|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wywalić Małeckiego na zbity pysk, bo ledwo co wszedł na boisko, a już wyma..... rękami i ma do wszystkich pretensje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Obawiam się że jak Rios wejdzie w drużynę to z przodu może braknąć miejsca dla Pawła chyba że ten poczuje rywalizacje i weżnie się za siebie
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
eryk_cartman - Mecze o stawke? Ok, wiec powiedz mi jak wiele meczy o stawke wytrzymuje polski kopacz ( nie nazwe ich piłkarzami bo to dyshonor ) ? Nie wychodz mi tutaj z tekstem typu " a u was bija murzynow". Bedziesz mial mecze o stawke, moze cos zagrasz ale potem bedziesz zmeczony bo przeciez zel na glowie swoje wazy, a nie ma sensu sie przemeczac. Rozumiesz czy mam zrobic rysunki?
Ogarnij sie czlowieku. Gratuluje Wam wygranej, licze ze zajdziecie daleko, ale Ty bedziesz sie cieszyl a kopacze beda uwazac ze to juz za duzy wysilek, bo przeciez kopia raz na ruski rok pilke prosto, czasami cos strzela wiec musza ku**** wypoczywac. Nasza liga jest w glebokich tylach na swiecie...i zmeczenie pucharami da swoje ![]()
Ostatnio edytowane przez kreseq : 22.07.2010 o godz. 20:46.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Paweł jakos nie macha rekami teraz, do Zurawskiego napewno nie podskoczy
najbardziej mnie boli to co sie stalo z Boguskim, kolejne mecze i tak mu ta pilka odsakakuje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Mysle, ze na lawce miejsce na dluzej zagrzeje Boguski i Malecki.
-- wlasnie gol Bogusia. Ladnie wstal, ale caly mecz slabiutki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
5:0 : - Bogus wreszcie trafil, choc z problemami
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i myślę że to może być dobra, jest dużo możliwości teraz a Małecki z Boguskim mogą dochodzić do formy, podrażnieni ambicjami a zmiennikami na 15-20 minut w lidze będą akurat
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Jakby tego nie strzelił to normalnie w****iłbym się. Tak po polsku Ale co do dłuższego grzania ławy przez tych panów - jestem ZA.![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Boguski z tym dryblingiem jest kandydatem na złotą piłkę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Zreszta Macie w sztabie Maciusia..... juz nie moge sie doczekac Legii po przygotowaniach zimowych, wtedy porozmawiamy......![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy mi się wydaje? ale jak wchodzi Małecki to spowalnia akcje
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
mecz ze slabym rywalem, ktory gral wiekszosc meczu w 10
ale cieszmy mnie jedna rzecz, powrot Zurawia, noga mu nie drzy przy setkach, asystuje Gargula idze do przodu,powoli ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
na stojaco.. bez przemeczenia.. gladkie 5-0, dziekuje..
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nikt nie wspomnial o extra asyscie Zurawia przy 5
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Także spokojna twoja rozczochrana.ps. Dobra reakcja Kasperczaka przy 5 golu. "Przewrócił się ? - tak - Hyh.." Najwyraźniej nie był tak zachwycony jak kibice :0
Ostatnio edytowane przez tofik : 22.07.2010 o godz. 20:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Plusy:
w koncu strzelamy duzo goli, Zurawski bedzie w lidze znow robil co chce, Gargula wzial batute to reki i zaczyna dyrygowac, robi nam sie zespol, beda z nich pilkarze jeszcze! |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Legia nie gra w pucharach wiec przemeczy sie w piciu najwyzej. Wyrazam swoje zdanie, ale widac pokomony mysla ze sie napinam. Sorrry nie mam ograzmu po wygranej przeciwko 10 zawodnikom. Zabronisz mi wyrazac swoje zdanie? Gracie lepiej od Lecha.
Powtarzam - Gratuluje, jednak znajac specyfike polskich kopaczy wiem ze bedziecie przemeczeni. EOT bo widze ze trzaba sie podniecac albo nic nie pisac ![]() My mamy cudzoziemska Legie wiec bedzie gorzej, bo zobacza jak wystarczy grac U Was tez bedzie sporo zagranicznych wiec spokojnie Poczekajmy na mlodsze ekipy...tam mamy sporo mistrzostw
Ostatnio edytowane przez kreseq : 22.07.2010 o godz. 21:03.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
jak tam Borek zrobił z siebie durnia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Po pierwszych 15min meczu bałem się co będzie dalej, ale na szczęście chłopaki się rozkręcili. Świetna sprawa, że Żurawski tak szybko strzelił bramkę, z pewnością jakoś go to podbudowało bo na początku grał trochę spięty. Diaz zaskoczył paroma indywidualnymi akcjami. Boguski rozbawił mnie do łez (nie pierwszy raz
![]()
WISŁA NOWA HUTA !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
zalecam ogladac takie mecze w otwartym Polsacie... az sie przyjemnie sluchalo komentatorow, na temat, obiektywnie i z sensem
teraz nieprzyjemni Azerowie.. bedzie ciezko ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nasi dobrze grali ,moze nie tak efektownie ,ale wygralismy 5-0
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Fajne wypadli w tym spotkaniu Cikos i Garguła.A tak na marginesie to średnio się cieszyłem z tej czerwieni dla Litwinów.Wolałem zobaczyć 90min gry w pełnych składach.Zobaczylibyśmy jak mniej więcej wygląda gra Wisełki.
A tak wyszedł spacerek ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Boguskiego i Diaza postawiłbym na ławce rezerwowych,strzelili po bramce i nic więcej,dużo strat,niedokładności,problemy z przyjęciem piłki,dobre spotkanie Żurawskiego,Czikos ma duży ciąg na bramkę,idealnie pasuje do filozofii gry Kasperczaka,dużo prostopadłych podań,jak widać potrafią,nie tylko kopać piłkę przez całe boisko na jednego zawodnika.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jutro do 12.00 podpisany będzie Cezary Wilk
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Boguskiego i Diaza postawiłbym na ławce rezerwowych,strzelili po bramce i nic więcej,dużo strat,niedokładności,problemy z przyjęciem piłki,dobre spotkanie Żurawskiego,Czikos ma duży ciąg na bramkę,idealnie pasuje do filozofii gry Kasperczaka,dużo prostopadłych podań,jak widać potrafią,nie tylko kopać piłkę przez całe boisko na jednego zawodnika.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Podsumujmy nasze transfery, Żuraw klasa sama w sobie, gol i dwie asysty (może dwa gole by były gdyby Brozinhio podał w jednej takie sytuacji..)
Cikos dobry mecz i chyba asyste przy bramce Diaza zaliczył, no i Jovanic wybronił to co mial bronić w tym jedna świetnia interwencja kiedy pilka leciala w okienko. Do transferów można zaliczyć także Gargułe bo w sumie dopiero teraz zaczął grać, i grał dobrze. Styl mi sie podobal tylko szkoda że przeciwko dziesiątce rywali. Patrząc na te transfery po dzisiejszym meczu, które jak narazie wydają się być wzmocnieniami to patrze optymistycznie na reszte naszych nowych pilkarzy : ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|