladkie 5-0, dziekuje..
sportnh
Senior Member

Stary 22.07.2010, 20:55
nikt nie wspomnial o extra asyscie Zurawia przy 5
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 22.07.2010, 20:56

Ale my się nie zamierzamy przemęczać w żadnych pucharach Także spokojna twoja rozczochrana.
ps. Dobra reakcja Kasperczaka przy 5 golu. "Przewrócił się ? - tak - Hyh.." Najwyraźniej nie był tak zachwycony jak kibice :0
Ostatnio edytowane przez tofik : 22.07.2010 o godz. 20:59.
krakfilm
Senior Member

Plusy:
w koncu strzelamy duzo goli,
Zurawski bedzie w lidze znow robil co chce,
Gargula wzial batute to reki i zaczyna dyrygowac,
robi nam sie zespol, beda z nich pilkarze jeszcze!
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Legia nie gra w pucharach wiec przemeczy sie w piciu najwyzej. Wyrazam swoje zdanie, ale widac pokomony mysla ze sie napinam. Sorrry nie mam ograzmu po wygranej przeciwko 10 zawodnikom. Zabronisz mi wyrazac swoje zdanie? Gracie lepiej od Lecha.
Powtarzam - Gratuluje, jednak znajac specyfike polskich kopaczy wiem ze bedziecie przemeczeni. EOT bo widze ze trzaba sie podniecac albo nic nie pisac

My mamy cudzoziemska Legie wiec bedzie gorzej, bo zobacza jak wystarczy grac U Was tez bedzie sporo zagranicznych wiec spokojnie

Poczekajmy na mlodsze ekipy...tam mamy sporo mistrzostw Nie wiem ile ma Wisla w juniorach, ktos mnie oswieci? Pytam bez przekąsu, serio mnie to ciekawi.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 22.07.2010 o godz. 21:03.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
LAB
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 22.07.2010, 21:00
Legia nie gra w pucharach wiec przemeczy sie w piciu najwyzej. Wyrazam swoje zdanie, ale widac pokomony mysla ze sie napinam. Sorrry nie mam ograzmu po wygranej przeciwko 10 zawodnikom. Zabronisz mi wyrazac swoje zdanie? Gracie lepiej od Lecha.
Powtarzam - Gratuluje, jednak znajac specyfike polskich kopaczy wiem ze bedziecie przemeczeni. EOT bo widze ze trzaba sie podniecac albo nic nie pisac
Napisales polskich pilkarzy. Poki co zanosi sie ze u nas wiecej bedzie obcokrajowcow ; )
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 22.07.2010, 21:02
jak tam Borek zrobił z siebie durnia?
SuperWisła
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 22.07.2010, 21:03
Po pierwszych 15min meczu bałem się co będzie dalej, ale na szczęście chłopaki się rozkręcili. Świetna sprawa, że Żurawski tak szybko strzelił bramkę, z pewnością jakoś go to podbudowało bo na początku grał trochę spięty. Diaz zaskoczył paroma indywidualnymi akcjami. Boguski rozbawił mnie do łez (nie pierwszy raz ) w tym polu karnym, ale bramę strzelił co najważniejsze i humor poprawił. Dobry mecz, lecz przeciwnik słaby. Skład mamy ciekawy, trzeba iść do przodu i pokazać na co nas stać!
WISŁA NOWA HUTA !
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 22.07.2010, 21:03
zalecam ogladac takie mecze w otwartym Polsacie... az sie przyjemnie sluchalo komentatorow, na temat, obiektywnie i z sensem
teraz nieprzyjemni Azerowie.. bedzie ciezko
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 22.07.2010, 21:06
Nasi dobrze grali ,moze nie tak efektownie ,ale wygralismy 5-0
eryk_cartman
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 22.07.2010, 21:07
Czy ja sie podniecałem wynikiem Czy dalem Ci powód zebys pisa,ł ze mam orgazm po wygranej Czy napisałem cos w stylu ze zabraniam Ci wyrazac swoje zdanie? Co do pokemonow to przemilcze ta kwestie....Ja rowniez wyrazilem swoje zdanie a Ty z rysunkami jakimis wyjezdzasz?
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......

Rafał Ziemkiewicz.

http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/
Pancratius
Member

Od: 07.2010

Stary 22.07.2010, 21:07
Fajne wypadli w tym spotkaniu Cikos i Garguła.A tak na marginesie to średnio się cieszyłem z tej czerwieni dla Litwinów.Wolałem zobaczyć 90min gry w pełnych składach.Zobaczylibyśmy jak mniej więcej wygląda gra Wisełki.
A tak wyszedł spacerek
daniel123
Member

Stary 22.07.2010, 21:14
Boguskiego i Diaza postawiłbym na ławce rezerwowych,strzelili po bramce i nic więcej,dużo strat,niedokładności,problemy z przyjęciem piłki,dobre spotkanie Żurawskiego,Czikos ma duży ciąg na bramkę,idealnie pasuje do filozofii gry Kasperczaka,dużo prostopadłych podań,jak widać potrafią,nie tylko kopać piłkę przez całe boisko na jednego zawodnika.
raciborzanin
Member

Od: 10.2007

Stary 22.07.2010, 21:14
Jutro do 12.00 podpisany będzie Cezary Wilk
daniel123
Member

Stary 22.07.2010, 21:15
Boguskiego i Diaza postawiłbym na ławce rezerwowych,strzelili po bramce i nic więcej,dużo strat,niedokładności,problemy z przyjęciem piłki,dobre spotkanie Żurawskiego,Czikos ma duży ciąg na bramkę,idealnie pasuje do filozofii gry Kasperczaka,dużo prostopadłych podań,jak widać potrafią,nie tylko kopać piłkę przez całe boisko na jednego zawodnika.
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 22.07.2010, 21:17
Podsumujmy nasze transfery, Żuraw klasa sama w sobie, gol i dwie asysty (może dwa gole by były gdyby Brozinhio podał w jednej takie sytuacji..)
Cikos dobry mecz i chyba asyste przy bramce Diaza zaliczył, no i Jovanic wybronił to co mial bronić w tym jedna świetnia interwencja kiedy pilka leciala w okienko.
Do transferów można zaliczyć także Gargułe bo w sumie dopiero teraz zaczął grać, i grał dobrze.

Styl mi sie podobal tylko szkoda że przeciwko dziesiątce rywali. Patrząc na te transfery po dzisiejszym meczu, które jak narazie wydają się być wzmocnieniami to patrze optymistycznie na reszte naszych nowych pilkarzy : )
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 22.07.2010, 21:18
Gratuluje, jednak znajac specyfike polskich kopaczy wiem ze bedziecie przemeczeni.
daj spokój, to tylko 4-6 dodatkowych meczów, jakoś dadzą rade.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów