|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Szukam najprostszego na świecie programiku gdzie ze zdjęć ułożę filmik.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wypowie się ktoś kto zna się na laptopach czy opłaca się kupić używany laptop za około 800 zł - ewentualnie może polecacie jakiś model?
Laptop ma być do oglądania filmów, serfowania po internecie, po prostu do codziennego użytku. Nie do gier, nie jakiś wybajerzony w coś czego nawet nazwać nie potrafię, po prostu żeby miał możliwość odbioru wi-fi, jakiś dysk normalny (300GB minimum) itp ale to chyba teraz maja wszystkie laptopy. Pasowałoby żeby jakoś nie mulił. tylko własnie pytanie czy za te 800 zł można znaleźć coś normalnego? PS Napisałem o używanym laptopie bo coś nowego i dobrego żeby za tę cenę kupić to chyba nie da rady? A tak to by był używany "lepsiejszy" a w cenie tych najtańszych nowych lapków. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Za 800zł nowego nie kupisz więc tylko używka. Popatrz sobie na laptopy poleasingowe w firmie AMSO (o ile sie nie pomyliłem w nazwie). Całkiem przystępne ceny tam mają.
takie coś wydaje się całkiem przystępne w cenie masz windowsa, co nie jest u nich standardem http://amso.pl/product-pol-29857-Del...ws-7-Home.html ewentualnie z wiekszym ekranem http://amso.pl/product-pol-21751-Len...fessional.html Przejdź sie do nich najlepiej, bo niektóre kompy mają w brzydkim stanie (strasznie wytarte, porysowane) pewnie coś doradzą Powód: oferta
Ostatnio edytowane przez GonzoNS : 27.10.2016 o godz. 21:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
OK, dzięki, poczytam, popatrzę.
PS Nie jestem z Krk - tak apropo "przejdź się do nich" ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Chciałbym się was zapytać chciałem zgrać sobie zdjęcia z karty pamięci na laptopa,ale jak wkładam do czytnika kart sd to wyskakuje mi,że muszę sformatować kartę a w aparacie wyskakuje błąd karty.Da się coś z tym zrobić wujek google podpowiada by je odzyskać,lecz na tym kompletnie się nie znam....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jaką ładowarkę do akumulatorków polecacie?
AAA i AA, najlepiej z możliwością 2 albo 4 naraz. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Spoko ładowarki masz co jakiś czas w Lidlu. Minus jest taki że bardzo duże ale chyba na wszystkie odzaje baterii.
A jak taka zwykła to jest taka strona Ibood i tam co jakiś czas się ładowarki pojawiają, ja kupiłem np Toshibe i chyba 16 akumulatorków i jestem zadowolony, najważniejsze aby był procesorowa. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Edit:
Zastanawiam się po czym ze specyfikacji wywnioskowac ze procesorowa ... ? http://www.komputronik.pl/product/29...p-bq-cc51.html http://www.komputronik.pl/product/31...450-black.html
Ostatnio edytowane przez Kocur : 19.12.2016 o godz. 12:47.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Słuchaj ja kupiłem sobie parę lat temu GP z 4 akumulatorkami za 59.99 w Carfurze i do tej pory działa i są ok! coś takiego:
http://www.bto.pl/B2CProdukt.aspx?id...Fc0W0wodEW8KSw ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Router z modemem lte z zasilaczem do pradu, co polecacie?
Normalne domowe użytkowanie. Nie najtańszy, taka średnia półka. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ta druga z fajnymi funkcjami, procesorowa (masz w opisie że mikroprocesorowa), przywracanie do życia akumulatorków, 4 kanały (każda bateria jest ładowana indywidualnie, prądem jakim potrzebuje). ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Thx - właśnie to w drugiej przeoczyłem , teraz widzę że mikroproc, chyba ją łyknę.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Potrzebuję myszy komputerowej, bezprzewodowej, z dobrym profilowaniem tylko dla praworęcznego, laserowej. Do tej pory miałem znakomitą Logitech Marathon, ale przyciski już źle działają. Myślałem nad Logitech MX Master, a może są inne dobre modele z innych firm?
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Po ostatniej aktualizacji windows 10 praktycznie wszystkie aplikacje nie uruchamiają się.
Problem w ten sam dzień pojawił się zarówno na moim laptopie, jak i na laptopie siostry. "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc00000e5). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację." Zaczęła się też zawieszać Mozilla. Nie mogę uruchomić żadnego antywirusa, cleanera, czy ściągniętych programów, które miały rozwiązać ten problem. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2016
Offline |
|
|
No dokładnie, mi też wszystko zamula.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie krotka pilka.
Windows 10,procesor I5 - 2.90 ghz, Ram 4 gb: Kaspersky vs Norton ? Za i przeciw Dziekuje ![]()
Ostatnio edytowane przez regan : 13.04.2017 o godz. 17:33.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Avast....
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie, da się naprawić gniazdo usb w dysku zewnętrznym ? Nie zawsze mi dysk działa trzeba poruszać kabelkiem wymiana pomoże ? czy raczej kaplica
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam trochę stary WD i spokojnie można go rozebrać
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No ale chyba wystarczy wymienic puszke? Bo dyski nie maja chyba gniazda usb?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chodzi o to,że puszki nie wymienisz u mnie jest wbudowany usb
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To pierwsze slysze. Ja wszystkie zewnetrzne dyski mialem zawsze opakowane puszką. A w srodku standardowe dyski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dariook Przyznaję się do błędu rozebrałem obudowę to zwykły dysk
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie bede bo sam znam sie na komputerach jak na pogodzie
![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Serwisy potrafią wymienić usb w nierozbieralnej komórce to w dysku pewnie po pijaku by dali radę
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ktoś byłby zainteresowany zakupem na pół (3sloty ja, 3 druga osoba) usługi NordVPN?
Ostatnio edytowane przez Padre1906 : 08.07.2017 o godz. 17:27.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ktos moze uzywal HDD Caddy do laptopa? Umozliwia to zamiane DVD na HDD/SSD. Tak sie zastanawiam nad malym upgradem laptopa: wymianie kosci RAMu na wieksza, zakup SSD i tam zainstalowanie systemu i wlasnie wstawienie HDD, ktorego obecnie uzywam, za DVD, ktorego praktycznie nie uzywam wcale. Bedzie to smigalo razem? Mial ktos moze z taka "zamianka" jakies doswiadczenie?
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 31.07.2017 o godz. 06:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Tak, ja. Wyrzuciłem z laptopa napęd, w jego miejsce przeniosłem dysk HDD, z kolei w jego miejsce wstawiłem SSD właśnie. Jest elegancko.
SSD 250GB - system, software HDD 1TB - magazyn
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 31.07.2017 o godz. 08:04.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
W takim razie i ja tak zrobie. Podziekowal.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|